ToulouseZelfrijdende lift van aluminiumlegeringZal het een keerpunt inluiden?

omroeper:hp750HP120486450 vrijgavetijd:2023-11-19 22:36:25

Na het werken voor 10000uur, zullen de mechanische en elektrische systemen van de lift worden gereviseerd.

Hydraulische liften van de aluminiumlegering werken op en neer, en kunnen ons voorzien van een veilig en stabiel platform. Wij kunnen veiligheid bieden bij het werken op hoogte.

Toulouse.Gevaren van bewegende delen van liften van aluminiumlegering: Dit gevaar komt voornamelijk van gevaarlijke delen van mechanische apparatuur, met inbegrip van roterende delen zoals roterende assen,ToulouseExplosiebestendige lift van aluminiumlegering, uitsteeksels en gaten, roterende connectoren kernassen, evenals roterende armaturen, ventilatorbladen, vliegwielen, enz.

Lift van de aluminiumlegering: Het volautomatische werkplatform op grote hoogte heeft een stevige structuur, die de afbuiging van het werkplatform op grote hoogte minimaliseert. Uitgerust met automatische loopfunctie, kan het lopen in verschillende werktoestanden zonder de noodzaak van externe voeding.Het handvat kan lopen op een instelbare snelheid, met flexibele beweging, handige bediening en gemakkelijk tillen.Slechts één persoon kan vooruit, achteruit, draaien, snel, langzaam lopen, en op en neer bewegingen voltooien, het besparen van arbeid en inspanning. Kan volgens gebruikersvereisten worden ontworpen en geproduceerd.

.We gebruiken vaak liften van aluminiumlegering tijdens het werk, dus ik zou u willen herinneren aan enkele voorzorgsmaatregelen voor dagelijks gebruik: we gebruiken vaak liften van aluminiumlegering tijdens het werk, dus ik zou u willen herinneren aan enkele voorzorgsmaatregelen voor dagelijks gebruik: vóór gebruik, wat een belangrijke maatregel is om veiligheid te waarborgen; Controleer ook de bedrading om ervoor te zorgen dat deze correct is; Zorg ervoor dat de distributiekast vrij is van vuil voordat u deze inschakelt.

Controleer of de voedingsspanning onder de toegestane waarde ligt.

Ten eerste, voor het maandelijkse onderhoud van liften van aluminiumlegering, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de volgende punten: voeg wat olie toe aan elk deel om de levensduur van de lagers te verlengen.


ToulouseZelfrijdende lift van aluminiumlegeringZal het een keerpunt inluiden?Pas na de proeflasttest kunnen mensen worden gebruikt.

De veiligheid en stabiliteit van het liftplatform van de aluminiumlegering is de focus van ons werk.

Elevatoren van aluminiumlegering spelen een belangrijke rol in zowel industriële productie als ons dagelijks leven. De voordelen die het ons brengt zijn zeer talrijk. Er zijn veel functionele kenmerken van liften van aluminiumlegering. In ons dagelijks leven gebruiken we liften in vele commerciële gebouwen. liften van aluminiumlegering, zoals liften, hebben vergelijkbare prestaties. Bij het gebruik van liften van aluminiumlegering, kunnen we ze ook volgens onze eigen behoeften instellen. Het kan worden gezien dat liften van aluminiumlegering een aanzienlijke impact op ons hebben. Ons bedrijf is al jaren betrokken bij verschillende soorten liftfabrikanten van aluminiumlegeringen en andere materialen, en kunnen ons voorzien van een veilig en stabiel platform. Wij kunnen veiligheid bieden bij het werken op hoogte.

Volg strikt de bedieningsinstructies van de lift van de aluminiumlegering voor veilig gebruik, en verbied strikt illegale verrichtingen.

De beschermde beenstructuur maakt het werk veiliger en kan worden gebruikt voor het heffen en verlagen van bewerkingen dicht bij het werkvlak.


