CharlottownNameInstallatieprijs van koude opslagAandachtspunten tijdens de productie

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-03-20 16:12:28

De vloer van de koude opslag moet tijdens het gebruik zo dicht mogelijk worden bewaard.

Onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep, te grote of te kleine koelvloeistof-stroom: onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep zal de koelvloeistof rechtstreeks beïnvloeden naar verdamper. Wanneer de gasklep te groot wordt geopend, is de koelvloeistof te groot, neemt de verdampingsedruk en verdampingstemperatuur ook toe, en zal de daling van de temperatuur in het magazijn vertragen; Tegelijkertijd zal, wanneer de gasklep te klein wordt geopend of geblokkeerd, de koelvloeistof ook afnemen, de koelcapaciteit van het systeem zal ook afnemen, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal ook vertragen.

CharlottownName.In de groentegeberging wordt over het algemeen een luchtkanaal geplaatst. De luchtstroom uit de bovenste luchtkanaal blaast op de wand en de onderste productlijn, keert terug naar het midden, wordt geabsorbeerd door het onderste deel van de verdamper en de verdamper zuigt af en keert weer terug naar de luchtleiding.

Polyurethaan rigide schuim heeft een goede waterdichtheid, lage waterabsorptie, goede waterdamppermeabiliteit, schuimporiën zijn in een toestand van niet-connectiviteit, en de gesloten celsnelheid is meer dan 95%. Het is een microporeuze schuimmateriaal met een dichte structuur, die dichter is met het oppervlak van de lucht en niet gemakkelijk te penetreren water is. Het is een hydrofobe materiaal.

.De structuur van de hedendaagse koude opslag is in de ontwikkeling van de geprefabriceerde bouw koude opslag. Het wordt gemaakt in geprefabriceerde onderdelen van koude opslag, met inbegrip van stoom barriere en warmte isolatie plaat om de montage ter plaatse te verzekeren. Het voordeel is dat de projectbouw handig, snel en verplaatsbaar is, moet hij in staat zijn de betrouwbare stroomvoorziening van de uitlaatventilator te waarborgen. De overdrukbeveiliging van de uitlaatventilator moet op het signaalalarmsysteem worden toegepast zonder de uitlaatventilator direct te stoppen. De button box van de uitlaatventilator moet worden verborgen in de muur buiten de ammoniakcompressorruimte.

Het is gebouwd in de kamer. Er moeten uitstekende afvoerbuizen rond de koude opslag zijn, de bodemtemperatuur moet laag zijn, er moeten tussenlagen onder de koude opslag zijn en een goede natuurlijke ventilatie moet worden gehandhaafd. Bovendien moet vóór de bouw van de koude opslag de faseelektriciteit van het relatieve volume worden gebouwd op basis van de uitgangskracht van de koeleenheid. Indien de koude-opslag wordt gekoeld en bestraald, wordt de leidingwater geplaveid en wordt de koeltoren van de FRP gebouwd.


CharlottownNameInstallatieprijs van koude opslagAandachtspunten tijdens de productieLevensduur van polyurethaan koud opslagisolatiemateriaal: naast de basiswerking van polyurethaanschuim in de eerste fase is de afbraak van schuim ook een zeer belangrijke index. Bij de bereiding van witte materialen, hoewel het gebruik van sommige polyestermaterialen het schuim een goede taaiheid en botsbestendigheid geeft, zal het broos worden en niet langer bestand zijn tegen botsingen en botsingen nadat het gedurende een periode in koude opslag is gebruikt; Bovendien zal de slechte hydrolysesistentie van sommige polyesterschuim ook de levensduur van het schuim beïnvloeden; Het neemt polyether structuur aan, die in de beginfase licht broos is maar meestal verdwijnt na een paar dagen, en houdt dan de stabiele prestaties van koude opslag isolatiematerialen voor een lange tijd.

