Xinhua.Hydraulische heftafel heffenDe stabiliteit wordt beïnvloed door de glijrail

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2023-12-06 17:12:01

Controleer de rollen, tussenassen en lagers; Pin en lager van de oliecilinder; Gelijkheid en slijtage van de scharnieras en lagers van de giek; Voeg olie toe aan de bovenstaande componenten voor onderhoud van buitenliften en fabrieksliften. Verleng de levensduur van lagers.

Laten we het over de lift hebben, hetzelfde geldt voor de lift. Natuurlijk kunnen er tijdens de stage nog vragen zijn over de lift, moet het onmiddellijk worden vervangen. De zorg en het onderhoud van staaldraadkabels moeten strikt de voorschriften volgen.

Regelmatig bijtanken is noodzakelijk voor onderhoud van de lift: Tijdens het gebruik van de lift, vanwege de grote belasting, is er ook aanzienlijke wrijving tussen verschillende componenten met name de liftketen en liftschachtpennen. Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat er een passende hoeveelheid olie wordt toegevoegd voor elk gebruik om flexibiliteit en niet blokkeren tijdens het gebruik te garanderen. Als de lift in werking is en once&quo; verschijnt; Squeak and Squeak&# quo; Het wrijvingsgeluid kan in principe worden bepaald door een gebrek aan olie in de lift. Het is noodzakelijk om onmiddellijk te stoppen met werken en de oorzaak te onderzoeken, en kan niet gedwongen werken, wat gemakkelijk onvoorziene verborgen gevaren kan veroorzaken. Samenvatting: Regelmatig bijtanken is niet toegestaan bij onderhoud van de lift.

.Motor draait niet: De motor is gebroken, en de fabrikant zal het behandelen. Wij zijn een lange termijn fabrikant van schaar type liften.

Als de hydraulische klep beschadigd is, moet de effectiviteit ervan worden gehandhaafd en kan deze tijdig worden vervangen. Lange termijn gericht op alle soorten hooggeprijsde schaarlift fabrikanten landelijk, met redelijke prijzen en uitgebreide diensten, hebben we erkenning van onze klanten verkregen

Losmaken: De motorventilator maakt een geluid wanneer hij draait. Als de schroeven die de motor bevestigen los zijn, gekoppeld aan zijn eigen trilling botst de motor met andere componenten, resulterend in een geluid; De verbindingen van elke pin as zijn droog, ontbreekt olie, en er is harde wrijving tussen de ijzeren delen, die niet alleen de componenten beschadigt, maar ook abnormale geluiden produceert. Daarom moet de editor nogmaals benadrukken dat tijdig onderhoud en frequent bijtanken belangrijk zijn; Als het hydraulische hefplatform niet stijgt, is er lucht in de hydraulische olie.U kunt het uitlaatgat openen,Xinhua.Hydraulisch klein hefplatform, gas toevoegen en vervolgens weer vastdraaien; Hydraulische olie stolling: vervang de hydraulische olie; Olielekkage: Controleer of er olie lekkage is op de interfaces van elke oliepijp. Als er olie lekkage is, vervang het op een tijdige manier; Motoromkering: Controleer op bedradingsfouten; (Fabrikanten van hydraulische hefplatforms die elektriciteit niet tijdig begrijpen)


Xinhua.Hydraulische heftafel heffenDe stabiliteit wordt beïnvloed door de glijrailElevatoren hebben allemaal overbelast gebruik van liften. Hoewel liften een grote overbelastingscapaciteit in ontwerp hebben, wat gemakkelijk schade kan veroorzaken zoals oliecilinderdak vallen en liftbeugel vervorming. Dus moet het als volgt worden samengevat: Onderhoud van liften moet worden uitgerust met fulltime lifters die training hebben ondergaan op het werk, en illegale bediening en gebruik zijn strikt verboden.

Hang de zelfsluitende apparaathaak op de metalen ring van de veiligheidsgordel tijdens werkzaamheden op grote hoogte.

