Voorburg.kgmPrijs van hydraulisch hefplatformwelke kennis?

omroeper:hp237HP184976196 vrijgavetijd:2023-11-20 12:36:26

Voorburg.kgmMobiel hefhydraulisch platform,

Controleer regelmatig de verbinding van elk onderdeel en draai het vast als er enige losheid is. De dichtheid van de lichaamsverbindingsbouten moet worden gecontroleerd wanneer het lichaam onder druk staat (de roterende arm kan worden gebruikt om compressie te veroorzaken), en alle verbindingsassen moeten gespleten pennen hebben en voldoende zijn.

Vouwende liftcategorie 4: De straal van een vouwende lift is samengesteld uit twee staalplaten en verscheidene van hen zijn omgekeerd; U” De zigzag verbindingskaart is gelast en verbonden, waardoor een opening in het midden wordt gevormd.De voor- en achterkant kunnen respectievelijk vooruit en achteruit bewegen, en de katrol die is aangesloten op de elektrische takel kan in het spoor worden geplaatst dat door deze opening wordt gevormd. Zo overwinnen de gebreken van onredelijke structuur en ongemakkelijk gebruik van bestaande huishoudelijke liften. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van een redelijke structuur, eenvoudige productie, lage kosten, handig gebruik, sterke bruikbaarheid, en kan door meerdere huishoudens of één huishouden worden gebruikt.

Voorburg.kgm.De kolom keurt profielen met hoge sterkte goed, met hoge veiligheid en licht algemeen gewicht.

Een speciaal ontworpen geleidingswielinrichting tussen masten zorgt voor een soepel en soepel heffen.

.Tijdens de rotatieverrichting van de lift, is het noodzakelijk om de onderarm op een bepaalde hoogte te tillen alvorens de rotatie te starten.De rotatie moet traag zijn, en aandacht moet worden besteed aan of de afstand tussen de schuifarm en het platform aan elk materiaal voldoet aan veiligheidseisen.

Probleem: Het stroomlampje van de lift brandt niet en het heffen werkt niet. Methode: Controleer of het netsnoer correct is aangesloten op het stopcontact; Controleer of de schakelaar van de stroomonderbreker gesloten is en of de schakelaar van de lekbeveiliging is geactiveerd.

De carrosserie van het voertuig moet worden geaard volgens de voorschriften, en de hefverrichting moet worden geleid door de persoon die verantwoordelijk is voor het werk.De persoon die verantwoordelijk is moet het standaardsignaal volgen en communiceren met de lift operator. Het uitgezonden signaal moet duidelijk en nauwkeurig zijn.


Voorburg.kgmPrijs van hydraulisch hefplatformwelke kennis?Methode: Controleer of de hydraulische olie in de brievenbus voldoende is; Controleer of de olievuldop van de brandstoftank te dicht is, waardoor problemen ontstaan bij het zuigen van de oliepomp Controleer of de aansluiting van de oliepompzuigpijp los is om lucht uit de oliepomp te voorkomen; Controleer of de motor, deksel, enz. zijn verplaatst, controleer of de motor dekking, enz. zijn verplaatst, of de bevestigingsschroeven los zijn en of de omgevingstemperatuur van de gebruikte apparatuur voldoet aan de gespecificeerde gebruiksvoorwaarden.

De elektrische lift wordt volledig gemaakt van hoge sterkte aluminiumprofielen. Vanwege de hoge sterkte van de profielen, heeft het de voordelen van mooie verschijning, kleine grootte, lichtgewicht, compacte structuur, geschikte beweging, stabiel hefplatform, geschikte verrichting, veiligheid en betrouwbaarheid, waardoor het werk op grote hoogte handiger en sneller wordt. Het kan snel en langzaam lopen, en kan snelheid aanpassen. Het is een ideaal werkmateriaal op grote hoogte voor moderne bedrijfsveiligheidsproductie.

