16Mn spoelAnalyse en behandeling van oxidatieoorzaken

omroeper:hp709HP180518493 vrijgavetijd:2022-03-17 10:14:36

De wanddikte van de algemene opgerolde pijp is 20mm en de buitendiameter is 450-3000mm. Het is gemaakt van stalen plaat door direct te rollen, te lassen en te vormen. Het productieproces van de algemene dikke ommuurde breedbandpijp kan worden onderverdeeld in koudtrekken en warmwalsen. Het productieproces van koudgewalste naadloze stalen pijp is over het algemeen complexer dan het rollen rollen rollen rollen. Als er geen respons op het oppervlak is, moet de ronde pijp worden gesneden door de snijmachine, Snijd in losse flodders over meters in lengte. Bij het binnengaan van het proces van annexatie moet het zuur echter worden gebruikt voor het drogen, en moet aandacht worden besteed aan de vraag of er een groot aantal luchtbellen op het oppervlak worden geproduceerd. Als er een groot aantal bellen ontstaan geeft het aan dat de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de responsnorm kan voldoen. De koudgewalste staalpijp is korter dan de warmgewalste naadloze stalen pijp, en de wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van de warmgewalste staalpijp, maar het oppervlak is feller dan dat van de dikke wand naadloze stalen pijp. Er is niet te veel ruwheid op het oppervlak, citaat, eerlijke werking, echt en van dezelfde kwaliteit. De dikke wandpijp is van de vaste band,20-350; dikke wandspoelpijp met grote diameter, met volledige specificaties. Aankoppelen en versterken. De verwerkingstijd van de muntpijp is kort en de levering is snel Lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, billboards, kolommen, enz.

Omdat de spiraalstalen pijp een belangrijke rol speelt in de bouw, de bouw van spoorwegen en de bouw van bruggen, zijn de kwaliteitsnormen ook belangrijker. Als u de kwaliteitsspecificaties en normen niet begrijpt is het gemakkelijk om een impact te hebben. Over het algemeen kunnen we van deze aspecten kopen.

.Het doel van de afwerking van de pijp is de ellipticiteit van dikke wand opgerolde pijp te verminderen en de dimensionale nauwkeurigheid van dikke wand opgerolde pijp na bewerking te verzekeren. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de oliebehuizing. Het aantal behuizingen na de eindgrootte is minder, en het aantal ontbrekende draden aan het einde kan de opbrengst verbeteren.

De afwerking wordt hieronder uitgevoerd, en na het villen worden de schalen op de binnen- en buitenoppervlakken van de elleboog verwijderd, en beide uiteinden worden verwerkt met groeven om lassen te vergemakkelijken.

.Het toont grote voordelen bij het verbeteren van de arbeidsproductiviteit. Dit leidt tot de ontwikkeling van plasmasnijtechnologie van handmatige of semi-automatische tot NC, plasma arc karakteristiek onderzoek, macht elektronica en andere disciplines. De CNC-snijtechnologie begon in de jaren tachtig, en de CNC-technologie voor het snijden van plasma was later. Onlangs hebben enkele binnenlandse universiteiten, onderzoeksinstituten en fabrikanten echter de NC-technologie voor het snijden van plasma bestudeerd en geleidelijk verschillende specificaties ontwikkeld en geproduceerd van NC-plasmasnijapparatuur, waardoor de kloof tussen buitenlandse geavanceerde technologie wordt verkleind. Vandaag bespreken we het verpakkingsproces van de dikke bobine.

Hebben we geleerd over het verpakkingsproces van het gebruikte staal? Vandaag bespreken we het verpakkingsproces van de dikke bobine.

Het heeft voordelen en kwaliteit. De verkregen lasversterking wordt verhoogd de lasvorming wordt beschadigd en de randovergang is slecht.


16Mn spoelAnalyse en behandeling van oxidatieoorzaken



Vergeleken met naadloze stalen pijp heeft een dikke wandrolpijp de nadelen van lage kosten, snelle levering, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp, enz. Dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat of stalen strip door buigen en dan lassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste zuurstofblaaspijp, draadhuls, metrische gelaste pijp, stationaire pijp, diepwaterpomppijp, autopijp, transformatiepijp, en wordt hervormd op basis van vergelijkbare specificaties en modellen van traditionele walsinstallaties. De functie van het verbeteren van de parameters van de wals- en lasinstallaties voor stalen buizen met 30% vult het gat dat de oorspronkelijke traditionele walsapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan 400 en wanddikte van 8-100mm. Materialen omvatten voornamelijk q23 q34 20#, 16 mangaan, 16 mangaan capaciteit enz. Product executive standaards: GB /t50205-200,Q460b Grote diameter dikke wand gelaste pijp, GB /t3092-2001, enz. De producten worden op grote schaal gebruikt in de aardolie de chemische industrie, het vervoer van aardgas, het drijven van de stapel en de stadswatervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten.

