FengzhenCity in GermanyKleine hydraulische hef- en nivelleringHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2023-12-06 18:29:16

De grootte van de oliecilinder moet zoveel mogelijk worden geminimaliseerd terwijl aan de ontwerpvereisten wordt voldaan. Hoe kleiner de grootte van de oliecilinder, hoe sneller de hefsnelheid.

De belangrijkste structuur en het doel van een geleideraillift: Het mechanische deel van een geleideraillift omvat hoofdzakelijk drie delen: een hefapparaat, een spoorapparaat, en een riem veranderend apparaat. Het hefapparaat wordt hoofdzakelijk gebruikt om de persoon op te schorten die wordt opgetild, waardoor verrichting soepeler wordt. De interne structuur van het opheffen apparaat is hoofdzakelijk samengesteld uit versnellingsmechanisme beugel, wormgestel, geleidingsmechanisme, bovenste en lagere schelpen,FengzhenCity in Germanyvorkheftruck, enz. Het tandwielmechanisme omvat hoofdzakelijk grote en kleine tandwielen, wikkelrollen, centrale assen en veiligheidsinrichtingen samengesteld uit stopgespen en torsieveren.

FengzhenCity in Germany.Hydraulisch pompstation: binnenlands hefplatform toegewijd pompstation, Italiaans geïmporteerd pompstation met externe beschermende apparaten: orgaan m type, gaastype, en ijzerplaat verzegeld type.

De juiste bouwinspectie van de luchthaven is om eerst de fundering te inspecteren om te zien of er waterophoping is en om te zien of het aardingssysteem voldoet aan de eisen. We moeten ook zien hoe de structurele bouten van dit frame worden aangedraaid en of er scheuren in de lassen zijn. We moeten ze volgens de instructies instellen. In mechanische transmissie, kan het in twee types worden verdeeld: open type en gesloten type. Natuurlijk zijn er ook veel veiligheidsvoorzieningen voor liften.

.Alvorens het hooggelegen werkplatform te gebruiken, is het noodzakelijk om te bevestigen of de benen correct worden ondersteund en aangepast volgens de horizontale kralen op het materiaal alvorens met de operatie verder te gaan; Bevestig of de rol en de glijbaan van het hydraulische hefplatform droog zijn tussen elke rol en glijbaan.Als er een droge plaats is, voeg een passende hoeveelheid boter toe om een soepele werking te verzekeren en hard contact en slijtage tussen mechanische componenten te vermijden.

Er zijn problemen met de hydraulische koppelomvormer en compensatiesysteem van mobiele liften, zoals zwakke koppelomvormer, vermogensverschuivingsfout hoge olietemperatuur, onvoldoende hydraulische koppelomvormer, ontoereikende drukregeling onvoldoende tegendruk Controleer de kwaliteit van koppelomvormer olie (of hydraulische transmissieolie verkeerd wordt gebruikt), dosering, koppelomvormer drukregelklep, tegendrukklep en hun ingestelde drukwaarde. De directionele klep zit vast of lekt intern. Olievervuiling is ernstig. Controleer de oorzaak van de klep plakken en elimineer het dienovereenkomstig. Filter of vervang de hydraulische olie. Als de olietemperatuur te veel stijgt, controleer of er een probleem is met de koeler. Controleer de kwaliteit van de hydraulische olie. De hydraulische instapbrug van het merk, ook bekend als het hydraulische laad- en losplatform, kan snel laden en lossen van goederen bereiken. Het structuurontwerp is eenvoudig, het gebruik is flexibel en handig, en de werkefficiëntie is hoog. Het wordt veel gebruikt en wijd populariseerd in de markt.

Vermijd werken in een omgeving waar het gebruik van hydraulische hefplatforms moet worden stopgezet in geval van regen, om het optreden van kortsluitingen te voorkomen, die lekkage en elektrische schokken kunnen veroorzaken; Niet-professioneel personeel is ten strengste verboden om elektrische apparaten te demonteren zonder toestemming, zoals hydraulische hefplatforms.Als een ongeval wordt gevonden, is het noodzakelijk om de oorzaak zonder zorgen te ontmantelen en te elimineren.De fabrikant moet onmiddellijk rapporteren voor reparatie, het ongeval fenomeen informeren, en de fabrikant begeleiden om het onderhoud te voltooien of de fabrikant personeel te laten sturen om het te repareren; Ontmantel elektrische apparaten niet zonder toestemming!


FengzhenCity in GermanyKleine hydraulische hef- en nivelleringHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?Mobiele liften worden over het algemeen gebruikt in wolkenkrabbers waar elektrische liften worden gebruikt omdat er geen noodzaak is om halverwege te stoppen, dus snelle liften zijn nodig. Ga eerst naar de high-rise sky lobby (high-rise lift lobby, Skylobby) van de grond, die vooraf aangewezen verdiepingen in de lobby kunnen bellen. Deze passagiersliften kunnen prachtig worden ingericht volgens de behoeften van de klant. Sommige passagiersliften zijn ook uitgerust met airconditioning en televisie, terwijl andere zijn opgezet in de cabine, zodat klanten kunnen genieten van het landschap buiten tijdens het rijden.

