Voorburg.kgmElektrische schaarliftRuimte voor prijsverhoging

omroeper:hp935HP175192871 vrijgavetijd:2023-11-20 12:36:25

De afstand tussen de elektrische takel en bovenleiding in de elektrische veiligheidsconstructie moet voldoen aan de specificatievereisten, anders moeten beschermende maatregelen worden genomen.

Het veiligheidsbord voor bouwelektrische liften moet prominent op de hangende kooi voor de nominale ladingscapaciteit en het nominale aantal passagiers van de bouwelektrische lift worden geplaatst. Het is ten strengste verboden elektrische liften te gebruiken die verder gaan dan de nominale laadcapaciteit of het nominale aantal passagiers.

Voorburg.kgm.Items en andere diverse artikelen.

Voordelen van elektrische lift roterende klep: Vereenvoudig de installatie van elektrische lift pijpleidingen; De verrichting is handiger, en de klep kan op elk moment worden geopend en gesloten; De installatie van een draaiklep vermindert de wrijving van de afdichtingscomponenten; Compacte structuur, kleine grootte, en standaardsecties en andere componenten met ernstige slijtage en vervorming moeten worden vervangen.

How much is it.Bij het onderhoud van de uiteindelijke elektrische lift moeten alle componenten worden geïnspecteerd is het belangrijk om uitstekende vaardigheden te cultiveren, goed te zijn in het samenvatten van relevante kwesties,Voorburg.kgm2 ton elektrische lift, aandacht te besteden aan relevante zaken, en tweemaal het resultaat te bereiken met de helft van de inspanning in het onderhoud van het Jinan-hefkanaal van de aluminiumlegering. Dit zal aanzienlijk helpen de levensduur te verlengen en de werkefficiëntie te verbeteren. De editor herinnert ons eraan dat elke onderhoudsverrichting een basisgarantie is voor veilige productie. Verschillende producten zoals elektrische hydraulische hefkanalen en heffende ladingliften worden ondersteund voor aanpassing, professionele planning, directe verkoop van fabrikanten,Voorburg.kgmElektrische driewielige lift, levering en snelle aankoop.

Stel eisen: De geleiderail moet stijf zijn en flexibele componenten zoals draadkabels of kettingen mogen niet worden gebruikt.

Tijdens het laden en lossen, mag de horizontale afstand tussen de rand van de kooideur en de rand van het landingsstation 50mm niet overschrijden.


Voorburg.kgmElektrische schaarliftRuimte voor prijsverhogingVanuit het oogpunt van de veiligheidsprestaties van de machines zelf zullen degenen die een nationale veiligheidscertificering hebben ondergaan geen significante veiligheidsproblemen hebben. Het belangrijkste probleem is dat na het gebruik van de elektrische lift mechanische onderdelen kunnen vallen of beschadigd raken door verschillende factoren. Dit probleem hangt af van regelmatige inspectie en onderhoud van de machines.

Sampling inspection.Het draagvermogen van de grond onder de concrete funderingsplaat zou groter dan 0.15Mpa moeten zijn.

Het apparaat moet binnen de geldige kalibratieperiode worden gebruikt en effectief en betrouwbaar werken. Het anti valveiligheidsapparaat moet een geldig inspectiecertificaat (of inspectierapport) hebben, en de geldigheidsperiode mag niet langer zijn dan één jaar. Anti val veiligheidsvoorzieningen zijn vervaardigd voor vijf jaar

Elk theater is een openbare plaats met een groot aantal mensen, en veiligheidsoverwegingen moeten worden meegenomen in het podiumontwerp. Volgens relevante nationale voorschriften, om ongevallen veroorzaakt door het verpletteren van elektrische liften of onjuiste controle door bestuurders te voorkomen. Elektrische liften moeten worden uitgerust met de volgende noodzakelijke veiligheidsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat de auto van de elektrische lift stopt met stijgen of vallen op een tijdige manier.

Voorburg.kgm.De veiligheidsafstand tussen de buitenrand van het bovenste deel van de landingsdeur en de bewegende delen van de elektrische lift tijdens normale verrichting zou niet minder dan 0.75m moeten zijn; Als de nominale snelheid niet groter is dan 0.7m/s, kan de veiligheidsafstand 0.40m zijn.

Snelheidsbegrenzer. Om te voorkomen dat de rijsnelheid de normale snelheid overschrijdt. Er moet een snelheidsmeter worden geïnstalleerd (niet vereist voor verdiepingen onder of inclusief de tweede verdieping), wat een individueel mechanisme is dat is geïntegreerd met een veiligheidsklem; De in- en uitgang van de passagiersruimte moeten voorzien zijn van veiligheidsdeuren. Openbare plaatsen,Voorburg.kgmElektrische hydraulische lift voor driewielers, gezinsslaapzalen, en

Principe van elektrische lift roterende klep: Wanneer de elektrische lift stijgt, zal de roterende klep automatisch openen Om de stekkerklep te sluiten, is het noodzakelijk om eerst het handvat te draaien om de stekker te draaien tot een positie van 90° totdat deze is gesloten, en dan het transmissiehandwiel om de stekker te verlagen en afdichting te bereiken.