Xinhua.Prijs van het heffen van hydraulisch platformVoorzorgsmaatregelen voordat u begint

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2024-01-07 12:07:16

Regelmatig onderhoud: Controleer regelmatig het circuitsysteem van het hydraulische hefplatform om te zien of er losheid is, en controleer of de draden en kabels verouderd of beschadigd zijn, wat elektrische lekkage kan veroorzaken. Als er een is, moet het tijdig worden gerepareerd om elektrische schokken te voorkomen.

Bewaar het product op een koele en droge plaats en vermijd regenachtig en sneeuwachtig weer tijdens het werk.

Xinhua..Nu u begrijpt hoe u een hydraulische lift moet gebruiken,Xinhua.Experiment met hydraulisch hefplatform, biedt het ons een veilige werkomgeving voor onze operators, en verbetert de efficiëntie en kwaliteit van het verlagen werk.

Het geleidemechanisme van het geleidemechanisme van de fabrikant van de geleideraillift is hoofdzakelijk samengesteld uit geleideplastic buizen, geleidebeugels, compressieveren, veiligheidspluggen, geleideschalen en geleideschachten Als een semi-sectionele weergave van het geleidemechanisme wordt een smalle kloof gevormd tussen de twee geleideplastic buizen, en de opheffende doekriem strekt zich uit uit de doos van deze smalle opening om te voorkomen dat de doekriem in verwarring raakt en een leidende rol speelt. De veiligheidsstop wordt ondersteund door een geleidebeugel en een compressieveer Om te voorkomen dat de compressieveer stabiliteit verliest na het worden onderworpen aan kracht, is een kleine geleidestang ontworpen op de veiligheidsstop, en de opening tussen de kleine geleidestang en de veer is ontworpen volgens de tabel. De ophangarmschacht wordt gelast en geïnstalleerd met een ophangarmhaak aan beide uiteinden. Het materiaal wordt geselecteerd en getemperd om drie ophangpunten met de haak aan de onderste schaal van de doos te vormen. Het zachte ondersteuningshijsapparaat zal worden opgetild door de opgetilde persoon. Het draagvermogen van de ophangarm is om ervoor te zorgen dat de opgetilde persoon in een comfortabele staat kan zijn tijdens het rijden. De afstand tussen de twee ophangarmhaken wordt in de tabel als ontwerpreferentie vermeld, en de balansbalk wordt gebruikt om de balans van het hefapparaat te handhaven, waardoor het totale gewicht van de hefarm wordt verminderd.

.Het hydraulische systeem van de hydraulische instapbrug heeft stabiele prestaties, hoge kwaliteit, laag onderhoudstarief, en is stevig en duurzaam.

De haak van de veiligheidsgordel mag niet worden opgehangen aan onstabiele of bewegende voorwerpen. Hooggeprijsde en diverse specificaties van fabrikanten van schaarlift bieden tijdige levering met een hoge kosteneffectiviteit, en zijn uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten.

Controleer regelmatig of de werking van elk mechanisme normaal is en of er lawaai is. Als er fouten worden gevonden, moeten deze onmiddellijk worden geëlimineerd. Lange tijd heeft de fabrikant van schaarlift nooit van handen veranderd om prijsverschil te vermijden, en de prijs is 20% hoger dan de marktwaarde! Meer dan een ton is duurder!


Xinhua.Prijs van het heffen van hydraulisch platformVoorzorgsmaatregelen voordat u begintElk type machine of materiaal zal een reeks inspecties en debugging ondergaan alvorens de fabriek te verlaten, totdat alle aspecten gekwalificeerd zijn. Gewoon

Het belang van regelmatig onderhoud voor hydraulische hefplatforms is vergelijkbaar met het feit dat vrouwen huidverzorgingsproducten moeten gebruiken. Als ze niet regelmatig worden onderhouden, zullen rimpels vlekken en verschillende veroudering en kleurvervaging optreden naarmate ze ouder worden. Daarom moeten klanten de onderhoudshandleiding volgen die door de fabrikant wordt verstrekt en strikt elk onderhoudsitem volgen,Xinhua.Groot hydraulisch hefplatform, wat effectief het verouderingsprobleem van hydraulische hefplatforms kan vertragen; Tijdens het normale gebruik van hydraulische hefplatforms is overbelasting of gedeeltelijke lading ten strengste verboden. Gebruik strikt volgens de gebruiksaanwijzing in de gebruikershandleiding,Xinhua.Hydraulisch hefplatform met schaarvork, en richt u niet alleen op efficiëntie. Overbelasting kan ernstig leiden tot het instorten van het hydraulische systeem.

