St. ThomasInstalleer koude opslagdeurDe doseringsvereiste:

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-03-20 16:11:53

een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten dan de vloer installeren, en een goede job doen in de vloer en verdamper drainage systeem.

De kookmaterialen en levensmiddelen die in het diepvriesmagazijn worden gekoeld, bevatten een bepaalde hoeveelheid vet, eiwit en zetmeel. Het bestaan van deze voedingsstoffen zal vormen en bacteriën vermenigvuldigen en groeien in grote aantallen. Om goed werk te kunnen verrichten bij het hygiënisch beheer van koude gebieden en de koelkwaliteit van voedsel- en kookgrondstoffen te waarborgen, is het noodzakelijk regelmatig hygiënische desinfectie van koude gebieden uit te voeren.

St. Thomas.De omvang van de koude opslag wordt berekend aan de hand van de hoeveelheid die wordt gebruikt door het stapelen van in de koelopslag opgeslagen goederen, plus de gang van rij tot rij, de binnenruimte tussen de stapel en de wand en de afstand tussen het plafond en de verpakkingsruimte. Na het bepalen van het volume wordt de lengtegraad van de koelopslag bepaald. Bij het ontwerpen van de koelopslag moeten ook de nodige hulptechnische gebouwen en apparatuur in aanmerking worden genomen, zoals de werktussenruimte, de verpakkings- en kamkamer, het speciale gereedschapsmagazijn en het laad- en losplatform, om de kwaliteit van de koude opslag te waarborgen.

Tijdens de installatie van de lange-spanplaat van het bovenmagazijn, moet, indien de ondersteunend stalen balk in het magazijn is geïnstalleerd, de bovenste opslagplaat en de ondersteunend stalen balk worden bevestigd met klinknagels tijdens de installatie van elke opslagplaat en moet elke bovenste opslagplaat in twee rijen worden vastgenageld; Indien het type hefpunt wordt gebruikt, moeten de installatie en de bouw van de hefbalk vóór de installatie en de bouw van de top silo-plaat worden gerealiseerd, zodat elk hijspunt tegelijkertijd kan worden geïnstalleerd tijdens de installatie van de top silo-plaat; Het hijspunt moet ervoor zorgen dat er ten minste twee punten zijn langs de breedte richting van elke opslagplaat.

.Voorschriften voor de koeltijd van het apparaat: de koude opslag van het koelsysteem met ammoniak als koelmiddel moet worden ondersteund op de plaats met een lage bevolkingsdichtheid eromheen.

Nadat de koude opslag op de hoek is geïnstalleerd, kan de volgende koude opslag worden geïnstalleerd langs de richting van de hoek. Goedkeuren van de soortgelijke installatie van Zhang koude opslag voor de installatie van de thermische isolatie board van de opslag. Professionele koude opslag, installatie van koude opslag, koude opslag, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, geavanceerde technologie, strenge tests, betaalbare prijs en meer preferentiële. Welkom bij consult. Let op de compactheid en continue uniformiteit ervan.

De driedimensionale automatische koude opslag neemt een computer aan, die het laden, lossen en stapelen in de opslag, de controle van de opslagtemperatuur en de werking van koelapparatuur kan voltooien.


St. ThomasInstalleer koude opslagdeurDe doseringsvereiste:



Nadelen van een enkele laag koude opslag: groot; De oppervlakte van de externe behuizing structuur van de koude opslag is groot, zodat de hoeveelheid thermische isolatiematerialen groot is, en het droge verbruik van koud voedsel ook groot is; Voor het lagetemperatuur magazijn, de vloer anti vriesbehandeling vereist een grote hoeveelheid werk. Wanneer de koude opslag wordt gebouwd op het niveau van het water, is het onmogelijk om ermee om te gaan, wat gemakkelijk is om horizontale bevriezing en zwelling te veroorzaken.

De keuze van de koeleenheid wordt uitgevoerd in de koelapparatuur van koude opslag. Volgens het warmteverbruik van de productieschaal en met inachtneming van de noodzakelijke voorwaarden voor de belangrijkste koelparameters, zijn het aantal en het totale aantal koelkasten en mechanische apparatuur voor koude opslag uitgerust.

Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, elektrische deur,St. ThomasVers bevroren opslag, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.

how much.Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering, moet het koelwater regelmatig worden vervangen en of het stromend, uitstotend, druppelend, lekkage en andere omstandigheden van het watervoorzieningssysteem bestaan.

Tijdens het gebruik zal de temperatuur van het water nog steeds dalen, en de bevochtigingshoeveelheid zal worden verminderd met 70% op 5 ℃.


St. ThomasInstalleer koude opslagdeurDe doseringsvereiste:



De efficiëntie van de compressor is laag en de koelcapaciteit kan niet voldoen aan de beladingseisen van het magazijn: door de langdurige werking van de compressor, de cilindermouw, ring en andere onderdelen worden serieus gedragen de langdurige koudopslag installatie, installatie bouw, fruitconservering,St. ThomasWaar is de koude opslag, medische koude opslag en andere merkproducten, de aangewezen producten zijn compleet, de kwaliteit is gegarandeerd, en de afdichting zal dienovereenkomstig worden verminderd met de verhoging van de matching klaring, De gastransmissiecoëfficiënt van de compressor zal eveneens worden verlaagd en de koelcapaciteit zal worden verminderd. Wanneer de koelcapaciteit lager is dan de warmtebelasting van het magazijn, zal de temperatuur van het magazijn langzaam dalen.

Latest consultation.Voor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.

Het type koude opslag dat in het koelopslagtype moet worden gebouwd, wordt bepaald volgens het soort circulerende goederen. Zo kan bijvoorbeeld een koude opslag die alleen groenten circuleert alleen een verse koude opslag tot stand brengen. Als er veel soorten circulerende waren en grote verschillen in opslagtemperaturen zijn,St. ThomasInstallatie van koude opslag, zal een koude opslag van koeling + bevriezing worden vastgesteld. Wat de omvang van de koude opslag betreft, moet het gebaseerd zijn op

Voorbereiding, voorbereiding van de planning van de koelopslag en voorbereiding van de bouwplaats en bouwmaterialen. Alle soorten materialen voor de bouw van koude opslag worden aangepast aan de behoeften van de klanten. Regel de bouwplaats die aan de eisen voldoet, transporteer alle installatiematerialen naar de bouwplaats, en start de installatie van koude opslag na bevestiging.

St. Thomas.Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.

2 --Installatie van de vertical e plaat van de koude opslag: kies de hoek eerst volgens de omstandigheden van de locatie en plaats het (d.w.z. vergrendel de verticale plaat en de vloer) om in deze hoek naar beide zijden uit te breiden. Sluit alleen de verticale plaat en de verticale plaat, en plaats het wanneer het de verticale hoek bereikt. Zet de prachtige plaat op een opvallende plaats. Wanneer het aan de kant van de verdamper wordt geïnstalleerd, en maak U-bocht en silica gel buiten de opslag.

Tijdens het vervoer moeten adequate beschermingsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat de plaat wordt gewurgd en gekrabd.