Q345B grootdiameter spoelDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te vergeten

omroeper:hp709HP180518493 vrijgavetijd:2021-12-31 16:44:44

Door de ontwikkeling van de binnenlandse economische situatie en de versnelling van de trend van het lassen en gieten wordt geleidelijk het voordeel van het NC-snijwerk onderkend. NC snijden verbetert niet alleen de kwaliteit van platen en producten sterk, maar verbetert ook het arbeidsmilieu en de arbeidsefficiëntie. Op dit moment zijn de CNC-snijmachines die worden gebruikt in de industrie voor de verwerking van dikke rolpijpen, voornamelijk vlammen en gewone plasma-snijmachines, maar zuiver snijmachines kunnen niet voldoen aan de behoeften van de moderne productie Momenteel zijn de meeste CNC-snijmachines CNC-plasmasnijmachines. Dit type snijmachine kan voldoen aan de behoeften van de verwerking van dikke wand opgerolde pijpplaten en de verwerking van dikke wand opgerolde pijpstukken, maar er is nog steeds een zeer duidelijke kloof met de buitenlandse landen, voornamelijk in

90% van de ontwikkelde verwerking van dikke wandspoel is CNC-snijmachine, en slechts 10% is handmatig snijden; De CNC snijmachine is slechts een deel van de totale deklaag. 10%, waarvan het aandeel van NC plasma snijden is klein. In de industriële productie omvat het thermisch snijden van dikke wandspoelpijp in het algemeen het snijden van gas, het snijden in plasma, het snijden in lasers enzovoort. Onder hen,16Mn gelaste pijp, plasma snijden heeft een groter bereik dan gas snijden Meer efficiënt. Fine plasma snijtechnologie is dicht bij laser snijden in de kwaliteit van het snijden van materiaal oppervlak, maar de kosten zijn veel lager dan laser snijden. Daarom, sinds de succesvolle ontwikkeling van de Verenigde Staten in het midden van de jaren vijftig, is het plasma snijden snel ontwikkeld. Professionele warmgewalste stalen pijp, dikke wandrolpijp, dikke wand-naad-rolleiding, stalen behuizing, rolpijp-fabriek, hoge drukrating, goede waterdichte prestaties, brand- en hoge temperatuurbestendigheid, sterke overbelastingskapaciteit, corrosiebestendigheid, stralingsbescherming en lange levensduur. Met de snelle ontwikkeling van computer- en digitale technologie heeft NC-snijwerk ook de nauwkeurigheid van de verwerking vergroot en verbeterd. Het toont grote voordelen bij het sparen van materialen en het verbeteren van de arbeidsproductiviteit. Dit leidt tot de ontwikkeling van plasmasnijtechnologie van handmatige of semi-automatische tot NC, die een van de belangrijkste richtingen van NC snijtechnologie is geworden. NC plasma-snijtechnologie is een set van high-tech technologieën zoals NC technologie, plasma-snijtechnologie en inverter-stroomvoorziening technologie. De ontwikkeling ervan is gebaseerd op de gemeenschappelijke vooruitgang van computer, plasma arc karakteristiek onderzoek, macht elektronica en andere disciplines. De CNC-snijtechnologie begon in de jaren tachtig, en de CNC-technologie voor het snijden van plasma was later. Onlangs hebben enkele binnenlandse universiteiten, onderzoeksinstituten en fabrikanten echter de NC-technologie voor het snijden van plasma bestudeerd en geleidelijk verschillende specificaties ontwikkeld en geproduceerd van NC-plasmasnijapparatuur, waardoor de kloof tussen buitenlandse geavanceerde technologie wordt verkleind. De grootschalige rolpijp-fabriek van de rolpijp, t-gelaste rolpijpen, foutdetectietectie van de rolpijpen, 16Mn-rolpijp, Q345B-rolpijp en de rolpijp in de speciale vorm, en de t-gelaste rolpijp, 16Mn-rolpijp, worden geëxporteerd naar grote technische gebouwen in huis en in het buitenland.

