Kisvarda.Prijs van het heffen van hydraulisch platformDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoen

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2024-02-27 17:56:06

Op dit punt, als het hooggelegen werkplatform overbelast is, kan het schade aan de componenten veroorzaken en enkele mechanische storingen veroorzaken.

Hoewel het heffen van vrachtliften goede veiligheid heeft, in de praktijk, als we niet letten op gedetailleerd onderhoud, kunnen ongevallen optreden. Daarom moeten we aandacht besteden aan hen bij het uitvoeren van dagelijks onderhoud.

Kisvarda..Sommige vrienden vinden vaak dat de liftmotor oververhit is, maar er is nog steeds dit fenomeen. In feite zijn er vele redenen voor de oververhitting van de liftmotor. Om het gebruik van iedereen te vergemakkelijken, zal Hengqi de redenen voor de oververhitting van de motor introduceren.

Elke maand moet er voor worden gezorgd dat er twee keer boter wordt toegevoegd aan de transmissiepositie waar de vetnippel zich bevindt. Voor gebieden waar geen boter kan worden toegevoegd, is het noodzakelijk om het oliecircuit te wissen of de vetnippel te vervangen totdat boter kan worden toegevoegd. Anders is het verboden om de apparatuur te gebruiken.

.Losmaken: De nieuw verwerkte en geassembleerde componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften hebben de neiging om geometrische vormen en bijpassende afmetingen te hebben In de vroege stadia van apparatuurgebruik, als gevolg van de invloed van wisselende belastingen zoals impact en trillingen, of factoren zoals warmte en vervorming, gekoppeld aan snelle slijtage, is het gemakkelijk om de eerder vastgemaakte componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften los te laten raken.

Elk type machine of materiaal zal een reeks inspecties en debugging ondergaan alvorens de fabriek te verlaten, totdat alle aspecten gekwalificeerd zijn. Gewoon

Het handmatige hydraulische schaarplatformvoertuig heeft de volgende kenmerken: geschikt voor vervoer over lange afstand; loopvoeten en beschermingsinrichtingen; Lichtgewicht en gemakkelijk te tillen; Uniek gietontwerp zorgt voor veiligheid; Het ontwerp van de technische handgreep zorgt voor een comfortabele bediening voor de machinist.


Kisvarda.Prijs van het heffen van hydraulisch platformDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoenDe veiligheidsgordel moet om de zes maanden worden geïnspecteerd, met een lading van 225 kilogram. De testtijd bedraagt vijf minuten. Controleer na de test of de veiligheidsgordel gebroken of vervormd is en bewaar gegevens van het experiment. Alle ongekwalificeerde veiligheidsgordels moeten onmiddellijk worden gestopt met gebruik.

Bovendien is het ten strengste verboden om hamers of andere gereedschappen te gebruiken tijdens de installatie om te voorkomen dat overmatige axiale of radiale kracht lagers of tandwielen beschadigt. Zorg ervoor dat u de installatiebouten vastdraait voordat u de spanningsbouten aandraait. Reinig vóór installatie de antiroestolie op de motoringangsas, positioneringsbaas en liftverbindingsdelen met benzine of zink natriumwater. Het doel is om de dichtheid van de verbinding en de flexibiliteit van de werking te verzekeren en onnodige slijtage te voorkomen.

De dozen en distributiekasten van hydraulische liften moeten regelmatig schoon worden gehouden en stof op elektrische apparatuur moet onmiddellijk worden schoongemaakt.

production costs.Hoe de lagers van de lift te installeren en te gebruiken? Tijdens het proces van het gebruik van het lagerapparaat van de lift, wat onvermijdelijk leidt tot sommige apparaten niet op zijn plaats of lagerverplaatsing. Zodra deze problemen in het apparaat optreden zal het veroorzaken dat de speling tussen de lagers te klein wordt, en dan onmogelijk maken voor de binnen- en buitenringen van de lagers om in hetzelfde rotatiecentrum te zijn. Dus het is noodzakelijk om gespecialiseerde hulpmiddelen te gebruiken bij het installeren van lagers, en in de toekomst is het ook noodzakelijk om een testinstrument te gebruiken om de lagerinstallatie te testen, om het succes van de lagerinstallatie te verzekeren.

Uniek ontwerp; Werk; Het stalen frame kan gemiddelde druk weerstaan, effectief verminderen van de torsie van het frame, en heeft sterkere duurzaamheid.

