Mesa.kgmInstalleer een kleine koude opslagUitstekende eigenschappen

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-01-11 12:42:19

De producten die worden opgeslagen in het medisch koelopslagproject moeten worden beheerd door kleurencode, zodat het probleem van de aankoop fouten wordt vermeden. In het proces van behandeling, is het ook noodzakelijk om strikt de instructies te volgen.

Opdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten, kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen, kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal, en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis alsmede een opleiding na verkoop.

Mesa.kgm.Tegenwoordig is de toepassing van een nieuw magazijn steeds uitgebreider. Het is nauw verbonden met ons dagelijks leven. Verse opslag is vooral om de frisheid van voedsel te verzekeren.

haalbaarheid van het ontwerp: het ontwerp van het diepvriesmagazijn is niet vanzelfsprekend. Veel beperkende factoren moeten worden overwogen. In de praktijk moet een redelijk ontwerp schema worden gegeven overeenkomstig lokale omstandigheden. Bijvoorbeeld, het grootschalige, diepgevroren magazijn dat ik voor mijn familie bouwde, moet worden gekoeld met ammoniak in theorie, omdat de koelcapaciteit van ammoniak koeling is groot, en ik vond dat het goedkoop is om koud te repliceren door middel van daadwerkelijk veldonderzoek.

.Voor watergekoelde eenheden moet de turbulentie van het koelwater vaak worden vervangen, uitstotend, druppelend, lekkage en andere omstandigheden van het watervoorzieningssysteem bestaan.

Een perfect computernetwerk opzetten, de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.

Wat moet worden overwogen bij het bouwen van een koude opslag? In deze aspecten is de koeling van levensmiddelen een systematisch project van kunstmatige koeling om de kwaliteit van de levensmiddelen te waarborgen en het verval van levensmiddelen in een omgeving met lage temperatuur te verminderen. De koeltechniek heeft invloed op het ontwerp van de koeling, voldoet aan de behoeften van koeltechniek, gemakkelijke productie, energiebesparingen en kostenbesparing. Welke problemen moeten worden overwogen bij de bouw van voedsel koude opslag?


Mesa.kgmInstalleer een kleine koude opslagUitstekende eigenschappenHet isolatiebord van polyurethaan moet worden aangesloten met een plug-in inkeping, omdat het een hogere sterkte heeft bij het aansluiten op deze manier.

Het afzuigoppervlak van de condensor moet meer dan 400mm van de wand worden gehouden en de uitlaat van de lucht moet meer dan 3m verwijderd worden van obstakels.

Er zijn twee soorten koeling in de koelgroep: onmiddellijke koeling en eenvoudige koeling.

OK or not?.Tijdens de installatie van de polystyreenopslagplaats wordt de Perpendulaire Fout van de wandplaat gecorrigeerd terwijl de bovenste opslagplaat is geïnstalleerd. De lengte van de bovenste opslagplaat moet 10mm korter zijn dan het oppervlak van de wandplaat. Na de installatie van de bovenste opslagplaat moet de 10mm-opening met schuimmateriaal worden gemarkeerd om de afdichting van het opslaglichaam te waarborgen.

Met de snelle ontwikkeling van de moderne handel, kan de oorspronkelijke koude opslag voor de opslag van producten niet langer voldoen aan de snelle, sorteerkamer, vriesruimte, koelruimte, kanaal, laadperron, enz.


Mesa.kgmInstalleer een kleine koude opslagUitstekende eigenschappenDe structuur van de structurele koude opslag kan bakstenen betonnen structuur of stalen structuur zijn, die kan worden bepaald op basis van hun eigen begroting en werkelijke behoeften. Momenteel zijn de meeste koude opslagplaatsen gebouwd met een enkele laag stalen structuur, en zijn uitgerust met een gecombineerde thermische isolatie opslaglichaam, losplatform, koelsysteem systeem, pijpleidingsysteem, enz. overeenkomstig de werkelijke behoeften van de koude opslag circulatie.

consumption.Bij de uitlaat van de afvoerleiding (ontdooiende) moet de ventilatieklep of de waterput worden geplaatst. Voor uitlaatkleppen en waterdichte putten in ernstige koude gebieden moeten koudebeschermende maatregelen worden genomen.

De koelkast heeft de voordelen van hoge kosten, lange levensduur en handige verplaatsing. Dus snel vervangen sproeien. De keuze van het sproeien moet een grote koelruimte hebben, zodat de kostenbesparingen worden weerspiegeld.

Bevroren en gekoelde opslag begon te veranderen in schap- en pallettopslag om de goederen te voltooien overeenkomstig &UL-Idquo; Eerste in het eerste uit ^ rdquo; Het bevordert de kwaliteit van de warenopslag en vermindert het verlies.

Mesa.kgm.Technische beveiligingsmaatregelen voor de installatie van koude opslag: tijdens de productie in de productiewerkplaats moet de productie worden uitgevoerd overeenkomstig de in de kwaliteitscontrole van ISO9002 gespecificeerde exploitatieregels, moet de zelfinspectie en de controle worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de fabrieksdoorloopsnelheid is en dat niet-gekwalificeerde producten de fabriek mogen verlaten.

Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig, tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.

Bij het installeren van polyurethaan isolatiebord, zorg ervoor dat het oppervlak glad en vlak is zonder kras en vervorming.