Minster8-meter hefplatform van de aluminiumlegeringBetaalbaar

omroeper:hp275HP127226562 vrijgavetijd:2023-11-20 12:36:26

Op dit punt kan het laden en lossen van goederen doorgaan, en daarna zal de heftruck vertrekken; De elektrische knop sluit het hefplatform, het moederbord en de lip worden opgeslagen in het magazijn, de laad- en losdeuren worden gesloten en de vrachtwagen vertrekt.

Liftplatform voor gehandicapten&# 8217& mdash; Productdetails van het Ophefplatform van gehandicapten Mensen& mdash; De productintroductie van het gehandicapte hefplatform is compact in structuur, gemakkelijk te bedienen, en gemakkelijk te onderhouden.Het rolstoel hellende hangende platform lost perfect het probleem op van mensen met een handicap die trappen op en af gaan in openbare plaatsen. Het belangrijkste voordeel is dat het de oorspronkelijke civiele techniek niet hoeft te veranderen, en is geschikt voor plaatsen die niet geschikt zijn voor hellingen en liften. Vereisten: Het smalle deel van de trap zou niet minder dan 1200mm moeten zijn die op muren of trapleuningen kan worden geïnstalleerd, waardoor het gemakkelijk te bedienen is, Veilig en betrouwbaar laadvermogen: 150KG-240KG Rijsnelheid: kan elke hoek draaien, onze producten zullen glans toevoegen aan de bouw van een harmonieuze samenleving en gemeenschap.

Minster.Met de voortdurende ontwikkeling van elektronische technologie, wordt de zelfdiagnosefunctie van apparatuur gebruikt om hydraulische fouten te zoeken. Momenteel keurt de druklift elektronische computers, interfacecircuits en detectietechnologie goed om zelf het hydraulische systeem van de hydraulische lift te diagnosticeren en het op een fluorescerend scherm weer te geven Gebruikers en onderhoudspersoneel kunnen de fouten op basis van de weergegeven inhoud oplossen.

Thermische veroudering spanningsontlasting is over het algemeen geschikt voor kleine werkstukken, terwijl de heffunderingsstructuur een groot volume heeft en geen groot genoeg gloeioven heeft. Het gebruik van natuurlijke veroudering duurt een jaar en de productiecyclus is te lang, dus geen van deze twee methoden is haalbaar. Na onderzoek en begrip door de fabrikant, werd geconstateerd dat het selecteren van geschikte steunpunten voor grote gelaste structurele componenten kan leiden tot trillingsveroudering spanningsverlichting. Daarom heeft de fabrikant besloten om trillingsveroudering te gebruiken voor spanningsverlichting van de platformliftfondatie. Lange termijn promotie van downgrading fabrikanten, 20-jaar oud merk met prijsvoordelen en gegarandeerde kwaliteit!

.Liftplatform voor gehandicapten&# 8217& mdash; Productdetails van het Ophefplatform van gehandicapten Mensen& mdash; De productintroductie van het gehandicapte hefplatform is compact in structuur, gemakkelijk te bedienen, en gemakkelijk te onderhouden.Het rolstoel hellende hangende platform lost perfect het probleem op van mensen met een handicap die trappen op en af gaan in openbare plaatsen. Het belangrijkste voordeel is dat het de oorspronkelijke civiele techniek niet hoeft te veranderen, en is geschikt voor plaatsen die niet geschikt zijn voor hellingen en liften. Vereisten: Het smalle deel van de trap zou niet minder dan 1200mm moeten zijn, die op muren of trapleuningen kan worden geïnstalleerd, waardoor het gemakkelijk te bedienen is, Veilig en betrouwbaar laadvermogen: 150KG-240KG Rijsnelheid: kan elke hoek draaien, onze producten zullen glans toevoegen aan de bouw van een harmonieuze samenleving en gemeenschap.

Het hefplatform van het type schaarvork is geschikt voor ononderbroken verrichtingen op grote hoogte in luchthaventerminals, vliegtuigreparatie, stations dokken, winkelcentra, fabrieken en mijnbouwwerkplaatsen, en andere grote gebieden.

De selectie van trillingsopnamepunten verwijst naar het plaatsingspunt van de sensor, die wordt gebruikt om de trillingsamplitude van het werkstuk te meten. Volgens GB/T25712-2010, zou de versnellingssensor op het werkstuk met een bepaalde stijfheid en een grote amplitude moeten worden geplaatst, en de testrichting moet worden aangepast om loodrecht op het vlak te zijn waar de effectieve zone van de trillingsmodus is gevestigd. Gezien de complexe structuur van het heffundatiewerkstuk en de ongelijke dikte van elk onderdeel, wordt het trillingsopnemingspunt in een dik gebied in het midden van het onderdeel ingesteld.


