Wolfsberg.Voertuig voor hydraulisch hefplatformInventaris Citaten

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2023-11-20 18:39:40

Wolfsberg.Indoor hydraulisch hefplatform auto,

Het dagelijkse onderhoud van laadliften van het type geleiderail moet ervoor zorgen dat de transmissiepositie waar de vetnippel zich bevindt, twee keer per maand gesmeerd moet worden. Voor gebieden waar geen vet kan worden toegevoegd, is het noodzakelijk om het oliecircuit te wissen of de vetnippel te vervangen totdat boter kan worden toegevoegd. Anders is het verboden om de apparatuur te gebruiken.

Het is ten strengste verboden om de motor van het hefplatform aan te sluiten op de verkeerde voeding. Het moet worden gewaarborgd dat de spanning 380V of 220V is, en dagelijks schoonmaakwerk moet worden uitgevoerd. Stof en vuil op de motor moeten tijdig worden gereinigd.

Wolfsberg..De inspectie van het machtssysteem is de kern, en de sleutel om zijn normale werking te verzekeren is om de hydraulische lift te gebruiken Het geluid van zijn werking kan worden gebruikt om te bepalen of het normaal werkt en of er lawaai is.

Het product heeft een stevige structuur, een grote draagkracht, soepel heffen, eenvoudige en handige installatie en onderhoud, zoals zwakke koppelomvormer, vermogensverschuivingsfout, hoge olietemperatuur onvoldoende hydraulische koppelomvormer, ontoereikende drukregeling, onvoldoende tegendruk Controleer de kwaliteit van koppelomvormer olie (of hydraulische transmissieolie verkeerd wordt gebruikt), dosering, koppelomvormer drukregelklep, tegendrukklep en hun ingestelde drukwaarde. De directionele klep zit vast of lekt intern. Olievervuiling is ernstig. Controleer de oorzaak van de klep plakken en elimineer het dienovereenkomstig. Filter of vervang de hydraulische olie. Als de olietemperatuur te veel stijgt, controleer of er een probleem is met de koeler. Controleer de kwaliteit van de hydraulische olie. De hydraulische instapbrug van het merk, ook bekend als het hydraulische laad- en losplatform, kan snel laden en lossen van goederen bereiken. Het structuurontwerp is eenvoudig, het gebruik is flexibel en handig, en de werkefficiëntie is hoog. Het wordt veel gebruikt en wijd populariseerd in de markt.

De apparatuurverrichting is zeer eenvoudig druk gewoon op de verrichtingsknop, en de hoogteaanpassingsraad van het materiaal zal automatisch stijgen; Laat de knop los, pas het gewicht van de plaat aan om te vallen, en de tongplaat kan worden gebruikt door het op de vrachtwagen te plaatsen.

Zolang we van tevoren de nodige maatregelen nemen om eventuele problemen tijdens het transport van de lift te voorkomen, zullen de moeilijkheden gemakkelijk worden opgelost. Bovenstaande is een samenvatting van de problemen die moeten worden overwogen tijdens het transport van de lift. Deze factoren zijn factoren waar elk hefplatform rekening mee moet houden. Daarom moeten we ernaar streven om perfect en onberispelijk voor de lift te zijn. De frequente storingsproblemen van hefplatforms kunnen niet door veel bedieningspersoneel van de gebruikerseenheid worden opgelost, en zij moeten professioneel personeel voor onderhoud ter plaatse aanvragen. Vanwege de beperkingen van de werkomgeving en tijdfactoren van de apparatuur is het echter niet mogelijk om volledig normaal onderhoud voor materiaalstoringen uit te voeren, en speciale maatregelen kunnen alleen worden genomen om de basiswerkprestaties van de apparatuur te handhaven.


Wolfsberg.Voertuig voor hydraulisch hefplatformInventaris CitatenBij oververhitting in de elektromotor tijdens dagelijks onderhoud van de lift, is het noodzakelijk om de auto snel te parkeren, obstakels te verwijderen en vervolgens verder te lopen.De motorlagers moeten soepel en uitstekend zijn.

Het gewicht van de goederen op de tafel van het hydraulische hefplatform zou binnen de nominale lading moeten zijn. Overlading kan de hefsnelheid en de levensduur beïnvloeden. Zonder overbelasting, kunnen mensen de hoeveelheid goederen passend verhogen om werkefficiëntie te verzekeren, of; herhaaldelijk verlagen van de afgifte; Flexibel gebruik.

Alvorens het hooggelegen werkplatform te gebruiken, is het noodzakelijk om te bevestigen of de benen correct worden ondersteund en aangepast volgens de horizontale kralen op het materiaal alvorens met de operatie verder te gaan; Bevestig of de rol en de glijbaan van het hydraulische hefplatform droog zijn tussen elke rol en glijbaan.Als er een droge plaats is, voeg een passende hoeveelheid boter toe om een soepele werking te verzekeren en hard contact en slijtage tussen mechanische componenten te vermijden.

