Geel.Fabrikant van schaarliftWat zijn de veranderingen in de markt?

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2024-02-27 18:28:41

De dozen en distributiekasten van hydraulische liften moeten regelmatig schoon worden gehouden en stof op elektrische apparatuur moet onmiddellijk worden schoongemaakt.

De belangrijkste structuur en het doel van de geleiderail type lift zijn gesloten tandwieloverbrenging, en de grote en kleine tandwielen zijn gemaakt van staal.Na het blussen en het temperen van behandeling, behoren ze tot het zachte tandoppervlak.Vanwege de gemeenschappelijke mislukkingsvorm van gesloten zachte tandwieloverbrenging is tandoppervlakteputting, het ontwerp wordt berekend op basis van de tandoppervlaktevermoeidheidssterkte en gecontroleerd op basis van de tandwortelbuigende vermoeidheidssterkte. De beugel wordt gebruikt om alle mechanische onderdelen en sommige elektrische componenten van het hefchassis te bevestigen en te ondersteunen.Het wordt hoofdzakelijk gelast uit delen zoals zijplaten, verbindingsbuizen en verbindingsstukken, en alle materialen worden geselecteerd De dikte van de twee zijplaten wordt geselecteerd, en om het gewicht van de beugel te verminderen,Geel.Elektrisch vast hydraulisch hefplatform, worden veel procesgaten op de twee zijplaten ontworpen. Worm tandwiel en worm tandwiel hebben de voordelen van grote transmissieverhouding, compacte structuur, kleine effectlading, soepele transmissie, laag geluid, en het kenmerk van omgekeerde zelfvergrendeling door het worm tandwiel en worm mechanisme. Het kan ervoor zorgen dat het transmissiemechanisme zichzelf kan vergrendelen wanneer de motor tijdens patiëntenvervoer wordt uitgeschakeld, zodat een wormverzielingsmiddel wordt geselecteerd. De evolute worm wordt gebruikt, gemaakt van staal, en het spiraalvormige oppervlak wordt gedoofd om de transmissieefficiëntie te verbeteren en de slijtvastheid te verhogen.Het materiaal van de worm wordt gemaakt van polyformaldehyde. Plastic wormgehandelingen hebben de voordelen van een goede verwerkingseconomie, stabiele transmissie, trilling en geluidsreductie, licht gewicht, slijtvastheid, en zelfcontrole,Geel.Fabrikant van hydraulisch hefplatform, waardoor het ontwerp van liften meer humaniseerd wordt.

Geel..Schroef de schroeven op het stofdichte gat aan de buitenkant van de liftflans los, pas de PCS-systeemring aan om zijn zijgat met het stofdichte gat uit te lijnen, en draai de binnenste zeshoek aan. Verwijder daarna de sleutel van de motoras.

De dozen en distributiekasten van hydraulische liften moeten regelmatig schoon worden gehouden en stof op elektrische apparatuur moet onmiddellijk worden schoongemaakt.

.Voorbereiding voor het vouwen en de installatie van de lift. Bereid zorgvuldig een speciaal bouwplan voor de installatie voor en geef veiligheidstechnische informatie aan het installatiepersoneel.

Voordat u de machine gebruikt, moet het personeel de hydraulische en elektrische systemen zorgvuldig inspecteren om ervoor te zorgen dat er geen lekken of kale lekken zijn vóór gebruik.

Wat zijn de veelvoorkomende fouten van hydraulische hefplatforms? De oliecilinder van het hydraulische hefplatform is ernstig beschadigd, en ongelijke schade aan de binnenafdichtingsring of obstakels binnen kan gemakkelijk ongelijke spanning veroorzaken, resulterend in ongelijke hefhoogte van de oliecilinder. Het wordt aanbevolen om zorgvuldig te controleren of de oliecilinder normaal is.


Geel.Fabrikant van schaarliftWat zijn de veranderingen in de markt?Het dagelijkse onderhoud van laadliften van het type geleiderail moet ervoor zorgen dat de transmissiepositie waar de vetnippel zich bevindt, twee keer per maand gesmeerd moet worden. Voor gebieden waar geen vet kan worden toegevoegd, is het noodzakelijk om het oliecircuit te wissen of de vetnippel te vervangen totdat boter kan worden toegevoegd. Anders is het verboden om de apparatuur te gebruiken.

