San Jose165 gegalvaniseerde vierkante pijpGebruik in hydraulische machines

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-23 09:17:50

Bandd door een onjuiste temperatuur bij het warmen werken, en 40), en de onverteerde austenite wordt gesneden in banden. Wanneer deze afgekoeld is tot a, wordt de bandvormige austenite getransformeerd in banded perelite. Dit kan worden verbeterd of geëlimineerd door het verhogen van de eindwalstemperatuur, het verhogen van de smedende ratio, diffusie anneling en normalisering.

Vandaag, met de ontwikkeling van de wereld, alle velden komen snel waardoor de vraag naar vierkante buis hoger en hoger, en de eisen van de klanten voor vierkante buis hoger en hoger. Nu bestuderen we een nieuwe vierkante buis. Het volgende introduceert voornamelijk de prestaties van de vierkante buis in treksterkte.

San Jose.Met de vooruitgang van de tijd en de ontwikkeling van wetenschap en technologie, de toepassingsvelden van vierkante buizen zijn breed verdeeld. De belangrijkste velden zijn de bouwsector. beïnvloed door het milieu en het weer, vierkante buizen zullen ook roest voor een lange tijd. Hoe om de roest weerstand van vierkante buizen en wat zijn de roest weerstand? Laat me u een gedetailleerde inleiding hieronder geven.

Vergeleken met andere traditionele pijpen, heeft vierkante pijp stalen pijp lichtere grondstoffen, hoge sterkte, goede weerstand, kan bestand zijn tegen hoge interne druk, gevoelige toepassing, en kan wennen aan rommelige of slechte geologische omstandigheden.

.Tegelijkertijd zal de verwarmingstemperatuur en de verwarmingstijd ook een grote impact hebben op de prestaties van vierkante buis. De verwarming van de vierkante buis blanco is het sleutelproces om ervoor te zorgen dat de vierkante buis blanco genoeg plasticiteit heeft en de gladde perforatie voltooien. Als de verwarmingstemperatuur te hoog is of de verwarmingstijd te lang is, zal de billet van de vierkante buis worden verbrand en decarburiseerd, en zelfs de chemische samenstelling van de vierkante buis zal ongekwalificeerd zijn (ongekwalificeerd koolstofgehalte), wat gemakkelijk is om batchkwaliteit problemen te veroorzaken en de kwalificatiesnelheid van het product ernstig be ïnvloeden.

D. knip je handen niet saai vooral niet voor meisjes. Handelen of vingers binden zich vast.

De indeling van de sectievorm van de vierkante buis wordt ingedeeld naar de sectievorm: eenvoudige vierkante buis: vierkante buis, rechthoekige vierkante buis.


San Jose165 gegalvaniseerde vierkante pijpGebruik in hydraulische machinesDe algemene leverlengte van vierkante pijp is 3200mm-13000mm, meestal 65000mm en 13000mm. De vierkante buis mag korte en niet-vaste lengteproducten leveren die niet minder zijn dan 2300mm, of in de vorm van verbindingsbuis, maar de Demander moet de interface-buis afsluiten wanneer hij deze gebruikt. De toegestane afwijking van de wanddikte van de vierkante pijp mag niet meer dan tien% van de nominale wanddikte overschrijden wanneer de wanddikte niet groter is dan 10mm, plus of min 8% van de wanddikte wanneer de wanddikte groter is dan 10mm, met uitzondering van de wanddikte van hoeken en lassen. Voor vierkante buizen met een theoretisch gewicht groter dan 20kgm, mag het niet hoger zijn dan 5% van de totale levering. We hebben vele verschillende manieren om vierkante buizen verschillende kenmerken te laten hebben. Volgens deze kenmerken kunnen we het juiste toepassingsveld correct selecteren, Op deze manier kan de efficiëntie van het gebruik van vierkante buis worden verbeterd. Vervolgens zullen we vooral de kenmerken van de koeltechniek hieronder uitleggen. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van vierkante buizen? Deeltjes met vierkante buizen hebben nauwkeurige afmetingen en gladde oppervlakken: de dimensionale nauwkeurigheid van de op dit moment ontwikkelde koude delen kan tot klasse 8 ~ 9. Als de ideale worden aangenomen, is hun nauwkeurigheid de tweede van die van fijne gepolijst oppervlakken. Daarom hoeven koude delen over het algemeen niet opnieuw te worden verwerkt, en een kleine hoeveelheid behoeft alleen afwerking (slijpen).

gelegeerd staal: A. laaggelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element); 5%); b. Media gelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element > 5 ~ 10%); c. Hooggelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element > 10%).

Vanuit het oogpunt van de productie moeten we de productiviteit van de productieapparatuur volledig in kaart brengen en het verbruik van brandstof en apparatuur verminderen op basis van het voldoen aan de eisen van q355b vierkante buis. Daarom is de temperatuur van geen open smeden en eindsmeden een algemeen technisch en economisch probleem. Indien gekwalificeerde q355b vierkante buizen kunnen worden verkregen in het temperatuurbereik van het voertuig, moeten redelijke procesprocedures uit economisch oogpunt worden gekozen. Het is duidelijk dat hoe hoger de temperatuur, hoe gemakkelijker de smederij en hoe hoger de productiviteit, hoe groter het brandstofverbruik en het verlies van de verwarmingsoven; We moeten deze twee aspecten in overweging nemen en een redelijke keuze maken.

