Virginia BeachWarme dipsaus galvaniseren van vierkante pijpTussenpersoon

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-01-10 22:42:18

De functie index analyse van de vierkante buis --de sterkte werkt met grote vooruitgang. De belasting op de onderdelen wordt de lading en val belasting genoemd. De schade kracht van de vierkante buis onder de lading en val belasting wordt de lading en de val taaiheid genoemd.

Na verloop van tijd vormt het werkstuk een oxide-folie met een vaste dikte en vertoont verschillende kleuren. Chemische oxidatiemethode is het vormen van verschillende filmkleuren in een specifieke oplossing bij temperatuur en tijd; Vanwege de wet ^ rdquo; Meer, maar om de kleur van het product te behouden, spanning en tijd te vormen. Dit proces is volwassen en breed gebruikt. Ion implantatie methode is om ionen in vacuüm te verdampen en ze te deponeren op het oppervlak van q355b vierkante buis, zoals een horlogekast op de markt. De gouden kleur van de horloge riem neemt deze procestechnologie aan, die geschikt is voor massaproductie. Het proces van gas fase kraken is complexer en minder gebruikt in de industrie. Square tube is al lang wijd gebruikt in de mechanische industrie. Wanneer de vierkante pijp automatisch wordt doorgesneden, wordt het verschil tussen de twee uiteinden van één zijde van de pijp en de geleiderail binnen 5mm gecorrigeerd wanneer de vierkante pijp aan het gassnijplatform wordt bevestigd. Bij semi-automatisch snijden wordt de geleiderail op het vlak van de snijpijp geplaatst en vervolgens wordt de snijmachine voorzichtig op de geleiderail geplaatst.

Virginia Beach.Derusting: Dit is een belangrijk proces voor gegalvaniseerde vierkante pijpen en onderdelen vóór de bekleding, en het is de sleutel tot de kwaliteit van gegalvaniseerde vierkante pijpen. Thorough derusting kan de hechting van antiroestverf verbeteren en de levensduur van gegalvaniseerde vierkante pijp verlengen.

Het polijstproces van vierkante tube vierkante buis wordt in ons leven op grote schaal gebruikt, dus in het volgende toepassingsproces zijn de eisen voor vierkante buis op vele plaatsen ook vrij streng, vooral voor oppervlaktebehandeling. Vandaag introduceren we in het kort hoe het polijstproces moet worden uitgevoerd.

.Er zij op gewezen dat de kosten van de oppervlaktebehandeling in het totale proces van de vierkante buis nog steeds relatief hoog zijn, zodat het zeer belangrijk is om een passende behandeling te kiezen. Alleen door het selecteren van de juiste behandeling kan de kwaliteit van de bekleding van vierkante pijp goed worden gegarandeerd.

Moet kiezen, uiteindelijk is gegalvaniseerd of verf; Voor verf, wordt aanbevolen om overeen te komen: epoxy zink rijk 50um + epoxy micaceous ijzer intermediaire verf 80um + polyurethaan afwerking verf 60um. Op deze manier, volgens de standaard van iso12944, kunt u de binnen- en buitenomgeving beschermen voor tien jaar, wat geen groot probleem is.

roestvrij staal q355b vierkante pijp voor het transport van vloeistof Standard No.: gbt12771-1991. De representatieve materialen zijn 0Cr 0cr19ni 00cr19ni 00cr1 0cr18ni11nb, 0017cr17ni14mo2, enz. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het transport van corrosieve media onder lage druk.


Virginia BeachWarme dipsaus galvaniseren van vierkante pijpTussenpersoonDe vierkante pijp, ook bekend als vierkant en rechthoekig koudgevormde holle sectiestaal, wordt voor kort aangeduid als vierkante pijp en rechthoekige pijp. De toegestane afwijking van de wanddikte van vierkante pijp is respectievelijk f en J q355b. Wanneer de wanddikte niet meer is dan 10mm, mag deze niet groter zijn dan of min van de nominale wanddikte. Wanneer de wanddikte groter is dan 10mm, is het plus of min 8% van de wanddikte, met uitzondering van de wanddikte van hoeken en lassen.

Ferroalloy is een legering bestaande uit ijzer en silicium, mangaan, chroom titanium en andere elementen. Ferroalloy is de grondstof voor de staalproductie. Het wordt gebruikt als deoxidizer en legeringselementen additief voor staal in vierkante buizen.

