Hengshui.Alle aluminiumlegeringsliftHoeveel weet jij over de 11 kenmerken van?

omroeper:hp750HP120486450 vrijgavetijd:2023-12-08 11:34:04

Na 1500-uur werking van de lift zullen kleine reparaties worden uitgevoerd aan de mechanische en elektrische systemen. De professionele fabrikant van de lift van de aluminiumlegering is veilig, milieuvriendelijk en economisch! Onze producten worden geëxporteerd naar het buitenland en zeer vertrouwd

Lift van de driemastaluminiumlegering: De hoofdstructuur wordt gemaakt van hoogwaardige aluminiumprofielen met hoge sterkte, met super grote ladingscapaciteit en werkstabiliteit.Het algehele opheffende vangrailapparaat heeft goede sterkte, waardoor de totale hoogte tijdens transport aanzienlijk wordt verminderd, en het laden en lossen handig wordt. Deze machine heeft een sterk draagvermogen en is geschikt voor 2-3 mensen om tegelijkertijd hoogten te beklimmen.

Hengshui..De enige lift van de mastaluminiumlegering keurt hoogwaardig en hoogwaardig aluminiumlegeringsmateriaal goed, dat de voordelen van mooie verschijning, klein volume, licht gewicht, soepel opheffen, en deze prijs zal niet significant schommelen in vergelijking met de prijs die door de fabrikant wordt verstrekt. Voor klanten die een langetermijnvraag naar 5-eenheden en 10-eenheden tegelijk hebben, zullen fabrikanten van liften van aluminiumlegeringen de prijzen aanzienlijk verlagen of kortingen verhogen op basis van de hoeveelheid om klanten te onderhouden.

De hydraulische lift van de aluminiumlegering wordt wijd gebruikt in diverse industriële ondernemingen en productielijnen zoals auto, container, vormproductie, houtverwerking chemische vulling, enz., om aan de opheffingseisen van verschillende verrichtingshoogten te voldoen. Tegelijkertijd kan het worden uitgerust met diverse tafelvormen (zoals bal, draaitafel, draaien, kantelen,Hengshui.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegering, telescopen), en met verschillende manieren (overdracht, koppeling, explosiebestendig), het heeft stabiel en nauwkeurig heffen, frequent starten De kenmerken van grote ladingscapaciteit lossen effectief verschillende hef- en verlagende moeilijkheden in industriële ondernemingen op, waardoor productieverrichtingen soepel worden gemaakt. Het hydraulische hefplatform gebruikt hoofdzakelijk hydraulische oliedruktransmissie om de heffunctie te bereiken.De mechanische structuur van de scheervork verzekert een hoge stabiliteit van de lift van de aluminiumlegering, met een breed werkplatform en hoge draagcapaciteit, waardoor het werkgebied op grote hoogte groter en geschikt is voor meerdere mensen om tegelijkertijd te werken. Het maakt operaties op grote hoogte efficiënter en veiliger.

Controleer op slijtage aan rollen, tussenassen en lagers, oliecilinderpen en lagers, scharnierassen en lagers van de giek, enz.


Hengshui.Alle aluminiumlegeringsliftHoeveel weet jij over de 11 kenmerken van?Het oppervlak van elk deel van de borstel moet schoon worden gehouden, en de borsteldruk moet worden aangepast om ervoor te zorgen dat zijn oppervlakte niet minder dan 50%.

Beschrijving van het product van Enige Lift van de Mastaluminiumlegering: Enige Lift Platform van de Mastaluminiumlegering is geschikt voor enkele persoon klimmende verrichtingen; De mast wordt gemaakt van profielen van hoge sterkte aluminiumlegering, die hoge veiligheid en licht algemeen gewicht hebben; Compacte structuur, waardoor toegang tot smalle doorgangen en liften mogelijk is; Een zelf ontwikkelde geïntegreerde ingebouwde schuifregelaar wordt gebruikt tussen elke mast, die de dynamische kloof tussen de masten vermindert en de verrichting soepeler en betrouwbaarder maakt tijdens het heffen, veel superieur aan gewone onafhankelijke ondersteuningsstructuren van het geleidewiel; De opheffende aandrijfketting keurt een dubbele kettingsstructuur en industriële plaatketen goed, met hoge draagcapaciteit en veiligheidsfactor; De vangrailstructuur is integraal en verzamelbaar, waardoor het uiterst eenvoudig en geschikt is om te werken; De hydraulische krachteenheid keurt een integraal pompstation, met een compacte structuur en betrouwbare prestaties goed; Het hydraulische systeem is uitgerust met een noodafdalingsfunctie die kan dalen in geval van onverwachte situaties zoals stroomuitval; De materiaalspanning is 24V DC, waardoor persoonlijke veiligheid effectief wordt gewaarborgd; De apparatuur is uitgerust met lekkagebeschermingsschakelaars,Hengshui.5-meter telescopische ladder, lift van de aluminiumlegering, eindschakelaars enz. De knoopdozen zijn allemaal waterdicht in ontwerp.