Pursuit of excellence.De functie index analyse van de vierkante buis --de sterkte werkt met grote vooruitgang. De belasting op de onderdelen wordt de lading en val belasting genoemd. De schade kracht van de vierkante buis onder de lading en val belasting wordt de lading en de val taaiheid genoemd.

De vierkante buis is een sterk gelegeerd staal met een koolstofgehalte van 0.1% 0.25%, en de belangrijkste legeringselementen mangaan, silicium, vanadium, niobium en titanium worden toegevoegd; Het totale gehalte aan legeringen is 3%. Volgens de sterkte is het verdeeld in vier niveaus: 300, 350, 400 en 450MPa.

De q355b vierkante buis beschermende laag detector wordt gebruikt om de werkelijke dikte van de naadloze q355b vierkante buis beschermende laag ter plaatse te meten. Het is nodig dat de werkelijke dikte van de naadloze q355b vierkante buis beschermende laag van de naadloze q355b vierkante buis niet lager is dan de ontwerpwaarde. Wanneer niet aan de eisen wordt voldaan, kan de beschermende laag van naadloze q355b vierkante buis worden gebeiteld en gemeten.


San Jose165 gegalvaniseerde vierkante pijpGebruik in hydraulische machinesSnijden: 1 om snel te zijn, geen tanden, of of de snijlijn is vlak, de zetmeelsmaak van olie be ïnvloedt de kwaliteit van de gerechten. Kies eerst om aardappelen te snijden met minder scherpe bodem, dus als je snijdt, is het gemakkelijk om de hoek van de zijkant te verlaten.

Inspection items.De geselecteerde punch- en die filets zijn gerelateerd aan de grootte en verdeling van stress

Hoge kwaliteit staal (P ≤ 0.035%, S ≤ 0.030%)

Er zijn vele vormen van verwarming maar de ringverwarming wordt vooral gebruikt. De verwarmingsoven heeft een ringvormige ovenbodem, de blanco wordt vanaf de inlaat over de diameter van de ovenbodem geladen en kan worden verwarmd en gehomogeniseerd tot de gespecificeerde temperatuur wanneer deze bij het stopcontact wordt gebruikt. Het productieproces van naadloze vierkante buis is relatief traag, en de verwarming heeft vooral geduld nodig. Omdat als de verwarmingswerking niet gestandaardiseerd is scheuren, meestal 65000mm en 13000mm. De vierkante buis mag korte en niet-vaste lengteproducten leveren die niet minder zijn dan 2300mm, of in de vorm van verbindingsbuis, maar de Demander moet de interface-buis afsluiten wanneer hij deze gebruikt. De toegestane afwijking van de wanddikte van de vierkante pijp mag niet meer dan tien% van de nominale wanddikte overschrijden wanneer de wanddikte niet groter is dan 10mm, plus of min 8% van de wanddikte wanneer de wanddikte groter is dan 10mm, met uitzondering van de wanddikte van hoeken en lassen. Voor vierkante buizen met een theoretisch gewicht groter dan 20kgm, mag het niet hoger zijn dan 5% van de totale levering. We hebben vele verschillende manieren om vierkante buizen verschillende kenmerken te laten hebben. Volgens deze kenmerken kunnen we het juiste toepassingsveld correct selecteren, Op deze manier kan de efficiëntie van het gebruik van vierkante buis worden verbeterd. Vervolgens zullen we vooral de kenmerken van de koeltechniek hieronder uitleggen. Wat zijn de belangrijkste kenmerken van vierkante buizen? Deeltjes met vierkante buizen hebben nauwkeurige afmetingen en gladde oppervlakken: de dimensionale nauwkeurigheid van de op dit moment ontwikkelde koude delen kan tot klasse 8 ~ 9. Als de ideale worden aangenomen, is hun nauwkeurigheid de tweede van die van fijne gepolijst oppervlakken. Daarom hoeven koude delen over het algemeen niet opnieuw te worden verwerkt, en een kleine hoeveelheid behoeft alleen afwerking (slijpen).

Het is verboden de olievierkante leidingen en hulpstukken voor leidingen te ontginnen in de concentratie-eenheid voor rechtstreekse productie, de eenheid voor de scheiding van de lucht, de olieraffinage en de chemische engineering overeenkomstig de ontwerpvoorschriften. Het doel van ontvetting is te voorkomen dat de vervoerde of opgeslagen materialen worden besmet met vet of organische stoffen; Vermijd het mengen van getransporteerde of opgeslagen materialen met vet of organische stoffen; oliegehalte om de activiteit van de katalysator te waarborgen; Het gehalte aan olie en organische stoffen om de zuiverheid van het product te waarborgen. De geïnstalleerde vierkante pijp moet worden gedemonteerd in pijpsecties voor ontvetting. Pijpen die na de installatie niet kunnen worden gedemonteerd, moeten vóór de installatie worden ontvet. Voor de ontginning worden vierkante pijpen met duidelijke olievlekken of ernstige corrosie gereinigd met stoom, zandstralen of andere methoden.

Uitgangspunt van de vierkante buis (=sigma; s): de belasting van het metaalmateriaal met het opbrengstfenomeen wanneer het monster kan blijven rekken zonder de kracht tijdens het trekproces te vergroten (constant) dat het rendementspunt wordt genoemd. Als de spanning afneemt, moeten de bovenste en onderste rendementspunten worden onderscheiden. De opbrengsteenheid is mm2 (MPA).