Platen van roestvrij staal Zwarte TitaniumMond-tot-mondreclame

omroeper:hp717HP127443542 vrijgavetijd:2022-03-25 10:51:50

Naadloze roestvrij stalen pijp, ook wel bekend als roestvrij stalen pijp, is door perforatie gemaakt van stalen ingot of vaste pijp en vervolgens gemaakt door warm walsen, koudwalsen of koudtrekken. De specificatie van naadloze stalen pijp wordt uitgedrukt door buitendiameter *wanddikte mm. Met de uitvoering van China's hervorming en openstelling heeft de nationale economie snelle groei bereikt, openbare gebouwen en toeristische faciliteiten zijn gebouwd, die nieuwe eisen stellen voor de levering van warm water en binnenlandse watervoorziening. In het bijzonder besteden mensen steeds meer aandacht aan het probleem van de waterkwaliteit, en de eisen nemen ook toe. Galvaniseerde stalen pijp, composieten pijp en koperpijp zijn in het pijpenstelsel gebruikelijk geworden. Echter, onder bepaalde omstandigheden, roestvrij stalen pijp heeft meer voordelen, met name de roestvrij stalen pijp met wanddikte van slechts 0.6 ~ 2mm. In kwalitatief hoogwaardig drinkwater systeem, warm water systeem en water systeem dat veiligheid en sanitaire voorzieningen op de eerste plaats stelt, heeft het de kenmerken van veiligheid, betrouwbaarheid, sanitaire voorzieningen, milieubescherming, die een unieke rol zal spelen bij de verbetering van de waterkwaliteit en de levensstandaard van de mensen.

Logistiek: verschillende leveringslocaties bepalen verschillende transportkosten. De vervoerskosten op lange afstand moeten 500 yuan per ton zijn en de transportkosten op korte afstand moeten ongeveer 300 yuan per ton zijn.

.De roestvrij stalen pijp is een soort holle lange ronde staal energiebesparende en milieubeschermingspijpen is met een goede uitgebreide prestaties van het watervoorzieningssysteem. Het is ook een zeer concurrerende waterleiding, dat op grote schaal wordt gebruikt in industriële transmissieleidingen zoals aardolie, chemische industrie, medische behandeling, voedsel, lichte industrie, mechanische instrumenten en mechanische constructieonderdelen. Bovendien, wanneer de buiging en de torsiesterkte gelijk zijn, is het gewicht relatief licht. Het levert L roestvrij staal pijp, s roestvrij staal pijp en 904L roestvrij stalen pijp voor een lange tijd. Het is een oud merk van 20, met voordelen in prijs en gegarandeerde kwaliteit Het wordt ook op grote schaal gebruikt in de productie van mechanische onderdelen en engineering structuren. Het wordt ook gebruikt als meubilair keukengerei, enz.

het blad 12288;- 12288;& middot; Olie- en gasleiding, warmtewisselaar en hulpstukken voor pijpleidingen.

.De roestvrij stalen strip wordt geleverd in spoelen, alsmede gewone stalen strip en hoogwaardige stalen strip. Er zijn veel soorten roestvrij stalen riemen! Veel gebruik! Er zijn: 201 roestvrij stalen riem, 202 roestvrij stalen riem, 304 roestvrij stalen riem, 301 roestvrij stalen riem, 302 roestvrij stalen riem, 303 roestvrij stalen riem, 316 roestvrij stalen riem, J4 roestvrij stalen riem, 309S roestvrij stalen riem, 316L roestvrij stalen riem, 317L roestvrij stalen riem, 310S roestvrij staal riem, 430 roestvrij stalen riem, enz! Dikte: 0.02mm-4mm, breedte: 5mm-1550mm, kan worden aangepast zonder standaard!

Het oppervlak van de stalen strip in de toestand van levering moet ruw of helder zijn.

Zelfs duplex roestvrij staal met een laag gehalte aan legeringen heeft een hogere corrosiebestendigheid dan austenitisch roestvrij staal, vooral in de omgeving met chloorionen. Stress corrosie is een prominent probleem dat gewone austenitische roestvrij staal is moeilijk op te lossen.


Platen van roestvrij staal Zwarte TitaniumMond-tot-mondreclamedef. 12288;- 12288; 408— Goede hittebestendigheid, zwakke corrosiebestendigheid, 11% Cr 8% Ni.

