Verona.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringTechnologisch innovatie-ecosysteem

omroeper:hp275HP127226562 vrijgavetijd:2023-11-20 18:39:41

Of de trillingsverouderingsbehandeling de resultaten heeft bereikt, kunnen worden beoordeeld op basis van de parametercurveobservatiemethode.

Er is geen vervuiling, geen uitlaatgas, een groot werkbereik en sterke vloeibaarheid. Vooral geschikt voor koelopslag en dichtbevolkte gebieden (treinstations, busstations, luchthavens). Wijd gebruikt in industrieën zoals stedelijke bouw, olievelden, vervoer, en gemeentelijke administratie. Volgens persoonlijke vereisten kunnen veiligheidsvoorzieningen zoals noodverlagende apparaten, balanskleppen en automatische drukhandhavingsapparaten worden geïnstalleerd in geval van stroomuitval, evenals veiligheidsvoorzieningen om overbelasting van hefplatforms op grote hoogte, lekbeschermingsapparaten beschermingsapparaten voor faseverlies en veiligheidsbeschermingsapparaten te voorkomen om hydraulische pijpbreuk te voorkomen.

Verona..  ?? Wanneer de dienst van toezicht op de bouw zijn verantwoordelijkheden voor veiligheidstoezicht en inspectie vervult, beveelt zij de onmiddellijke eliminatie van potentiële veiligheidsrisico's bij de productie van bouwliften en vrachtliften die tijdens de inspectie zijn ontdekt. Indien de veiligheid niet kan worden gewaarborgd vóór of tijdens de eliminatie van grote veiligheidsrisico's voor de productie, wordt zij bevolen werknemers uit het gevaarlijke gebied te evacueren of de bouw tijdelijk te stoppen. Bij het onderzoek en de controle van gevaren moet het onderzoek ernstig zijn, moet de rectificatie vastberaden zijn en de resultaten worden geconsolideerd.

Bestuurders moeten zoveel mogelijk toezicht houden op de uniforme verdeling van de goederen die door het platform op het platform worden vervoerd, om gedeeltelijke lading te voorkomen en overbelasting te verbieden. plat

.Naast maandelijks onderhoud is ook jaareinde onderhoud erg belangrijk. Aan het einde van het jaar moeten de hydraulische en pijpleidingverbindingsdelen van de machine tijdig worden vervangen volgens bestaande schade. Bovendien is het noodzakelijk om het oliezuigfilter te reinigen en vervolgens terug te keren naar de olietank in zijn oorspronkelijke positie, en de olietank moet ook worden vervangen door nieuwe olie. Alleen door aandacht te besteden aan het onderhoud van het hefplatform kan het mensen beter dienen. Hydraulische olie is het werkmedium van liften, die een rol spelen in systeem, energieoverdracht, anti-corrosie, roestpreventie, koeling, opent de elektrische knop het hydraulische hefplatform.

De selectie van trillingsopnamepunten verwijst naar het plaatsingspunt van de sensor, die wordt gebruikt om de trillingsamplitude van het werkstuk te meten. Volgens GB/T25712-2010, zou de versnellingssensor op het werkstuk met een bepaalde stijfheid en een grote amplitude moeten worden geplaatst, en de testrichting moet worden aangepast om loodrecht op het vlak te zijn waar de effectieve zone van de trillingsmodus is gevestigd. Gezien de complexe structuur van het heffundatiewerkstuk en de ongelijke dikte van elk onderdeel, wordt het trillingsopnemingspunt in een dik gebied in het midden van het onderdeel ingesteld.


Verona.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringTechnologisch innovatie-ecosysteemDe classificatie van zelfrijdende hefplatforms in de huidige markt kan worden onderverdeeld in: auto gemonteerd, schaarvork en gebogen arm.

Vervoer van goederen tussen verdiepingen van kamers, restaurants en restaurants. De lage hoogte is tussen 150-300mm, vooral geschikt voor werkplekken die putten niet kunnen graven. En er is geen behoefte aan hogere hefpunten, met diverse vormen (enkele kolom, dubbele kolom, vier kolom), stabiele materiaalverrichting, eenvoudige en betrouwbare verrichting, economische en geschikte goederenoverdracht, en moeilijk om smalle ruimten op te lossen die de vereisten niet kunnen bereiken Een aangepast leveringsplatform kan worden gecreëerd, en het product hydraulische systeem is uitgerust met anti-val, bovenste en onderste deurinteractie, en bedieningsknoppen kunnen op elke verdieping en hefplatform werkbank worden ingesteld om multi-point te bereiken. Het product heeft een stevige structuur, een grote draagkracht, soepel heffen, eenvoudige en handige installatie en onderhoud, waardoor het een ideale en economische ladingtransportapparatuur is voor het vervangen van liften tussen lage verdiepingen. Het hijsstadiumapparaat is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor gegevensverwerking van het verrichtingsmechanisme en de werkbalk van het voertuig, het berekenen van het veiligheidsgebied van het hijsstadium, en is geschikt voor het elektrische controlesysteem van het zelf hijsstadium hijsplatform De belangrijkste sensoren in het elektrische controlesysteem omvatten hoeksensoren, lange hoeksensoren, dubbele ashellingssensoren, en energiebesparing van het oliecilindersysteem.