Minster8-meter hefplatform van de aluminiumlegeringBetaalbaarHoe het hefplatform te kiezen& mdash;& mdash; Momenteel, bij het gebruik van dergelijke hijsplatformapparatuur, is de veiligheidskwestie van de apparatuur nog steeds van grote zorg, voornamelijk omdat dergelijke apparatuur veilige en effectieve apparaten zal hebben, met name de beschermende maatregelen in de apparatuur, die een bepaald veiligheidsbeschermingseffect hebben wanneer rechtstreeks wordt bediend en gebruikt door personeel. Wordt een belangrijke keuze voor moderne bedrijven om mechanische apparatuur te gebruiken.

Personeel dat zich bezighoudt met operaties op grote hoogte moet regelmatig inspecties ondergaan. Wie lijdt aan ernstige hartziekten, hoge druk, armoede of andere ongeschikte omstandigheden voor operaties op grote hoogte, mag geen operaties op grote hoogte uitvoeren.

Wanneer het elektrische hydraulische platform wordt opgeheven, stijgt het moederbord op tot een bepaalde hoogte, en de lipplaat opent langzaam en daalt vervolgens naar de achterkant van de wagen. Tegelijkertijd zal de begrenzer alleen de truck haken om te voorkomen dat de heftruck per ongeluk valt tijdens het laden.

Respect for customers.Als een hoge hoogte verrichtingsmateriaal, hebben de accessoires van het geleiderailtype hefplatform ook verschillende functies.Vandaag, zullen we praten over de functie van de overloopklep, die een van de accessoires van het vaste hefplatform is.

Wanneer de olie, overdrachtsgeval, aandrijfas, lier mechanisme en draaimechanisme op lage temperatuur werken, moet de olie van de hydraulische lift tandwielolie zijn met hoge viscositeitsindex, laag condensatiepunt en goede prestaties, anders zal de transmissieefficiëntie aanzienlijk worden verminderd, zal de werking van versnellingsbak en overdrachtsgeval zwaar zijn, en het schakelen zal moeilijk zijn. Als veel gebruikte grootschalige energiebesparende machine in het dagelijks leven spelen hefplatforms een belangrijke rol op verschillende gebieden en brengen veel gemak in het dagelijks leven en de productie van mensen. Dus,MinsterOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatform, hoe moeten we het hefplatform in het dagelijks leven onderhouden?

Regelmatig inspecteren en vervangen van de hydraulische olie van de lift van de lading Tijdens het gebruik van de hydraulische olie, is het noodzakelijk om regelmatig te inspecteren en behandelen alle afdichtings- en gewrichtsdelen, inspecteren en analyseren van de hydraulische olie van het hydraulische systeem, en regelmatig vervangen van de hydraulische olie. Bij het vervangen van hydraulische olie moet de oude hydraulische olie volledig worden afgetapt en moet het hele hydraulische systeem worden gereinigd voordat nieuwe hydraulische olie wordt gebruikt. De impact van lage temperatuuromgeving op staal, de materialen van de belangrijkste dragende componenten bij lage temperaturen moeten niet alleen voldoen aan de eisen van sterkte, maar ook voldoen aan de eisen van slagtaaiheid. De lasstructuur van lagetemperatuurdragende componenten heeft een significante invloed op lassenthermische spanning, spanningsconcentratie, enz. Daarom moeten geschikte structurele vormen voor liften bij lage temperaturen worden geselecteerd.


