Honolulu.kgmOntwerp en installatie van koude opslag van AnhuiBasis kennis

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-01-14 20:47:23

Nadelen van een enkele laag koude opslag: groot; De oppervlakte van de externe behuizing structuur van de koude opslag is groot, zodat de hoeveelheid thermische isolatiematerialen groot is, en het droge verbruik van koud voedsel ook groot is; Voor het lagetemperatuur magazijn, de vloer anti vriesbehandeling vereist een grote hoeveelheid werk. Wanneer de koude opslag wordt gebouwd op het niveau van het water, is het onmogelijk om ermee om te gaan, wat gemakkelijk is om horizontale bevriezing en zwelling te veroorzaken.

Een groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend, let dan op of het luchtgordijn wordt geopend of het deurgordijn naar behoren wordt geplaatst. Doe de lichten uit als je het pakhuis verlaat.

Honolulu.kgm.In het gebruik moet het nieuwe magazijn op tijd en wetenschappelijk worden onderhouden. Ongeacht hoe goed de apparatuur is, zonder wetenschappelijk gebruik en onderhoud, zal de levensduur en het effect ervan worden verdisconteerd. Daarom moet ook het verse magazijn elk jaar regelmatig worden onderhouden, zodat het stabiel kan functioneren.

Voordat het project wordt aanvaard en geleverd, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is, wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.

.Installatie van koelapparatuur. Het koelsysteem van de koude opslag omvat verdamper en eenheden buiten de koude opslag. Alle apparatuur moet overeenkomstig de bouwspecificaties worden geïnstalleerd en voor de geïnstalleerde apparatuur moeten passende beschermingsmaatregelen worden genomen.

In het proces van het realiseren van uw droom, moet u alle invloeden verwijderen. Het is zeer belangrijk om te erkennen dat wanneer deze prachtige koelkasten worden gebouwd in de villa kamer, de collectie put (zwembad) voor het spoelen (ontdooien) en drainage moeten de maatregelen nemen om het bevriezen en reinigen te voorkomen en backflow van water te vermijden.

De vloer van de koude opslag moet tijdens het gebruik zo dicht mogelijk worden bewaard.


Honolulu.kgmOntwerp en installatie van koude opslag van AnhuiBasis kennis



Te dikke vorst of te veel stof op het verdampingsoppervlak zal het effect van warmteoverdracht verminderen: een andere belangrijke reden voor de trage afname van de opslagtemperatuur is de lage warmtetransfer-efficiëntie van de verdamper, die voornamelijk wordt veroorzaakt door te dikke vorst laag of te veel stof op het verdampingsoppervlak.

Het beschermingshek moet rond de deur van de gecontroleerde atmosfeer worden geplaatst met oogvangers.

Bij het installeren van de polyurethaan isolatiebord is de hechting tussen het paneel van de polyurethane isolatie board en het thermische isolatiemateriaal kort en vaak hoog.

Welcome to inquire.Tijdens de installatie moeten de platen met zorg worden behandeld. Ruwe werking is strikt verboden. Burrs moeten bij de snijopening worden verwijderd om te voorkomen dat het oppervlak van de plaat en de werknemers wordt beschadigd.

Als er meer lucht of koelmiddel olie in de verdamper, zal de warmteoverdracht effect worden verminderd: opnieuw koelmiddel olie wordt bevestigd aan het binnenste oppervlak van de verdamper warmteoverdracht buis, de warmte-overdracht coëfficiënt zal worden verminderd. Evenzo, de warmte-uitwisseling gebied van de verdamper zal worden verminderd, de warmte-overdracht efficiëntie zal aanzienlijk worden verminderd, met inbegrip van stoom barriere en warmte isolatie plaat om de montage ter plaatse te verzekeren. Het voordeel is dat de projectbouw handig, snel en verplaatsbaar is, maar de projectkosten zijn relatief hoog.


Honolulu.kgmOntwerp en installatie van koude opslag van AnhuiBasis kennis



Bij het installeren van de polyurethaan isolatiebord, is de hechting tussen het paneel van de polyurethane isolatie board en het thermische isolatiemateriaal kort en vaak hoog.

Word of mouth recommendation.Hoe de koelcompressor in de koude opslag te onderhouden om zijn levensduur te verlengen en het optreden van storingen in het gebruiksproces te verminderen. De koelcompressor in de koude opslag moet regelmatig worden onderhouden. Hier wordt het onderhoud van de compressor in de koude opslag ingevoerd.

De afstand tussen de koelventilator en de opslagplaat moet groter zijn dan de dikte van de koelventilator.

Opdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten, kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal, en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis, alsmede een opleiding na verkoop.

Honolulu.kgm.Tijdens het vervoer moeten adequate beschermingsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat de plaat wordt gewurgd en gekrabd.

Voor de spoelpijp (ontdooien) van drainage in de koelruimte met een andere temperatuur moet een uitlaatklep-inrichting worden ingesteld voordat de spoelpijp (ontdooien) wordt aangesloten.

Er zijn veel soorten temperatuur in een snelle vriesopslag, en meerdere temperatuur of dubbele temperatuur kan worden gerealiseerd om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten. Fouten fenomenen: de eenheidsstroom is groot en de spanning is te laag; Losse bedrading; De eenheidsdruk overschrijdt de nominale druk; De olie-scheidingskern is geblokkeerd; storing van het apparaat; Host falen; Voornaamste motorstoring; Foutfenomeen: de eenheid kan niet worden gestart en de zekering is verbroken; De temperatuurschakelaar is gebroken; Losse bedrading; Thermische relais van de belangrijkste motorische handelingen; het thermische relais van koudopslagventilatormotoren; De transformator is kapot. geen vermogen (eenheid); Falen niet geëlimineerd (eenheid); De actuator is defect.