De impact van lage temperatuuromgeving op hydraulische olie, vet en diesel van hydraulische liften Het opheffende been intrekking en vrijlatingssysteem en de opheffende, draaiende en telescopende acties van zware verrichtingen worden allemaal overgedragen door hydraulische olie als werkmedium. De viscositeit van hydraulische olie is cruciaal.Als de viscositeit te hoog is, neemt de interne wrijvingsweerstand van het systeem toe, neemt het drukverlies toe, stijgt de olietemperatuur te snel en loopt de werking achter; De viscositeit is te laag, het volumetrische rendement van de pomp is laag, de prestaties zijn slecht en de wrijvingsweerstand tussen componenten neemt toe. De viscositeit van hydraulische olie varieert met de werktemperatuur, kan een geleideraillift, ook bekend als een hydraulische lift, die soepel loopt, weinig lawaai heeft geschikt is voor onderhoud en heeft een lange levensduur. In geval van een stroomuitval, handmatige noodafdaling kan worden gebruikt, die veilig, handig, snel en praktisch is. Het 04 pompstation kan volgens de omgeving ter plaatse worden aangepast, geschikt voor 2-3 vloeren van staalconstructies of betonfabrieken. Zowel de interne als externe delen kunnen worden gebruikt. Het 05 pompstation keurt een joint venture pompstation en een geïmporteerd pompstation uit Italië goed. Als de snelheidsvereiste te hoog is, kan een joint venture aangepaste pompstation worden gebruikt om aan de ideale leveringsvereisten te voldoen. De 06 oliecilinder en afdichtingen zijn gemaakt van geïmporteerde componenten, die het probleem van onstabiele oliedruk voor klanten oplossen Het olielekkageprobleem van componenten 07. De oliecilinder is ingebouwd in het platform 08. Het op zwaar werk berekende wiel van staaldraad of de gewogen speciale ketting verzekert veiligheid 09. De automatische verzekering tijdens het hefproces verzekert voertuigveiligheid 10. Het synchrone apparaat tijdens het hefproces zorgt ervoor dat het voertuig niet kan omkeren 11. De alarminstelling vóór het vallen op de grond verzekert de veiligheid van de machinist 12. De ketting- of staaldraadbreukbeschermingsinrichting 13. Het hydraulische systeem drukverlies preventie beschermingsapparaat 14. De lift speciale platte laag permanente magneetschakelaar wordt geselecteerd,Verona.Professionele hefplatform van aluminiumlegering, Het nivelleringseffect is goed. 15. De afstand tussen zware en lege ladingen is klein, en de nivelleringsnauwkeurigheid is hoog. 16. Standaard liftborden, lcd-display callboxen relevante bedradingsharnassen en connectoren worden geselecteerd. Mooi uiterlijk, eenvoudige bediening, kabelboom verbonden met connectoren, met automatische en handmatige opties.

Noodstop: Druk op de schakelaar van de noodknop om de machine op te heffen of te laten zakken.

Noodstop: Druk op de schakelaar van de noodknop om de machine op te heffen of te laten zakken.


Verona.Hydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringTechnologisch innovatie-ecosysteemVergelijk enkele parameters en controleer zorgvuldig of de technische parameters op het naamplaatje consistent zijn met de parameters die zijn verstrekt in het vorige contract voor technische parameters van de fabrikant, om ervoor te zorgen dat er geen fouten zijn gemaakt.

Create brilliance.Lage mislukkingspercentage: Door het gebruik van hydraulische systemen en goede methoden, kan het mislukkingspercentage van liftbediening worden verminderd.

De causale analysemethode, die onderhoudsbeheer nauw kan combineren met foutopsporing, wordt wijd aangenomen.

De oppervlakteverf keurt een bakproces met goede corrosieweerstand goed.

