buffelsZware industrie geleiderail type vrachtliftDomein

omroeper:hp779HP136589660 vrijgavetijd:2023-11-20 12:36:25

Bovendien, bij het vullen van hydraulische olie,buffelsIn staat om vrachtliften op te heffen, omdat sommige hydraulische oliefabrikanten zullen kiezen voor hydraulische olie met slechte kwaliteit. Hydraulische olie zoals hydraulische hefplatforms kan niet alleen geen effect hebben op vouwboomliften maar beïnvloedt ook de werkefficiëntie van vouwboomliften als gevolg van verslechteringsproblemen.

Kennispopularisatie en superieure prestaties van het vaste hefplatform van het schaarvorktype: uitgerust met veiligheidsvoorzieningen om overbelasting van het hefplatform te voorkomen; Uitgerust met een beschermingsklep om te voorkomen dat hydraulische oliepijp barst; Uitgerust met een noodverlagend apparaat voor plotselinge stroomuitval; De deuren van de bovenste en onderste verdiepingen zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen die in verbinding staan met het systeem.

buffels.Controleer voordat u op hoogte werkt met de differentialbeveiliging of het zelfsluitende apparaat normaal is.

De bovenstaande inleiding tot de veelvoorkomende fouten van de hydraulische instapbrug kan zeer gedetailleerd worden beschreven. Ik hoop dat na het lezen, iedereen goed kan reageren op verschillende problemen.

.Ladderfabriek en andere merkproducten, aangewezen producten zijn compleet, kwaliteitsborging

Bij het vullen van hydraulische olie, kunnen we de oliecilinder uitbreiden naar de hoge positie voor het vullen. Bij het vullen, zou het hefplatform de hoge positie niet moeten overschrijden, en dan de oliecilinder intrekken naar de lage positie. Controleer of het hydraulische olieniveau lager is dan de lage positie, en houd het tussen de twee.

Als de spanning van de heftafel te laag is, controleer dan het startpotentieel wanneer de motor onder belasting werkt. Toegestane voltage hydraulische range± 10% van de motor draait niet Controleer de motor en het circuit De motor draait achteruit en verandert willekeurig de twee fasen in de driefaselijn.


buffelsZware industrie geleiderail type vrachtliftDomeinHet hydraulische hefplatform kan worden verdeeld in vierwielig mobiel type, tweewielig tractietype, voertuig gewijzigd type, voertuigtype, hulpzelfrijdend type, en de hefhoogte varieert van een meter tot 1 meter.

Alle eerdere inspecties en inbedrijfstelling zijn uitgevoerd en alle technische indicatoren voldoen aan de ontwerpvereisten. Bij gebruik is het alleen nodig om de voeding aan te sluiten en is het niet nodig om de hydraulische en elektrische systemen aan te passen.

Wanneer een vrachtlift uitvalt, moet deze worden gerepareerd door professioneel personeel. Het is niet toegestaan om de vrachtlift zonder toestemming te wijzigen.

Interpretation and observation.Alvorens de motor aan de lift te verbinden, schroef eerst de montagebouten op elke diagonale positie, maar draai ze niet vast. Schroef vervolgens de andere twee montagebouten op diagonale posities, en draai vervolgens de vier montagebouten één voor één vast. Draai daarna de bouten vast. Alle spanbouten moeten worden bevestigd met een koppelsleutel volgens de aangegeven vaste koppelgegevens, en het gebruik van liften en hefplatforms moet worden gecontroleerd

Vaste lift is een vervoersmateriaal dat goederen rechtstreeks van de grond tilt en laadt.Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor goederenvervoer tussen hoogteverschillen in productielijnen, materiaalladen en lossen, componentheffen tijdens assemblage van grote apparatuur, vaste driedimensionale parkeren, en andere plaatsen. Dus wat is de nieuwe prijs voor vaste liften?

Bovendien,buffels5-ton fabriek lift lading lift, is het noodzakelijk om de kwaliteit van de hydraulische olie te waarborgen, omdat sommige hydraulische oliefabrikanten zullen kiezen voor hydraulische olie met slechte kwaliteit. Hydraulische olie zoals hydraulische hefplatforms kan niet alleen geen effect hebben op vouwboomliften, maar beïnvloedt ook de werkefficiëntie van vouwboomliften als gevolg van verslechteringsproblemen.


buffelsZware industrie geleiderail type vrachtliftDomeinDe normaal gesloten klep en de motor worden gelijktijdig aangestuurd; De oplossing is om de draden correct aan te sluiten, en vaak de klep te sluiten en uit te schakelen wanneer de motor wordt ingeschakeld.

Latest consultation.Sluit de motor natuurlijk aan op de lift. Tijdens de verbinding moet ervoor worden gezorgd dat de concentriciteit van de heffingsas en de motorinvoeras consistent is, en dat de buitenflenzen van de twee parallel zijn. Inconsistent centreren kan ervoor zorgen dat de motoras breekt of het lifterwiel slijt.

Hoewel de vrachtlift goede veiligheid heeft, in het werkelijke werk, als u geen aandacht besteedt aan gedetailleerd onderhoud, kunnen er ongevallen zijn, dus moeten we er aandacht aan besteden bij het uitvoeren van dagelijks onderhoud.

veroudering en verslechtering van hydraulische olie; De oplossing is om de hydraulische olie te vervangen.

buffels.De remoperators van elk mechanisme op de apparatuur moeten regelmatig de speling van de remschoen en het remwiel controleren en aanpassen, om flexibiliteit en betrouwbaarheid te waarborgen. Verbetering op lange termijn van de liftfabriek een 20-jarig merk met concurrerende prijzen en gegarandeerde kwaliteit!

Controleer voordat u de lift installeert of de motor en de lift intact zijn, en controleer strikt of de afmetingen van elk deel dat de motor en de lift verbindt overeenkomen Hier zijn de afmetingen en pastoleranties van de positioneringsbaas, ingangsas en liftgroef van de motor.

Wanneer een vrachtlift uitvalt, moet deze worden gerepareerd door professioneel personeel. Het is niet toegestaan om de vrachtlift zonder toestemming te wijzigen.