MinsterContainervorkheftruck instapbrugDe kracht van technologie is geweldig

omroeper:hp258HP138990173 vrijgavetijd:2023-11-20 12:36:26

Installeer een balansklep op het retouroliecircuit om het circuit in evenwicht te houden en druk te handhaven, ook bekend als een hydraulisch slot wordt een hydraulische regelklep, toegevoegd om veilige zelfvergrendeling te verzekeren in geval van een toevallige breuk van de hydraulische pijpleiding. Het elektrische hijskanaal is een multifunctioneel zwaar laden en lossen mechanisch materiaal, en het elektrische hijskanaal hijssysteem wordt aangedreven door hydraulische druk. De mechanische structuur van de schaarvork biedt hoge stabiliteit voor het hefplatform, met een brede waaier van werkende kanalen en hoge draagcapaciteit, waardoor grote hoogtewerkingen groter in schaal en geschikt zijn voor meerdere mensen die samenwerken. Het verhoogt de kracht en veiligheid van operaties op grote hoogte. Algemene classificatie van hijskanalen: vast en mobiel. Vaste types omvatten: schaarliftkanalen kettingsliften, laad- en loskanalen,MinsterHydraulische vaste instapwas, enz. De mobiele types zijn verdeeld in: hydraulische liften, hydraulische hefkanalen, vier wiel mobiele hefkanalen, twee wieltractie hefkanalen, aangepaste auto hefkanalen, handduw hefkanalen, hand bediende hefplatforms, AC/DC dubbele hefkanalen, auto gemonteerde hefkanalen, zelfrijdende hefkanalen, dieselmotor gebogen zelfrijdende hefkanalen, vouwende arm hefkanalen, sleeve type hefkanalen,MinsterContainerlaadbrug, en aluminiumlegering hefkanalen, De hefhoogte varieert van 1 meter tot 30 meter.

Tafelmateriaal: De tafel is gemaakt van 8mm anti slip gaas.

Minster.Vervang tijdig het liftgidswiel en de verouderde katrol.

Functie: Handig lossen, sterke stabiliteit, en lage reparatiekosten. Geschikt voor diverse voertuigen op laad- en loslocaties en plaatsen met relatief druk verkeer. Laad- en loskanalen, hefkanalen, en loskanalen: Antislipmateriaal: Dit materiaal is gelast van staalplaten, die effectief antislipfunctie kan bereiken en veilig en betrouwbaar is.

.Pas elk onderdeel dienovereenkomstig aan en optimaliseer de structuur van het apparaatrek. In dit proces is de primaire taak om driedimensionaal modelleren van de plaatsingsstatus binnen het apparaatrek uit te voeren. Pas de componenten aan die elkaar interfereren, het gebruik beïnvloeden of niet bevorderlijk zijn voor bescherming, zodat elk onderdeel zijn eigen functie binnen het apparaatframe kan vervullen.

De grootte van de vaste instapbrug wordt bevestigd op de as: 2440 x 1830mm, lipstandaard: 400mm, motorvermogen: 0.75/5kw, en de vereiste standaard van de funderingsput apparatuur: 2600 x 1860 x 510 mm De laadcapaciteit van de instapbrug is relatief groot, en de standaardladingscapaciteit is 8 ton, 10 ton, en 12 ton.

De relevante informatie van het vaste laad- en losdok is geïnstalleerd op de rand van het dok, en een put moet worden gegraven en direct in het beton worden vergrendeld met bouten.


MinsterContainervorkheftruck instapbrugDe kracht van technologie is geweldigDus wat zijn de kenmerken van vaste instapbruggen die op grote schaal in winkelcentra kunnen worden gebruikt? De vaste instapbrug lap plaat is verbonden met het kanaal met behulp van een volledige lengte schacht, evenals de dienst.

Hoe werkt de instapbrug?

Goedkeuring van het principe van veerheffen.

Promise and keep promise.Hydraulische olie: No. 32 anti-slijtage hydraulische olie (Japan wals)

Promotie op lange termijn aan de asfabriek, een 20-jarig merk met concurrerende prijzen en gegarandeerde kwaliteit!