Openluchtliften en fabrieksladingliften zijn zwaar tillende mechanische apparatuur. Openluchtliften worden gebruikt voor het vervoer van goederen tussen verdiepingen van gebouwen, en zijn gespecialiseerde hydraulische ladingliftproducten. Ze worden hoofdzakelijk gebruikt voor het vervoer van goederen op en neer tussen verschillende werkvloeren; Verticale garage en autolift tussen garagevloeren. Het hydraulische systeem van het product is uitgerust met anti-val- en overbelastingsbeschermingsapparaten, en bedieningsknoppen kunnen op elke vloer en hefplatform werkbank worden ingesteld om multi-point verrichting te bereiken.

Create brilliance.Alvorens het hooggelegen werkplatform te gebruiken, is het noodzakelijk om te bevestigen of de benen correct worden ondersteund en aangepast volgens de horizontale kralen op het materiaal alvorens met de operatie verder te gaan; Bevestig of de rol en de glijbaan van het hydraulische hefplatform droog zijn tussen elke rol en glijbaan.Als er een droge plaats is, voeg een passende hoeveelheid boter toe om een soepele werking te verzekeren en hard contact en slijtage tussen mechanische componenten te vermijden.

Hoe de lagers van de lift te installeren en te gebruiken? Tijdens het proces van het gebruik van het lagerapparaat van de lift, kunnen we niet altijd garanderen dat het lagerapparaat de juiste oriëntatie heeft, wat onvermijdelijk leidt tot sommige apparaten niet op zijn plaats of lagerverplaatsing. Zodra deze problemen in het apparaat optreden, zal het veroorzaken dat de speling tussen de lagers te klein wordt, en dan onmogelijk maken voor de binnen- en buitenringen van de lagers om in hetzelfde rotatiecentrum te zijn. Dus het is noodzakelijk om gespecialiseerde hulpmiddelen te gebruiken bij het installeren van lagers, en in de toekomst is het ook noodzakelijk om een testinstrument te gebruiken om de lagerinstallatie te testen, om het succes van de lagerinstallatie te verzekeren.

Pas de magneetklep op de motor niet willekeurig aan. De magneetklep wordt vooraf aangepast voordat u de fabriek verlaat, en willekeurige aanpassing kan gemakkelijk interne druk verhogen of verminderen. In ernstige gevallen, kan het de levensduur van de motor verkorten.


Xinhua.Prijs van het heffen van hydraulisch platformVoorzorgsmaatregelen voordat u begintHet is ten strengste verboden om natte handen te gebruiken om de elektrische bedieningsschakelaar te schakelen Veel mensen neigen om dit detail over het hoofd te zien. Hoewel de veilige spanning van hydraulische hefplatforms onder 36V is, en de borsteldruk moet worden aangepast om ervoor te zorgen dat zijn gebied niet minder dan 50%is

Het controlelampje brandt, druk op de omhoog knop, de motor draait maar de hijstafel stijgt niet. Fase voeding, nadat de voeding is omgekeerd, keert de motor om en hoeft alleen de voeding te corrigeren.

Vervang door nieuwe olie en gebruik niet af en toe oude olie, laag onderhoudstarief hoge kwaliteit, en is stevig en duurzaam.

Handmatige hydraulische platformclassificatie: Handmatige hydraulische hefplatformvoertuigen kunnen worden onderverdeeld in handmatige hydraulische handling platformvoertuigen, handmatige hydraulische stapelplatformvoertuigen en handmatige hydraulische schuifplatformvoertuigen.