Grote isolatiezak voor grote capaciteitBelangrijkste factoren bij het kopen in de industrie:

omroeper:hp570HP155642700 vrijgavetijd:2022-02-17 16:26:03

Wat is dubbelbubble shell niet-geweven verpakking kleurendruk?

De voorschriften voor niet-geweven verpakkingsafval voor kleurbedrukking variëren van plaats tot plaats, maar er is een gemeenschappelijk principe: het bevorderen van minder gebruik van grondstoffen. Bij het ontwerp van niet-geweven verpakkingskleurendruk moeten we proberen om dezelfde materialen, scheidbare en coëxistentie materialen te gebruiken, en de neiging hebben om materialen met eenvoudige structuur en gemakkelijke recycling te gebruiken. Op het uitgangspunt van het voldoen aan de kleurenprintfunctie van niet-geweven verpakking, zodat de lichte ontwikkeling trend van de niet-geweven verpakking kleur bedrukking film te tonen.

.De productie van zelfafdichtingsorgaan hecht voornamelijk aan het snijden van een enkele film en warmteafdichting aan beide kanten. De positieve en negatieve lengte van de zak is 3-5cm langer dan de andere kant. Het foldablel gedeelte wordt geplakt met zelfklevende, kleefende en andere colloïden. Bij gebruik kan de niet-geweven deklaag op de colloïde terug worden gevouwen om de zak te verzegelen.

Niet geweven verpakkingszakken worden elke dag voor iedereen gebruikt. Maakt niet uit van welk aspect, het effect van de verpakking zak is zeer groot. Het is een gewoon en frequent gebruik van hetzelfde ding in gewone dagen geworden. Iedereen gebruikt het bijna elke dag. Bij het gebruik van verpakkingen voelen we vaak het verschil van niet-geweven zakken. Dit is te wijten aan de verschillende grondstoffen van niet-geweven zakken. In het verleden waren de vaardigheden van niet-geweven zakken in de productie relatief achterwaarts, en de niet-geweven zakken kunnen enige schade veroorzaken aan, met een relatief stabiel groeipercentage. Uit de vergelijking van de gegevens in de afgelopen tien jaar, is de groeisnelheid van rihe cosmetica vergelijkbaar met die van voedsel en drank, het realiseren van lange termijn en stabiele groei door economische cyclus fluctuaties.

Wat is een blisterverpakking?

Zijsealed bags, waarvan de kant verzegeld zakken worden gezien in veel voedsel en snack verpakkingszakken. Het hele proces van de verwerking van dit soort verpakking moet ongeveer veertien stappen, waaronder het bedrukken, compounding, rijping, het snijden, het maken van zakken en andere processen. Meer complexe kant verzegeld en kant verzegeld zakken staan stabiel en kan worden geplaatst op de plank voor een lange tijd, De zijdeafdichting heeft een printoppervlak nodig. De zijzegelritszak is uitgerust met een herbruikbare rits, zodat consumenten de rits kunnen openen en sluiten. De doos is ongeëvenaard, uniek in uiterlijk, oppassen voor namaak en gemakkelijk voor consumenten om te identificeren. De apparatuur is een speciale grondstof. De verpakkingsmaterialen moeten worden gebruikt om de mogelijkheid van microbiële infectie te blokkeren en de interne steriele omgeving binnen een bepaalde tijd te verzekeren. Het wordt uitgevoerd door middel van hoge temperatuur stoom, lichte bestraling en straling. Voor infusiesets die voor secundair gebruik worden gebruikt, zijn de originele materialen van steriele spuiten meestal papier plastic materialen. Deze papieren plastic zak wordt ontsmet EO epoxy B. Een product moet vele malen circuleren voordat het de handen van de consument kan bereiken van de producent. Gedurende deze periode moet het door vele links gaan, zoals laden en lossen, vervoer, hantering, display enzovoort. In deze processen zullen er veel kwalitatieve externe factoren zijn, zoals botsingen, schokken, lichtlijn, gas en andere factoren, die de veiligheid van de waar zullen bedreigen, Daarom moet de verpakking ervoor zorgen dat de producten niet door externe factoren worden beschadigd,


Grote isolatiezak voor grote capaciteitBelangrijkste factoren bij het kopen in de industrie:



In sommige ontwikkelde landen zoals Europa, Amerika en Japan, zijn verkoopautomaten overal in de straten, koude steegjes en metrostations. In de afgelopen jaren is het ook begonnen met de ontwikkeling van de verkoop die zeer populair zal zijn in de toekomst. Om zich aan te passen aan de kenmerken van de verkoop, zal het kleurenprint ontwerp van niet-geweven verpakking veranderen in de vorm en structuur dienovereenkomstig. De veranderingen van verschillende consumptiepatronen zullen nieuwe onderwerpen en uitdagingen aan de dag leggen voor het kleurendrukken van niet-geweven verpakkingen.

Product excellence points: herbruikbaar, milieuvriendelijk, prachtig bedrukt (printable logo), lage kosten en snelle productie.

Het bevorderen van niet-geweven verpakkingskleurdrukken heeft de functies van identificatie, verfraaiing en gemak. Niet-geweven verpakkingskleurdrukken is een uitbreiding van het product en een deel van het totale product.

Focus on Development.Wat zijn de gebruikelijke materialen voor blisterverpakking? Wat zijn de kenmerken van elk?

