16Mn dikke wand opgerolde pijpStructurele analyse en onderzoek

omroeper:hp709HP180518493 vrijgavetijd:2022-03-22 09:09:09

De convex-romp op het oppervlak van de crimp-rol moet worden behandeld. Voor herhaalde verwerking moet het oppervlak van de apparatuur worden behandeld om te voorkomen dat de convex-rompstalen plaat met abnormaal roloppervlak putten veroorzaakt.

Over het algemeen kan het proces van de uitbreiding van de diameter van spiraalvormige pijpproducten in drie fasen worden verdeeld. Het is de eerste ronde fase: de sectorblokken worden geopend totdat alle sectorblokken de stalen pijp bereiken. Op dit moment is de straal van elk punt in de stalen pijp bijna hetzelfde binnen het stappenbereik en is de stalen pijp voorradig afgerond. De tweede fase is de nominale binnendiameter: de sector begint de bewegingssnelheid van de voorste positie te verminderen totdat hij de vereiste positie bereikt, namelijk de binnenste omtrek van de afgewerkte pijp met kwaliteitseisen.

.Om het corrosieeffect van stalen plaat-spoel te verbeteren, heeft de dikke wandspoel soms twee lassen. Waarom gebeurt dit? Het is vooral te wijten aan de problemen met de grondstoffen en de verwerking van apparatuur. De door de klant vereiste breedte van de gelaste pijp wordt niet geproduceerd door de staalfabriek, dus de twee platen moeten worden gelast, zodat dit soort lassen zich voordoet. Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, kan de levering worden uitgevoerd. De relevante eisen zijn breder dan andere producten. De detectie van dikke wand opgerolde pijp is hoofdzakelijk ultrasone foutdetector, en de longitudinale lasse op hetzelfde cilindergedeelte van opgerolde pijp mag niet meer dan twee zijn. De groep kontlassen van spiraalvormige buizen moet worden doorspoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de rughechting moet in de pijp worden uitgevoerd. Bij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de plaat worden voorkomen. Hoge kosten. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: oliecilinder, hydraulische druk, brug, rol, enz. amp; amp; quota; Vergeleken met naadloze stalen pijp heeft een dikke wandspoel de nadelen van lage kosten, snelle levering, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp, enz. Kwaliteitsafdeling 3 Het bewerken van het lasproces en het type gelaste pijp dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat of stalen strip na buigen en daarna lassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste zuurstofblaaspijp, draadhuls, metrische gelaste pijp, diepwaterpomppijp, autopijp, transformatiepijp, elektrische lassering van dunne-wandpijp, elektrische gelasting van speciale gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste pijp. Objectieve kennis verpakkingsstrategie dikke wand stalen plaat spoel --dikke wand plaat plaat-spoel dikke wandplaat dikke wandspoel wordt gevormd door buiging stalen plaat of stalen strip, met het elektrische model van 031 inspectie 8517611 standaard, en vervolgens gemaakt door high-frequency lassering en onderdompeld booglassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste buis met zuurstof, draadloze huls, metrische gelaste leiding, stationaire leiding, diepwaterpomppijp, autobuis, transformator pijp, elektrische gelaste dunne-wandige pijp, elektrische gelaste speciale spoel en spiraalvormige gelaste buis, spoel, spoel, rol, Q235B, Q345B-spoel, dunne-wandige spoel grote diameter-dik-dikke spoel, roestvrij stalen spoel, L360 en spoel, enz. Mensen werken vaak aan de buitenwand van de stalen pijp, dus hoe bereken je de kosten van het rollen van stalen pijp?

Voor de start moet worden nagegaan of de warmspoelmachine normaal werkt en het oliegat met olie vult.

.Verplaats de stalen pijp twee keer om te lassen en de gewalste pijpgewricht te versterken, en breng deze dan naar het lasplatform voor lassen.

Lage kosten. De rolpijp wordt vooral gebruikt voor pijpen, billboards, kolommen, enz.

