Voorburg.kgmHydraulisch mobiel hefplatformOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden gelet?

omroeper:hp530HP141750488 vrijgavetijd:2023-11-20 12:36:26

Het gecombineerde platform wordt vaak gebruikt in kleine werkplaatsen met kleine hoeveelheden goederen, maar omdat dit platform twee functies tegelijk moet vervullen, vergroot het onvermijdelijk de afstand van handling gereedschappen/voertuigen in de werkplaats.

Veiligheids- en stabiliteitsvoordelen: De hydraulische lift van de heflading is uitgerust met een traditioneel veiligheidsapparaat van de tractielift en een overloopklep om overmatige systeemdruk te voorkomen; Noodschakelklep: In geval van stroomuitval, kan de auto worden verlaagd tot een relatief dichte vloer om de hal te openen, en de autodeur stelt passagiers in staat om veilig uit de auto te stappen; Handpomp: Wanneer het systeem defect is, kan de handpomp worden gebruikt om hogedrukolie uit te pompen, waardoor de auto naar een dichtere vloerpositie stijgt; Pijpleidingsbreukklep: Wanneer de hydraulische systeempijpleiding scheurt en de auto blokkeert, kan het automatisch het oliecircuit afsnijden en stoppen met dalen; Bescherming van de tankolietemperatuur: Wanneer de olietemperatuur in de tank de standaardwaarde overschrijdt, stuurt het apparaat van de olietemperatuurbescherming een signaal om het gebruik van de lift op te schorten, en start de lift wanneer de olietemperatuur daalt.

Voorburg.kgm.Is er corrosie of beschadiging aan de verbinding.

Het hoofdapparaat schakelt niet in. Wanneer deze fout optreedt, of de interne en externe noodstopknopschakelaars, de elektrische vergrendelingsschakelaar zijn ingeschakeld, of de driefasige elektrische fasesequentie correct is en of het relaiswerkindicatielampje brandt.

.Om de circuitfouten van hydraulische laadliften aan te pakken, moeten de volgende stappen worden gevolgd: eerst, rapporteer de situatie tijdig en geef feedback aan relevante afdelingen en fabrikanten.

Installeer apparatuur vooraf, sommige vereisen apparatuur zoals vorkheftrucks voor installatie,Voorburg.kgmKolom hydraulisch hefplatform,Voorburg.kgmVast hydraulisch hefplatform, en sommige kunnen handmatig vooraf worden geïnstalleerd. Wanneer het nodig is om te installeren met behulp van een vrachtwagenkraan en een heftruck, moet volledig worden overwogen of de omgeving op locatie voldoet aan de werkomstandigheden van de vrachtwagenkraan.

De viscositeit van vloeistof is nauw gerelateerd aan temperatuur, en wanneer de viscositeit verandert met temperatuur, zal het tegelijkertijd schade toebrengen, de werkdruk beschadigen en afhangen van het totale debiet van het onderdeel. Hydraulische transmissiesystemen zijn dus niet geschikt voor het werken bij zeer hoge en zeer lage temperaturen.


Voorburg.kgmHydraulisch mobiel hefplatformOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden gelet?Het voertuig gemonteerde hefplatform wordt wijd gebruikt voor operaties op grote hoogte in hotels, gebouwen, luchthavens, stations, sportlocaties, workshops, pakhuizen, en andere plaatsen; Het kan ook worden gebruikt als tijdelijke verlichting op grote hoogte, reclame, enz.

Ik weet niet welke kennis iedereen heeft geleerd na het lezen van de bovenstaande voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van hydraulische laadliften. In feite is deze kennis ook een popularisering van kennis voor veelgebruikte gebruikers, en het is ook erg nuttig, dus iedereen moet goed naar bovenstaande kennis kijken.

Er zijn vele redenen voor onstabiele werkbankdaling, zoals overbelasting onstabiele ondersteuning, ernstige excentrische belasting, hydraulische olieonzuiverheden, enz. In reactie op de bovenstaande redenen, kan het worden opgelost door de lading te verminderen, het zwaartepunt van de lading aan te passen en hydraulische olie groothandel voor hydraulische ladingliften te vervangen.

