Wolfsberg.Mast type lift van aluminiumlegeringHet kiezen van een fabrikant is van cruciaal belang

omroeper:hp750HP120486450 vrijgavetijd:2023-11-20 18:39:40

Eisen voor het oversteken van verschillende obstakels. De twee eindbeugels zijn verticaal verstelbaar en kunnen worden gebruikt voor bewerkingen op hellingen of treden met een bepaalde helling.

Het zelf lopende werkplatform op grote hoogte heeft een sterk aanpassingsvermogen en kan in ruwe omgevingen en algemene explosiebestendige plaatsen worden gebruikt.

Wolfsberg..Als deze situatie niet tijdig wordt gecontroleerd, zullen de potentiële problemen zeer groot zijn. Als u onderhoudsgewoonten ontwikkelt, kunt u voor en na gebruik goede inspecties van het platform uitvoeren.

Als het stationaire toerental van de lift van de aluminiumlegering na het bovenstaande onderhoud nog steeds niet verbetert, kan de fout worden veroorzaakt door de motor, meestal als gevolg van de buitensporige kloof tussen de stang van de inlaatklep van de motor en de geleidepijp, of het kan te wijten zijn aan de motor die grote reparaties en verminderde technische prestaties nodig heeft. Daarom moet de cilinderkop voor onderhoud worden gedemonteerd.

.Met de voortdurende ontwikkeling van de economie, het voldoen aan de behoeften van de samenleving en het verhogen van de productiviteit, spelen liften van aluminiumlegeringen een belangrijke rol in operaties op grote hoogte.

Het platform strekt zich uit met 0,9 meter, waardoor het werkgebied wordt uitgebreid.

De kwaliteit en het niveau van hydraulische olie. Het hefplatform moet gedurende het hele proces worden verhoogd, en in deze positie moet het hydraulische olieniveau 40-50 millimeter hoger zijn dan de bodem van de doos. De hydraulische olie is donkerder, kleverig of heeft vreemde voorwerpen zoals grind. Indien gevonden, moet deze tijdig worden vervangen.


Wolfsberg.Mast type lift van aluminiumlegeringHet kiezen van een fabrikant is van cruciaal belangControleer de kwaliteit en het niveau van de hydraulische olie. Wanneer het hefplatform naar een hoge positie wordt verhoogd, moet het hydraulische olieniveau 40-50 millimeter hoger zijn dan de bodem van de olietank. Wanneer de kleur van hydraulische olie donkerder wordt, wordt de olie plakkerig, of er vreemde voorwerpen zoals grind in de olie zijn, hoe moet een lift van de aluminiumlegering worden onderhouden? Terwijl we maandelijks onderhoud aan de lift van de aluminiumlegering uitvoeren moeten we niet vergeten om jaareindeonderhoud op de lift van de aluminiumlegering uit te voeren. Laten we eens kijken hoe de lift van de aluminiumlegering jaarlijks onderhoud moet ondergaan.

Platformdeel: Het is een platform van de staalstructuur dat zware voorwerpen draagt, die kunnen worden gesloten (d.w.z. autotype) of open,Wolfsberg.Zelfrijdende lift van aluminiumlegering, met geleiderollen of geleideschoenen geïnstalleerd aan beide zijden. Een professionele fabrikant van liften van aluminiumlegering, met hoge kwaliteit en lage prijs.Het is brandwerend, waterdicht, hoge temperatuur bestendig, stevig, duurzaam en veilig en betrouwbaar

Lift van de aluminiumlegering: Het volautomatische werkplatform op grote hoogte heeft een stevige structuur, kan het lopen in verschillende werktoestanden zonder de noodzaak van externe voeding.Het handvat kan lopen op een instelbare snelheid, met flexibele beweging, handige bediening en gemakkelijk tillen.Slechts één persoon kan vooruit, snel, langzaam lopen, en op en neer bewegingen voltooien, het besparen van arbeid en inspanning. Kan volgens gebruikersvereisten worden ontworpen en geproduceerd.

How many?.De reductieversnellingsbak, versnellingsbak, extern meshing gear en andere delen evenals de hydraulische olie, worden allemaal uitgevoerd volgens de vereisten in de tabel. Wij bieden verschillende fabrikanten van de lift van de aluminiumlegering aan individuen en ondernemingen landelijk voor een lange tijd, met on-site schikking en eerlijke verrichting.We hebben kantoren in verschillende regio's en kunnen samenwerken voor een lange tijd

Methode: Controleer de lengte of diameter van de voedingsleiding Wanneer de draadlengte niet meer dan 25 meter is, mag de draaddiameter niet minder dan 1m ² zijn; Wanneer de draadlengte niet groter is dan 50 meter, zou de draaddiameter niet minder dan 5m ² moeten zijn. U kunt proberen de stekker direct op het stopcontact te bevestigen zonder de kabel te verplaatsen.

Controleer de rollen, tussenassen en lagers; Pin en lager van de oliecilinder; Gelijkheid en slijtage van de scharnieras en lagers van de giek; Vul bovenstaande componenten met olie. De levensduur van lagers kan ook sterk worden verbeterd.


Wolfsberg.Mast type lift van aluminiumlegeringHet kiezen van een fabrikant is van cruciaal belangDoor de bovenstaande punten te bereiken, geloven wij dat de lift van de aluminiumlegering die we gebruiken niet alleen zijn levensduur kan verlengen, maar ook de veiligheid in gebruik aanzienlijk kan verbeteren.

Packaging strategy.Hydraulische hefplatforms worden veel gebruikt in fabrieksonderhoud gemeentelijke bouw en decoratie van hotels in industriële en mijnbouwondernemingen, met betrouwbare kwaliteit en perfecte prestaties.

De liften van de aluminiumlegering zijn gemeenschappelijke platforms van het werkmateriaal op grote hoogte,Wolfsberg.Multi mast aluminiumlegering hefplatform, die op basis van hun prestaties in verschillende categorieën kunnen worden verdeeld.Verschillende soorten liften hebben ook verschillende functies.

Hydraulische hefplatforms worden veel gebruikt in fabrieksonderhoud, gemeentelijke bouw en decoratie van hotels in industriële en mijnbouwondernemingen, met betrouwbare kwaliteit en perfecte prestaties.

Wolfsberg..Uitgerust met een handmatige afdalingsklep voor noodafdaling bij stroomuitval.

Het zelf lopende werkplatform op grote hoogte heeft een sterk aanpassingsvermogen en kan in ruwe omgevingen en algemene explosiebestendige plaatsen worden gebruikt.

De contactopening en sluiting van de reisschakelaar van elk veiligheidsapparaat moet betrouwbaar zijn en de contactkrater moet tijdig worden gepolijst.