45_; dikke wandspoelpijp met grote diameterMethode van identificatie

omroeper:hp709HP180518493 vrijgavetijd:2022-03-16 20:35:36

en er is geen binnenlandse standaard op dit moment. Daarom is de inspectie vooral gericht op de dikte en de lassekwaliteit.

In het proces dat we genoemd hebben, moeten we elk proces uitleggen, zoals groef. We moeten beide zijden van de stalen plaat met inkeping, zodat de vorming van perzikvormige mond in de rolpijp te vermijden.

.Tijdens de behandeling moeten de beschadigde onderdelen worden beschermd. Grondstoffen omvatten stalen stripspoel, dikke wand grote diameter stalen plaat spoel, lasdraad en flux. Strikte fysieke en chemische inspectie moet vóór de invoer worden uitgevoerd.

De convex-romp op het oppervlak van de crimp-rol moet worden behandeld. Voor herhaalde verwerking moet het oppervlak van de apparatuur worden behandeld om te voorkomen dat de convex-rompstalen plaat met abnormaal roloppervlak putten veroorzaakt.

.Laat mij de standaardspoel van stalen plaat introduceren. Bij het walsen moet het oppervlak van de printplaat tegen schade worden beschermd. Onderdelen met ernstige littekens moeten worden gemalen om de overgang te bereiken, en de wanddikte van het gronddeel mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte.

De invloed van de parameters voor het lassen omvat vooral twee aspecten: volgens de productiekenmerken van spiraalstalen buizen is de lasstroom meestal kleiner voor inwendige lassen en groter voor uitwendig lassen. Echter, onder de voorwaarde van een grote lasstroom, wordt het roereffect van gesmolten pool geïntensiveerd, en de smelthoeveelheid van lasdraad is ook hetzelfde

De booglengte van het kalibratiesjabloon van de spoel moet 1 /6 ~ I zijn van de omtrek van de pijp /de kloof tussen het sjabloon en de pijp. Wat is het mangaandgehalte van de rechte naadspoel? Q345B spoel, mangaan is een gemeenschappelijk element in het constructiestaal. Mangaan in koolstofstaal wordt voornamelijk aan het stalen water toegevoegd als deoxidizer in het staalproductieproces, meestal in het bereik van 0.3-0.8%. In laaggelegeerd staal is mangaan een gemengd legeringselement, en het mangaan gehalte in 16Mn staal en 15MnV staal is 2-6%.


45_; dikke wandspoelpijp met grote diameterMethode van identificatie



Effectief.

Zowel interne lassen als externe lassen nemen de Amerikaanse Lincoln Electric lasmachine aan voor één draad of dubbeldraadlassen met boog, en een dikke wandspoelpijp met grote diameter, om een stabiele lasspecificatie te verkrijgen.

In staat zijn om belangrijke waarde te tonen in verschillende industrieën en gebieden. Wanneer de spoelpijp groter is dan 600mm, zijn twee lengterige lassen toegestaan, en moet de afstand groter zijn dan 200mm.

Packaging strategy.Specificatie van de dienst van de spiraalstalen pijp: er zijn spiraalgelaste buizen en naadloze pijpen en de drukweerstand van gas en water is anders.

Ten eerste, de specificatie selecteren en de pijp naar voren brengen, zoals 90 ^ deg; Elleboog, die de kromming kan berekenen om de 90-DEG van het lange materiaal te berekenen; Elleboog, en dan snijden met de lengte als vaste lengte.

1 koolstofconstructiestaal: q215-a,Q215-B,Q215-B· F,Q235-A,Q235-B,Q235-B· F. Q235-c gewoon koolstofstaal: B2 B2F by2f B3 B3F by3f a2ay2 a2f ay2f A3 ay3 A3F ay3f2 hoogwaardig koolstofstaal: 10-15-versnellingssteel staal 3 laaggelegeerd constructiestaal staal: 123mn 16Mn 19mn 08ti 1015ti4 voor bijzondere doeleinden is stalen plaat gemaakt. Lange termijn spoel, Q235B, Q34B-spoel, Q34B, grote spoel, dikke, dikke spoel, dikke stalen 16Mn spoel, 20 oude merken, met prijsvoordelen en kwaliteit! Dikke wandspoel kan worden verdeeld in twee soorten: warmspoel en dikke wandspoel.


45_; dikke wandspoelpijp met grote diameterMethode van identificatie



Bovendien moeten we bij het walsen van de pijp niet meer dan twee lengterige lassen op hetzelfde cilindergedeelte van de pijp hebben. Voor het walsen van de pijp op lange termijn, het walsen van de Q235B pijp, het rollen van Q345B, het rollen van de dunne wandpijp met een grote diameter, het rollen van dikke wandpijp, het rollen van roestvrij staal, het rollen van de L360 pijp en het rollen van de 16Mn pijp zijn de producten volledig, de kwaliteit is uitstekend en de prijs is gunstig. De afstand tussen de twee longitudinale lassen mag niet kleiner zijn dan 200.

