Pijp voor roestvrij staalGezond verstand waarvan het management weet dat het erg nuttig is

omroeper:hp717HP127443542 vrijgavetijd:2021-12-23 10:56:56

Als u een hoogwaardig leidingwater van roestvrij staal wilt kiezen, moet u eerst zien of het materiaal superieur is. Roestvrij staal is een materiaal met een sterke corrosiebestendigheid en hoge sanitaire voorzieningen en netheid. Niet alleen de buitenste wand is zeer mooi, maar ook zeer glad. Er zullen duidelijke verschillen in materiaal eerst in termen van incisie en of de roestvrij stalen leidingwater is goed of slecht.

het blad 12288;- 12288; 416— De toevoeging van zwavel verbetert de verwerkbaarheid van het materiaal.

.Model 309 — Het heeft een betere temperatuurbestendigheid.

In de kwaliteiten van Japans staal (JIS Series) bestaat het gewone constructiestaal hoofdzakelijk uit drie delen, die het materiaal vertegenwoordigen, zoals S (staal) staal en f (ferrum) ijzer; Het tweede deel vertegenwoordigt verschillende vormen, soorten en toepassingen, zoals P (plaat) vertegenwoordigt plaat, t (buis) buis, en K (kogu) vertegenwoordigt gereedschap; Het derde deel vertegenwoordigt het karakteristieke aantal, dat over het algemeen een lage trekkracht is. Bijvoorbeeld: SS400 &mdash& mdash; De ene staat voor staal,Fabriek voor gelaste buizen van roestvrij staal, en de tweede is voor ‘Idquo’; Structuur ^ rdquo; (structuur), 400 is de treksterkte van 400MPa, en het geheel vertegenwoordigt gewoon constructiestaal met treksterkte van 400MPa.

.De roestvrij stalen spoel wordt op grote schaal gebruikt in de chemische industrie, voeding, geneeskunde, papierindustrie, atoomenergie en andere industrieën, evenals verschillende delen van gebouwen, keukengerei, tafelgerei, voertuigen en huishoudelijke apparaten. 304 roestvrij stalen spoel wordt verdeeld in austenitische roestvrij staal koudgewalst breedband en roestvrij staal warmspoel. 304 roestvrij staal (spoel) plaat kenmerken: prachtige oppervlakte en gediversifieerde gebruiksmogelijkheden; Goede corrosiebestendigheid; Langer en duurzamer dan gewoon staal; Goede corrosiebestendigheid; Hoge temperatuur oxidatie weerstand en hoge sterkte, zodat het vuur kan weerstaan; Goede plasticiteit en lasprestaties. Het heeft uitstekende roest en corrosiebestendigheid, goede intergranulaire corrosiebestendigheid en goede verwerkingsprestaties.

De klauwen van de kaak van de kaliper moeten loodrecht op de as van de pijp- en pijpmontage worden geplaatst en de convexe ring van de pijpmontage moet in de groeve van de kaak worden geplaatst om te klemmen. Om de werking te voorkomen, kan de exploitant alleen op de as van de pijp staan, niet aan de linker en rechter zijde van de tong.

Mold kosten: specificaties worden vaak gebruikt, maar niet vaak gebruikt. Gemeenschappelijke specificaties zijn snelle omzet en lage kosten voor het delen van schimmel. Door een laag gebruik en een hoge kostenverdeling is het een bijzondere onderneming die R&D en service integreert.


Pijp voor roestvrij staalGezond verstand waarvan het management weet dat het erg nuttig isProductie en productie kunnen worden verdeeld in warmgewalste pijp, koudgewalste pijp, koudgetrokken pijp pijp, moet door de ventilatie van het lascentrum de ventilatiepijp snel worden getrokken bij de latere afdichting enz.

Wanneer het in water oplosbare papier wordt gebruikt om de ventilatie te blokkeren, en moet de resterende argon binnenin voor bescherming worden gebruikt, koud trekken en koud rollen. Volgens de sectievorm kan het worden verdeeld in cirkelvormige pijp en speciale vorm. Circulaire stalen pijp wordt op grote schaal gebruikt, maar er zijn ook enkele vierkante, rechthoekige, zeshoekige, gelijkzijdige driehoek. Octagonale en andere roestvrij stalen buizen in speciale vorm.

quality index.Ongeacht de dynamische belasting of statische belasting, heeft het een hogere energie-absorptiecapaciteit dan austenitisch roestvrij staal, dat duidelijke voordelen en praktische toepassingswaarde heeft voor structurele onderdelen om te gaan met plotselinge ongevallen zoals botsingen,Gasleidingen voor roestvrij staal, enz. Vergeleken met austenitisch roestvrij staal heeft duplex roestvrij staal de volgende nadelen: zijn universaliteit en veelzijdigheid zijn niet zo goed als austenitisch roestvrij staal. Bijvoorbeeld, de bedrijfstemperatuur moet onder 250 8510;.

De koudgewalste stalen band wordt geleverd in de toestand van warmtebehandeling (gloeien, normaliseren en temperen na normalisering) en wordt soepel geleverd.