Nu u begrijpt hoe u een hydraulische lift moet gebruiken, biedt het ons een veilige werkomgeving voor onze operators, en verbetert de efficiëntie en kwaliteit van het verlagen werk.

Handmatige hydraulische platformclassificatie: Handmatige hydraulische hefplatformvoertuigen kunnen worden onderverdeeld in handmatige hydraulische handling platformvoertuigen, handmatige hydraulische stapelplatformvoertuigen en handmatige hydraulische schuifplatformvoertuigen.

manufacturer.Motor draait niet: De motor is gebroken, en de fabrikant zal het behandelen. Wij zijn een lange termijn fabrikant van schaar type liften.

Voor de veiligheidsprestaties van hooggelegen werkplatforms, is het noodzakelijk om productietechnologie, wetenschappelijke processen en strikt beheer te hebben om productie te verzekeren. Bij gebruik zijn mens, milieu en machines de drie belangrijkste schakels van operaties op grote hoogte. Veiligheid is de basisvoorwaarde om een vlotte voortgang van operaties op grote hoogte te garanderen. In de volgende tekst beschrijft Jiuyi kort de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van operatieplatforms op grote hoogte: exploitanten op grote hoogte moeten in het bezit zijn van een gezondheidscertificaat. Personen die lijden aan opzettelijke, hoge druk of psychische aandoeningen, mogen zich niet bezighouden met werkzaamheden op grote hoogte. Het personeel mag niet op grote hoogte werken terwijl het alcohol drinkt of zich mentaal uitgeput voelt.

De redenen hiervoor zijn ten eerste het verlies van hydraulische druk, en ten tweede de lekkage van hydraulische kleppen of afdichtingen.


FengzhenCity in GermanyKleine hydraulische hef- en nivelleringHoe de productie-efficiëntie te verbeteren?Het oppervlak van elk deel van de borstel moet schoon worden gehouden, en de borsteldruk moet worden aangepast om ervoor te zorgen dat zijn oppervlakte niet minder dan 50%. Gespecialiseerd in product- en hernieuwbare hulpbronnen, waaronder: fabrikanten van schaarliften

system.Openluchtliften en fabrieksladingliften zijn zwaar tillende mechanische apparatuur. Openluchtliften worden gebruikt voor het vervoer van goederen tussen verdiepingen van gebouwen, en zijn gespecialiseerde hydraulische ladingliftproducten. Ze worden hoofdzakelijk gebruikt voor het vervoer van goederen op en neer tussen verschillende werkvloeren; Verticale garage en autolift tussen garagevloeren. Het hydraulische systeem van het product is uitgerust met anti-val- en overbelastingsbeschermingsapparaten, en bedieningsknoppen kunnen op elke vloer en hefplatform werkbank worden ingesteld om multi-point verrichting te bereiken.

Veiligheidsgordels moeten worden gebruikt wanneer de hoogte groter is dan 5 meter; Bij werkzaamheden op schuine daken moeten veiligheidsgordels worden gebruikt; Op de bovenste verdieping van een plat huis moeten veiligheidsgordels worden gebruikt wanneer er geen beschermende omheining is opgezet binnen twee meter van de dakrand of dakopening; Het platform of werkbank bevindt zich in een opgehangen toestand; Als er openingen op de grond in de buurt van het dak of de ladder zijn, moet een veiligheidsgordel worden gebruikt; Werkzaamheden op grote hoogte vereisen het gebruik van veiligheidsharnassen bij gebrek aan veilige valpreventiemaatregelen.

De laadcapaciteit van goederen en de tonnage van goederen die tegelijkertijd worden vervoerd,FengzhenCity in GermanyFabrikant van hydraulisch hefplatform,FengzhenCity in GermanyHydraulische druk van de heftafel, beïnvloeden ook de snelheid van heffen en zakken. Het bereiken van de uitstekende waarde van het hefplatform voor het vervoer van goederen is een garantie van snelheid. Als het gewicht te zwaar is, beïnvloedt het de snelheid. Als de goederen te licht zijn, beïnvloedt het ook de normale transporttijd.

FengzhenCity in Germany.Het handmatige hydraulische schaarplatformvoertuig heeft de volgende kenmerken: geschikt voor vervoer over lange afstand; loopvoeten en beschermingsinrichtingen; Lichtgewicht en gemakkelijk te tillen; Uniek gietontwerp zorgt voor veiligheid; Het ontwerp van de technische handgreep zorgt voor een comfortabele bediening voor de machinist.

Bij werkzaamheden op hoogtes boven 1,5 meter moeten veiligheidsnetten of veiligheidsgordels worden gebruikt. Gespecialiseerd in de productie van schaar type liften, een 20-jaar oud merk met concurrerende prijzen en gegarandeerde kwaliteit!

Het dagelijkse onderhoud van hydraulische hefplatforms in dagelijks gebruik is essentieel, maar zelfs als de apparatuur normaal wordt onderhouden, kunnen we geen mogelijke problemen over het hoofd zien. Om ervoor te zorgen dat het hydraulische hefplatform veilig en soepel kan werken tijdens elke operatie, welke aspecten moeten we vóór gebruik controleren? Vandaag zal de redacteur u wat wetenschappelijke popularisatie geven.