Venray.kgmVoertuig voor hydraulisch hefplatformRaadpleging aanbevelen

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2024-02-27 17:48:17

Bij het uitvoeren van werkzaamheden op grote hoogte op gevaarlijke randen, zoals daken, hangbruggen, hellingen of kliffen, moeten vangrails of veiligheidsnetten worden geïnstalleerd aan de kant die naar de lucht gericht is, of moeten veiligheidsgordels of touwen worden gebruikt.

Hoe de lagers van de lift te installeren en te gebruiken? Tijdens het proces van het gebruik van het lagerapparaat van de lift, kunnen we niet altijd garanderen dat het lagerapparaat de juiste oriëntatie heeft, wat onvermijdelijk leidt tot sommige apparaten niet op zijn plaats of lagerverplaatsing. Zodra deze problemen in het apparaat optreden, zal het veroorzaken dat de speling tussen de lagers te klein wordt, en dan onmogelijk maken voor de binnen- en buitenringen van de lagers om in hetzelfde rotatiecentrum te zijn. Dus het is noodzakelijk om gespecialiseerde hulpmiddelen te gebruiken bij het installeren van lagers, om het succes van de lagerinstallatie te verzekeren.

Venray.kgm.Olie is gemakkelijk dunner te worden,Venray.kgmMobiel hydraulisch hefplatform/hefplatform, dus dunnere hydraulische olie voor liften moet worden gebruikt; In de zomer is het weer relatief heet en de temperatuur is relatief hoog, waardoor het gemakkelijk is voor de hydraulische olie van de lift om dun te worden, dus sommige moeten worden gebruikt. Het interval voor het vervangen van de hydraulische olie van de lift moet worden bepaald op basis van de lokale weersomstandigheden. Bij het vervangen van de hydraulische olie moet een filterscherm worden gebruikt om onzuiverheden in de hydraulische olie te filteren en op te slaan voor toekomstige vervanging in het komende jaar. Samenvatting: Vervang regelmatig de hydraulische olie van de lift tijdens onderhoud.

Het oppervlak van elk deel van de borstel moet schoon worden gehouden, en de borsteldruk moet worden aangepast om ervoor te zorgen dat zijn oppervlakte niet minder dan 50%. Gespecialiseerd in product- en hernieuwbare hulpbronnen, waaronder: fabrikanten van schaarliften

.Zolang we van tevoren de nodige maatregelen nemen om eventuele problemen tijdens het transport van de lift te voorkomen, zullen de moeilijkheden gemakkelijk worden opgelost. Bovenstaande is een samenvatting van de problemen die moeten worden overwogen tijdens het transport van de lift. Deze factoren zijn factoren waar elk hefplatform rekening mee moet houden. Daarom moeten we ernaar streven om perfect en onberispelijk voor de lift te zijn. De frequente storingsproblemen van hefplatforms kunnen niet door veel bedieningspersoneel van de gebruikerseenheid worden opgelost en zij moeten professioneel personeel voor onderhoud ter plaatse aanvragen. Vanwege de beperkingen van de werkomgeving en tijdfactoren van de apparatuur is het echter niet mogelijk om volledig normaal onderhoud voor materiaalstoringen uit te voeren, en speciale maatregelen kunnen alleen worden genomen om de basiswerkprestaties van de apparatuur te handhaven.

Wat zijn de installatievoorzorgsmaatregelen voor liften? Het vouwhek en de kooi van de lift moeten worden schoongemaakt van het funderingsoppervlak, en de funderingsbouten moeten goed worden geïnstalleerd. Als de bouwlift op de vloer wordt geïnstalleerd, moet een stootjesijzer onder de schroeven worden gebruikt om het krachtoppervlak tussen de noten en de vloer te verhogen om de impact van de noten op de vloer te verminderen; Steek staalplaat shims van verschillende diktes tussen het chassis en de funderingssteen bij de ankerbouten in om de verticaliteit van het geleidingsrailframe aan te passen; Installeer drie standaardsecties en meet de verticaliteit van het geleidingsrailframe met behulp van een theodoliet om de verticaliteit van elke hoofdbuis in beide richtingen te verzekeren.Na het aanpassen van de verticaliteit van het geleidingsrailframe,Venray.kgm6-meter hydraulisch hefplatform, draai de vier funderingsbouten vast; Pas de verticaliteit van het hekdeurframe zoals hierboven aan en draai de resterende ankerbouten vast; Plaats de bufferveer; Sluit de andere helft van het hek aan de voorste helft met bouten; Pas de verticaliteit aan en draai de ankerbouten zoals hierboven aan, installeer eerst de ophangkooi alvorens de aandrijfplaat te installeren).

Laat alle hydraulische olie in de olietank afvoeren open de olietank, haal het oliezuigfilter eruit, reinig het en breng het terug naar de olietank en installeer het in zijn oorspronkelijke positie. Vul de brandstoftank met nieuwe olie.


Venray.kgmVoertuig voor hydraulisch hefplatformRaadpleging aanbevelenUniek ontwerp; Werk; Het stalen frame kan gemiddelde druk weerstaan, effectief verminderen van de torsie van het frame, en heeft sterkere duurzaamheid.

Schroef de schroeven op het stofdichte gat aan de buitenkant van de liftflans los, pas de PCS-systeemring aan om zijn zijgat met het stofdichte gat uit te lijnen, en draai de binnenste zeshoek aan. Verwijder daarna de sleutel van de motoras.

Controleer regelmatig alle draden en kabels op beschadiging. Tijdig verband leggen en beschadigde onderdelen vervangen. Diverse fabrikanten van schaarlift hebben formele kwalificaties.Welkom om telefonisch te informeren en oprecht samenwerking uit te nodigen!