Systeem: Anti type elektronisch controlesysteem, afstandsbedieningssysteem, is samengesteld uit de machtseenheid en de oliecilinder De machtseenheid heeft vier uitgangen tijdens productie of het nu een schaartype hefplatform of een geleiderailtype heffende ladingslift is, die kunnen worden aangepast om het hydraulische oliedebiet van de oliecilinder te verhogen of te verlagen Wij kunnen de motorsnelheid of de elektro-hydraulische proportionele klep aanpassen om het hydraulische oliedebiet aan te passen; Hoe langer de hydraulische oliepijp, hoe langer de hijstijd, en de overeenkomstige aanpassingen kunnen worden gemaakt terwijl het materiaal voldoet aan de normale vraag en veiligheid.

Het is ten strengste verboden om de motor van het hefplatform aan te sluiten op de verkeerde voeding. Het moet worden gewaarborgd dat de spanning 380V of 220V is, en dagelijks schoonmaakwerk moet worden uitgevoerd. Stof en vuil op de motor moeten tijdig worden gereinigd.


Geel.Fabrikant van schaarliftWat zijn de veranderingen in de markt?Onjuist gebruik van olie: Ontoereikend onderhoud van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften kan ook leiden tot kleine montageplekken van componenten waardoor het moeilijk is voor olie om een uniforme oliefilm op het wrijvingsoppervlak te vormen. Bovendien, vanwege assemblage en andere redenen,Geel.Dubbel schuifhydraulisch hefplatform, is het moeilijk om de uniformiteit van montageplekken te verzekeren, waardoor de efficiëntie wordt verminderd en vroegtijdige abnormale slijtage van apparatuurcomponenten wordt veroorzaakt; In ernstige gevallen kan het krassen of beet op het wrijvingsoppervlak van precisiemontage veroorzaken, wat leidt tot het optreden van abnormaal apparatuurgeluid.

Product range.Controleer de kwaliteit en het niveau van de hydraulische olie. Wanneer het hefplatform naar een hoge positie wordt verhoogd, moet het hydraulische olieniveau 40-50 millimeter hoger zijn dan de bodem van de olietank. Wanneer de kleur van de hydraulische olie donkerder wordt, de olie plakkerig wordt, of er vreemde voorwerpen zoals grind in de olie zijn, moet de hydraulische olie tijdig worden vervangen. Het hydraulische systeem van het hefplatform moet worden gecontroleerd op hydraulische en pijpleidingverbindingen. Als de pijpleiding beschadigd is, moet deze onmiddellijk worden vervangen; Wanneer er losheid in het verbindingsdeel is, span de pijpverbinding aan.

Vertraag de gladheid en hydraulische olie van verschillende afdelingen zoals de versnellingsbak, versnellingsbak, en externe meshing tandwielen volgens de vereisten in de gladheidstabel.

Elke maand moet er voor worden gezorgd dat er twee keer boter wordt toegevoegd aan de transmissiepositie waar de vetnippel zich bevindt. Voor gebieden waar geen boter kan worden toegevoegd, is het noodzakelijk om het oliecircuit te wissen of de vetnippel te vervangen totdat boter kan worden toegevoegd. Anders is het verboden om de apparatuur te gebruiken.

Geel..Er zijn vreemde voorwerpen in de olietoevoerpijp van het hydraulische hefplatform, die ongelijke krachtverdeling tijdens de levering van hydraulische olie kunnen veroorzaken resulterend in ongelijke oppervlakteomstandigheden.Het wordt aanbevolen om zorgvuldig te controleren of de toevoerpijp glad is.

Voorzorgsmaatregelen voor dagelijks onderhoud van hydraulische lift: Controleer alle hydraulische leidingen en verbindingen van de hydraulische lift. De leidingen mogen niet beschadigd zijn en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid.

Voordat u de liftlagers installeert, open de verpakking niet te vroeg. Dit kan gemakkelijk leiden tot vroegtijdige lagerverontreiniging, die kan leiden tot vroegtijdige lagerschade. Bovendien, zorg ervoor dat de installatieomgeving schoon is en breng geen ijzervijlen, Langdurig gebruik kan ook de loop tussen lagers beïnvloeden, wat leidt tot een afname van de levensduur van de lift.