Materiële elementen omvatten basismaterialen (papieren materialen, niet-geweven materialen, glasmaterialen, keramische materialen, bamboe en houten materialen, leren materialen en andere composietmaterialen) en hulpstoffen (kleefstoffen, coatings, enz.) die de materiaalbasis vormen voor de verwezenlijking van de grote functies (bescherming, gemak en) van niet-geweven verpakkingskleurdrukken; Het is rechtstreeks gerelateerd aan de algemene functie en economische kosten van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking, productie en verwerking, en de recycling en behandeling van niet-geweven verpakkingskleurbedrukking.

De niet-geweven verpakkingszakken die gewoonlijk in het industriële veld worden gebruikt, zijn zakken met dikke grondstoffen. Omdat industriële goederen meestal in grote en zware delen worden verdeeld, hebben sommige goederen soms ernstige slijtage op de zak, dus is het noodzakelijk om dergelijke zakken te gebruiken voor de verpakking. Op dit moment worden aluminium folie zakken breed gebruikt in de industrie. Door de bijzonderheid van hun grondstoffen, kunnen ze volledig passen aan de kenmerken van de waren. Het kan bepaalde onderhoud en mooie resultaten bereiken, en het kan ook op de markt zijn


Grote isolatiezak voor grote capaciteitBelangrijkste factoren bij het kopen in de industrie:



De sleutel tot de ontwikkeling van niet-geweven stabilisatiemethoden is de voorbereiding en toepassing van nieuwe antioxidanten, UV-stabilisatoren en basevangers. Professionele niet-geweven zak, katoenzak, canvas zak, thermische isolatiezak, handdecoratiezak &  En andere soorten producten zijn compleet, goed te verkopen in huis en in het buitenland, en de apparatuur heeft een lange levensduur! Producten leiden de industrie van draadproducten. Welkom om te informeren. Vul niet-geweven recipiënten voor dagelijkse chemicaliën, trays of omzetdozen voor levensmiddelen, niet-geweven stabilisatiemethoden en hoogkwalitatieve niet-geweven producten, en de tijd is ongeveer 13-minuten. De bekledingsband bevindt zich tussen 170 84510en 210 ''8451;', en de tunnel oven is ongeveer 25-35m lang. Het bestaat uit drie fasen: verwarmingszone, constante temperatuurzone en koelzone. Deze gebieden worden in strikte overeenstemming met de eisen geregeld. Na deze fase moeten de producten worden gekoeld voor een periode om hun hardheid beter te maken.

In de niet-geweven verpakkingskleurendrukindustrie zijn er weinig grote ondernemingen en staatsbedrijven, veel particuliere bedrijven, en de totale omvang van de industrie is relatief klein. Tegelijkertijd zijn veel buitenlandse merken de markt binnengedrongen, zoals Schott van Duitsland, die op grote schaal met zijn sterke technische en economische kracht op de markt is gekomen. Gedurende deze periode heeft de niet-geweven verpakkingskleurendrukindustrie behoefte aan integratie, ondernemingsverbond, fusie en andere middelen om enkele grote ondernemingen en gemeenschappelijke ondernemingen te vormen, teneinde de gezonde ontwikkeling van de industrie te bevorderen.

A: kaartafzuiging, verwijst naar de warmteafdichting van de zeepbel op het oppervlak van de papieren kaart met blisterverpakking olie. De gemeenschappelijke supermarkt batterij niet-geweven verpakking kleurendruk wordt meestal gebruikt. Het wordt gekenmerkt door de noodzaak van blisterverpakking afdichting apparatuur om het product te verpakken tussen de papieren kaart en de bubble shell. Er zij op gewezen dat het oppervlak van de papieren kaart moet worden bedekt met blisterverpakkingolie (zodat het thermisch kan worden gebonden met PVC schuim omhulsel); De schuimdop kan alleen van PVC of van huisdier zijn gemaakt; Omdat de bubble shell alleen aan het oppervlak van de papieren kaart is bevestigd, is het een lange termijn business van niet-geweven zak, katoenzak, canvas zak, thermische isolatie zak en hand decoratie zak   Welkom bij consult. Dus de verpakte producten zijn niet gemakkelijk om te zwaar te zijn.

.Wat is het invoegen van niet-geweven verpakking kleurendruk?

Goede verpakking zak ontwerp is niet alleen een prachtige buitenverpakking ontwerp, maar ook de selectie van materialen en verwerkingstechnologie. Verpakkingszakken worden ingedeeld volgens verschillende vormen: rand afdichting, yin-yang zak, middelste verzegeling, kussen zak rand afdichting, rand sluiting, zelfdragende zak, ritszak, strozak, waszak, opgerold materiaal dekmateriaal, enz. Classificatie naar functie: diafragma met hoog anion, kookfolie, antistatische filmzak, filmzak, zak met een anti-mistfilm, vacuümpzak, anti-chemische folie zak, diamantfolie zak met een deeurale verpakking, folie met gewijzigde atmosfeer, enz. Volgens de materiaalclassificatie kan het worden onderverdeeld in: gecoate aluminium folie composiet papier materiaal, gecoate transfer papier materiaal, papier composiet materiaal, aluminium composiet materiaal, niet-geweven weefsel composiet materiaal, stof, enz.

Wat is dikke blaar?