De laatste dagen blijven de fabrikanten van stalen platen met een grote diameter met kleine schommelingen werken. Onder hen, de markt hoge lijn en de stapel behuizing rooster voor schroefbrug pilaren in Taiyuan markt aanzienlijk verhoogd met 70 yuan /ton. In maart 25 in Noord-Oost-China steeg de Shenyang-markt iets tegen dertig yuan /ton, en de algemene situatie bleef laag inventaris, lage transactie en hoog. De diameter van de spiraalstalen pijp die door onze fabriek wordt geproduceerd kan van 219mm tot 0mm zijn, en de wanddikte kan van 4mm tot 30mm zijn. Hoofddoel: het wordt op grote schaal gebruikt in de civieltechnische bouw, zoals huizen, bruggen en wegen. De spiraalgelaste stalen pijp neemt tegenwoordig aanzienlijk toe. De grondstoffen die worden geleverd voor de productie van spiraalstalen buizen zijn koolstofstaal of laaggelegeerd constructiestaal na de verdoving. Het is goed gebruikt in de chemische industrie en de landbouw irrigatie, en heeft goede middelen voor de transport- en bouwsector. Volgens zijn eigen structurele kenmerken heeft het twee belangrijke toepassingen. Het wordt gebruikt voor transport, zoals watervoorziening en drainage. Op basis van zijn superieure prestaties, kan het ook worden gebruikt voor het vervoer van gas, zoals de leiding en de brug, evenals de leiding voor de weg, de kade en de constructie.

Voor de start moet worden nagegaan of de warmspoelmachine normaal werkt en het oliegat met olie vult.

Installation requirements.De wanddikte van de warmspoel dikke wand continue pijp is over het algemeen groter dan 20mm, gelast, gevormd, versterkt, gedetecteerd en geleverd onder de voorwaarde van de verwarming van stalen platen. Soms is de wanddikte zeer speciaal en heeft secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. De belangrijkste reden is dat de warmgewalste dikke wandcontinue leiding de prestaties van de grondstoffen niet zal schaden. De nadelen van warm gewalst dikke wand continue pijp zijn lange verwerkingstijd en hoge kosten. Warmgewalst dikke wandpijp wordt op grote schaal gebruikt: oliecilinder, hydraulisch, brug, rol, enz. Vergeleken met naadloze stalen pijp heeft een dikke wandcontinue pijp de nadelen van lage kosten, snelle levering, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp enzovoort. De dikke wandspoel wordt gelast door buigen van stalen plaat of stalen strip. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Het kan worden onderverdeeld in gewone gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, zuurstof blazen gelaste pijp, draadmouw, metrische gelaste pijp, stationaire pijp, diep waterpomppijp, automobielpijp, transformatoren pijp, gelaste dunne-wandpijp, gelaste speciale pijp en spiraalgelaste gelaste buis. Het is een speciaal productbedrijf dat onderzoek, ontwikkeling en service integreert. Het is al lang gespecialiseerd in warmgewalste stalen pijp, dikke dikke wandwandwandwandrolpijp, dikke wandwandwandwandwandwandwandwandwandwandleiding, stalen behuizing en walspijp fabriek. Continu is toegewijd aan het produceren van alle soorten van circumferentiële naad en longitudinale circumferentiële continue pijp en Pensioen, en wordt hervormd op basis van dezelfde specificatie en model van de traditionele rollend materieel. De functie van de parameters van de spoel gelaste stalen buizen wordt verbeterd met 30%, die het gat vult dat niet kan worden geproduceerd door traditionele rolapparatuur. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan 400 en wanddikte van 8-100mm. De belangrijkste materialen zijn q23 q34 20, 16Mn, 16Mn, enz. de productnormen zijn GB /t50205-200, GB /t3092-2001, enz. de producten worden op grote schaal gebruikt in aardolie, chemische industrie, aardgas transmissie, stapel driving, stedelijke watervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten.

