Tulsa.Galvaniseerde pijpleverancierAnalytisch gebruiksprobleem

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-01-12 11:52:20

De vierkante pijp is een belangrijke pijp. De toepassing ervan op verschillende velden heeft verschillende prestaties. Volgens zijn verschillende prestaties hebben we verschillende transformatie uitgevoerd op de andere pijp om ervoor te zorgen dat de vierkante pijp beter kan worden gebruikt. We moeten de juiste keuze maken bij de aankoop. Hieronder zal ik de juiste manier van schilderen van de onderste pijp introduceren.

De weerstand tegen oppervlaktehechting is een belangrijk kenmerk van vierkante buizen. Op dit moment worden vierkante buizen meestal gebruikt voor transport, dus de hechtweerstand maakt vierkante buizen niet plakken tijdens het transport.

Tulsa..Classificatie van vierkant buisstaal is een koolstoflegering van ijzer met koolstofgehalte van vierkante buis tussen 0.04% 3%. Om de taaiheid en plasticiteit ervan te waarborgen, is het koolstofgehalte in het algemeen niet hoger dan 7%. Naast ijzer en koolstof omvatten de belangrijkste stalen ook silicium, mangaan, zwavel, fosfor, enz. Er zijn verschillende classificaties van stalen en vierkante buizen met name de volgende: vierkante buizen worden ingedeeld in gewoon staal naar kwaliteit (P &045%, S &050%le; 0.050%)

Behalve de verdikking van de wanddikte, het compressieeffect zal lengten de buiglijn longitudinaal, en het metaal bij de buiging zal accumuleren en dikker worden, dat is de compressieverdikking effect van lege buiging.

Er zijn enkele defecten in q355b vierkante buis tijdens het uitrekken, die worden veroorzaakt door de volgende redenen. De gemeenschappelijke belangrijkste redenen zijn als volgt: selecteer de juiste q355b vierkante buis materiaal, en de gewoonlijk gebruikte materialen in austenitische q355b vierkante buis zijn 1Cr18Ni9Ti en 0Cr18Ni9Ti. Tijdens de diepe tekening is 1Cr18Ni9Ti stabieler dan 0Cr18Ni9Ti en heeft een betere crack resistentie. Daarom moet 1Cr18Ni9Ti materiaal zo veel mogelijk worden geselecteerd.

Daarom is het tekenproces van vierkante buis zeer nauwkeurig. Voor een lange tijd vierkante buis, vierkante buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis, gegalvaniseerde buis en andere merkproducten zijn voorzien van volledige aangewezen producten en kwaliteitsborging. In het proces van continue ontwikkeling is vierkante buis ook strenger verwerkt.


Tulsa.Galvaniseerde pijpleverancierAnalytisch gebruiksprobleemDe trektest is om q355b in een monster te maken het monster te trekken om te breken op de trektestmachine, en dan een of meer mechanische eigenschappen te meten. Meestal worden alleen trekkracht, trekkracht, rek na breuk en vermindering van de oppervlakte gemeten. De spanningstest is de fundamentele mechanische-eigendomstest van metaalmaterialen. Bijna alle metaalmaterialen hebben de trektest gespecificeerd zolang zij eisen hebben voor mechanische eigenschappen. Vooral voor materialen waarvan de vorm niet geschikt is voor de hardheidstest, is de trektest de enige manier geworden om mechanische eigenschappen te testen.