Minster8-meter hefplatform van de aluminiumlegeringBetaalbaarProfessionele installatietechnische ingenieurs gaan naar de locatie van de klant om het hydraulische hefplatform te installeren. Nadat de installatie is voltooid, zal het team van technisch personeel training over het verrichtingsproces en veiligheidsvoorzorgsmaatregelen van het hydraulische hefplatform aan de relevante gebruikers verstrekken. Tegelijkertijd zullen zij ook sommige onderhoudskwesties in de toekomst uitleggen; Inspecteer zorgvuldig de slijtage van componenten. Aangezien het een nieuw verwerkte en geassembleerde component van het hydraulische hefplatform is, kunnen er subtiele afwijkingen in vorm en grootte zijn, die normale werking en een periode van lopen vereisen. Tijdens het lopen in periode, is het noodzakelijk om real-time aandacht te besteden aan of er overmatige slijtage is. Als er sprake is, Xilang Door Industry, de fabrikant van het hydraulische hefplatform, zou professionele behandeling op een tijdige manier moeten verstrekken om apparatuurstoringen van tevoren te voorkomen; Na gebruik voor een periode van tijd, de nodige werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.Na gebruik voor een periode van tijd, moeten de pennen en lagers van het hydraulische hefplatform worden verzekerd om slijtage te voorkomen en sommige olie of vet kan op de juiste manier worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat het product zijn optimale bedrijfstoestand bereikt; Bevestig meerdere keren of er geluid is tijdens het werkproces. Zoals het tijdens de aanloopperiode is, is het noodzakelijk om zorgvuldig te observeren tijdens het gebruik. Als er geluid wordt gevonden tijdens de werking van het hydraulische hefplatform, is er geen noodzaak om zich zorgen te maken over het in de vorige fase van het gebruik. Onder normale omstandigheden, lopen meerdere keren, en na de aanloop, verdwijnt het geluid natuurlijk. Echter als er geluid voor een lange tijd, verdwijnt het niet of verzwakt. Op dit moment, moet de fabrikant het probleem onmiddellijk oplossen; Het wordt aanbevolen om een toegewijde persoon regelmatig te laten controleren of de componenten los zijn na het draaien van het hydraulische hefplatform voor één cyclus. Controleer vóór gebruik elke schroef, moer, steunring, oliepijpverbinding, moeten ze worden versterkt of vervangen op een tijdige manier om gebruiksfouten en ongevallen te voorkomen. Na het starten, moet een no-load lifting test worden uitgevoerd om de effectiviteit van elke transmissiemechanisme rem te meten Alleen na bevestiging dat het normaal is kan de verrichting beginnen& mdash;& mdash; De onafhankelijke noodafdalingsklep op de pompzetel kan worden gebruikt om afdaling te bereiken. Draai eerst de dopmoer van de noodafdalingsklep, en draai dan langzaam de noodafdalingsschroef tegen de klok in met de schroef om de actuator te verlagen. Wanneer de actuator terugkeert naar zijn oorspronkelijke positie, draai de noodafdalingsschroef vast, en bedek dan de dopmoer. Professionele liftfabrikanten garanderen kwaliteit service en kwaliteit. Uw tevredenheid is ons streven! Welkom om telefonisch te informeren

Free consultation.Het hydraulische systeem van het product is uitgerust met anti-val- en overbelastingsveiligheidsbeschermingsapparaten, en bedieningsknoppen kunnen op elke vloer en hefplatform werkbank worden ingesteld om multi-point te bereiken.

Bovendien bevat inferieure hydraulische olie geen anti-slijtagemiddelen, die de slijtage van hydraulische systeemcomponenten kunnen versnellen en de levensduur van het hydraulische systeem van het hefplatform kunnen verminderen. Met de voortdurende vooruitgang van sociale technologie, om het werk op grote hoogte te vergemakkelijken, zijn hooggelegen werkplatforms geleidelijk gebruikt om ons te helpen. Dus, hoe moeten we onderhoud uitvoeren na langdurig gebruik? Gespecialiseerd in liftfabrikanten, een 20-jarig merk met concurrerende prijzen en gegarandeerde kwaliteit!

De oppervlakteverf keurt een bakproces met goede corrosieweerstand goed.

Minster.Vergelijk enkele parameters en controleer zorgvuldig of de technische parameters op het naamplaatje consistent zijn met de parameters die zijn verstrekt in het vorige contract voor technische parameters van de fabrikant, om ervoor te zorgen dat er geen fouten zijn gemaakt.

De oppervlakteverf keurt een bakproces met goede corrosieweerstand goed.

Alleen wanneer het hydraulische hefplatform niet met belasting kan beginnen, moet de druk van het hydraulische systeem worden gecontroleerd. Als de druk onder het normale bereik ligt,MinsterBeweegbaar schaartype hefplatform, kan de instelling van de ontlastingsklep worden aangepast. In het normale bedrijfsproces zijn er veel onjuiste werkmethoden die vaak de belasting op de overloopklep van vaste hijsplatformfabrikanten verhogen. Bijvoorbeeld, wanneer sommige vaste hefplatforms vertragen, is het niet raadzaam voor sommige klanten om de fabrieksinstellingen van de apparatuur zelf aan te passen om de werking ervan te versnellen. Wanneer er een verandering in de snelheid van de apparatuur is, is het noodzakelijk om deze van de fabrikant van het vaste hefplatform te verkrijgen.De fabrikant van het vaste hefplatform stuurt een toegewijde persoon om het voor u te debuggen of telefoonbegeleiding te verstrekken.