Afzonderlijke ^ Idquo; Warme spoel ^ rdquo; Het woord is een zelfstandig naamwoord, wat de afkorting is van warmgewalst spoel, en de hete spoel die hier gebruikt wordt om te verbinden met dikke stalen pijp is een werkwoord, wat wijst op een soort gedrag.

De diameter van dikke wand opgerolde pijp is meestal hoger dan dn450. Dikke wand opgerolde pijp is soms twee lassen. De reden waarom dit gebeurt is vooral te wijten aan de problemen van de verwerking van grondstoffen en apparatuur. De stalen plaat met de vereiste breedte van de gelaste pijp die de klant nodig heeft, wordt meestal niet geproduceerd door de staalfabriek, dus twee platen moeten worden gelast, zodat de lasse zal plaatsvinden.


16Mn spoelAnalyse en behandeling van oxidatieoorzaken



Het productieproces van dikke wandgelaste buizen kan worden verdeeld in koud rollen, koud rollen en warm rollen. De stalen pijpen zijn gemaakt van 10, 20, 35 en 45, die worden aangeduid als gewone stalen pijpen voor kort, en 16Mn is tussen gewone stalen pijpen en gelegeerde stalen pijpen. Dit materiaal wordt laaggelegeerd stalen pijp genoemd, de stalen pijpmaterialen zijn 27SiMn, 12Cr1MoV, 10crmo9, en de roestvrij stalen pijp wordt collectief aangeduid als gelegeerde stalen pijp. Volgens het gebruik wordt het verdeeld in structurele naadloze stalen buizen; vervoer van naadloze stalen buizen; Naadloze stalen buizen voor ketels; hoogopgeleide naadloze stalen buizen voor ketels; hoogopgeleide naadloze stalen buizen voor kunstmestapparatuur; naadloze stalen pijp voor geologische exploratie; Gekoppelde stalen pijp; naadloze stalen pijp voor aardoliekraken; Mariene naadloze stalen pijp; Koudgetrokken koudgewalste precisie naadloze stalen pijp; Diverse gelegeerde pijpen.

Customer first.De apparatuur van vandaag is dubbelzijdig met booglassen, want het spreekt voor zich dat hier dubbelzijdige lassen nodig zijn.

Standaardoppervlak van de derusting: zandontstoffing op het buitenoppervlak van de stalen pijp moet de kwaliteit SA2 1 /2 bereiken overeenkomstig de eisen van GB /T 23-2008, en de diepte van verankerde korrels op het oppervlak van de stalen pijp moet 40-100&mu zijn; M stalen plaat rolcirkel specificatie bereik staal plaat rolcirkel specificatie: voor stalen buizen met een buitendiameter van meer dan 325mm en een wanddikte van meer dan 20mm, op dit moment kan de grote diameter van een enkele lasse 1220mm bereiken, de wanddikte kan 80 bereiken en de diameter kan 2020mm bereiken.

Dik opgerolde buizen hebben soms twee lassen. Waarom gebeurt dit? Het is vooral te wijten aan problemen met grondstoffen en apparatuur verwerking problemen. De door de klant vereiste breedte van de gelaste pijp wordt niet geproduceerd door de staalfabriek, dus de twee platen moeten worden gelast, zodat dit soort lassen zich voordoet. Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, kan de levering worden uitgevoerd. De relevante eisen zijn breder dan andere producten. De detectie van dikke wand opgerolde pijp is hoofdzakelijk ultrasone foutdetector, en de longitudinale lasse op hetzelfde cilindergedeelte van opgerolde pijp mag niet meer dan twee zijn. De groep kontlassen van spiraalvormige buizen moet worden doorspoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de rughechting moet in de pijp worden uitgevoerd. Bij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de plaat worden voorkomen. Hoge kosten. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: oliecilinder, hydraulische druk, brug, rol, enz. amp; amp; quota; Vergeleken met naadloze stalen pijp heeft een dikke wandspoel de nadelen van lage kosten, snelle levering, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp enz. Kwaliteitsafdeling 3 Het bewerken van het lasproces en het type gelaste pijp dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat of stalen strip na buigen en daarna lassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste zuurstofblaaspijp, draadhuls, metrische gelaste pijp, stationaire pijp, diepwaterpomppijp, autopijp, transformatiepijp, elektrische lassering van dunne-wandpijp, elektrische gelasting van speciale gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste pijp. Objectieve kennis verpakkingsstrategie dikke wand stalen plaat spoel --dikke wand plaat plaat-spoel dikke wandplaat dikke wandspoel wordt gevormd door buiging stalen plaat of stalen strip, met het elektrische model van 031 inspectie 8517611 standaard en vervolgens gemaakt door high-frequency lassering en onderdompeld booglassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel is het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, zuurstofblaaspijp gelaste buis, draadmouw, metrische gelaste leiding, autobuis, transformator pijp, elektrische lassering van dunne-wandleiding, elektrische lassering van bijzondere vorm pijp en spiraalvormige gelaste pijp, spoel, spoel, Q235B, Q345B-spoel, dunne-wandspoel met grote diameter, dikke wand, roestvrij stalen spoel, L360 en M16n.

