PabischeHydraulisch hefplatformVat de bouwvoorbereidingsvoorwaarden samen

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2024-02-27 18:23:21

Het oppervlak van elk deel van de borstel moet schoon worden gehouden, en de borsteldruk moet worden aangepast om ervoor te zorgen dat zijn oppervlakte niet minder dan 50%. Gespecialiseerd in product- en hernieuwbare hulpbronnen, waaronder: fabrikanten van schaarliften

Het concept van hydraulische instapbrug is het machtssysteem van de instapbrug. De grote oliecilinder tilt de gehele apparatuur hellende plaat. Wanneer deze wordt verhoogd tot een grote hoogte, begint de kleine oliecilinder te werken, waardoor de scharniertongplaat wordt verlengd. Alle uitrustingsplaten worden gemaakt van hoogwaardige hoge hoogte gemusteerde stalen platen en profielen, die effectief zijn gelast en een lange levensduur hebben.

Pabische.De neerwaartse beweging van de hydraulische cilinder. De hydraulische olie komt het bovenste uiteinde van de hydraulische cilinder door de anti-type elektromagnetische richtingsklep binnen, en de retourolie van het onderste uiteinde van de hydraulische cilinder keert terug naar de olietank door de balansklep, hydraulische controle eenrichtingsklep, gasklep, en isolatietype elektromagnetische richtingsklep. Om een vlotte afdaling van zware voorwerpen en veilig en betrouwbaar remmen te garanderen, is een balansklep geïnstalleerd op het retouroliecircuit om het circuit in evenwicht te houden en de druk te behouden,PabischeHet veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffen, zodat de dalende snelheid niet verandert door zware voorwerpen. De gasklep regelt het debiet en de stijgende en dalende snelheid. Om veilig en betrouwbaar remmen te garanderen en ongevallen te voorkomen, is een hydraulische regelklep, ook wel bekend als een hydraulisch slot, toegevoegd om veilige zelfvergrendeling te garanderen in het geval van onverwachte hydraulische leidingscheuren. Er is een alarm voor overbelasting geïnstalleerd om onderscheid te maken tussen overbelasting of storing van apparatuur.

Er zijn problemen met de hydraulische koppelomvormer en compensatiesysteem van mobiele liften, vermogensverschuivingsfout, hoge olietemperatuur, onvoldoende hydraulische koppelomvormer, ontoereikende drukregeling,Pabische8-meter hydraulisch hefplatform, onvoldoende tegendruk Controleer de kwaliteit van koppelomvormer olie (of hydraulische transmissieolie verkeerd wordt gebruikt), dosering, koppelomvormer drukregelklep tegendrukklep en hun ingestelde drukwaarde. De directionele klep zit vast of lekt intern. Olievervuiling is ernstig. Controleer de oorzaak van de klep plakken en elimineer het dienovereenkomstig. Filter of vervang de hydraulische olie. Als de olietemperatuur te veel stijgt, controleer of er een probleem is met de koeler. Controleer de kwaliteit van de hydraulische olie. De hydraulische instapbrug van het merk, ook bekend als het hydraulische laad- en losplatform, kan snel laden en lossen van goederen bereiken. Het structuurontwerp is eenvoudig, het gebruik is flexibel en handig, haal het oliezuigfilter eruit open de olietank, reinig het en breng het terug naar de olietank en installeer het in zijn oorspronkelijke positie. Vul de brandstoftank met nieuwe olie.

Werken op hoogte is tegenwoordig een gangbare praktijk, maar het heeft ook een zekere mate van gevaar. Dus mensen hebben hydraulische hefplatforms uitgevonden, die handiger zijn om mensen te helpen verrichtingen op grote hoogte te voltooien. Mensen moeten echter ook opletten bij het gebruik van hydraulische hefplatforms, anders kunnen ze gemakkelijk defect zijn, wat tot ernstige gevolgen kan leiden. Dus wat zijn de veelvoorkomende fouten van hydraulische hefplatforms?

Foutanalyse van mobiele liften: Mobiele liften kunnen niet heffen of hebben een zwakke hefkracht: de drukregeling van overloopkleppen voldoet niet aan de eisen: pas de druk aan de vereiste waarde aan; Interne lekkage van oliecilinder: controleer of wissel oliecilindercomponenten; Klemmen of interne lekkage van directionele klep: Controleer of wisselklepcomponenten; Als het olieniveau te laag is en het olieinlaatfilter geblokkeerd is, en alle technische indicatoren hebben voldaan aan de ontwerpvereisten.Wanneer in gebruik,PabischeHydraulisch hefplatform, hoeft alleen de voeding te worden aangesloten, en de hydraulische en elektrische systemen hoeven niet te worden aangepast.

Wanneer de grootte van de oliecilinder voldoet aan de ontwerpvereisten, moet de grootte van de oliecilinder passend worden verminderd. Hoe kleiner de grootte van de oliecilinder, hoe sneller de hefsnelheid. Integendeel, hoe langzamer.

Let bij het werken in een warme omgeving op warmteafvoer.

Standard requirements.De redenen hiervoor zijn ten eerste het verlies van hydraulische druk, en ten tweede de lekkage van hydraulische kleppen of afdichtingen.

Elke doos, distributiedoos, enz. wordt meestal schoon gehouden, en stof op elektrische apparatuur moet snel worden weggeveegd.

Laat alle hydraulische olie in de olietank afvoeren, open de olietank, haal het oliezuigfilter eruit, reinig het en breng het terug naar de olietank en installeer het in zijn oorspronkelijke positie. Vul de brandstoftank met nieuwe olie.


PabischeHydraulisch hefplatformVat de bouwvoorbereidingsvoorwaarden samenHoe de lagers van de lift te installeren en te gebruiken? Tijdens het proces van het gebruik van het lagerapparaat van de lift, kunnen we niet altijd garanderen dat het lagerapparaat de juiste oriëntatie heeft, wat onvermijdelijk leidt tot sommige apparaten niet op zijn plaats of lagerverplaatsing. Zodra deze problemen in het apparaat optreden, zal het veroorzaken dat de speling tussen de lagers te klein wordt, en dan onmogelijk maken voor de binnen- en buitenringen van de lagers om in hetzelfde rotatiecentrum te zijn. Dus het is noodzakelijk om gespecialiseerde hulpmiddelen te gebruiken bij het installeren van lagers, en in de toekomst is het ook noodzakelijk om een testinstrument te gebruiken om de lagerinstallatie te testen, om het succes van de lagerinstallatie te verzekeren.

Online consultation.De open instelplaatbasis maakt het handiger om vuil schoon te maken. Professionele projecten zijn onder andere: fabrikanten van schaarliften en andere gerelateerde bedrijven.

Sluit de motor natuurlijk aan op de lift. Bij het verbinden, is het noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de concentriciteit van de lift outputas en de motor input as consistent is, en de buitenflenzen van de twee parallel zijn. Onconsistente uitlijning kan leiden tot breuk van de motoras of slijtage van de lift.

Het oppervlak van elk deel van de borstel moet schoon worden gehouden, en de borsteldruk moet worden aangepast om ervoor te zorgen dat zijn oppervlakte niet minder dan 50%. Gespecialiseerd in product- en hernieuwbare hulpbronnen, als het hooggelegen werkplatform overbelast is kan het schade aan de componenten veroorzaken en enkele mechanische storingen veroorzaken.

Over het dagelijks onderhoud en gebruik van hydraulische hefplatformmotoren gesproken is overbelasting ten strengste verboden, omdat overbelasting de belasting op de motor kan verhogen en in ernstige gevallen de motor kan veroorzaken om uit te branden.