Het volume van het beheerste atmosferische magazijn wordt berekend aan de hand van de hoeveelheid die wordt ingenomen door de opslagproducten die in de gecontroleerde atmosfeer worden gestapeld, plus het gangpad tussen de rijen, de ruimte tussen de stapel en de muur en het plafond, en de kloof tussen de verpakking. Na het bepalen van de capaciteit, wordt de lengte en temperatuur van het gecontroleerde atmosfeer-magazijn bepaald. Bij het ontwerp van de gecontroleerde atmosfeer moeten ook de noodzakelijke hulpgebouwen en faciliteiten, zoals werkplaats, worden beschouwd als de ruimte die nodig is. Verpakkings- en sorteringskamer, zodat de kwaliteit van de gecontroleerde atmosfeer kan worden gegarandeerd.

Het isolatiebord van de koelopslag bevat polyurethaan dubbelzijdige stalen plaat. Het belangrijkste effect van dit isolatiebord is een goede afdichting, isolatie en vochtbestendig effect, zodat het koeleffect van de koude opslag wordt gewaarborgd. De elektrische koelkastdeur wordt gebruikt voor de koelkastdeur, en het personeel van de koelopslag kan de deur tijdig en effectief openen en sluiten bij binnenkomst en vertrek, om te voorkomen dat de koelcapaciteit van de koelruimte wordt verloren.

Manufacturing cost.We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag, grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs, brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.

Tijdens het gebruik zal de temperatuur van het water nog steeds dalen en de bevochtigingshoeveelheid zal worden verminderd met 70% op 5 ℃.

2: koude opslag


CharlottownNameInstallatieprijs van koude opslagAandachtspunten tijdens de productieVerschillende bouwmaterialen, zoals materiaalcertificaat testrapport en etappeacceptatieverslag, moeten gelijktijdig met de projectconstructie worden uitgevoerd, waarbij het hele proces van productie en bouw zorgvuldig, tijdig, nauwkeurig en uitvoerig wordt weergegeven, en actief wordt samengewerkt met de eigenaar bij de wijziging van het ontwerp en de technische onderhandeling.

Promise and keep promise.Bij het installeren van polyurethaan isolatiebord, zorg ervoor dat het oppervlak glad en vlak is zonder kras en vervorming.

De uitlaattemperatuur van een nieuw opslaghuis is direct evenredig met de compressie- en afzuigtemperatuur. Als de afzuigoververhitttemperatuur van het koelhuis hoog is en de compressieverhouding groot is, is de uitlaattemperatuur ook hoog. Indien de zuigdruk en de temperatuur onveranderd blijven, wanneer de uitlaatgasdruk toeneemt, neemt ook de uitlaattemperatuur toe.

Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur, en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.

CharlottownName.Vereisten voor koelapparatuur in een snelvriesmagazijn: de strikte verzegeling van een diepvriesmagazijn is duidelijk anders dan die van een gewoon snelvriesmagazijn. Daarom is de sleutel hoe de koelapparatuur moet worden afgesloten. In de eerste plaats moeten alle via wandleidingen voorzien zijn van mouwen, en moet de belangrijkste ijsspoeling en retourleiding buiten het magazijn worden uitgerust met een luchtvulhaven om te voorkomen dat het gas in het magazijn door een negatieve druk uit het magazijn wordt gepompt. Door de goede afdichting van het snel invriezende magazijn mag de vastgestelde fluctuatiemarge van de temperatuur van het magazijn bovendien niet te groot zijn om te voorkomen dat overmatige positieve en negatieve druk het opslaglichaam beschadigt.

Deze maatregelen hebben goede resultaten opgeleverd. Vergeleken met een aantal koude opslagplaatsen bij een klant in Jining, hebben de koelopslagplaatsen met hun witte materialen een aanzienlijk lager energieverbruik dan die met andere witte materialen.

Installatie van koelapparatuur. Het koelsysteem van de koude opslag omvat verdamper en eenheden buiten de koude opslag. Alle apparatuur moet overeenkomstig de bouwspecificaties worden geïnstalleerd en voor de geïnstalleerde apparatuur moeten passende beschermingsmaatregelen worden genomen.