Information recommendation.Het hydraulische hefplatform is een handmatig beweegbaar type, en de hefkracht van het platform is een twee machines of driefasige voeding Het heeft handmatige en elektrische macht, en is ook uitgerust met een handpomp voor gebruik in geval van stroomuitval Deze reeks platforms heeft de kenmerken van flexibele beweging, stabiele heffen, en gemakkelijke verrichting en worden hoofdzakelijk gebruikt in fabrieken, overheidsinstanties commerciële winkels, en de bouw- en decoratieindustrie.

Hydraulische liftfabrikanten herinneren ons eraan dat het basisprincipe van het hydraulische liftsnelheidscontrolecircuit is dat het systeem vaak de bewegingssnelheid van de hydraulische cilinder en de hydraulische motor moet aanpassen aan de werkcyclusbehoeften van de hoofdmachine. De snelheid van hydraulische cilinders en hydraulische motoren hangt af van de verplaatsing en het ingangsstroom. Het kan worden gezien dat het veranderen van de stroomsnelheid of verplaatsing de snelheid van de cilinder en motor kan beïnvloeden.

De liften van de aluminiumlegering verschillen van andere vormen. Dit type lift is gemaakt van aluminiumlegering materiaal, dat lichtgewicht is en een mooier uiterlijk heeft. Het nadeel is dat het een lichte ladingscapaciteit heeft en alleen geschikt is voor eenvoudige onderhoudswerkzaamheden op grote hoogte,Voorburg.kgmHydraulisch hefplatform met schaarvork, en kan alleen ondersteuning bieden voor 1-2 mensen.


Voorburg.kgmHydraulisch mobiel hefplatformOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden gelet?Reden: Het verlaagklep is niet goed gesloten. Reinigingsmethode: Controleer of het verlaagklep is ingeschakeld. Als er geen voeding is, verwijder dan de storing van de neerslagklep zelf of vervang de neerslagklep. Het is noodzakelijk om de klep van de verlagende klep schoon en flexibel te houden.

how much.Reden: Reinigingsmethode voor interne lekkage in de oliecilinder: Vervang het afdichtingselement van de oliecilinder. Het hefplatform daalt niet. Reden: Het verlagende ventiel werkt niet. Reinigingsmethode: Controleer bij het indrukken van de verlagende knop of het verlagende ventiel is ingeschakeld. Als er geen elektriciteit is, reinig deze dan zoveel mogelijk; Als er stroom is, en de bovenste laag kan worden geïnstalleerd op een hoogte van vijf meter of meer.

Mobiele hefplatforms kunnen worden verdeeld in mobiele hefplatforms en dubbele vorkhefplatforms volgens hun constructieverschillen.Dubbele vorkhefplatforms kunnen voldoen aan de eisen van de klant voor kastwerkbladen slank en hoog geladen zijn. Draagbare hefplatforms zijn ontworpen om de behandeling van hefplatforms te verbeteren door hen op batterijdragers of grote vrachtwagens te bevestigen om aandrijfkracht van automotoren te verkrijgen, commerciële gebouwen, luchthavens, metrostations, sportlocaties, productieworkshops pakhuizen, en andere plaatsen; Het kan ook worden gebruikt als tijdelijke luchtverlichtingsarmaturen, advertenties, enz.

Voorburg.kgm.De fabrikant van hydraulische laadliften herinnert aan het gebruik van hydraulische hefliften van de geleiderail Hydraulische heflasten van de geleiderail: sta niet binnen het gespecificeerde bereik, trek op het hefplatform van de geleiderail, verbied werkloos personeel om het werkgebied binnen te gaan, zorg ervoor dat het werkgebied vrij is van kleding en onderhoud een schone en nette werkplek.

Er zijn vele redenen voor onstabiele werkbankdaling, zoals overbelasting, onstabiele ondersteuning, ernstige excentrische belasting, hydraulische olieonzuiverheden, enz. In reactie op de bovenstaande redenen, kan het worden opgelost door de lading te verminderen, het zwaartepunt van de lading aan te passen en hydraulische olie groothandel voor hydraulische ladingliften te vervangen.

Om de circuitfouten van hydraulische laadliften aan te pakken, moeten de volgende stappen worden gevolgd: eerst, rapporteer de situatie tijdig en geef feedback aan relevante afdelingen en fabrikanten.