Stap 3, testrit, druk op de&quo; knop op de elektrische doos onder de lift; Liter; Druk op de knop op de doos van het elektrische paneel wanneer deze wordt verhoogd tot de helft van de nominale hoogte; Stop&# quo; Druk op de knop om te controleren op lekken, krassen en druk in de hydraulische leidingen, connectoren en elektrische circuits. Pas nadat de lift verticaal verticaal is,Voorburg.kgmHydraulische heftruck platformwagen, kan deze blijven stijgen tot de hoogte van de lift.

Workshop cost.Liften, vanwege hun superieure prestaties en handig gebruik, nemen een groot deel in de zware machineindustrie in en zijn altijd vertrouwd door klanten. Als het gaat om het gebruik ervan, zijn de stappen voor het gebruik van de lift als volgt: stap op de lift, sluit de voeding aan en zorg ervoor dat het veiligheidsindicatorlampje werkt.

Het standaard rackvrije ontwerp van de hef- en dalende machine met hoge veiligheidsprestaties zorgt ervoor dat het platform niet zal vallen, en de grens- en eindschakelaars zorgen verder voor de veiligheid van bouwpersoneel.

De verschillende materialen die voor hetzelfde model worden gebruikt, zijn mogelijk niet de reden voor de offerte. Sommige gewetenloze handelaren gebruiken materialen die dun en schaars zijn waardoor de hoeken worden bespaard om ervoor te zorgen dat u ze alleen op korte termijn normaal kunt gebruiken, maar hun veiligheidsprestaties en levensduur zullen veel slechter zijn. Daarom, wanneer we liften gebruiken, als de prijs aangeboden door dit bedrijf over het algemeen zeer laag is, moeten we het zorgvuldig overwegen en geen grote zaak maken van kleine dingen.


Voorburg.kgmPrijs van hydraulisch hefplatformwelke kennis?Bovendien is het noodzakelijk om de lift meerdere keren met regelmatige tussenpozen op te heffen en te laten zakken om ervoor te zorgen dat de hydraulische olie binnenin en het vet op de componenten niet verkeerd uitgelijnd worden door langdurige immobiliteit. Ook is het belangrijk om aandacht te besteden aan de werking van de te observeren componenten. Als de temperatuur relatief laag is,Voorburg.kgmOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatform, is het noodzakelijk om regelmatig de hydraulische olie van de lift te controleren. Als deze abnormaal is, moet deze tijdig worden vervangen door nieuwe hydraulische olie. Mechanisch onderhoud moet ook goed worden gedaan, anders oxidatie en verslechtering kunnen optreden en schade aan de lift veroorzaken. Gespecialiseerd in product- en hernieuwbare hulpbronnen, waaronder fabrikanten van mobiele liften

Quality inspection report.Methode: Controleer of de hydraulische olie in de brievenbus voldoende is; Controleer of de olievuldop van de brandstoftank te dicht is, deksel, enz. zijn verplaatst, controleer of de motor, dekking, enz. zijn verplaatst, of de bevestigingsschroeven los zijn en of de omgevingstemperatuur van de gebruikte apparatuur voldoet aan de gespecificeerde gebruiksvoorwaarden.

C. Laat alle hydraulische olie in de olietank afvoeren, open de olietank haal het oliezuigfilter eruit, reinig het en breng het terug naar de olietank. Installeer het in zijn oorspronkelijke positie. Vul de brandstoftank met nieuwe olie.

De toepassing van hydraulische liften in onze productie is zeer gebruikelijk geworden en speelt een belangrijke rol, met name in het gebruik van goederen op grote hoogte.

Voorburg.kgm.Door bovenstaande punten te bereiken, geloven we dat de levensduur van de liften die we gebruiken kan worden verlengd en de veiligheid in gebruik ook aanzienlijk kan worden verbeterd.

Controleer regelmatig alle draden en kabels op beschadiging. Tijdig verband leggen en beschadigde onderdelen vervangen.

Door bovenstaande punten te bereiken