Schroef de schroef van de gasklepaanpassing van de lift van de aluminiumlegering in, verhoog het motortoerental, draai dan de stationaire aanpassingsschroef aan en maak het geleidelijk los om te controleren of de snelheid stabiel is; Maak de schroef van de gasklepregeling iets meer los om geleidelijk het motortoerental te verminderen en een soepele werking te verzekeren, dat wil zeggen, de ventilatorbladen roteren gelijkmatig en kunnen de bladcontour (400r/min) onderscheiden. Als de aanpassing niet effectief is, controleer dan het olieniveau vanuit het gat op de carburateur. Als het olieniveau te laag is, moet het worden aangepast. Als alle inspecties in goede staat zijn, blijft u de wisserbuizen en inlaat- en uitlaatpijpen controleren op scheuren en lekken. Demonteer de carburateur en blaas met perslucht door de meetgaten voor inactieve en inactieve lucht. Als deze goed werken na montage, geeft dit aan dat de meetgaten geblokkeerd zijn.

supply.Wat zijn de belangrijkste functies van soepel starten en stoppen van liften van aluminiumlegering tijdens gebruik? Naast conventionele remmen, een belangrijk onderdeel voor soepel opheffen van liften van aluminiumlegering is de frequentieomvormer. De soepele stijging en val van de lift van de aluminiumlegering wordt toegeschreven aan de functie van de frequentieomvormer. De traploze controle van de motorsnelheid van de lift van de aluminiumlegering maakt het gehele hefproces soepel en comfortabel. Maar dit is niet het enige voordeel van het gebruik van frequentieomvormers in liften. De frequentieomvormer is uitgerust met speciale lifttoepassingssoftware om deze te integreren met moderne hefsystemen. Deze applicatie software bevat een mechanische rem speciaal ontworpen voor liften. Dit is wat de lift nodig heeft om te werken. In verschillende situaties kan het remmen aan/uit worden ingesteld om aan de verschillende eisen van de motor en het systeem te voldoen. De frequentieomvormer is handig voor gebruikers. Gebruikers hoeven alleen snelheid en versnelling in te voeren, en andere waarden worden berekend door de frequentieomvormer. In tegenstelling tot andere frequentieomvormers, kan het automatisch de versnellingsverhouding berekenen en heeft een grote overbelastingscapaciteit. Door het vermogen van kleine frequentieomvormers om hoge belastingen in korte tijd te verwerken, kan overmatig volume van de frequentieomvormer worden vermeden. Zorg voor een veilige werking van de lift.

Aan het einde van het jaar, veel klanten bellen om te vragen over liften van aluminiumlegering Tijdens deze tijd van het jaar, moeten verschillende eenheden lantaarns, enz. ophangen Veel klanten weten niet hoe ze de lift van aluminiumlegering moeten kiezen die geschikt is voor hen. Hieronder is een antwoord. Elevatoren van aluminiumlegering kunnen over het algemeen worden verdeeld in drie soorten: handmatige tractie mobiele hefplatforms: Dit type hefplatform is kosteneffectief, goedkoop en wijd gebruikt, Bij het verplaatsen, vereist het handmatige tractie of mechanisch trekken van een auto, en bij het heffen, vereist het een externe 220V of 380V voeding om op te heffen.

Het zelf lopende werkplatform op grote hoogte heeft een sterk aanpassingsvermogen en kan in ruwe omgevingen en algemene explosiebestendige plaatsen worden gebruikt.