.Over het algemeen kan het proces van de uitbreiding van de diameter van spiraalvormige pijpproducten in drie fasen worden verdeeld. Het is de eerste ronde fase: de sectorblokken worden geopend totdat alle sectorblokken de stalen pijp bereiken. Op dit moment is de straal van elk punt in de stalen pijp bijna hetzelfde binnen het stappenbereik en is de stalen pijp voorradig afgerond. De tweede fase is de nominale binnendiameter: de sector begint de bewegingssnelheid van de voorste positie te verminderen totdat hij de vereiste positie bereikt, namelijk de binnenste omtrek van de afgewerkte pijp met kwaliteitseisen.

De wanddikte van de warmspoel dikke wand continue pijp is over het algemeen groter dan 20mm, en het bereik van de buitendiameter is 450-3000mm. Warmgewalst dikke continue wandpijp wordt gewalst, gelast, gevormd, versterkt, gedetecteerd en geleverd onder de voorwaarde van de verwarming van stalen platen. Soms is de wanddikte zeer speciaal en heeft secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. De belangrijkste reden is dat de warmgewalste dikke wandcontinue leiding de prestaties van de grondstoffen niet zal schaden. De nadelen van warm gewalst dikke wand continue pijp zijn lange verwerkingstijd en hoge kosten. Warmgewalst dikke wandpijp wordt op grote schaal gebruikt: oliecilinder, hydraulisch, brug, rol, enz. Vergeleken met naadloze stalen pijp heeft een dikke wandcontinue pijp de nadelen van lage kosten, snelle levering, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp enzovoort. De dikke wandspoel wordt gelast door buigen van stalen plaat of stalen strip. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Het kan worden onderverdeeld in gewone gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, zuurstof blazen gelaste pijp draadmouw, metrische gelaste pijp stationaire pijp, diep waterpomppijp, automobielpijp, transformatoren pijp,16Mn grootdiameter spoel, gelaste dunne-wandpijp, gelaste speciale pijp en spiraalgelaste gelaste buis. Het is een speciaal productbedrijf dat onderzoek, ontwikkeling en service integreert. Het is al lang gespecialiseerd in warmgewalste stalen pijp, dikke dikke wandwandwandwandrolpijp, dikke wandwandwandwandwandwandwandwandwandwandleiding, stalen behuizing en walspijp fabriek. Continu is toegewijd aan het produceren van alle soorten van circumferentiële naad en longitudinale circumferentiële continue pijp en Pensioen, en wordt hervormd op basis van dezelfde specificatie en model van de traditionele rollend materieel. De functie van de parameters van de spoel gelaste stalen buizen wordt verbeterd met 30%, die het gat vult dat niet kan worden geproduceerd door traditionele rolapparatuur. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan 400 en wanddikte van 8-100mm. De belangrijkste materialen zijn q23 q34 20, 16Mn, 16Mn, enz. de productnormen zijn GB /t50205-200, GB /t3092-2001, enz. de producten worden op grote schaal gebruikt in aardolie, chemische industrie, stapel driving, stedelijke watervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten.

De booglengte van het kalibratiesjabloon van de spoel moet 1 /6 ~ I zijn van de omtrek van de pijp /de kloof tussen het sjabloon en de pijp. Wat is het mangaandgehalte van de rechte naadspoel? Q345B spoel, mangaan is een gemeenschappelijk element in het constructiestaal. Mangaan in koolstofstaal wordt voornamelijk aan het stalen water toegevoegd als deoxidizer in het staalproductieproces, meestal in het bereik van 0.3-0.8%. In laaggelegeerd staal is mangaan een gemengd legeringselement, en het mangaan gehalte in 16Mn staal en 15MnV staal is 2-6%.