.Grote diameter dikke wand opgerolde pijp is meestal hoger dan dn450. Grote diameter dikke wand opgerolde pijp heeft soms twee lassen. De reden waarom dit gebeurt is vooral vanwege de problemen met de grondstoffen en de verwerking van apparatuur. Stalen walserijen produceren meestal geen stalen platen met de vereiste breedte van gelaste buizen met grote diameter vereist door de klanten. Daarom moeten twee platen worden gelast, zodat lassen zullen optreden. Grote diameter dikke wand opgerolde pijp kan voornamelijk foutdetectie uitvoeren, en de eisen met betrekking tot de levering zijn breder dan andere producten. De ultrasone foutdetector wordt vooral gebruikt voor het detecteren van dikke wandspoelpijp met grote diameter. Dezelfde circulaire van opgerolde pijp mag niet groter zijn dan 2.

In het algemeen is de warmspoelleiding vooral gericht op de productie van alle soorten van de omtrek- en longitudinale ringspoelen en stalen penstocks. Zij wordt hervormd op basis van traditionele spoelapparatuur en soortgelijke specificaties en modellen, zodat alle parameters van de warmspoelpijp kunnen worden verbeterd, waardoor de kloof wordt gedicht die de oorspronkelijke traditionele spoel-installatie niet kan produceren. Bovendien heeft de warmspoelleiding, wat de verwerkingstechniek betreft, aandacht nodig. De volgende zaken zijn nodig: voor de verwerking moet de warmspoelleiding vertrouwd zijn met de technische eisen van papier procesmateriaaleigenschappen en andere verwante aspecten, een geschikte warmspoelmachine selecteren, bepalen of de koudspoel, de warmspoel of de warmspoel, en daarna werken.

.Kortom, warmgewalste stalen pijp is een speciale dikke stalen pijp die is gewalst met een stalen plaat onder verhittingsomstandigheden. Hier verwijst warmspoelen naar verhitting om de stalen plaat te spoelen. De betekenis ervan wordt bepaald met koudgewalste stalen pijp.

Daarna moeten we voorkomen dat de plaat beschadigd wordt. De delen met ernstige littekens moeten voor de overgang worden vermalen en de wanddikte van het vermalen deel mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte. Steel rolpijp is een onconventionele pijp, en er is geen binnenlandse standaard op dit moment. Daarom is de inspectie vooral gericht op de dikte en de lassekwaliteit.

1 koolstofconstructiestaal: q215-a, q215-a en], middot; F,Q215-B,Q215-B· F,Q235-A,Q235-A· F,Q235-B,Q235-B· F. Q235-c gewoon koolstofstaal: B2 B2F by2f B3 B3F by3f a2ay2 a2f ay2f A3 ay3 A3F ay3f2 hoogwaardig koolstofstaal: 10 15 20 versnellingsstaal 3 laaggelegeerd constructiestaal staal: 123mn 16Mn 19mn 08ti ti15ti4 speciale stalen platen worden opgestapeld in de open lucht om te voorkomen dat regen stalen platen veroorzaakt. Bij herhaalde druk vormt de opgerolde pijp een breuklijn.


Q345B grootdiameter spoelDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te vergeten



1 koolstofconstructiestaal: q215-a, middot; FQ215-B,Q215-B· FQ235-A,Q235-A· F,Q235-B,Q235-B· F. Q235-c gewoon koolstofstaal: B2 B2F by2f B3 B3F by3f a2ay2 a2f ay2f A3 ay3 A3F ay3f2 hoogwaardig koolstofstaal: 10 15 20 versnellingsstaal 3 laaggelegeerd constructiestaal staal: 123mn 16Mn 19mn 08ti ti15ti4 speciale stalen platen worden opgestapeld in de open lucht om te voorkomen dat regen stalen platen veroorzaakt. Bij herhaalde druk vormt de opgerolde pijp een breuklijn.

De dikte van de warmgewalste dikke wand-continue pijp is over het algemeen groter dan 20mm, en het bereik van de buitendiameter is 450-3000mm. Warmgewalst dikke stalen spoel wordt gewalst, gelast, gevormd versterkt en defect getest onder de voorwaarde van de verwarming van stalen platen. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke stalen spoel de eigenschappen van de grondstoffen niet beschadigt. Het nadeel van warmgewalst dikke wandleiding is lange verwerkingstijd Alle soorten warmgewalste stalen buizen, dikke wandspoelpijpen met grote diameter, dikke naad-spoelen, stalen hulzen, formele kwalificatie van de warmgewalste pijpenfabriek, welkom bij telefonisch onderzoek en nodigen oprecht uit tot samenwerking! Warmgewalst dikke wandpijp wordt op grote schaal gebruikt: cilinder, brug, rol, enz.