Als gespecialiseerde hulpapparatuur voor lading laden en lossen, worden hydraulische instapbruggen nu wijd gebruikt in verschillende beroepen en plaatsen De hoogte van de voorkant van de instapbrugfles kan volgens de hoogte van de vrachtwagen carrier&hellip worden aangepast; Als gespecialiseerde hulpapparatuur voor lading laden en lossen, en de overlappende lipplaat is altijd op de wagen. Diverse transfervoertuigen kunnen vlot laden en lossen goederen in het vervoer door de instapbrug, en het gehele voertuig laden en lossen van goederen kan worden voltooid met slechts één persoon verrichting Dit is ook een trend van veilige en beschaafde productie in ondernemingen, niet alleen het verbeteren van de snelheid van vrachtlogistiek, inclusief schaal en belasting. De bedrijfsnormen voor hydraulisch laden en lossen zijn als volgt: het hydraulische laad- en loskanaal moet regelmatig worden onderhouden, en operators moeten vaak de toestand van elk onderdeel controleren om olie tijdig in te halen en droogte te voorkomen. De professionele instapbrugfabriek heeft hoge drukweerstand, goede waterdichte prestaties, brand en hoge temperatuurweerstand, sterke overbelastingscapaciteit, corrosieweerstand, stralingsbestendigheid en lange levensduur

Direct labor.Goedkeuring geïmporteerd geïntegreerd modulair hydraulisch station, met goede afdichtingsprestaties en lange levensduur.

  3. Mobiele laad- en losbrug: gebruikt op plaatsen zonder laad- en losplatforms of waar mobiel laden en lossen van goederen vereist is. Als er geen laad- en losplatform op de logistieke locatie is, is een mobiele instapbrug als corrigerende maatregel een zeer geschikte oplossing. De mobiele instapbrug is gelijkwaardig aan een bewegende helling van de staalconstructie, en heftrucks kunnen ook rechtstreeks in de vrachtwagenwagens rijden voor batch laden en lossen. Wat moet ik doen als de hydraulische cilinder van de instapbrug olie lekt? De hydraulische cilinder is een relatief belangrijk onderdeel in hydraulische apparatuur, verantwoordelijk voor het heffen en verlagen van het materiaal. Wanneer er olielekkage in de hydraulische cilinder is, moet iedereen het serieus nemen.

Veiligheidsuitrusting! Vaste registratie

Minster.De platformtype instapbrug kan ook verschillende structurele modi plannen gebaseerd op verschillende plaatsomstandigheden, en kan ook omhoog (onder het vrachtplatform) of omlaag (onder het vrachtplatform) op een bepaalde schaal worden aangepast, voldoen aan de apparaattoepassing van de meeste laad- en loskanalen.

Bedienbaarheid: Twee soorten verrichtingen kunnen worden gebruikt om het klimmen en dalen van de instapbrug te bedienen. Eén is een handmatig pompstation, dat handmatig hydraulisch heffen gebruikt. Het heeft een hoog niveau van arbeid en is enigszins arbeidsintensief. Voordelen: Het kan worden bediend en toegepast in elke situatie. Er zijn twee soorten elektrische pompstations die elektrisch hydraulisch heffen en verlagen gebruiken om arbeidsintensiteit te verzwakken en arbeid te besparen. Defect: Zodra de stroom is afgesneden, maar nu is er een dubbele gebruikshandleiding en elektrische instapbrug zal het niet kunnen worden gebruikt, die handiger is om te gebruiken.

De platformtype instapbrug kan ook verschillende structurele modi plannen gebaseerd op verschillende plaatsomstandigheden, en kan ook omhoog (onder het vrachtplatform) of omlaag (onder het vrachtplatform) op een bepaalde schaal worden aangepast, voldoen aan de apparaattoepassing van de meeste laad- en loskanalen. Simpel gezegd, een ingebouwde instapbrug.