Dik opgerolde buizen hebben soms twee lassen. Waarom gebeurt dit? Het is vooral te wijten aan problemen met grondstoffen en apparatuur verwerking problemen. De door de klant vereiste breedte van de gelaste pijp wordt niet geproduceerd door de staalfabriek, dus de twee platen moeten worden gelast, zodat dit soort lassen zich voordoet. Het grootste probleem van de dikke wand opgerolde pijp is lassen. Zolang de foutdetectie kan worden uitgevoerd, en de longitudinale lasse op hetzelfde cilindergedeelte van opgerolde pijp mag niet meer dan twee zijn. De groep kontlassen van spiraalvormige buizen moet worden doorspoeld. Wanneer de nominale diameter groter is dan de rughechting moet in de pijp worden uitgevoerd. Bij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de plaat worden voorkomen. Hoge kosten. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: oliecilinder, hydraulische druk, brug, rol, enz. amp; amp; quota; Vergeleken met naadloze stalen pijp heeft een dikke wandspoel de nadelen van lage kosten, snelle levering, het breken van de vaste specificatie van naadloze stalen pijp, enz. Kwaliteitsafdeling 3 Het bewerken van het lasproces en het type gelaste pijp dikke wand opgerolde pijp is gemaakt van stalen plaat of stalen strip na buigen en daarna lassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel wordt het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste zuurstofblaaspijp draadhuls, metrische gelaste pijp, stationaire pijp, diepwaterpomppijp autopijp, transformatiepijp, elektrische lassering van dunne-wandpijp, elektrische gelasting van speciale gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste pijp. Objectieve kennis verpakkingsstrategie dikke wand stalen plaat spoel --dikke wand plaat plaat-spoel dikke wandplaat dikke wandspoel wordt gevormd door buiging stalen plaat of stalen strip, met het elektrische model van 031 inspectie 8517611 standaard, en vervolgens gemaakt door high-frequency lassering en onderdompeld booglassen. Volgens het lasseformulier wordt het verdeeld in rechte gelaste pijp en spiraalgelaste buis. Volgens het doel is het verdeeld in algemene gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, zuurstofblaaspijp, gelaste buis, draadmouw, metrische gelaste leiding, stationaire leiding, diepe waterpomp pijp, elektrische lassering van dunne-wandleiding transformator pijp, elektrische lassering van bijzondere vorm pijp en spiraalvormige gelaste pijp spoel, spoel, Q235B, Q345B-spoel, dunne-wandspoel met grote diameter, dikke wand, roestvrij stalen spoel, L360 en M16n.


16Mn dikke wand opgerolde pijpStructurele analyse en onderzoek



De dikte van de warmgewalste dikke wandspoel is over het algemeen groter dan 20mm, en de buitenste diameter is 450-3000mm. De warmgewalste dikke wandspoel wordt gewalst, gelast, gevormd, geribd en defect detectie onder de voorwaarde van de verwarming van stalen plaat. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het wordt gekenmerkt door een kleine buitendiameter tolerantie en een uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. Het nadeel van een dikke rolpijp is dat de behandelingstijd lang is. Er wordt veel gebruik gemaakt van warmgewalste dikke breedbandpijp: cilinder, hydraulisch, brug, rol, enz.

Het wordt gekenmerkt door hoge precisie. De roosterliniaal is echter duur en moeilijk te onderhouden, wat een grote impact heeft op stof- en veldtrillingen.

Bij het walsen van de pijp moet de oppervlakteschade van de stalen plaat worden voorkomen. De delen met ernstige krassen moeten voor de overgang worden gepolijst en de wanddikte van de gepolijst delen mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte.

Process inspection.Omdat de spiraalstalen pijp een belangrijke rol speelt in de bouw, de bouw van spoorwegen en de bouw van bruggen, zijn de kwaliteitsnormen ook belangrijker. Als u de kwaliteitsspecificaties en normen niet begrijpt, is het gemakkelijk om een impact te hebben. Over het algemeen kunnen we van deze aspecten kopen.

De stalen plaat of strip is gebogen en vervolgens gelast om een dikke wandspoel te vormen. Volgens het lassersformulier wordt het verdeeld in rechte naad gelaste leiding en spiraalgelaste leiding. Volgens het doel wordt het verdeeld in gewone gelaste pijp, gegalvaniseerde gelaste pijp, gelaste buis met zuurstof, draadhuls, rolpijp, diepwaterpomppijp, automobielpijp, transformatiepijp gelaste dunne-wandpijp, gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste pijp. Kogelleiding is gewijd aan de productie van pijp- en staaldrukpijpen in de lengterichting en wordt gewijzigd overeenkomstig soortgelijke specificaties van traditionele walsinstallaties. De functie van het verhogen van de parameters van spiraalstalen buizen met 30% vult de kloof die de originele traditionele rolapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van 400 of meer en een wanddikte van 8-100mm. Het materiaal omvat voornamelijk Q235, Q345, 20, 16 mangaan, 16 mangaan capaciteit, enz. Product executive standaarden omvatten: GB /t50205-2001, GB /t3092-2001, chemicaliën, stedelijke watervoorziening, verwarming, zijn twee lengterige lassen toegestaan, en moet de afstand groter zijn dan 200mm.

