Xinhua.15 meter hydraulisch hefplatformWat zijn de vereisten van het project?

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2024-01-16 12:13:27

Het zinken van een vrachtlift is een fenomeen waarbij het tafeloppervlak daalt als gevolg van zwaartekracht na een bepaalde periode van tijd wanneer het stijgt naar een aangewezen positie. Natuurlijk, dit probleem is absoluut abnormaal. Dus hoe kunnen we het oplossen? De eerste stap is het identificeren van de oorzaak. Hieronder vat de editor de ultieme oplossing samen.

Controleer de voorpagina van de oliepijp om te zien of er schade of scheuren op het oliepijpoppervlak van het hydraulische hefplatform is. Ten tweede, controleer of er tekenen van losheid zijn bij de verbinding tussen de oliepijp en de oliepijp.Als er een zijn, draai ze onmiddellijk aan om olielekkage tijdens het hefproces van het hydraulische hefplatform te voorkomen, wat kan leiden tot ongevallen; Welke punten moeten worden gecontroleerd voordat u het hydraulische hefplatform gebruikt? Controleer of de elektrische aansluitingen van het circuitsysteem van het hydraulische hefplatform van de schaarvork los zijn. Als die er zijn trek ze onmiddellijk aan (let op: voordat u de elektrische draden met de hand gebruikt, schakel eerst de voeding uit om tragedies zoals lekkage en elektrische schokken te voorkomen)

Xinhua..Vandaag zal de redacteur praten over een reeks veiligheidsvoorzieningen en hun toepassingen op hydraulische hefplatforms met geleiderails.

De eenrichtingsklep is beschadigd. De eenrichtingsklep is ontworpen om olieteruggave te voorkomen. Als er een probleem is, kan er sprake zijn van een terugstroom, zodat deze op dit moment kan worden vervangen.

.Het handmatige hydraulische schaarplatformvoertuig heeft de volgende kenmerken: geschikt voor vervoer over lange afstand; loopvoeten en beschermingsinrichtingen; Lichtgewicht en gemakkelijk te tillen; Uniek gietontwerp zorgt voor veiligheid; Het ontwerp van de technische handgreep zorgt voor een comfortabele bediening voor de machinist.

Beginnende operators moeten erop letten welke apparatuur snel slijt bij het bedienen van mobiele liften: Vanwege factoren zoals de verwerking en installatie van componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften, is het apparatuuroppervlak ruw, is het gebied klein en is de lading ongelijk, wat apparatuurslijtage kan veroorzaken. Tijdens de verrichting van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften, worden de holle en convexe delen op het oppervlak van de delen ingebed en wrijving met elkaar, en metaalpuin ondergaat secundaire wrijving met het materiaal, die de slijtage van het oppervlak van de apparatuurdelen zal versnellen. Daarom zijn mobiele liften en andere hooggelegen werkplatformapparatuur gevoelig voor slijtage van componenten tijdens de aanloopperiode, met een snelle slijtage.

Bij oververhitting in de hydraulische liftmotor, is het noodzakelijk om deze tijdig te stoppen, de fout te elimineren en door te gaan lopen.De motorlagers moeten in goede staat zijn.


Xinhua.15 meter hydraulisch hefplatformWat zijn de vereisten van het project?Wanneer het personeel het interieur van het hefplatform betreedt voor onderhoud van openluchtliften, moet het de lift ophangen om plotseling dalen van het platform te voorkomen en slachtoffers te veroorzaken.

Nu hebben we een toenemende vraag naar vrachtliften. Laat me het onderhoudswerk van geleiderail vrachtliften aan u introduceren. Wanneer we een geleideraillift in ons dagelijks leven gebruiken, moeten we deze regelmatig inspecteren, maar maakt hem ook krachtiger tijdens het werken! Het transmissieonderdeel moet bijvoorbeeld voldoende olie bevatten en kwetsbare onderdelen moeten regelmatig worden geïnspecteerd gerepareerd of vervangen. Mechanische bouten, vooral delen die vaak trillen, zoals draailagers en hefarm verbindingsbouten, moeten worden gecontroleerd op losheid. Als er losheid is, moet het onmiddellijk worden aangedraaid of vervangen. Hieronder is een inleiding tot de 8-stappen van onderhoud: belangrijke onderhoudswerkzaamheden voor geleiderailliften Controleer regelmatig de bandenspanning en lagerconditie van de geleiderailliften om ervoor te zorgen dat ze in goede staat zijn; Controleer regelmatig of de structuur van de beugel en het paneel in goede staat is, en voeg olie en vet toe aan de lagers en componenten op een tijdige manier, eenmaal per maand; Gevoelige onderdelen moeten regelmatig worden gecontroleerd, gerepareerd of vervangen. Onderdelen die vaak trillen, zoals bouten en draailagers, moeten worden gecontroleerd op losheid. Als er losheid is, moet deze onmiddellijk worden aangedraaid of vervangen.