De achterkant is geblokkeerd met een blokkerende plaat voor ventilatiebescherming; Alleen oplosbaar papier of de combinatie van oplosbaar papier en blokkerende plaat wordt gebruikt voor het blokkeren van ventilatiebescherming; Gebruik fluxkern draad voor het ondersteunen van TIG lassen.

Beide uiteinden van de stalen pijp moeten in rechte hoeken worden gesneden en de boorgaten moeten worden verwijderd.

Where is good.Ongeacht de dynamische belasting of statische belasting, heeft het een hogere energie-absorptiecapaciteit dan austenitisch roestvrij staal, dat duidelijke voordelen en praktische toepassingswaarde heeft voor structurele onderdelen om te gaan met plotselinge ongevallen zoals botsingen, enz. Vergeleken met austenitisch roestvrij staal heeft duplex roestvrij staal de volgende nadelen: zijn universaliteit en veelzijdigheid zijn niet zo goed als austenitisch roestvrij staal. Bijvoorbeeld, de bedrijfstemperatuur moet onder 250 8510;.

Het is een soort product productie bedrijf. Het is al lang gespecialiseerd in L roestvrij staal pijp, s roestvrij stalen pijp en 904L roestvrij stalen pijp. Daarom is de specificatie van een groep van iets grotere gevormde pijpen gebruikt bij de productie van pipes is ongeveer 6000-2000.

Productieproces van warmgewalst roestvrij stalen strip /spoel: 1. Pickling → 2. Rolling op hoge temperatuur → 3. Proces &rar; 4. Annering &rar; 5. Leveling &rar; Fr9357; fine cutting → Pakking &rar; 8. bel klanten.


Platen van roestvrij staal Zwarte TitaniumMond-tot-mondreclamegoede corrosiebestendigheid, geschikt voor verschillende media; De toevoeging van Mo verbetert de corrosieresistentie tegen het verminderen van zouten; Het is bestand tegen zeeerosie en industriële atmosferische erosie en kan worden gebruikt in zeewater-apparatuur; Vanwege zijn lage koolstofgehalte heeft het uitstekende corrosiebestendigheid aan de korrelgrenzen; Het kan worden gebruikt in pulp- en papiermachines; Goede verwerkbaarheid en lasbaarheid.

Welcome to inquire.Het polijsten van roestvrij staal wordt in het algemeen gepolijst in het productieproces en slechts een paar producten zoals waterverwarmingstoestel en waterschaarstel hoeven niet gepoetst te worden. Dit vereist dus een goede polijst van grondstoffen. De belangrijkste factoren die van invloed zijn op de polijstprestaties zijn de volgende: 1. Oppervlakte defecten van grondstoffen. Zoals krabben, pitten, weken, enz.

Verschillende soorten roestvrij staal ondersteuning lassen gebruikt voor roestvrij staal ondersteuning lassen meestal nemen TIG proces. Volgens de werkelijke situatie van de site, professionele L roestvrij stalen pijp, s roestvrij stalen pijp, 904L roestvrij stalen pijp en andere speciale producten, 20 oude merken, met voordelen in prijs en gegarandeerde kwaliteit. We kunnen gebruik maken van de volgende vier soorten van back lassen.

China's nummering regels nemen het gebruik van elementen symbolen en Chinese pinyin. Open hearth staal: P, kokend staal: gedood staal: klasse A staal: T8: speciaal: balstaal en veerstaal, zoals 20CrMnTi 60simn, (C-inhoud wordt uitgedrukt in tienduizenden)

.De koudgewalste stalen band wordt geleverd in de toestand van warmtebehandeling (gloeien, normaliseren en temperen na normalisering) en wordt soepel geleverd.

4: roestvrij stalen strip (roestvrij stalen spoel): of spoel, spoel, spoel, plaat spoel. Er zijn veel namen, en de hardheid van de strip varieert van tientallen tot honderden. De klant moet bepalen welke hardheid eerst te gebruiken. (8K spiegel luminositeit)

Het grote elektrische kleminstrument is 220V voeding, en de motor drijft de oliecilinder om te klemmen. De verbindingsoliepijp en de snelle connector mogen niet worden besmet, anders zal het vuil dat het oliecircuit binnenkomt het normale gebruik van het gereedschap be ïnvloeden. Sluit de hoofdmotor en hydraulische cilinder aan, zet eerst de stroomvoorziening aan, draai dan de drukafloopklep aan, wacht tot de drukmeter stijgt tot ongeveer 45MPa of de hoofdmotor automatisch raakt, dan de drukafloopklep open, zet de stroomvoorziening uit, en verwijder de tongkop na volledige drukverlichting.