Xinhua.Hydraulisch hefplatformWaar moet op worden gelet in de bouw?

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2023-12-19 14:09:55

Het handmatige hydraulische schaarplatformvoertuig heeft de volgende kenmerken: geschikt voor vervoer over lange afstand; loopvoeten en beschermingsinrichtingen; Lichtgewicht en gemakkelijk te tillen; Uniek gietontwerp zorgt voor veiligheid; Het ontwerp van de technische handgreep zorgt voor een comfortabele bediening voor de machinist.

Met de toenemende vraag naar instapbruggen, zijn mobiele instapbruggenhandelaren steeds belangrijker om instapbruggen te gebruiken om klanten het uiterlijk van hydraulische instapbruggen te bieden, en de vraag naar instapbruggen neemt ook toe. Er zijn echter niet veel fabrikanten van overeenkomstige instapbruggen. Veel instapbruggen zijn gemaakt van leren tassen, en ze produceren ze niet zelf resulterend in hoge prijzen. Wat belangrijk is is dat ze geen goed begrip hebben van de technologie van auto beursstanden. Bij het doorgeven van directe klant technische eisen aan de fabrikanten,Xinhua.Lift met geleiderail, zijn er vaak afwijkingen. Daarom kunnen klanten die instapbruggen kopen direct professionele fabrikanten vinden. Bij het kiezen van een instapbrug, is het eerste ding om te overwegen de waaier van gebruik, gebruik, nominaal gewicht en andere factoren van het product, en kies een instapbrug die geschikt is voor de vereisten van de eenheid. Marktonderzoek uitvoeren op basis van de voorgestelde technische parameters. De eerste voorwaarde voor het selecteren van een leverancier is om rekening te houden met de fabrikant van de instapwas, en vervolgens met de mogelijkheid van de after-sales service. Zolang het een vaste instapbrug met goede productkwaliteit, uitstekende prestaties en volledige apparatuur is, kan het tegen een redelijke prijs worden gekozen.

Xinhua..Hoe moeten we de levensduur van hydraulische hefplatforms verlengen? Om de levensduur van dergelijke machines en apparatuur te verlengen, is het noodzakelijk om de apparatuur tijdens het gebruik regelmatig te inspecteren en te onderhouden. Als er bijvoorbeeld verschillende schakelinrichtingen in de machines en apparatuur zijn, is het noodzakelijk om regelmatig te controleren of deze schakelaars normaal kunnen worden gebruikt en of de schakelpunten tijdens het gebruik in goede staat zijn. Er zal een elektrische doos en distributiedoos in de lift zijn, en deze apparaten zijn gevoelig voor stofophoping buiten. Als het stof zich te veel ophoopt, kan het roest aan de buitenkant van de elektrische doos veroorzaken. Daarom, bij het gebruik ervan, is het noodzakelijk om regelmatig het stof aan de buitenkant van verschillende dozen te verwijderen. Over het algemeen is dit wat operators moeten doen na elke operatie.

Met de toenemende vraag naar instapbruggen, zijn mobiele instapbruggenhandelaren steeds belangrijker om instapbruggen te gebruiken om klanten het uiterlijk van hydraulische instapbruggen te bieden, en de vraag naar instapbruggen neemt ook toe. Er zijn echter niet veel fabrikanten van overeenkomstige instapbruggen. Veel instapbruggen zijn gemaakt van leren tassen, en ze produceren ze niet zelf, resulterend in hoge prijzen. Wat belangrijk is is dat ze geen goed begrip hebben van de technologie van auto beursstanden. Bij het doorgeven van directe klant technische eisen aan de fabrikanten, zijn er vaak afwijkingen. Daarom kunnen klanten die instapbruggen kopen direct professionele fabrikanten vinden. Bij het kiezen van een instapbrug, is het eerste ding om te overwegen de waaier van gebruik, frequentie van werk, gebruik, nominaal gewicht en andere factoren van het product, en kies een instapbrug die geschikt is voor de vereisten van de eenheid. Marktonderzoek uitvoeren op basis van de voorgestelde technische parameters. De eerste voorwaarde voor het selecteren van een leverancier is om rekening te houden met de fabrikant van de instapwas en vervolgens met de mogelijkheid van de after-sales service. Zolang het een vaste instapbrug met goede productkwaliteit, uitstekende prestaties en volledige apparatuur is, kan het tegen een redelijke prijs worden gekozen.

.Gebruik een zware kraan om de kooi op te heffen en til deze boven het standaardgedeelte op

Bij gebruik moeten de vier poten stevig worden ondersteund op een stevige grond (gebaseerd op het loopwiel dat de grond gaat verlaten) en slapers kunnen worden gebruikt indien nodig.

Het dagelijkse onderhoud van hydraulische hefplatforms in dagelijks gebruik is essentieel, maar zelfs als de apparatuur normaal wordt onderhouden, kunnen we geen mogelijke problemen over het hoofd zien. Om ervoor te zorgen dat het hydraulische hefplatform veilig en soepel kan werken tijdens elke operatie, welke aspecten moeten we vóór gebruik controleren? Vandaag zal de redacteur u wat wetenschappelijke popularisatie geven.