dikte van de zinklaag: er is een groot verschil tussen koudgegalvaniseerde vierkante pijp en hete gegalvaniseerde vierkante pijp in galvanisatieproces; Koud gegalvaniseerde vierkante pijpen zijn vatbaar voor &UL; Elektrische verbranding ^ rdquo; De kleur van dit deel is grijs en de zinklaag is dik. Het is gemakkelijk om een huidige dode hoek te vormen op de hoek, wat resulteert in een onder stroom gebied. De zinklaag in dit deel is dun, en er is geen zinklaag bevestigd a an de koude gegalvaniseerde vierkante pijp. De koudgegalvaniseerde vierkante pijp heeft geen zinkklomp en kan als geheel worden ingekapseld, maar de totale zinklaag is dun en de dikte van de buitenste wand van zink is 5μ m-10μ m de schijf 12290; De buitenmuren van de gegalvaniseerde vierkante buis met een hete dip worden bevestigd met een zinklaag, en er zullen watermerken en een paar zinktumoren zijn,Tulsa.16 gegalvaniseerde vierkante pijp, maar de totale zinklaag is dik, en de dikte van de zinklaag op de binnenste en buitenste wanden van de vierkante buis is 70-mu; M boven. De aard van Q345B vierkante buis!

Analyse van de prestatieindex van de vierkante buis --hardheid is een indicator om de hardheid en zachtheid van metaalmaterialen te meten. Momenteel wordt de hardheidsmethode meestal gebruikt om de hardheid van de productie te meten. Het gebruikt de inspringer met vaste geometrie om de hardheid van het onder vaste belasting geteste metaaloppervlak te meten naar gelang van de hardheid.

Scheme customization.De oppervlakteharding van q355b vierkante buis is meestal isothermische demping, dat wil zeggen warmtebehandeling technologie. Na de isothermische demping zal qq355b vierkante buis meer en betere eigenschappen verkrijgen, en zal qq355b vierkante buis worden toegepast in meer velden.

Lege buiging is het buigmoment dat gevormd wordt in één richting tussen de buitenste rol en de buitenste wand van de buis blanco om de strip te buigen. Lege buiging zal de buiglijn comprimeren, het compressieeffect zal lengten de buiglijn longitudinaal, en het metaal bij de buiging zal accumuleren en dikker worden, dat is de compressieverdikking effect van lege buiging.

Brinell hardheid, Rockwell hardheid en Vickers hardheid worden vaak gebruikt.


Tulsa.Galvaniseerde pijpleverancierAnalytisch gebruiksprobleemSpuit fluorkoolstofverf daarna.

Job description.De test kan onder koude en warme omstandigheden worden uitgevoerd. Indien de testtemperatuur niet is gespecificeerd, moet de test worden uitgevoerd onder normale temperatuur, die volledig onlosmakelijk verbonden is met het harde werk van de fabrikanten in technologie. Ik geloof dat de markt van Fangguan in de toekomst beter en beter zal zijn.

Tulsa..Dimensionale stabiliteit voor hoge precisie vierkante buizen, de vereiste nauwkeurigheid is hoog, dus de dimensionale stabiliteit moet worden gehandhaafd. Door het richten in de lucht en de langzame koelsnelheid, heeft het effect van stabilisatie en zal het aantal resterende vierkante buizen in de, dus moet het worden gekoeld; Verminderen van de vervorming van de demping omdat de vierkante buis slank is,Tulsa.Rechthoekhoek van de vierkante buis, is het gemakkelijk te vervormen tijdens het blussen, zodat de vervorming ervan strikt gecontroleerd moet worden. Hittebehandeling is een belangrijk proces. Bij het proces van blussen en koelen moet de koudplasticiteit in de tijd worden gecorrigeerd, wat een belangrijke stap is om de kwalificatiesnelheid te verbeteren. Daarom moet het blussen of koelen van de olie gedurende een bepaalde tijd worden uitgevoerd om thermische correctie voor te stellen.

De vierkante buis is een sterk gelegeerd staal met een koolstofgehalte van 0.1% 0.25%, en de belangrijkste legeringselementen mangaan, silicium, vanadium, 350, 400 en 450MPa.

Q355b vierkante pijp voor het transport van mijnvloeistof, Standard nr.: gbt14291-2000. Het representatieve materiaal is Q235-staal van klasse B,Tulsa.Roestvrij staal 25 vierkante buis, dat hoofdzakelijk wordt gebruikt voor de luchtdruk van de kolenmijn, de afwatering en de verticale afvoer van het gas in de as, naad van q355b vierkant.