Online consultation.Verwijder en demonteer de verlagende klep, blaas de klepkern schoon met perslucht en installeer deze vervolgens opnieuw.

Veel klanten geloven dat de werkende voeding van hydraulische hefplatforms onder de veilige spanning van 36V is en geen elektrische schok zal veroorzaken, wat verkeerd is.Normaal is elektrische schok niet mogelijk, maar als onjuiste werking optreedt, kan het nog steeds zeer gevaarlijk zijn. Hoe kunnen we elektrische schokongevallen effectief voorkomen? Vandaag deelt de redacteur veiligheidskennis met iedereen.

De aanpassing van de machtseenheid, of het nu een schaartype hefplatform of een geleiderailtype heffende ladingslift is, die kunnen worden aangepast om het hydraulische oliedebiet van de oliecilinder te verhogen of te verlagen Wij kunnen de motorsnelheid of de elektro-hydraulische proportionele klep aanpassen om het hydraulische oliedebiet aan te passen; Hoe langer de hydraulische oliepijp, hoe langer de hijstijd, hoe langer de hijstijd. Daarom moet tijdens installatie de lengte van de oliepijp zoveel mogelijk binnen het toegestane bereik van het ontwerp worden geminimaliseerd; Op basis van het aanpassen van de machtseenheid, kan de grootte van de oliepijpleiding ook worden aangepast, en de overeenkomstige aanpassingen kunnen worden gemaakt terwijl het materiaal voldoet aan de normale vraag en veiligheid.


Venray.kgmVoertuig voor hydraulisch hefplatformRaadpleging aanbevelenDe toepassingsscenario's van mobiele liften kunnen meerdere of zelfs tientallen passagiersliften vereisen in sommige kantoorgebouwen en ziekenhuizen. Om de snelheid, efficiëntie en bruikbare oppervlakte van elektrische liften te verhogen, zullen de meeste hoogbouw elektrische liften verdelen in arrays,Venray.kgmAutomatisch hydraulisch hefplatform, waarbij elke groep verantwoordelijk is voor een deel van de verdiepingen, en verschillende aanpassingen en planning maken op basis van de gebruiksmodus van verschillende verdiepingen op verschillende tijden.

wholesaler.De aanpassing van de machtseenheid of het nu een schaartype hefplatform of een geleiderailtype heffende ladingslift is, is samengesteld uit de machtseenheid en de oliecilinder De machtseenheid heeft vier uitgangen tijdens productie, die kunnen worden aangepast om het hydraulische oliedebiet van de oliecilinder te verhogen of te verlagen Wij kunnen de motorsnelheid of de elektro-hydraulische proportionele klep aanpassen om het hydraulische oliedebiet aan te passen; Hoe langer de hydraulische oliepijp, hoe langer de hijstijd. Daarom moet tijdens installatie de lengte van de oliepijp zoveel mogelijk binnen het toegestane bereik van het ontwerp worden geminimaliseerd; Op basis van het aanpassen van de machtseenheid, kan de grootte van de oliepijpleiding ook worden aangepast, en de overeenkomstige aanpassingen kunnen worden gemaakt terwijl het materiaal voldoet aan de normale vraag en veiligheid.

Houd het systeem schoon en vervang regelmatig de olie en filter. Goede hydraulische olie bevat verschillende additieven die olieverslechtering of verstopping van systeemcomponenten kunnen voorkomen. Deze additieven verliezen echter na verloop van tijd hun effectiviteit. Daarom moet de olie regelmatig worden vervangen om ervoor te zorgen dat de additieven effectief zijn. Het filter kan slechts een beperkt aantal vuildeeltjes en andere onzuiverheden uit de olie absorberen. Vervang het filter volgens de aanbevolen cyclus om het systeem schoon te houden.

Het zinken van een vrachtlift is een fenomeen waarbij het tafeloppervlak daalt als gevolg van zwaartekracht na een bepaalde periode van tijd wanneer het stijgt naar een aangewezen positie. Natuurlijk, dit probleem is absoluut abnormaal. Dus hoe kunnen we het oplossen? De eerste stap is het identificeren van de oorzaak. Hieronder vat de editor de ultieme oplossing samen.

Venray.kgm.De redenen hiervoor zijn ten eerste het verlies van hydraulische druk, en ten tweede de lekkage van hydraulische kleppen of afdichtingen.

Voor de veiligheidsprestaties van hooggelegen werkplatforms, is het noodzakelijk om productietechnologie, wetenschappelijke processen en strikt beheer te hebben om productie te verzekeren. Bij gebruik zijn mens, milieu en machines de drie belangrijkste schakels van operaties op grote hoogte. Veiligheid is de basisvoorwaarde om een vlotte voortgang van operaties op grote hoogte te garanderen. In de volgende tekst beschrijft Jiuyi kort de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van operatieplatforms op grote hoogte: exploitanten op grote hoogte moeten in het bezit zijn van een gezondheidscertificaat. Personen die lijden aan opzettelijke, hoge druk of psychische aandoeningen, mogen zich niet bezighouden met werkzaamheden op grote hoogte. Het personeel mag niet op grote hoogte werken terwijl het alcohol drinkt of zich mentaal uitgeput voelt.

Foutanalyse van mobiele liften: Mobiele liften kunnen niet heffen of hebben een zwakke hefkracht: de drukregeling van overloopkleppen voldoet niet aan de eisen: pas de druk aan de vereiste waarde aan; Interne lekkage van oliecilinder: controleer of wissel oliecilindercomponenten; Klemmen of interne lekkage van directionele klep: Controleer of wisselklepcomponenten; Als het olieniveau te laag is en het olieinlaatfilter geblokkeerd is, voeg dan voldoende olie toe en maak het filter schoon. De brandstoftoevoerpomp heeft nadelen: controleer of vervang de pomp.