Drummondville.Installatieprijs van koude opslagWaarom een ​​passiveringsbehandeling?

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-03-15 09:14:34

zoals koude opslag

Koude opslag wordt voornamelijk gebruikt voor

Gezinnen zullen ook worden uitgerust met enkele eenvoudige koelapparaten. Voor koelapparaten, is het van groot belang om materialen met een goede thermische isolatie te selecteren. Koude opslag is een betere materiaalselectie, en in het productieproces van koude opslag, zal er geen condensatie in de koude opslag van de installatie. Condensatie in de koude opslag of in de isolatietlaag is schadelijk. Onomkeerbare schade of vervorming vindt plaats in de nieuwe externe isolatie, en de uitwendige oppervlaktetemperatuur van de externe wand verandert sterk. Bijvoorbeeld, de isolatie en geluidsisolatie van polyurethane isolatiebord zijn relatief goed, die in veel industrieën kunnen worden gebruikt. Zoals we allemaal weten heeft de koelopslag grote eisen voor de thermische isolatie van bouwmaterialen. Als het thermische isolatie effect van bouwmaterialen niet goed is, zal de koude opslag meer energie verbruiken tijdens het gebruik, en kan niet garanderen dat een goede koeling effect. De prestaties van polyurethaan isolatiebord voldoen aan de bouweisen van koude opslag, zodat een groot aantal polyurethane isolatieworden moeten worden gebruikt bij de bouw van algemene koude opslag. Vervolgens laten we de fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord begrijpen.

Drummondville..De ventilatievoorziening wordt gebruikt,Drummondville.Installatieprijs van diepvries, die ook warmteuitwisseling met de buitenlucht veroorzaakt, wat resulteert in &&O versterker; amp; quota; lekkage van warmte, amp; amp; quot;65272; Energie wordt verspild, dus een luchtwasser is nodig. Wassen, amino, zeef, de bodemtemperatuur moet laag zijn, er moeten tussenlagen onder de koude opslag zijn en een goede natuurlijke ventilatie moet worden gehandhaafd. Bovendien moet vóór de bouw van de koude opslag de faseelektriciteit van het relatieve volume worden gebouwd op basis van de uitgangskracht van de koeleenheid. Indien de koude-opslag wordt gekoeld en bestraald, wordt de leidingwater geplaveid en wordt de koeltoren van de FRP gebouwd.

.2 --Installatie van de vertical e plaat van de koude opslag: kies de hoek eerst volgens de omstandigheden van de locatie en plaats het (d.w.z. vergrendel de verticale plaat en de vloer) om in deze hoek naar beide zijden uit te breiden. Sluit alleen de verticale plaat en de verticale plaat, en plaats het wanneer het de verticale hoek bereikt. Zet de prachtige plaat op een opvallende plaats. Wanneer het aan de kant van de verdamper wordt geïnstalleerd, maak de drainerpijp vooraf, en maak U-bocht en silica gel buiten de opslag.

Hier concentreren we ons op polyurethaan. Polyurethaan is een ideaal materiaal voor koude opslag in koude opslag engineering. Zijn superieure hechting maakt het schuim en metalen paneel een solide geheel, zodat er geen behoefte is a an andere verbindingmaterialen. Wanneer polyurethaan wordt gebruikt als materiaal voor het magazijn bord van koude opslag engineering, kan de polyurethaan harde schuim tussen het magazijn karton materialen kunnen worden genezen en geperst om een multi vorm magazijn board, omdat het metalen paneel kan rollen verschillende golfvormen, zodat zijn algehele stijfheid sterker en de draagkracht hoger. Polyurethaan vulboord kan voldoen aan de stevigheid en fysieke eisen van de buitenwand en kan worden gebruikt in verschillende koude opslag projecten. Het is technisch haalbaar en kosteneffectief. Yuanbao koeling gelooft dat polyurethaan is een van de nieuwe koude opslag materialen met grote ontwikkelingsperspectieven in de toekomst. De thermische isolatiematerialen van koeltechniek moeten niet alleen goede thermische isolatie-prestaties hebben, maar ook zuinig, toepasbaar en milieuvriendelijk zijn. Om de vlotte voortgang van ons koude-opslagproject te verzekeren, moeten we niet alleen informeren over de grondstoffen van de koude opslag, maar ook de soorten koude opslag. De gemeenschappelijke koude opslagplaten omvatten voornamelijk de volgende soorten, namelijk roestvrij staal plaat, kleur zinkstaal plaat, gezouten stalen plaat, reliëf aluminium plaat en 0mm galvaniseerde standaardvloerplaat.

Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.


Drummondville.Installatieprijs van koude opslagWaarom een ​​passiveringsbehandeling?



Steeds meer mensen beginnen koude opslag te bouwen, en de meeste mensen kiezen ervoor om koude opslag te gebruiken voor koude opslag bouw. Waarom? Waarom kiezen mensen voor koude opslag voor de bouw? Wat zijn de voordelen van koude opslag? Het volgende is een gedetailleerde inleiding.

IJsblokjes zijn altijd beschikbaar in de koude opslag. Voor kleine koude opslag, sommige ijsblokjes moeten altijd beschikbaar zijn in de koude opslag. In geval van stroomuitval of koeling apparatuur uitval, ijsblokjes kunnen worden gebruikt om de temperatuur in de koude opslag te handhaven.

Koude opslag wordt voornamelijk gebruikt voor

demand.Vereisten voor koelapparatuur in een snelvriesmagazijn: de strikte verzegeling van een diepvriesmagazijn is duidelijk anders dan die van een gewoon snelvriesmagazijn. Daarom is de sleutel hoe de koelapparatuur moet worden afgesloten. In de eerste plaats moeten alle via wandleidingen voorzien zijn van mouwen, moet de retourleiding van het koelwater worden uitgerust met een door de U-vormige buigwaterleiding, en moet de belangrijkste ijsspoeling en retourleiding buiten het magazijn worden uitgerust met een luchtvulhaven om te voorkomen dat het gas in het magazijn door een negatieve druk uit het magazijn wordt gepompt. Door de goede afdichting van het snel invriezende magazijn mag de vastgestelde fluctuatiemarge van de temperatuur van het magazijn bovendien niet te groot zijn om te voorkomen dat overmatige positieve en negatieve druk het opslaglichaam beschadigt.

De temperatuur is te hoog, de condensor is geblokkeerd in de koude opslag, de compressor is overbelast, de lage druk is te laag, de luchttoevoer is te groot, en de compressor zit vast.

In ons leven moeten we vaak isolatiemateriaal gebruiken. Het is alleen de structuur van de koelkast, maar de koelkast als een thuis, heeft nog steeds een gebruiksvriendelijke omgeving. Op de markt of op zee is het milieu van de isolatiemateriaal voor koude opslag niet zo optimistisch. Professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag kwaliteitsborging. Tijdens de preferentiële activiteiten zijn nieuwe en oude klanten welkom om te raadplegen. De omgevingsverschillen binnen en buiten de koelopslagplaat zijn zeer groot, zodat de temperatuur in de koude opslag is streng. In dergelijke gevallen zal de koude opslag isolatie board hebben relevante problemen, Laten we begrijpen dat de waterdamp druk buiten de plaat magazijn van de lagere koude opslag hoger is dan die in het magazijn, en de penetratie van de envelop wordt uitgevoerd van buiten naar binnen het hele jaar door. R11-gas in polyurethaan wordt vervangen door lucht- en water damp naar vochtig polyurethaan. In de loop van de tijd wordt het vocht steeds ernstiger,Drummondville.Installatie van koelkarton, en zelfs waterdamp condensatie optreedt, wat resulteert in een lage thermische geleidbaarheid en verminderde thermische weerstand. Om polyurethaanvocht te voorkomen en te vertragen en de levensduur van de isolatie laag te verlengen, is het effectief om de warme kant van de isolatie laag,Drummondville.Installatieprijs voor kleine koude opslag, dat wil zeggen, om een dampbarrière laag te vormen.