Controleer de voorpagina van de oliepijp om te zien of er schade of scheuren op het oliepijpoppervlak van het hydraulische hefplatform is. Ten tweede,Xinhua.Mobiel hydraulisch hefplatform/hefplatform, controleer of er tekenen van losheid zijn bij de verbinding tussen de oliepijp en de oliepijp.Als er een zijn, draai ze onmiddellijk aan om olielekkage tijdens het hefproces van het hydraulische hefplatform te voorkomen, wat kan leiden tot ongevallen; Welke punten moeten worden gecontroleerd voordat u het hydraulische hefplatform gebruikt? Controleer of de elektrische aansluitingen van het circuitsysteem van het hydraulische hefplatform van de schaarvork los zijn. Als die er zijn, trek ze onmiddellijk aan (let op: voordat u de elektrische draden met de hand gebruikt, schakel eerst de voeding uit om tragedies zoals lekkage en elektrische schokken te voorkomen)

Fair price.Met de toenemende vraag naar instapbruggen, en de vraag naar instapbruggen neemt ook toe. Er zijn echter niet veel fabrikanten van overeenkomstige instapbruggen. Veel instapbruggen zijn gemaakt van leren tassen, en ze produceren ze niet zelf, resulterend in hoge prijzen. Wat belangrijk is is dat ze geen goed begrip hebben van de technologie van auto beursstanden. Bij het doorgeven van directe klant technische eisen aan de fabrikanten, zijn er vaak afwijkingen. Daarom kunnen klanten die instapbruggen kopen direct professionele fabrikanten vinden. Bij het kiezen van een instapbrug, is het eerste ding om te overwegen de waaier van gebruik, frequentie van werk,Xinhua.Prijs van het heffen van hydraulisch platform, gebruik nominaal gewicht en andere factoren van het product, en kies een instapbrug die geschikt is voor de vereisten van de eenheid. Marktonderzoek uitvoeren op basis van de voorgestelde technische parameters. De eerste voorwaarde voor het selecteren van een leverancier is om rekening te houden met de fabrikant van de instapwas, en vervolgens met de mogelijkheid van de after-sales service. Zolang het een vaste instapbrug met goede productkwaliteit uitstekende prestaties en volledige apparatuur is, kan het tegen een redelijke prijs worden gekozen.

Het openingssysteem van de handmatige hydraulische stapelplatformauto kan worden onderverdeeld in pedaaltype en handmatige besturingstype voor selectie, die eenvoudig en gemakkelijk te bedienen is. Het voertuigmodel is onderverdeeld in vaste en mobiele vorken, met een verscheidenheid aan opties voor reguliere poten en straddle poten. Het is zeer geschikt voor het plaatsen en extraheren van goederen in pakhuizen, supermarkten en detailhandelsindustrieën.

Vermijd werken in een omgeving waar het gebruik van hydraulische hefplatforms moet worden stopgezet in geval van regen, sneeuw of andere weersomstandigheden, om het optreden van kortsluitingen te voorkomen, die lekkage en elektrische schokken kunnen veroorzaken; Niet-professioneel personeel is ten strengste verboden om elektrische apparaten te demonteren zonder toestemming, zoals hydraulische hefplatforms.Als een ongeval wordt gevonden, is het noodzakelijk om de oorzaak zonder zorgen te ontmantelen en te elimineren.De fabrikant moet onmiddellijk rapporteren voor reparatie, het ongeval fenomeen informeren, en de fabrikant begeleiden om het onderhoud te voltooien of de fabrikant personeel te laten sturen om het te repareren; Ontmantel elektrische apparaten niet zonder toestemming!


Xinhua.15 meter hydraulisch hefplatformWat zijn de vereisten van het project?Laat de hydraulische olie van de hydraulische hefladingslift afvoeren en gooi deze weg. Voor de openluchtgeleideraillift, reinig het met perslucht, en breng het vervolgens terug naar de olietank en sluit de pijpleiding aan.

reform.Het product heeft een stevige structuur, een grote draagkracht,Xinhua.Vast hydraulisch hefplatform, soepel heffen, eenvoudige en handige installatie en onderhoud, waardoor het een ideale en economische ladingtransportapparatuur is voor het vervangen van liften tussen lage verdiepingen. De editor zal u vertellen over het niveau

Kortsluiting in motorwikkeling. Wanneer er een kortsluitfout optreedt in de motorwikkeling, is de kortsluitstroom veel hoger dan de normale werkstroom, wat het koperverlies van de wikkeling verhoogt en leidt tot oververhitting of zelfs verbranding van de wikkeling.

Beginnende operators: Door hun gebrek aan begrip of gebrek aan begrip van de bedieningsmethoden van hooggelegen werkplatforms, is het gemakkelijk voor hen om fouten te maken en storingen van apparatuur te veroorzaken. Operators op dit gebied moeten geduldig leren en een training doorstaan voordat ze ze kunnen bedienen en gebruiken.

Xinhua..Bij gebruik moeten de vier poten stevig worden ondersteund op een stevige grond (gebaseerd op het loopwiel dat de grond gaat verlaten), en slapers kunnen worden gebruikt indien nodig.

Controleer de rollen, tussenassen en lagers; Pin en lager van de oliecilinder; Gelijkheid en slijtage van de scharnieras en lagers van de giek; Voeg olie toe aan de bovenstaande componenten voor onderhoud van buitenliften en fabrieksliften. Verleng de levensduur van lagers.

Besteed aandacht aan het controleren van elk staaldraadtouw op gebroken draden en losse strengen. Als het de relevante regelgeving overschrijdt, moet het onmiddellijk worden vervangen. Het onderhoud en het onderhoud van staaldraadkabels moeten strikt de 85-voorschriften volgen.