Bij oververhitting in de elektromotor tijdens dagelijks onderhoud van de lift, obstakels te verwijderen en vervolgens verder te lopen.De motorlagers moeten soepel en uitstekend zijn.

supply.Losmaken: De motorventilator maakt een geluid wanneer hij draait. Als de schroeven die de motor bevestigen los zijn, gekoppeld aan zijn eigen trilling, botst de motor met andere componenten, resulterend in een geluid; De verbindingen van elke pin as zijn droog, ontbreekt olie, en er is harde wrijving tussen de ijzeren delen, die niet alleen de componenten beschadigt, maar ook abnormale geluiden produceert. Daarom moet de editor nogmaals benadrukken dat tijdig onderhoud en frequent bijtanken belangrijk zijn; Als het hydraulische hefplatform niet stijgt, is er lucht in de hydraulische olie.U kunt het uitlaatgat openen, gas toevoegen en vervolgens weer vastdraaien; Hydraulische olie stolling: vervang de hydraulische olie; Olielekkage: Controleer of er olie lekkage is op de interfaces van elke oliepijp. Als er olie lekkage is, vervang het op een tijdige manier; Motoromkering: Controleer op bedradingsfouten; (Fabrikanten van hydraulische hefplatforms die elektriciteit niet tijdig begrijpen)

De apparatuurverrichting is zeer eenvoudig, druk gewoon op de verrichtingsknop, en de hoogteaanpassingsraad van het materiaal zal automatisch stijgen; Laat de knop los, pas het gewicht van de plaat aan om te vallen,Xinhua.Hydraulische hefplatform vrachtlift, en de tongplaat kan worden gebruikt door het op de vrachtwagen te plaatsen.

Liften zijn nu erg populair onder mensen en kunnen gemakkelijk goederen vervoeren naar hoogbouw. Onder hen zijn hydraulische liften populairder onder mensen, en mensen kunnen degene kiezen die bij hen past volgens hun werkelijke situatie. Tijdens normaal werk is het echter belangrijk om aandacht te besteden aan de hijssnelheid van hydraulische liften en fouten te voorkomen. Dus welke factoren zullen de hefsnelheid van hydraulische liften beïnvloeden?


Xinhua.Hydraulische heftafel heffenDe stabiliteit wordt beïnvloed door de glijrailDe inconsistente productieafmetingen van de hydraulische hefplatformsteunstangen zijn een kwaliteitsdefect van de hefplatformapparatuur zelf. Het wordt aanbevolen dat de fabrikant ze vervangt, omdat de kans dat deze situatie optreedt relatief laag is.

How many?.Bij oververhitting in de elektromotor tijdens dagelijks onderhoud van de lift, is het noodzakelijk om de auto snel te parkeren,Xinhua.10 meter hydraulisch hefplatform, obstakels te verwijderen en vervolgens verder te lopen.De motorlagers moeten soepel en uitstekend zijn.

Het belangrijke punt van het handhaven van de lift is om onmiddellijk te stoppen met werken ongeacht een abnormaal verschijnsel toegestaan.Het personeel van de liftclientservice moet de abnormale situatie van de lift uitleggen, samenwerken met de inspectie van de lift, en de abnormale situatie zo snel mogelijk oplossen alvorens de lift opnieuw te starten en het werk opnieuw te beginnen. Wanneer de abnormale situatie van de lift niet wordt opgelost, is gedwongen bediening niet toegestaan, en de problemen die hierdoor worden veroorzaakt, kunnen niet worden onderschat.

Na zorgvuldige inspectie bleek dat het hoofdzakelijk werd veroorzaakt door twee redenen

Xinhua..Het dagelijkse onderhoud van hydraulische hefplatforms in dagelijks gebruik is essentieel, maar zelfs als de apparatuur normaal wordt onderhouden, kunnen we geen mogelijke problemen over het hoofd zien. Om ervoor te zorgen dat het hydraulische hefplatform veilig en soepel kan werken tijdens elke operatie, welke aspecten moeten we vóór gebruik controleren? Vandaag zal de redacteur u wat wetenschappelijke popularisatie geven.

Bewaar het product op een koele en droge plaats en vermijd regenachtig en sneeuwachtig weer tijdens het werk.

Bij werkzaamheden op hoogtes boven 1,5 meter moeten veiligheidsnetten of veiligheidsgordels worden gebruikt. Gespecialiseerd in de productie van schaar type liften, een 20-jaar oud merk met concurrerende prijzen en gegarandeerde kwaliteit!