De installatie van de pijpleiding is gebaseerd op het principe van subgebied en subsysteem, met een kleine diameter, van de onderste laag tot de bovenste laag, van moeilijk tot gemakkelijk, van de pijpgalerij tot de apparatuur. In principe wordt de met de machine verbonden pijpleiding van binnenuit naar buiten geconfigureerd om de impact van lasspanning op de nauwkeurigheid van de installatie van de machine te verminderen. De interface tussen binnen- en buitenleidingen moet buiten worden gelaten. Q345B dikke wandspoelpijp is een soort materiaal in koolstofstaal en wordt op grote schaal gebruikt. De dikte van Q345B dikke wandspoelpijp is over het algemeen meer dan 10mm die op grote schaal wordt gebruikt in drainage engineering, riolering, baggerleiding, bouw pijpleiding, enz. Q345B dikke wand opgerolde pijp is een gelast pijpproduct, en het proces in de gelaste pijp is relatief eenvoudig en flexibel. Dit type stalen pijp heeft meestal geen inventaris en wordt door de gebruiker verwerkt. Als de hoeveelheid klein is, zijn de grondstoffen niet goed. Het grootste probleem van Q345B is het lassen. Zolang het mogelijk is, kunnen de leveringseisen worden vergeleken met andere producten.


16Mn dikke wand opgerolde pijpStructurele analyse en onderzoek



Continue pijp is toegewijd aan het produceren van alle soorten van de omtrek van de naad, longitudinale circumferentiële continue pijp en penstock, en wordt hervormd op basis van dezelfde specificatie en model van de traditionele pijprolapparatuur.

Product line.In feite wordt de bovengrens van de opgerolde pijp bijna veroorzaakt door de schaarse schaal van ijzeroxide op het oppervlak van de stalen plaat. In het algemeen kunnen we de volgende preventiemethoden toepassen.

Inleiding tot het gehele productieproces van stalen plaat-spoel: grondstoffen, d.w.z. stalen stripspoel, dikke wand met grote diameter stalen plaat, lasdraad en flux. Strikte fysieke en chemische inspectie moet vóór de invoer worden uitgevoerd.

De invloed van de parameters van het lasproces op de lasstroom omvat voornamelijk twee aspecten: volgens de productiekenmerken van spiraalstalen buizen wordt meestal voor interne lassering gebruik gemaakt van kleine lasstroom.

.De afstand tussen de twee lengteartikelen van de haspel moet groter zijn dan 100mm. De afstand tussen de buitenwand van de brancard en de lasse mag niet kleiner zijn dan 50mm.

Bovendien moeten we bij het walsen van de pijp niet meer dan twee lengterige lassen op hetzelfde cilindergedeelte van de pijp hebben. Voor het walsen van de pijp op lange termijn, het walsen van de Q235B pijp, het rollen van Q345B, het rollen van de dunne wandpijp met een grote diameter, het rollen van dikke wandpijp, het rollen van roestvrij staal, het rollen van de L360 pijp en het rollen van de 16Mn pijp zijn de producten volledig, de kwaliteit is uitstekend en de prijs is gunstig. De afstand tussen de twee longitudinale lassen mag niet kleiner zijn dan 200.

Het productieproces van dikke wandgelaste buizen kan worden verdeeld in koud rollen, koud rollen en warm rollen. De stalen pijpen zijn gemaakt van 10, 20, 35 en 45 die worden aangeduid als gewone stalen pijpen voor kort, en 16Mn is tussen gewone stalen pijpen en gelegeerde stalen pijpen. Dit materiaal wordt laaggelegeerd stalen pijp genoemd, de stalen pijpmaterialen zijn 27SiMn, 12Cr1MoV, 10crmo9, 15CrMo en 35CrMo, en de roestvrij stalen pijp wordt collectief aangeduid als gelegeerde stalen pijp. Volgens het gebruik wordt het verdeeld in structurele naadloze stalen buizen; vervoer van naadloze stalen buizen; Naadloze stalen buizen voor ketels; hoogopgeleide naadloze stalen buizen voor ketels; hoogopgeleide naadloze stalen buizen voor kunstmestapparatuur; naadloze stalen pijp voor geologische exploratie; Gekoppelde stalen pijp; naadloze stalen pijp voor aardoliekraken; Mariene naadloze stalen pijp; Koudgetrokken koudgewalste precisie naadloze stalen pijp; Diverse gelegeerde pijpen.