Productieproces warmwalsen (naadloze stalen pijp): ronde tube blanco &rar; Verwarming &rar; Perforatie ^ rar; Drierollende kruisrollen, continue rollen of → Off pipe ^ rarr; Omvang (of verkleining). Koeling &rar; Rechtstreeks ^ rarr; Hydrostatische test (of foutdetectie) &rar; Markeer ^ rarr; De grondstof voor opslag en walsende naadloze pijp is ronde pijp blanco. De ronde pijp moet worden gesneden en verwerkt door een snijmachine, en de blanco met een groei van ongeveer 1m moet naar de oven worden gebracht voor verwarming. De billet wordt naar de oven gestuurd voor verwarming bij een temperatuur van ongeveer 1200 graden Celsius. De brandstof is waterstof of acetyleen. De temperatuur in de oven is het belangrijkste probleem. Nadat de ronde buisleiding uit de oven is geloosd, moet het worden doorboord door de drukpiercing. In het algemeen, de meest voorkomende piercer is de kegel rol piercer. Deze piercer heeft een hoge productie-efficiëntie en een goede productkwaliteit. Het is gespecialiseerd in roestvrij staal plaat, roestvrij stalen spoel, roestvrij stalen riem en roestvrij stalen pijp, met hoge weerstand tegen de druk, goede waterdichte prestaties, sterke overbelasting capaciteit, corrosiebestendigheid, stralingsbescherming, lange levensduur, grote perforatie diameter, en kan een verscheidenheid van stalen kwaliteiten dragen. Na perforatie wordt het ronde buisblanco achtereenvolgens gerold door drie rolrollen, continu rollen of rollen. Doe de pijp af na de afmeting. De conische boor van de grootmachine draait met hoge snelheid in het stalen embryo om een stalen pijp te vormen. De binnendiameter van de stalen pijp wordt bepaald door de lengte van de buitendiameter van het grootmachine bit. Na de afmeting komt de stalen pijp de koeltoren binnen voor koeling van de water spray. Na afkoeling zal de stalen pijp worden rechtgetrokken. Na het recht wordt de stalen pijp naar de metaalfoutdetector (of hydrostatische test) gestuurd voor interne foutdetectie. Als er scheuren, bellen en andere problemen in de stalen pijp zijn zullen ze worden ontdekt. De stalen pijpen moeten na kwaliteitscontrole strikt handmatig worden geselecteerd. Nadat de stalen pijp is geïnspecteerd, moeten het nummer, de specificatie, het nummer van de productiepartij enz. met verf worden besproeid. En door de kraan in het magazijn gebracht.


Pijp voor roestvrij staalGezond verstand waarvan het management weet dat het erg nuttig isNa het warmwalsen is het onderworpen aan warmtebehandeling en beitsbehandeling.

Where to sell API.het blad 12288;- 12288;& middot; Roterende as, persroller, lemmet, enz. in sterk corrosiebestendige omgeving.

Toepassingsgebied: lancering van het marktplan van roestvrij stalen buizen op de markt van nieuwe producten, zoals keukenapparatuur van roestvrij staal.

De binnenen buitenoppervlakken van stalen pijpen moeten vrij zijn van scheuren, plooien, crasing scheuren, rolplooien, delamines en schuren. Deze defecten moeten volledig worden verwijderd (met uitzondering van de buizen voor bewerking). Na verwijdering mogen de wanddikte en de buitendiameter de negatieve afwijking niet overschrijden. Andere kleine oppervlakteafwijkingen die de toegestane negatieve afwijking niet overschrijden, mogen niet worden verwijderd.

.Wanneer bruine roestvlekken op het oppervlak van roestvrij stalen pijpen verschijnen, zullen de mensen verrast worden: ^ Idquo; De roestvrij stalen pijpen zijn niet roestig. Is er een probleem met de kwaliteit van het staal;. In feite is dit een eenzijdige verkeerde opvatting, omdat het begrip van roestvrij stalen pijp niet alomvattend genoeg is. U moet weten dat roestvrij stalen pijp onder bepaalde omstandigheden zal roesten.

2: roestvrij stalen pijp: naadloze pijp en naadloze pijp (longitudinale gelaste pijp, decoratieve pijp, gelaste pijp, gelaste pijp,304 roestvrij stalen plaat is goed geplant, heldere pijp). Er zijn meer dan 200 soorten standaardspecificaties van roestvrij stalen pijp, alle maten, en de kleine pijp is duurder, met name de capillaire. De capillaire is slecht te maken van 304 materiaal, anders is de pijp gemakkelijk te barsten. U kunt ook niet-standaard pijpen aanpassen voor klanten. Minder pijpen worden voornamelijk gebruikt in de industrie, en het oppervlak is mistig Niet helder. Het oppervlak van de slede pijp is een helder oppervlak, en er is een dunne laslijn in de pijp, algemeen bekend als gelaste pijp, die voornamelijk wordt gebruikt voor decoratieve materialen. Bovendien, de drukweerstand van industriële vloeistof pijp hangt af van de wanddikte. 310 en 310S zijn hoge temperatuur resistente pijpen. Ze kunnen normaal gebruikt worden onder 1080 graden, en de hoge temperatuur weerstand kan 1150 graden bereiken

Koud gevormde legeringen kunnen worden gesneden en koud gevormd. Echter, vanwege zijn hoge sterkte en hardheid, de legering nodig koud gevormd meer dan austenitische staal. Vanwege zijn hoge sterkte, moet springback volledig worden overwogen.