Vitti sur SeineVaste hydraulische liftHoe maatregelen te nemen om te lokaliseren?

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2024-02-27 18:02:28

Voordat u de machine gebruikt, moet het personeel de hydraulische en elektrische systemen zorgvuldig inspecteren om ervoor te zorgen dat er geen lekken of kale lekken zijn vóór gebruik.

Werk op grote hoogte vereist het gebruik van gereedschapszakken, en zwaardere en grotere gereedschappen op grote hoogte moeten aan stabiele componenten worden gehangen en kunnen niet willekeurig worden geplaatst om het optreden van vallende ongevallen op grote hoogte te voorkomen.

Vitti sur Seine.Houd het systeem schoon en vervang regelmatig de olie en filter. Goede hydraulische olie bevat verschillende additieven die olieverslechtering of verstopping van systeemcomponenten kunnen voorkomen. Deze additieven verliezen echter na verloop van tijd hun effectiviteit. Daarom moet de olie regelmatig worden vervangen om ervoor te zorgen dat de additieven effectief zijn. Het filter kan slechts een beperkt aantal vuildeeltjes en andere onzuiverheden uit de olie absorberen. Vervang het filter volgens de aanbevolen cyclus om het systeem schoon te houden.

Ook hoogtewerk komt tegenwoordig veel voor, en liften worden ook zeer gevraagd door de markt. Veel hoogbouw transporttaken worden uitgevoerd door liften, anders kunnen er problemen zijn en niemand wil een dergelijke situatie zien gebeuren. Wat zijn de installatievoorzorgsmaatregelen voor liften?

.Er zijn problemen met de hydraulische koppelomvormer en compensatiesysteem van mobiele liften, zoals zwakke koppelomvormer, vermogensverschuivingsfout, hoge olietemperatuur, onvoldoende hydraulische koppelomvormer, ontoereikende drukregeling, onvoldoende tegendruk Controleer de kwaliteit van koppelomvormer olie (of hydraulische transmissieolie verkeerd wordt gebruikt), koppelomvormer drukregelklep, tegendrukklep en hun ingestelde drukwaarde. De directionele klep zit vast of lekt intern. Olievervuiling is ernstig. Controleer de oorzaak van de klep plakken en elimineer het dienovereenkomstig. Filter of vervang de hydraulische olie. Als de olietemperatuur te veel stijgt, controleer of er een probleem is met de koeler. Controleer de kwaliteit van de hydraulische olie. De hydraulische instapbrug van het merk, ook bekend als het hydraulische laad- en losplatform, kan snel laden en lossen van goederen bereiken. Het structuurontwerp is eenvoudig, het gebruik is flexibel en handig, en de werkefficiëntie is hoog. Het wordt veel gebruikt en wijd populariseerd in de markt.

Alvorens het hooggelegen werkplatform te gebruiken, is het noodzakelijk om te bevestigen of de benen correct worden ondersteund en aangepast volgens de horizontale kralen op het materiaal alvorens met de operatie verder te gaan; Bevestig of de rol en de glijbaan van het hydraulische hefplatform droog zijn tussen elke rol en glijbaan.Als er een droge plaats is, als gevolg van de invloed van wisselende belastingen zoals impact en trillingen, of factoren zoals warmte en vervorming, is het gemakkelijk om de eerder vastgemaakte componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften los te laten raken.


Vitti sur SeineVaste hydraulische liftHoe maatregelen te nemen om te lokaliseren?Over het dagelijks onderhoud en gebruik van hydraulische hefplatformmotoren gesproken is overbelasting ten strengste verboden, omdat overbelasting de belasting op de motor kan verhogen en in ernstige gevallen de motor kan veroorzaken om uit te branden.

Uittriggers: mechanische steunsteunen,Vitti sur SeineHydraulisch hefplatform frame, hydraulische steunsteunen, gewone handgekrukte steunsteunen en uittrekbare steunsteunen. Professionele schaarlift fabrikanten hebben een compleet assortiment producten, die zowel in binnen- als buitenland populair zijn.Onze apparatuur heeft een lange levensduur! De industrieleider in producten van de productdraad, welkom om te vragen

Werk op grote hoogte vereist het gebruik van gereedschapszakken, en zwaardere en grotere gereedschappen op grote hoogte moeten aan stabiele componenten worden gehangen en kunnen niet willekeurig worden geplaatst om het optreden van vallende ongevallen op grote hoogte te voorkomen.

Industry management.Met de toenemende vraag naar instapbruggen, zijn mobiele instapbruggenhandelaren steeds belangrijker om instapbruggen te gebruiken om klanten het uiterlijk van hydraulische instapbruggen te bieden, en de vraag naar instapbruggen neemt ook toe. Er zijn echter niet veel fabrikanten van overeenkomstige instapbruggen. Veel instapbruggen zijn gemaakt van leren tassen en ze produceren ze niet zelf,Vitti sur SeineFabrikant van schaarlift, resulterend in hoge prijzen. Wat belangrijk is is dat ze geen goed begrip hebben van de technologie van auto beursstanden. Bij het doorgeven van directe klant technische eisen aan de fabrikanten, zijn er vaak afwijkingen. Daarom kunnen klanten die instapbruggen kopen direct professionele fabrikanten vinden. Bij het kiezen van een instapbrug, is het eerste ding om te overwegen de waaier van gebruik, frequentie van werk, gebruik, en kies een instapbrug die geschikt is voor de vereisten van de eenheid. Marktonderzoek uitvoeren op basis van de voorgestelde technische parameters. De eerste voorwaarde voor het selecteren van een leverancier is om rekening te houden met de fabrikant van de instapwas,Vitti sur SeineLeverancier van hydraulisch hefplatform, en vervolgens met de mogelijkheid van de after-sales service. Zolang het een vaste instapbrug met goede productkwaliteit, uitstekende prestaties en volledige apparatuur is, kan het tegen een redelijke prijs worden gekozen.