Economic management.De materialen van de stalen plaat omvatten voornamelijk Q235, Q345, 20, 45, 35cimo en 42cimo, met 16 mangaan en 16 mangaan. In het algemeen kan voor de wikkeling van de pijp gebruik worden gemaakt van koudgewalste plaat. Zoals olie, chemicaliën, transport van aardgas, pilaren en stedelijke watervoorziening, verwarming gasvoorziening en andere projecten kunnen worden aangepast! De vereiste dikte en lengte kunnen zo nodig worden aangepast! Het lassen van de rolpijp is een dubbelzijdig lassen. Twee lengterige lassen zijn toegestaan, en de lasruimte is groter dan 300 mm. Het lassersuiterlijk en de kwaliteitsnorm mogen niet lager zijn dan de norm in de lasseringsspecificatie.

Fabrikanten met meer productie en verwerking kunnen kiezen voor Fangyuan staal verwerking, Jinsong staal verwerking, enz. in Xiaobanqiao staalhandel, of het nu beperkt is, technologie of locatie gebied, en het heeft een goede reputatie. Het is een goede keuze voor uw staalproductie.

De controlevoorschriften voor de behandeling van dikke wand spoelen pijp zijn dat de dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat. De dikke wand opgerolde pijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en warmgewalst dikke wand opgerolde breedbandpijp. Het productieproces van koudgewalste naadloze stalen pijp is over het algemeen complexer dan het warm walsen. De afmetingen van de rollen moeten eerst voor de leiding worden uitgevoerd. Indien het oppervlak niet op de scheur reageert, moet de ronde pijp door een snijder worden gesneden en in een stuk van ongeveer meters worden gesneden. Bij het binnengaan van het proces van annexatie moet het zuur echter worden gebruikt voor het drogen, en moet aandacht worden besteed aan de vraag of er een groot aantal luchtbellen op het oppervlak worden geproduceerd. Als er een groot aantal bellen ontstaan, geeft het aan dat de kwaliteit van de stalen pijp niet aan de responsnorm kan voldoen. De koudgewalste staalpijp is korter dan de warmgewalste naadloze stalen pijp, en de wanddikte is over het algemeen kleiner dan die van de warmgewalste staalpijp, maar het oppervlak is feller dan dat van de dikke wand naadloze stalen pijp. Er is niet te veel ruwheid op het oppervlak, en er zijn niet te veel burrs in de diameter. De dikke wand opgerolde pijp is een krachtige fabrikant, citaat, eerlijke werking, echt en van dezelfde kwaliteit. De dikke wandpijp is van de vaste band, met volledige specificaties. De wanddikte van de opgerolde pijp is 20mm en de buitendiameter is 450-3000mm. Het wordt gewalst, gelast, gevormd, verwijderd en versterkt rechtstreeks van de stalen plaat. De verwerkingstijd van munten is kort en de levering is snel.

.Door de continue toepassing van dikke wandspoelpijp in de industrie en de voortdurende uitbreiding van zijn toepassingsgebied, heeft het veel voordelen. Om te voorkomen dat de dikke wand opgerolde pijp roest, kunnen we antiroestolie op het oppervlak van de dikke wand opgerolde pijp aanbrengen.

In het productieproces heeft de warmgewalste stalen pijp geen grondstoffen, d.w.z. de mechanische eigenschappen van een dikke wandplaat. Op deze manier wordt de stalen plaat eerst verhit en daarna gewalst, waardoor de stalen plaat onder grote omstandigheden wordt zachter gemaakt hetgeen de kwaliteit van het materiaal niet zal beïnvloeden, noch de eigenschappen zoals sterkte, opbrengst en trekkracht zal aantasten. Voor de wanddikte die niet kan worden bereikt door koudgewalste stalen pijp, worden de specificatie en model van dikke wandstalen pijp toegevoegd.

Over het algemeen omvat het verpakkingsproces van dikke wand opgerolde pijp vooral het vullen, verpakken, afdichten en andere processen alsmede de bijbehorende pre- en nabewerkingsprocessen, zoals reiniging stapeling en demontage. Omdat het strikt wordt gebruikt, moet het proces van dikke wandrolpijpen streng zijn en moet de productie worden uitgevoerd volgens de juiste methoden en beginselen. Bovendien omvat het proces van dikke rolpijp ook het stampen op de verpakking. Het gebruik van mechanische verpakkingsproducten kan de productiviteit verbeteren, de arbeidsintensiteit verminderen en voldoen aan de behoeften van de grootschalige productie. Met de opkomst van nieuwe verpakkingsmaterialen en de voortdurende innovatie van verpakkingstechnologie wordt een dikke wand opgerolde pijp ontwikkeld, die een belangrijke waarde kan vertonen in verschillende industrieën en gebieden.