Q345B dikke wand opgerolde buisVervormingscontrole:

omroeper:hp709HP180518493 vrijgavetijd:2022-02-20 12:04:07

Het aanbod is in uitvoering. Welkom nieuwe en oude klanten om te raadplegen. Voorkomen dat de stalen plaat beschadigd wordt. Dikke wandspoel en breedband met grote diameter zijn voornamelijk gemaakt van koolstofstaal, Q19 q23 q34 16Mn, enz. spoel is een soort gelaste pijpproduct met een eenvoudig en flexibel proces. Als de lengte van de klant bijzonder is, moeten twee of meer stalen pijpen worden aangesloten. Daarom is het proces van deze gelaste pijp flexibel, handig en toepasbaar. Het nadeel is dat deze niet kan worden geproduceerd door gemechaniseerde lijn. Het niveau van automatisering en mechanisatie is niet hoog, wat veel handmatige verwerking vereist. Het grootste probleem van de verharde pijpen is het lassen. Dikke wandspoelpijpen kunnen worden geleverd zolang ze kunnen worden geïnspecteerd door foutdetectie. De relevante eisen zijn breder dan andere producten.

Er zij op gewezen dat het in de praktijk moeilijk is om het ideale aandeel van metaalzand en metalen bal in het spoelmiddel te bereiken, omdat het harde en broze metaalzand een hogere snelheid heeft dan de metalen bal. Daarom moet het mengsel continu worden bemonsterd en moeten de gemengde spoelingen worden getest. Volgens de deeltjesgrootteverdeling wordt het nieuwe spoelmiddel toegevoegd aan de schoonmaakmachine, en de hoeveelheid metaalzand is meestal hetzelfde in het nieuwe spoelmiddel.

.Specificatie van de rolpijp van staal: er zijn spiraalgelaste buizen en naadloze pijpen, en de drukweerstand van gas en water is anders.

Effectief.

.Dikke spiraalpijp is gemaakt van een stalen plaat. Dikke wand opgerolde pijp kan worden verdeeld in opgerolde pijp en warmgewalste dikke wand opgerolde buis.

Over het algemeen is de wanddikte van de gewalste pijp 20mm en de buitendiameter 450-3000mm. Het wordt gewalst, gelast, gevormd, gebotteld en gerold direct van de stalen plaat. Het heeft de voordelen van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. De gewalste pijp wordt voornamelijk gebruikt voor warmdikke wandspoelen zoals pijpen,45_; dikke wand gelaste buis met grote diameter, billboard en kolommen. De dikte van de warmgewalste dikke wand is over het algemeen groter dan 20mm en de buitendiameter is 450-3000mm. De rolde rolde rolde rolde plaat wordt voornamelijk gebruikt voor warmgewalst wandspoelen, zoals pijpen, billboard en kolommen. Welding, vorming, deburring, detectie en levering van defecten. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het kenmerk is dat de buitendiameter tolerantie klein is Uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. De nadelen van hete rol dikke wand rolpijp zijn lange verwerkingstijd en. Warmgewalste dikke wandspoelen worden op grote schaal gebruikt: cilinder, hydraulisch, brug, roltafel, enz.

Hebben we geleerd over het verpakkingsproces van het gebruikte staal? Vandaag bespreken we het verpakkingsproces van de dikke bobine.


Q345B dikke wand opgerolde buisVervormingscontrole:



De dikte van de dikke wand opgerolde pijp is over het algemeen groter dan 20mm, en het bereik van de buitendiameter is 450-3000mm. De dikke wand opgerolde pijp wordt gewalst onder de voorwaarde van de verwarming van stalen plaat Welding, rib, detectie van defecten, fabriek. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het kenmerk is dat de buitendiameter tolerantie klein is Uniforme wanddikte.

Materiaal gebruikt voor rolpijpen van staal: het moet door de gebruiker worden verklaard.

De technologie voor de productie van de rolpijp vereist dat het lassen van de rolpijp een dubbelzijdig lasse is twee lengterige lassen zijn toegestaan, en de lasafstand groter is dan 300 mm. Het lassersuiterlijk en de kwaliteitsnorm mogen niet lager zijn dan de norm in de lasseringsspecificatie.

Where can I find it?.Wanneer de nominale diameter groter is dan de inwendige afdichting van de pijp, en wanneer de kolf met de pijp wordt gespoeld, is het een opgerolde pijp. Bij het rollen van de leiding moet het oppervlak van de printplaat tegen beschadiging worden beschermd.

De invloed van de parameters van het lasproces op de lasstroom omvat voornamelijk twee aspecten: volgens de productiekenmerken van spiraalstalen buizen wordt meestal voor interne lassering gebruik gemaakt van kleine lasstroom.