De reductieversnellingsbak, versnellingsbak extern meshing gear en andere delen, evenals de hydraulische olie, worden allemaal uitgevoerd volgens de vereisten in de tabel. Professionele schaarlift fabrikant met hoge prijzen service, on-site schikking, en eerlijke verrichting!

Mobiele liften worden over het algemeen gebruikt in wolkenkrabbers waar elektrische liften worden gebruikt, omdat er geen noodzaak is om halverwege te stoppen, dus snelle liften zijn nodig. Ga eerst naar de high-rise sky lobby (high-rise lift lobby, Skylobby) van de grond, en dan transfer naar de gewone lift naar de bestemming. Sommige nieuwe liften maken gebruik van lift pre-call systemen, die vooraf aangewezen verdiepingen in de lobby kunnen bellen. Deze passagiersliften kunnen prachtig worden ingericht volgens de behoeften van de klant. Sommige passagiersliften zijn ook uitgerust met airconditioning en televisie, terwijl andere zijn opgezet in de cabine, zodat klanten kunnen genieten van het landschap buiten tijdens het rijden.


Vitti sur SeineVaste hydraulische liftHoe maatregelen te nemen om te lokaliseren?Wanneer het personeel het interieur van het hefplatform betreedt voor onderhoud van openluchtliften, moet het de lift ophangen om plotseling dalen van het platform te voorkomen en slachtoffers te veroorzaken.

Workshop cost.Laat de hydraulische olie van de hydraulische hefladingslift afvoeren en gooi deze weg. Voor de openluchtgeleideraillift, draai de verbinding aan en verwijder het oliefilter. Na reiniging, reinig het met perslucht, en breng het vervolgens terug naar de olietank en sluit de pijpleiding aan.

Hoe de veroudering van het hydraulische hefplatformsysteem te verlichten en dagelijkse onderhouds- en reparatiegegevens bij te houden, om effectief te voorkomen dat u vergeet, regelmatig hydraulische olie vervangt en nieuwe vitaliteit aan het hydraulische systeem toevoegt.Het is gemakkelijk te gebruiken tijdens het opnemen.

Wat zijn de installatievoorzorgsmaatregelen voor liften? Het vouwhek en de kooi van de lift moeten worden schoongemaakt van het funderingsoppervlak, en de funderingsbouten moeten goed worden geïnstalleerd. Als de bouwlift op de vloer wordt geïnstalleerd, moet een stootjesijzer onder de schroeven worden gebruikt om het krachtoppervlak tussen de noten en de vloer te verhogen om de impact van de noten op de vloer te verminderen; Steek staalplaat shims van verschillende diktes tussen het chassis en de funderingssteen bij de ankerbouten in om de verticaliteit van het geleidingsrailframe aan te passen; Installeer drie standaardsecties en meet de verticaliteit van het geleidingsrailframe met behulp van een theodoliet om de verticaliteit van elke hoofdbuis in beide richtingen te verzekeren.Na het aanpassen van de verticaliteit van het geleidingsrailframe, draai de vier funderingsbouten vast; Pas de verticaliteit van het hekdeurframe zoals hierboven aan en draai de resterende ankerbouten vast; Plaats de bufferveer; Sluit de andere helft van het hek aan de voorste helft met bouten; Pas de verticaliteit aan en draai de ankerbouten zoals hierboven aan, en laat de rem op de motor in de ophangkooi los. (Voor SC200/200 modellen, installeer eerst de ophangkooi alvorens de aandrijfplaat te installeren).

Vitti sur Seine.De juiste bouwinspectie van de luchthaven is om eerst de fundering te inspecteren om te zien of er waterophoping is en om te zien of het aardingssysteem voldoet aan de eisen. We moeten ook zien hoe de structurele bouten van dit frame worden aangedraaid en of er scheuren in de lassen zijn. We moeten ze volgens de instructies instellen. In mechanische transmissie, kan het in twee types worden verdeeld: open type en gesloten type. Natuurlijk zijn er ook veel veiligheidsvoorzieningen voor liften.

Vele malen, bij het bestellen van grote hefplatforms, nadat de klant de parameters heeft bepaald, moet de ontwerper eerst verschillende factoren overwegen vóór het ontwerp, inclusief de grootte tijdens transport om te voorkomen dat het moeilijk is om naar de installatielocatie van de klant te vervoeren nadat het te breed is. Daarom, bij het ontwerpen en produceren, is het noodzakelijk om afzonderlijke assemblage of tafelsplitsing te overwegen om aan de vereisten te voldoen. Tegelijkertijd is het ook noodzakelijk om de draagcapaciteit van het gespleten lichaam te overwegen en te ontwerpen en te produceren op basis van het waarborgen van de ladingscapaciteit en stabiliteit, om ervoor te zorgen dat het materiaal gemakkelijk kan worden vervoerd, opgetild en verplaatst.

Het dagelijkse onderhoud van hydraulische hefplatforms in dagelijks gebruik is essentieel, maar zelfs als de apparatuur normaal wordt onderhouden, kunnen we geen mogelijke problemen over het hoofd zien. Om ervoor te zorgen dat het hydraulische hefplatform veilig en soepel kan werken tijdens elke operatie, welke aspecten moeten we vóór gebruik controleren? Vandaag zal de redacteur u wat wetenschappelijke popularisatie geven.