Voorzorgsmaatregelen voor dagelijks onderhoud van hydraulische lift: Controleer alle hydraulische leidingen en verbindingen van de hydraulische lift. De leidingen mogen niet beschadigd zijn en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid.


Kisvarda.Prijs van het heffen van hydraulisch platformDe machines die aan de gebruiksbehoeften kunnen voldoenRegelmatig bijtanken is noodzakelijk voor onderhoud van de lift: Tijdens het gebruik van de lift, vanwege de grote belasting, is er ook aanzienlijke wrijving tussen verschillende componenten, met name de liftketen en liftschachtpennen. Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat er een passende hoeveelheid olie wordt toegevoegd voor elk gebruik om flexibiliteit en niet blokkeren tijdens het gebruik te garanderen. Als de lift in werking is en once&quo; verschijnt; Squeak and Squeak&# quo; Het wrijvingsgeluid kan in principe worden bepaald door een gebrek aan olie in de lift. Het is noodzakelijk om onmiddellijk te stoppen met werken en de oorzaak te onderzoeken, en kan niet gedwongen werken, wat gemakkelijk onvoorziene verborgen gevaren kan veroorzaken. Samenvatting: Regelmatig bijtanken is niet toegestaan bij onderhoud van de lift.

agent.Als de hydraulische klep beschadigd is moet de effectiviteit ervan worden gehandhaafd en kan deze tijdig worden vervangen. Lange termijn gericht op alle soorten hooggeprijsde schaarlift fabrikanten landelijk, hebben we erkenning van onze klanten verkregen

Een type liftapparatuur bestaande uit een lopend mechanisme, hydraulisch mechanisme, elektrisch mechanisme, en ondersteuningsmechanisme. De hydraulische olie vormt een bepaalde druk door de lamellenpomp, en gaat het onderste uiteinde van de hydraulische cilinder door het oliefilter, isolatieelektromagnetische richtingsklep, gasklep, hydraulische controle eenrichtingsklep, en balansklep, waardoor de hydraulische cilinder omhoog beweegt en zware voorwerpen optilt De retourolie aan het bovenste einde van de hydraulische cilinder keert terug naar de olietank door de isolatieelektromagnetische richtingsklep, en zijn nominale drukoverloopklep wordt aangepast.De drukmeter observeert de leeswaarde op de drukmeter.

Er zijn problemen met de hydraulische koppelomvormer en compensatiesysteem van mobiele liften, zoals zwakke koppelomvormer, vermogensverschuivingsfout, hoge olietemperatuur, onvoldoende hydraulische koppelomvormer, ontoereikende drukregeling, onvoldoende tegendruk Controleer de kwaliteit van koppelomvormer olie (of hydraulische transmissieolie verkeerd wordt gebruikt), dosering, koppelomvormer drukregelklep tegendrukklep en hun ingestelde drukwaarde. De directionele klep zit vast of lekt intern. Olievervuiling is ernstig. Controleer de oorzaak van de klep plakken en elimineer het dienovereenkomstig. Filter of vervang de hydraulische olie. Als de olietemperatuur te veel stijgt, controleer of er een probleem is met de koeler. Controleer de kwaliteit van de hydraulische olie. De hydraulische instapbrug van het merk, ook bekend als het hydraulische laad- en losplatform, kan snel laden en lossen van goederen bereiken. Het structuurontwerp is eenvoudig, het gebruik is flexibel en handig,Kisvarda.Hydraulisch station van het hefplatform,Kisvarda.Vast hydraulisch platform, en de werkefficiëntie is hoog. Het wordt veel gebruikt en wijd populariseerd in de markt.

Kisvarda..Besteed aandacht aan het controleren van elk staaldraadtouw op gebroken draden en losse strengen. Als het de relevante regelgeving overschrijdt, moet het onmiddellijk worden vervangen. Het onderhoud en het onderhoud van staaldraadkabels moeten strikt de 85-voorschriften volgen.

Voordat u de machine gebruikt, moet het personeel de hydraulische en elektrische systemen zorgvuldig inspecteren om ervoor te zorgen dat er geen lekken of kale lekken zijn vóór gebruik.

Losmaken: De nieuw verwerkte en geassembleerde componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften hebben de neiging om geometrische vormen en bijpassende afmetingen te hebben In de vroege stadia van apparatuurgebruik, als gevolg van de invloed van wisselende belastingen zoals impact en trillingen, of factoren zoals warmte en vervorming, is het gemakkelijk om de eerder vastgemaakte componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften los te laten raken.