Inspection items.Verschillende materialen kunnen ook het geluid van de oliecilinder beïnvloeden. De continue wrijving tussen het harde afdichtingselement en de cilinderwand kan een luid geluid veroorzaken, en langdurige slijtage kan ervoor zorgen dat de oliecilinder wordt bekrast en olielekkage veroorzaken. Daarom, bij het gebruik van hydraulische hefplatforms, is het belangrijk om de fabrikant te vragen welk merk en materiaal van het afdichtingselement wordt gebruikt; Sommige situaties van mechanisch binnenlopen kunnen niet worden uitgesloten. Hoewel alle drie bovenstaande situaties normaal zijn, kan er nog steeds lawaai zijn. Als er geen problemen zijn na onderzoek, dan is er geen reden tot zorgen. Het is gewoon een probleem van het lopen tussen mechanische componenten. Als u het meerdere keren gebruikt, zal het geluid vanzelfsprekend verdwijnen.

Net als bij een storing in het loopgedeelte van het hefplatform, zodat deze niet te verward lijken wanneer een storing optreedt. Over het algemeen zijn de gemeenschappelijke fouten van het lopende deel van het hefplatform verdeeld in:; Foutproblemen zoals branden van de lagerbus, branden van de asdoos, branden van het lagerlager van de tractiemotor, bandontspanning, instorting, enz. Hieronder deelt de editor met iedereen de oplossingen.

De aanpassing van de machtseenheid, of het nu een schaartype hefplatform of een geleiderailtype heffende ladingslift is, is samengesteld uit de machtseenheid en de oliecilinder De machtseenheid heeft vier uitgangen tijdens productie, die kunnen worden aangepast om het hydraulische oliedebiet van de oliecilinder te verhogen of te verlagen Wij kunnen de motorsnelheid of de elektro-hydraulische proportionele klep aanpassen om het hydraulische oliedebiet aan te passen; Hoe langer de hydraulische oliepijp, hoe langer de hijstijd, hoe langer de hijstijd. Daarom moet tijdens installatie de lengte van de oliepijp zoveel mogelijk binnen het toegestane bereik van het ontwerp worden geminimaliseerd; Op basis van het aanpassen van de machtseenheid, kan de grootte van de oliepijpleiding ook worden aangepast, en de overeenkomstige aanpassingen kunnen worden gemaakt terwijl het materiaal voldoet aan de normale vraag en veiligheid.


Wolfsberg.Voertuig voor hydraulisch hefplatformInventaris CitatenOok hoogtewerk komt tegenwoordig veel voor, en liften worden ook zeer gevraagd door de markt. Veel hoogbouw transporttaken worden uitgevoerd door liften met een hoge efficiëntie en geruststellende veiligheid. Er moet echter ook aandacht worden besteed aan de installatie van de lift, anders kunnen er problemen zijn en niemand wil een dergelijke situatie zien gebeuren. Wat zijn de installatievoorzorgsmaatregelen voor liften?

The cost is reasonable.De liften van de aluminiumlegering, ook bekend als hefplatforms van de aluminiumlegering hebben momenteel een grote verscheidenheid in de Chinese markt.Ze worden zeer begunstigd door gebruikers vanwege hun flexibele beweging, lichtgewicht en kleine grootte.

Stel de overloopklep opnieuw in wanneer de druk laag is. Pas het olieniveau aan om bij 100% nominale belasting te laag te zijn, vul de hydraulische olie met zuigolie, filter de blokkade en reinig het oliezuiggedeelte van het filter voor luchtlekkage.Controleer de oliezuigpijp en verbindingen; Trek de joint strak. Vervang de connector indien nodig.

Verwijder en demonteer de hydraulische klep van de liftlacht, blaas de zuiger uit met perslucht, installeer het en installeer het opnieuw.

Wolfsberg..Laat alle hydraulische olie in de olietank afvoeren,Wolfsberg.Vast elektrisch hydraulisch hefplatform, haal het oliezuigfilter eruit, reinig het en breng het terug naar de olietank en installeer het in zijn oorspronkelijke positie. Vul de brandstoftank met nieuwe olie.

Zoals we nu allemaal weten,Wolfsberg.Hydraulisch hefplatform 18 meter, zijn liften en hefplatforms de afgelopen jaren op grote schaal gebruikt om de problemen op te lossen die we in het dagelijks leven tegenkomen. Omdat hoogtewerk een risicovol beroep is dat het gebruik van hulpwerktuigen vereist om bepaalde taken uit te voeren, valt het gebruik van liften ongetwijfeld op de markt voor huishoudelijke machines en is krachtig ontwikkeld.

De liften van de aluminiumlegering, ook bekend als hefplatforms van de aluminiumlegering, lichtgewicht en kleine grootte.