Over het algemeen kan het proces van de uitbreiding van de diameter van spiraalvormige pijpproducten in drie fasen worden verdeeld. Het is de eerste ronde fase: de sectorblokken worden geopend totdat alle sectorblokken de stalen pijp bereiken. Op dit moment is de straal van elk punt in de stalen pijp bijna hetzelfde binnen het stappenbereik en is de stalen pijp voorradig afgerond. De tweede fase is de nominale binnendiameter: de sector begint de bewegingssnelheid van de voorste positie te verminderen totdat hij de vereiste positie bereikt, namelijk de binnenste omtrek van de afgewerkte pijp met kwaliteitseisen.


Q345B dikke wand opgerolde buisVervormingscontrole:



Er zij op gewezen dat het in de praktijk moeilijk is om het ideale aandeel van metaalzand en metalen bal in het spoelmiddel te bereiken, omdat het harde en broze metaalzand een hogere snelheid heeft dan de metalen bal. Daarom moet het mengsel continu worden bemonsterd en moeten de gemengde spoelingen worden getest. Volgens de deeltjesgrootteverdeling wordt het nieuwe spoelmiddel toegevoegd aan de schoonmaakmachine, en de hoeveelheid metaalzand is meestal hetzelfde in het nieuwe spoelmiddel.

query.Deze meetmethode overwint het probleem van staal

Hoe wordt de sterkte van de dikke wand opgerolde pijp gespecificeerd?

Over het algemeen is de wanddikte van de gewalste pijp 20mm en de buitendiameter 450-3000mm. Het wordt gewalst, gelast, gevormd, gebotteld en gerold direct van de stalen plaat. Het heeft de voordelen van korte verwerkingstijd, snelle levering en lage kosten. De gewalste pijp wordt voornamelijk gebruikt voor warmdikke wandspoelen zoals pijpen, billboard en kolommen. De dikte van de warmgewalste dikke wand is over het algemeen groter dan 20mm en de buitendiameter is 450-3000mm. De rolde rolde rolde rolde plaat wordt voornamelijk gebruikt voor warmgewalst wandspoelen, zoals pijpen, vorming deburring, detectie en levering van defecten. Soms is de wanddikte relatief dik en is secundaire verwarming nodig. Het kenmerk is dat de buitendiameter tolerantie klein is Uniforme wanddikte. Het is belangrijk dat de warmgewalste dikke wandspoel de eigenschappen van de grondstoffen niet zal beschadigen. De nadelen van hete rol dikke wand rolpijp zijn lange verwerkingstijd en. Warmgewalste dikke wandspoelen worden op grote schaal gebruikt: cilinder, hydraulisch, brug,Q235B rechte naad gelaste buis, roltafel, enz.

.De functie van de parameters van de walsinstallaties voor de leidingen wordt met 30% verbeterd, waardoor het gat wordt gedicht dat niet kan worden geproduceerd door traditionele walsinstallaties van staal. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van meer dan 400 en wanddikte van 4-100mm. De belangrijkste materialen zijn q23q3420,Q550b gelaste pijp, 435cimo en 42cimo, 16 mangaan en 16 mangaan capaciteit. In het algemeen kan koudgewalste plaat gebruikt worden voor het rollen van pijpen. Productnormen: GB /t50205-200, GB /t3092-2001, gegalvaniseerde gelaste pijp, zuurstofblaaspijp, gelaste buis, draadmouw, metrische gelaste pijp rolpijp, pijp met diepe waterpomp, autopijp, transformatiepijp, gelaste dunne-wandpijp, gelaste pijp en spiraalgelaste gelaste gelaste pijp. Kogelleiding is gewijd aan de productie van pijp- en staaldrukpijpen in de lengterichting en wordt gewijzigd overeenkomstig soortgelijke specificaties van traditionele walsinstallaties. De functie van het verhogen van de parameters van spiraalstalen buizen met 30% vult de kloof die de originele traditionele rolapparatuur niet kan produceren. Het kan stalen pijpen produceren met een diameter van 400 of meer en een wanddikte van 8-100mm. Het materiaal omvat voornamelijk q23 q34 2035;, 16 mangaan capaciteit, enz. Product executive standaarden omvatten: GB /t50205-2001, GB /t3092-2001, enz. De producten worden op grote schaal gebruikt in aardolie chemicaliën, aardgas transport, stapel driving, stedelijke watervoorziening, verwarming, gasvoorziening en andere projecten.

Laat mij de standaardspoel van stalen plaat introduceren. Bij het walsen moet het oppervlak van de printplaat tegen schade worden beschermd. Onderdelen met ernstige littekens moeten worden gemalen om de overgang te bereiken, en de wanddikte van het gronddeel mag niet lager zijn dan de ontwerpwanddikte.