Xinhua.Hydraulisch hefplatformWaar moet op worden gelet in de bouw?Werken op hoogte is tegenwoordig een gangbare praktijk, maar het heeft ook een zekere mate van gevaar. Dus mensen hebben hydraulische hefplatforms uitgevonden,Xinhua.Indoor hydraulisch hefplatform auto, die handiger zijn om mensen te helpen verrichtingen op grote hoogte te voltooien. Mensen moeten echter ook opletten bij het gebruik van hydraulische hefplatforms, anders kunnen ze gemakkelijk defect zijn, wat tot ernstige gevolgen kan leiden. Dus wat zijn de veelvoorkomende fouten van hydraulische hefplatforms?

In het proces van mechanische ontwikkeling van geleiderailliften, om het gebruik van het zware platform onder veilige omstandigheden te waarborgen en om te voldoen aan relevante voorschriften en regels, is een vast gewichtsplatform speciaal ontworpen en worden de volgende veiligheidsprocedures geformuleerd: gekwalificeerde en gecertificeerde professionele operators moeten worden uitgerust om op het hefplatform te werken. Operators die werken op hefplatforms moeten hun veiligheidsgordels vastmaken. Bij het werken in een levend gebied moet de carrosserie volgens de voorschriften geaard worden. De klimverrichting van het zware platform moet door de operator worden bevolen, die met de zware platformoperator moet communiceren op basis van standaardsignalen. Het aankondigingssignaal moet duidelijk en nauwkeurig zijn. De liften van de geleiderail zijn veilig en handig in gebruik. De liften van de geleiderail tillen meestal eerst de onderarm op, dan de middenarm, en dan de bovenarm. Tijdens de omgekeerde werking van het hefplatform moet de onderarm worden omgekeerd na het heffen op een bepaalde hoogte. De inversiereactie is traag. Let op of de afstand tussen de schararm en het platform voldoet aan de veiligheidseisen van elke apparatuur.

Bij oververhitting in de hydraulische liftmotor, is het noodzakelijk om deze tijdig te stoppen, de fout te elimineren en door te gaan lopen.De motorlagers moeten in goede staat zijn.

Total quality management.De belangrijkste categorieën van liften van aluminiumlegering in de Chinese markt zijn gebaseerd op de structurele vorm van liften van aluminiumlegering De hefplatforms van aluminiumlegering kunnen in de volgende types worden verdeeld: hefplatforms van enkele kolom aluminiumlegering, flexibel in beweging, en over het algemeen een hoogte van niet meer dan 12 meter, met gemiddelde ladingscapaciteit hebben

Voordat u de machine gebruikt, moet het personeel de hydraulische en elektrische systemen zorgvuldig inspecteren om ervoor te zorgen dat er geen lekken of kale lekken zijn vóór gebruik.

Verwijder en demonteer de verlagende klep, blaas de klepkern schoon met perslucht en installeer deze vervolgens opnieuw.


Xinhua.Hydraulisch hefplatformWaar moet op worden gelet in de bouw?De reductieversnellingsbak, versnellingsbak, extern meshing gear en andere delen, evenals de hydraulische olie, worden allemaal uitgevoerd volgens de vereisten in de tabel. Professionele schaarlift fabrikant met hoge prijzen, on-site schikking, en eerlijke verrichting!

High quality brand.Ook hoogtewerk komt tegenwoordig veel voor, en liften worden ook zeer gevraagd door de markt. Veel hoogbouw transporttaken worden uitgevoerd door liften, met een hoge efficiëntie en geruststellende veiligheid. Er moet echter ook aandacht worden besteed aan de installatie van de lift, anders kunnen er problemen zijn en niemand wil een dergelijke situatie zien gebeuren. Wat zijn de installatievoorzorgsmaatregelen voor liften?

Wanneer de motorverbinding van de lift onjuist is wanneer een spoel, spoelgroep of één fase wikkelgroep omgekeerd is aangesloten, kan dit ernstige driefase stroomonbalans veroorzaken en de wikkeling oververhitten.

Bij werkzaamheden op hoogtes boven 1,5 meter moeten veiligheidsnetten of veiligheidsgordels worden gebruikt. Gespecialiseerd in de productie van schaar type liften, een 20-jaar oud merk met concurrerende prijzen en gegarandeerde kwaliteit!

Xinhua..Het dagelijkse onderhoud van hefapparatuur van het type geleiderail moet aandacht besteden aan regelmatige inspectie en onderhoud, verborgen gevaren elimineren, fouten elimineren en deze voordelen bereiken voor het verbeteren van de werkefficiëntie,Xinhua.Hydraulisch hefplatform van twee ton, het verlengen van de levensduur van de apparatuur en het verzekeren van de veiligheidsprestaties van de lift.

Op dit punt, als het hooggelegen werkplatform overbelast is, kan het schade aan de componenten veroorzaken en enkele mechanische storingen veroorzaken.

Beginnende operators moeten erop letten welke apparatuur snel slijt bij het bedienen van mobiele liften: Vanwege factoren zoals de verwerking en installatie van componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften, is het apparatuuroppervlak ruw, wat apparatuurslijtage kan veroorzaken. Tijdens de verrichting van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften, worden de holle en convexe delen op het oppervlak van de delen ingebed en wrijving met elkaar, en metaalpuin ondergaat secundaire wrijving met het materiaal, met een snelle slijtage.