ToulouseZelfrijdende lift van aluminiumlegeringZal het een keerpunt inluiden?Tijdens de proeflast, moeten meerdere tests ook worden uitgevoerd. Voor de tweede proeflast, kan een no-load test worden geselecteerd om te controleren of de hef- en dalende snelheid van de lift van de aluminiumlegering redelijk is, of de stabiliteit van het platform voldoet aan de vereisten, of het geluid normaal is, en of de nominale hefhoogte kan worden bereikt. Als de testgegevens normaal zijn, kan een tweede proefladingstest worden uitgevoerd; De tweede proeflasttest kan halve belastingstest kiezen, met een focus op het verifiëren van de stabiliteit van het platform. Als de schuddenweerstand binnen het toegestane bereik ligt,ToulouseMobiele lift van de aluminiumlegering, kan een derde test met volledige belastingstest worden uitgevoerd om te bepalen of alle parameters van het platform normaal zijn onder de nominale belastingsstaat. Als het normaal is kan de vierde test van de testoverbelasting worden uitgevoerd, en 110% van de lading kan voor de test worden toegevoegd om te controleren of het anti-overbelastingsapparaat van het platform correct is ingesteld. Als de instelling correct is, kan het hefplatform niet onder overbelasting stijgen. Als het kan stijgen, geeft het aan dat het overbelastingsapparaat van het hefplatform niet correct is ingesteld,

Development Curriculum.Viermastige aluminiumlegeringslift: De gehele machine is gemaakt van hoogwaardige aluminiumprofielen met hoge sterkte en keurt een viermastige structuur goed.Het heeft een zware lading, goede stabiliteit, flexibele verrichting, groot platformgebied en geschikte uitvoering, en kan hoge hefcapaciteit in een zeer kleine ruimte uitoefenen.

Samengevat, wat zijn de prestatiecategorieën van liften van aluminiumlegering? Categorieën omvatten: mobiele liften van de aluminiumlegering, vaste liften van de aluminiumlegering, telescopische liften van de tafelaluminiumlegering,ToulouseKlein hefplatform van aluminiumlegering, en vouwende liften van de aluminiumlegering. Wat betreft het type lift te kiezen, moet het nog worden bepaald op basis van uw werkelijke toepassingssituatie. Als u niet tevreden bent, kunt u ook aanpassen aan uw behoeften.

De kosten van liften van aluminiumlegering hangen ook af van de kosten van het product. Producten met verschillende materiaalspecificaties hebben verschillende functies, levensduur en veiligheidsprestaties. Als het gaat om liften van aluminiumlegering, richten veel mensen zich alleen op prijs, verwaarlozen veiligheid en duurzaamheid.

Toulouse.De belangrijkste componenten van de hydraulische vaste lift van Hunter zijn: 1. Het schachtdeel is een gesloten of mesh frame ingesloten door gebouwen of lichtgewicht staalconstructies, met stalen geleiderails geïnstalleerd aan beide zijden van het interieur 2. Het drijvende deel is uitgerust met een hydraulische aandrijfmotor, oliepomp, en veiligheidsklep, Een kleine olietank voor hydraulische componenten zoals snelheidsregelkleppen en directionele kleppen: 3. Het deel van de oliecilinder: Het is samengesteld uit één of meer oliecilinders van het rechte bovenste platform van de hefoliecilinder of het opheffen van scharvorkframe: 4. Het deel van het deursysteem: Het is een gesloten of meshplatformdeur of landingsdeursysteem samengesteld uit staalstructuur, open platforms hebben geen deuren. 5. Het elektrische deel: Het omvat macht, signaal, Samenstelling van veiligheids- en verlichtingsapparaten: 6 Plattformdelen: Het is een platform van de staalstructuur dat zware voorwerpen draagt, die kunnen worden gesloten (d.w.z. cabinetype) of open, met geleiderollen of geleideschoenen geïnstalleerd aan beide zijden. Kan het met grotere kracht laten werken! Het transmissieonderdeel moet bijvoorbeeld voldoende olie bevatten en kwetsbare onderdelen moeten regelmatig worden geïnspecteerd, gerepareerd of vervangen. Mechanische bouten, vooral delen die vaak trillen, zoals draailagers en hefarm verbindingsbouten, moeten worden gecontroleerd op losheid. Als er losheid is, moet het onmiddellijk worden aangedraaid of vervangen. Laten we vervolgens eens kijken naar de voorschriften voor de onderhoudstijd van liften van aluminiumlegering: dagelijks onderhoud (uitgevoerd per ploeg).

Er zijn veel factoren die invloed hebben op het prijsverschil van liften van aluminiumlegering, zal de prijs niet significant schommelen. Hier is de lift van aluminiumlegering die we met u delen

De beschermde beenstructuur maakt het werk veiliger en kan worden gebruikt voor het heffen en verlagen van bewerkingen dicht bij het werkvlak.


bij het kiezen van een betere periode