Madison.Elektrisch hydraulisch vast hefplatformOntwikkeling in de chemische industrie

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2024-02-27 18:18:16

Regelmatig onderhoud: Controleer regelmatig het circuitsysteem van het hydraulische hefplatform om te zien of er losheid is, en controleer of de draden en kabels verouderd of beschadigd zijn, wat elektrische lekkage kan veroorzaken. Als er een is, blaas de klepkern schoon met perslucht en installeer deze vervolgens opnieuw.

Madison..Het hart van een hydraulisch hefplatform ligt in zijn hydraulisch systeem. De goede werking van het hydraulische systeem beïnvloedt direct het gebruik en de levensduur van het hydraulische hefplatform. Dus, hoe het hydraulische systeem te onderhouden en te onderhouden om op lange termijn goede verrichting te verzekeren? Hieronder zal de redacteur met u delen, in de hoop iedereen een verfrissend gevoel te geven als ze het hete zomerseizoen ingaan.

De laadcapaciteit van goederen en de tonnage van goederen die tegelijkertijd worden vervoerd, beïnvloeden ook de snelheid van heffen en zakken. Het bereiken van de uitstekende waarde van het hefplatform voor het vervoer van goederen is een garantie van snelheid. Als het gewicht te zwaar is, beïnvloedt het de snelheid. Als de goederen te licht zijn, beïnvloedt het ook de normale transporttijd.

.Het is verboden onder hooggelegen werkplekken te blijven en veiligheidsnetten of andere beschermende voorzieningen moeten onder de werkplek worden geïnstalleerd om letsel door vallende voorwerpen te voorkomen.

Ook hoogtewerk komt tegenwoordig veel voor, en liften worden ook zeer gevraagd door de markt. Veel hoogbouw transporttaken worden uitgevoerd door liften, met een hoge efficiëntie en geruststellende veiligheid. Er moet echter ook aandacht worden besteed aan de installatie van de lift, anders kunnen er problemen zijn en niemand wil een dergelijke situatie zien gebeuren. Wat zijn de installatievoorzorgsmaatregelen voor liften?

Het hydraulische systeem van de hydraulische instapbrug heeft stabiele prestaties, hoge kwaliteit, laag onderhoudstarief, en is stevig en duurzaam.


Madison.Elektrisch hydraulisch vast hefplatformOntwikkeling in de chemische industrieNa zorgvuldige inspectie bleek dat het hoofdzakelijk werd veroorzaakt door twee redenen

Naast het hebben van een vaste modus, komen liften ook in de vorm van in de auto gemonteerde mobiele apparaten. Zoals de naam al doet vermoeden,Madison.Elektrisch hydraulisch hefplatform, combineert dit type hefinrichting hijsapparatuur met in de auto gemonteerde systemen. Dit type hefinrichting is zeer flexibel te verplaatsen en is natuurlijk nuttiger bij gebruik. Zo zijn er dergelijke hef- en daalapparaten op luchthavens, en stations of sportstadions kunnen ook dergelijke apparaten geïnstalleerd hebben, omdat ze zelf kunnen worden verplaatst,Madison.3-meter hydraulisch hefplatform, De reikwijdte van de verrichting is dus niet beperkt tot een specifieke plaats, maar kan worden gebruikt overal waar hijsoperaties vereist zijn. Bijvoorbeeld, bij het installeren van buitenadvertenties, sommige advertenties zijn relatief hoog in hoogte. Op dit moment, mobiele hijsapparatuur kan worden gebruikt om billboards of personeel te vervoeren naar de aangewezen hoogte voor werk. Dit type apparatuur kan ook worden onderverdeeld in twee types gebaseerd op de rijmodus: hydraulisch heffen en elektrisch heffen. De zogenaamde hydraulische heffen is het gebruik van hydraulische olie om te rijden en een gespecificeerde hoogte te bereiken. De elektrische modus wordt aangedreven door een motor of tanden om op een bepaalde hoogte te tillen. Echter momenteel, hydraulische hefplatforms worden meer gebruikt.