Verona..Het voordeel van civiele techniek voor geleiderailliften is dat er geen behoefte is aan een machinekamer boven de takelbaan. De machinekamer kan worden geïnstalleerd op een hoogte van vijf meter of meer op de bovenste verdieping, en kan worden ingesteld binnen een straal van 15 meter van de takelbaan. Voordat u begint, moeten de kabels en aardingsdraden worden gecontroleerd en bevestigd intact te zijn, en de schakelaar moet in de nulpositie zijn. Nadat de stroom is ingeschakeld, moet de spanning worden gecontroleerd en bevestigd om normaal te zijn, en er zou geen lekkage tijdens het testen moeten zijn. Het moet worden getest en bevestigd dat de elektrische vergrendelende apparaten bij elk grensapparaat, ladderkooi, behuizingsdeur, enz. in goede en betrouwbare staat zijn, en de elektrische instrumenten gevoelig en effectief zijn. De veiligheidsairbag van het zijgordijn kan voorkomen dat onderhoudspersoneel tijdens het werk in de spleet tussen het platform en de gootsteen stapt. Voorbereiding voor gebruik: Kennis met het juiste gebruiksproces en het juiste gebruiksproces van hydraulische hefplatforms is de fundamentele voorwaarde voor het verzekeren van normale werking en het verlengen van de levensduur van een hydraulisch hefplatform Er zijn twee belangrijkste kanalen voor het begrijpen: ten eerste, de gebruiks- en bedieningshandleiding verstrekt door de fabrikant wanneer het hydraulische hefplatform de fabriek verlaat, die gebruikers zorgvuldig moeten lezen; De tweede is de overeenkomstige opleiding op het gebruik van het materiaal na installatie en debugging. Xilang Deurindustrie zal professionele installatie technische ingenieurs regelen om het hydraulische hefplatform op de locatie van de klant te installeren. Nadat de installatie is voltooid zal het team van technisch personeel training over het verrichtingsproces en veiligheidsvoorzorgsmaatregelen van het hydraulische hefplatform voor de relevante gebruikers verstrekken. Tegelijkertijd zullen zij ook sommige onderhoudskwesties in de toekomst uitleggen; Inspecteer zorgvuldig de slijtage van componenten. Aangezien het een nieuw verwerkte en geassembleerde component van het hydraulische hefplatform is, kunnen er subtiele afwijkingen in vorm en grootte zijn, die normale werking en een periode van lopen vereisen. Tijdens het lopen in periode, is het noodzakelijk om real-time aandacht te besteden aan of er overmatige slijtage is. Als er sprake is, Xilang Door Industry, de fabrikant van het hydraulische hefplatform, zou professionele behandeling op een tijdige manier moeten verstrekken om apparatuurstoringen van tevoren te voorkomen; Na gebruik voor een periode van tijd de nodige werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.Na gebruik voor een periode van tijd, moeten de pennen en lagers van het hydraulische hefplatform worden verzekerd om slijtage te voorkomen,Verona.Bewerking van het hefplatform met schaarvork, en sommige olie of vet kan op de juiste manier worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat het product zijn optimale bedrijfstoestand bereikt; Bevestig meerdere keren of er geluid is tijdens het werkproces. Zoals het tijdens de aanloopperiode is, is het noodzakelijk om zorgvuldig te observeren tijdens het gebruik. Als er geluid wordt gevonden tijdens de werking van het hydraulische hefplatform, is er geen noodzaak om zich zorgen te maken over het in de vorige fase van het gebruik. Onder normale omstandigheden, lopen meerdere keren, en na de aanloop, verdwijnt het geluid natuurlijk. Echter, als er geluid voor een lange tijd, verdwijnt het niet of verzwakt. Op dit moment, moet de fabrikant het probleem onmiddellijk oplossen; Voor verbetering op lange termijn, van uitstekende kwaliteit en van gunstige prijs. Het wordt aanbevolen om een toegewijde persoon regelmatig de onderdelen te laten controleren op losheid na het draaien van het hydraulische hefplatform voor een cyclus. Voor gebruik, wordt aanbevolen om elke schroef, moer, circlip, stop, oliepijpverbinding, enz. te controleren op eventuele tekenen van losheid. Als deze worden gevonden, moeten ze worden versterkt of vervangen op een tijdige manier om gebruiksfouten en ongevallen te voorkomen. Na het starten, moet een no-load hijstest worden uitgevoerd om de effectiviteit van elke transmissiemechanisme rem te meten.Pas na bevestiging dat het normaal is kan de werking beginnen.

Nu met de komst van de zomer, zal het hefplatform van de aluminiumlegering zeker lijden aan hoge temperatuur en regenstorm in de zomer.Het is gemakkelijk om na een lange tijd onder deze voorwaarde te roesten, die de levensduur van de apparatuur ernstig zal verkorten en veiligheidsproblemen zal veroorzaken. Hoe moeten we roest voorkomen?

Het product vervoert voornamelijk diverse werkvloer goederen boven en onder; Een driedimensionale garage- en garagevloer, hoogbouw autoliften, enz. Het hydraulische systeem van het product is uitgerust met anti-val- en overbelastingsveiligheidsbeschermingsapparaten, en bedieningsknoppen kunnen op elke verdieping en hefplatform werkbank worden ingesteld om meerpuntige productstructuur, stabiel heffen,Verona.Volledig zelfrijdend hefplatform, eenvoudige en handige installatie en onderhoud te bereiken Het is een economisch en praktisch ideaal vrachtmateriaal dat liften in lage verdiepingen kan vervangen. Afhankelijk van de installatieomgeving en de gebruiksvereisten van de lift, kunnen verschillende optionele configuraties worden geselecteerd om betere resultaten te bereiken De vaste schuifvork hydraulische lift is een speciaal hydraulisch hefplatform voor het vervoer van goederen tussen gebouwvloeren. Het product wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het opheffen en verlagen van goederen in werkplaatsen, pakhuizen, en diverse planken: driedimensionale garages garages, vloerhoogtes, autoliften, enz.