Hengshui.Alle aluminiumlegeringsliftHoeveel weet jij over de 11 kenmerken van?Controleer de kwaliteit en het niveau van de hydraulische olie. Wanneer het hefplatform naar een hoge positie wordt verhoogd, moet het hydraulische olieniveau 40-50 millimeter hoger zijn dan de bodem van de olietank. Wanneer de kleur van hydraulische olie donkerder wordt, wordt de olie plakkerig, of er vreemde voorwerpen zoals grind in de olie zijn,Hengshui.Lift van de fabriek van aluminiumlegering, hoe moet een lift van de aluminiumlegering worden onderhouden? Terwijl we maandelijks onderhoud aan de lift van de aluminiumlegering uitvoeren, moeten we niet vergeten om jaareindeonderhoud op de lift van de aluminiumlegering uit te voeren. Laten we eens kijken hoe de lift van de aluminiumlegering jaarlijks onderhoud moet ondergaan.

new product.Hydraulische hefplatformproducten zijn verdeeld in gebogen arm hydraulische aluminiumlegeringsliften, schaarvorkhydraulische aluminiumlegeringsliften, masthydraulische aluminiumlegeringsliften en rechte arm hydraulische aluminiumlegeringsliften volgens hun werkmodi. De hydraulische lift van de aluminiumlegering is een vervangingsproduct van de vouwende lift van de aluminiumlegering van de arm (hefplatform) en de lift van de aluminiumlegering van de schaarvork (hefplatform). Het kan wijd worden gebruikt voor de decoratie en decoratie van stations, dokken, luchthavens, hotels, posten en telecommunicatie, gemeentelijke tuinen, graandeponts, of de installatie en het onderhoud van energiesystemen. Deze lift van de aluminiumlegering heeft de voordelen van lichtgewicht openbare gevels van gebouwen zelfrijdend lopen, elektrisch starten, zelfdragende benen, eenvoudige verrichting groot werkgebied, en vooral het vermogen om obstakels voor operaties op grote hoogte over te steken.

De uiteinden van de draadkabel van elk deel van de draadkabel moeten betrouwbaar worden verbonden, smeden, en het gebruik van wigvormige bevestigingsmiddelen. De afstand tussen touwklemmen zal niet minder dan 6 keer de diameter van het staaldraadtouw zijn, en de afstand tussen het touwkop en de lengte van de volgende touwklemm zal niet minder dan 140mm zijn, en zal worden gebonden met fijn staaldraad De katrol van de touwklemm zal aan de kant onder kracht worden geplaatst wanneer het staaldraadtouw werkt, en de U-vormige bout zal aan het staart van het staaldraadtouw worden bevestigd De touwklemm zal niet op een gestaffelde manier worden geregeld, en voordat het staaldraadtouw onder kracht is.

Schroef de schroef van de gasklepaanpassing van de lift van de aluminiumlegering in, verhoog het motortoerental, draai dan de stationaire aanpassingsschroef aan en maak het geleidelijk los om te controleren of de snelheid stabiel is; Maak de schroef van de gasklepregeling iets meer los om geleidelijk het motortoerental te verminderen en een soepele werking te verzekeren, dat wil zeggen, de ventilatorbladen roteren gelijkmatig en kunnen de bladcontour (400r/min) onderscheiden. Als de aanpassing niet effectief is, controleer dan het olieniveau vanuit het gat op de carburateur. Als het olieniveau te laag is, moet het worden aangepast. Als alle inspecties in goede staat zijn, blijft u de wisserbuizen en inlaat- en uitlaatpijpen controleren op scheuren en lekken. Demonteer de carburateur en blaas met perslucht door de meetgaten voor inactieve en inactieve lucht. Als deze goed werken na montage, geeft dit aan dat de meetgaten geblokkeerd zijn.

Hengshui..Hydraulische hefplatforms kunnen worden onderverdeeld in: vierwielmobiel, tweewieltractie, automodificatie, autotype, hulpzelfrijdend, en hefhoogtes variërend van 4 meter tot 18 meter. Deze reeks producten heeft een ladingscapaciteit van 0.1 tot 0.8 ton, en kan ook worden aangepast volgens gebruikersvereisten, meer en meer industrieën gebruiken liften van aluminiumlegering. De liften van aluminiumlegering hebben gemak gebracht aan de ontwikkeling van economische ondernemingen. De veiligheidsfocus van liften van aluminiumlegering ligt op de veiligheidsfactor en beschermende maatregelen van de apparatuur zelf. Nu, laat me de veiligheidsbeschermingsmaatregelen en accessoireselectie van liften van aluminiumlegering uitleggen. Ten eerste, na de installatie van de lift van de aluminiumlegering, moeten beschermende netten eromheen worden geïnstalleerd om te voorkomen dat goederen vallen en personeel onder het platform verwonden. Ten tweede is het noodzakelijk om een orgaan beschermende dekking te installeren om te voorkomen dat lifters van aluminiumlegeringen worden beschadigd door de lift.

Het is ten strengste verboden om de motor lange tijd in een gesloten garage te draaien. Het uitlaatgas van de liftmotor van de aluminiumlegering bevat koolmonoxide. Dit is een giftig gas dat al lange tijd in lage concentratie is geweest