Deviation haspel als volgt (eenheid: mm): nominale diameter] amp; amp; Het; 800 800 tot 1200 1300 tot 1600 1700 tot 2400 2600 tot 3000 perimeter Deviation $plusmn; 5± 7± 9± 11± De ovaliteit is 1% van de buitendiameter, en de kwaliteit van niet meer dan 4-stalen plaat spoelen wordt sterk beïnvloed door de lasgrootte, voornamelijk met inbegrip van de uitgebreide factoren zoals de parameters van het lasproces, de vorm en de positie van de lasdraad, de fluxstroom, de fluxprocesprestaties en de gevormde gewricht.

reform.Tijdens het proces van het krimpen van de plaat kan de stalen plaat worden zandduurd om de ijzeroxide-schaal op het oppervlak van de stalen plaat te verwijderen en de grondstoffen op het oppervlak van de cilinder tijdens het verwerkingsproces te waarborgen.

1800mm stalen pijp elleboog gedetailleerde inleiding tot de elleboog: ten eerste, het materiaal is warm geduwd, de pusher is een hoorn-vormige kern of mandrel, de mandael is verdikt en verdikt, en het wordt ondersteund op de rug. Het materiaal buis deel passeert door de mandel, en er is een gebogen frame aan de achterkant om de mandrel te herstellen. Er staat een auto in het midden. Sommige auto's worden hydraulisch aangedreven, andere worden aangedreven door mechanische transmissie, dat wil zeggen schroefaandrijving en dan duwt de auto vooruit, en de auto duwt de pijpleiding langs de kern. De staaf beweegt vooruit, er is een inductie spoel buiten de mandel, de buis wordt verhit en verhit, en dan duwt de trolley de buis naar beneden en verwerkt een.

Reinig het afglijden van de ijzeroxide-schaal in het proces van trommelplaat om te voorkomen dat de ijzeroxide-schaal wordt vastgemaakt en het oppervlak van de stalen plaat.


Q345B grootdiameter spoelDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te vergeten



Het effect van antiroestolie op dikke wand opgerolde pijp is anti-roest effect, die de dikke wand opgerolde pijp voor een lange tijd zo glad als nieuw kan maken en de uitwendige corrosie ervan kan verminderen. Het kan ook zijn afdichting prestaties verhogen en ervoor zorgen dat er geen problemen bij het transport van vloeistof. Bovendien heeft het een vochtbestendige werking, zodat het weinig kans heeft om te worden veranderd door de externe situatie, met name de parameters van het lasproces, de vorm en de positie van de lasdraad, de flux-stroom, de werking van het proces, de vorming van gewrichten en andere uitgebreide factoren.

Bij het reinigen en voorverwarmen van dikke wand opgerolde pijp,Q550b Grote diameter dikke wand gelaste pijp, eerst, voordat het spuiten (gooien) behandeling, het oppervlak van dikke wand opgerolde pijp reinigen om vet en schaal te verwijderen, en het pijplichaam voorverwarmen met een verwarmingsoven om het oppervlak van dikke wand opgerolde pijp droog te houden. Tijdens de besproeiing (werping) kan, omdat het oppervlak van de dikke wandspoel geen vet en ander vuil bevat,20-351; dikke wandgelaste buizen met grote diameter, het Derusting-effect worden versterkt. Het droge oppervlak van de dikke wandspoel is ook bevorderlijk voor de scheiding van stalen, stalen zand en roest en oxyde schaal, zodat het oppervlak van de dikke wandspoel proper wordt na de zuiger.

De lengte van het deel: 566, verdeel het in 24-gelijke delen, symmetrisch, en de lengte van elke bissector van het midden naar de zijkant is: 11 110 106 93 84 75 66 57 0, 50 44 40 39 2.

.In staat zijn om belangrijke waarde te tonen in verschillende industrieën en gebieden. Wanneer de spoelpijp groter is dan 600mm, zijn twee lengterige lassen toegestaan, en moet de afstand groter zijn dan 200mm.

Aangezien de afmetingen van de groef van de lengteriële en circumferentiële gewrichten van warmgewalste pijpen verschillend zijn, moet worden bevestigd of de binnenzijde vóór het rollen van de plaat opwaarts is om de juiste groeverichting te waarborgen.

De afwerking wordt hieronder uitgevoerd, en na het villen worden de schalen op de binnen- en buitenoppervlakken van de elleboog verwijderd, en beide uiteinden worden verwerkt met groeven om lassen te vergemakkelijken.