Laat de hydraulische olie van de hydraulische hefladingslift afvoeren en gooi deze weg. Voor de openluchtgeleideraillift, draai de verbinding aan en verwijder het oliefilter. Na reiniging, reinig het met perslucht, en breng het vervolgens terug naar de olietank en sluit de pijpleiding aan.

Welcome to inquire.Er zijn vreemde voorwerpen in de olietoevoerpijp van het hydraulische hefplatform, resulterend in ongelijke oppervlakteomstandigheden.Het wordt aanbevolen om zorgvuldig te controleren of de toevoerpijp glad is.

Op dit punt, als het hooggelegen werkplatform overbelast is, kan het schade aan de componenten veroorzaken en enkele mechanische storingen veroorzaken.

Zijn er beschadigingen aan de draden en kabels van de afdeling? We moeten snel verband leggen en de beschadigde afdeling vervangen.


Madison.Elektrisch hydraulisch vast hefplatformOntwikkeling in de chemische industrieWerk op grote hoogte vereist het gebruik van gereedschapszakken, en zwaardere en grotere gereedschappen op grote hoogte moeten aan stabiele componenten worden gehangen en kunnen niet willekeurig worden geplaatst om het optreden van vallende ongevallen op grote hoogte te voorkomen.

Development Curriculum.Kennis met het gebruiksproces en zonder twijfel is dit het eerste wat je moet begrijpen. Er zijn twee manieren om het te begrijpen: lees eerst zorgvuldig de gebruikershandleiding van de fabrikant wanneer het hydraulische hefplatform de fabriek verlaat; De tweede is de apparatuur die moet worden geïnstalleerd. Een professionele installatietechnicus zal worden verzonden om het hydraulische hefplatform te installeren. Nadat de installatie is voltooid, zullen relevante gebruikers worden opgeleid op het werkproces en veiligheidsvoorzorgsmaatregelen van het hydraulische hefplatform, en voeg wat motorolie of vet op de juiste manier toe; Bevestig of er lawaai is tijdens de aanloopperiode. Als wordt geconstateerd dat het hydraulische hefplatform lawaaierig is tijdens het gebruik, hoeft u zich geen zorgen te maken in het vroege stadium. Als er geen grote problemen zijn, laat het meerdere keren meer. Na het aanlopen zal het geluid natuurlijk verdwijnen. Echter, als er lawaai is voor een lange tijd en geen tekenen van vervaging, zorg ervoor dat u het onmiddellijk produceert en het probleem oplost; Controleer regelmatig of de onderdelen los zijn. Controleer voor gebruik of er tekenen van losheid zijn in schroeven, moeren, bevestigingsringen, oliepijpverbindingen, enz. Als die er zijn, versterk of vervang ze tijdig om ongevallen te voorkomen.

Er zijn verschillende redenen voor oververhitting veroorzaakt door de motor zelf: open circuit in de motorwikkeling. Wanneer een fase van de motorwikkeling open is gesloten, of wanneer een tak in de parallelle tak open is gesloten zal dit driefasige stroomonbalans veroorzaken en de motor oververhit veroorzaken.

De inconsistente productieafmetingen van de hydraulische hefplatformsteunstangen zijn een kwaliteitsdefect van de hefplatformapparatuur zelf. Het wordt aanbevolen dat de fabrikant ze vervangt, omdat de kans dat deze situatie optreedt relatief laag is.

Madison..Besteed aandacht aan het controleren van elk staaldraadtouw op gebroken draden en losse strengen. Als het de relevante regelgeving overschrijdt moet het onmiddellijk worden vervangen. Het onderhoud en het onderhoud van staaldraadkabels moeten strikt de 85-voorschriften volgen.

Bewaar het product op een koele en droge plaats en vermijd regenachtig en sneeuwachtig weer tijdens het werk.

Beginnende operators: Door hun gebrek aan begrip of gebrek aan begrip van de bedieningsmethoden van hooggelegen werkplatforms, zoals mobiele liften, is het gemakkelijk voor hen om fouten te maken en storingen van apparatuur te veroorzaken. Operators op dit gebied moeten geduldig leren en een training doorstaan voordat ze ze kunnen bedienen en gebruiken.