Drummondville.Installatieprijs van koude opslagWaarom een ​​passiveringsbehandeling?



Waar moet de koelkast, de grootte van de koelkast of de opslagcapaciteit worden gebouwd (grootte, opslagcapaciteit, ton, kubieke meter, frame, box); Welke producten worden in de gebouwde koude opslag opgeslagen? De werkelijke opslagtemperatuur, de opslagtijd en de insteltemperatuur kunnen bij specifieke voorschriften worden aangegeven; Als uw koude opslag groter wordt, moet u uw individuele opslagvolume, de temperatuur van goederen in en uit het magazijn de frequentie van het openen en sluiten van de deur, enz. Als dit duidelijk is is het de selectie van grondstoffen, zoals koelcompressoren, koelkasten, industriële koelventilatoren /pijp slots, thermische isolatie materialen, koelers, deuren, temperaturen en andere koelapparaten.

technological innovation.Met de ontwikkeling van de tijden, koelapparaten worden steeds vaker gebruikt. Alle aspecten van het leven zijn onafscheidelijk van het gebruik. Families zullen ook worden uitgerust met enkele eenvoudige koelapparaten. Voor koelapparaten, zoals koude opslag, is het zeer belangrijk om materialen met een goede thermische isolatie te selecteren. Koude opslag is een betere materiaalselectie, en fabrikanten hebben het nodig in het productieproces van koude opslag

Ontmanteling van het water: sproei de ontdooiende water spray op het oppervlak van de verdamper om de dubbele laag te smelten, en dan door de drainage pijp. Dit systeem heeft een hoge efficiëntie, eenvoudige werkwijze en kleine temperatuurschommelingen. Vanuit het oogpunt van energie kan het koelverbruik per vierkante meter verdampingsgebied 250-400kj bereiken. Watervorst spoeling is ook gemakkelijk om mist te maken in het magazijn, waardoor druppelend water op het plafond van de koude kamer, en het verminderen van de levensduur.

Vereisten voor koelapparatuur in een snelvriesmagazijn: de strikte verzegeling van een diepvriesmagazijn is duidelijk anders dan die van een gewoon snelvriesmagazijn. Daarom is de sleutel hoe de koelapparatuur moet worden afgesloten. In de eerste plaats moeten alle via wandleidingen voorzien zijn van mouwen, moet de retourleiding van het koelwater worden uitgerust met een door de U-vormige buigwaterleiding, en moet de belangrijkste ijsspoeling en retourleiding buiten het magazijn worden uitgerust met een luchtvulhaven om te voorkomen dat het gas in het magazijn door een negatieve druk uit het magazijn wordt gepompt. Door de goede afdichting van het snel invriezende magazijn mag de vastgestelde fluctuatiemarge van de temperatuur van het magazijn bovendien niet te groot zijn om te voorkomen dat overmatige positieve en negatieve druk het opslaglichaam beschadigt.

Drummondville..Voor koude opslag is het zeer gebruikelijk in onze productie en leven. Koude opslag is zeer belangrijk voor het bevriezen en bewaren van voedsel, maar zijn energieverbruik is zeer groot bij het gebruik van koude opslag. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

De temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.

De installatie van koud opslagbord is een schakel in het project voor koude opslag. Hoge prijs koude opslag installatie van verschillende specificaties, koude opslag installatie, koude opslag bouw, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag. Afval handelaren, industrie, bedrijven en energiecentrales zijn welkom om te bezoeken en te onderhandelen! Het koellichaam en de opslagplaat omvatten: vloer, verticale plaat en plafond plaat. De installatie van opslagplaten in verschillende richtingen en voorzorgen zijn als volgt: de bouwplaats betreden, de bouwsituatie controleren op basis van de bouwtekeningen, de installatie van de apparatuur bepalen, en vervolgens verwijzen naar de volgende specificaties.