De gemeenschappelijke oppervlaktebehandeling van de vierkante pijp omvat oppervlaktebehandeling, chemische behandeling, spuitbehandeling, handmatige mechanische behandeling en vlambehandeling. De behandelde zullen gescheiden worden. 4 ~ 6Mpa comprimeerde luchtbekkens, en de sproeiers op het stalen oppervlak met hoge snelheid. De impact en wrijving van de schaafwonden verwijderen de oxyde schaal, en zorgen dat het stalen oppervlak een bepaalde ruwheid bereikt.

Test method.Bij de toepassing van de stalen pijp is er echter een grote mate van einde, wat vooral te wijten is aan de problemen van de interne en externe behandeling. De eerste vraag is zeer belangrijk en de externe kwaliteit is goed of slecht

Structuur: gebruikt als opstapleiding en brug; Pijpen voor kade, weg, gebouw, enz. Het wordt voornamelijk gebruikt als aardolie-geologische boorpijp, kraakpijp voor de petrochemische industrie, boilerpijp lagepijp, hoge precisie-structurele pijp voor auto, tractor en luchtvaart,Virginia Beachvierkante rechthoekige buis, enz.

In het proces van verwerking is de verwerkingstemperatuur de sleutel. Professionele vierkante buis, vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis en gegalvaniseerde buis hebben geavanceerde technologie, strikte detectie, betaalbare prijs en meer preferentiële prijs. Overleg is welkom. Er moet worden opgemerkt dat de lege verwarming uniform moet zijn. De perforatie heeft een grote impact op de kwaliteit. De perforatie temperatuur van de blanco varieert naar verschillende materialen, meestal rond 1200 8451;.


Virginia BeachWarme dipsaus galvaniseren van vierkante pijpTussenpersoonUitgangspunt van de vierkante buis (=sigma; s): de belasting van het metaalmateriaal met het opbrengstfenomeen wanneer het monster kan blijven rekken zonder de kracht tijdens het trekproces te vergroten (constant) dat het rendementspunt wordt genoemd. Als de spanning afneemt, moeten de bovenste en onderste rendementspunten worden onderscheiden. De opbrengsteenheid is mm2 (MPA).

Test conclusion.Analyse van de prestatieindex van de vierkante buis --sterkte verwijst naar de prestaties van metaalmaterialen onder statische belasting. Aangezien de werkingswijzen van de belasting spanning, compressie, buiging en schaar omvatten, wordt de kracht ook verdeeld in trekkracht, comprimerende kracht, flexurale kracht en scheerkracht. Er is vaak een zekere tussen verschillende sterktes. In het algemeen wordt de trekkracht gebruikt als basiskrachtindicator.

Het voordeel van lege buiging is dat het de zijlengte kan buigen wanneer de werkelijke buiging niet kan worden uitgevoerd, zoals synchrone buiging en afwerking van de bovenste en zijkant van q355b vierkante buis. Lege bocht kan ook R && amp buigen; amp; amp; Het; 0.2T zonder fractuur van de pijpwand.

Het grote verschil tussen de vierkante pijp en de dun-ommuurde stalen pijp die geproduceerd wordt door de vierkante pijp fabriek ligt in de dikte van de stalen pijp. In het algemeen is de dunne stalen pijp koudgetrokken technologie, terwijl de vierkante pijp in het algemeen gebruik maakt van warmwalstechnologie. Als deze wordt onderscheiden door de meeteenheid, en de dunne stalen pijp is dat de diameter minder dik is dan 02. Groter dan de vierkante pijp. In termen van gebruik worden dunne stalen pijpen meestal gebruikt in pijpen. De vierkante buis wordt meestal gebruikt in de blanco van holle delen. Gebruikt bij lagers en belangrijke pijpleidingen.

Virginia Beach.Bij de verwerking van de vierkante buis moeten sommige processen de naadloze vierkante buis verwarmen. De verhitting bij de verwerking van de naadloze vierkante buis speelt een zeer belangrijke rol in de kwaliteit van de afgewerkte naadloze vierkante buis.

De vierkante buis neemt de elektrische contactdrukmeter aan om de druk van de oliecilinder aan beide zijden van de transportband af te drukken om het transport van het stripstaal soepel te waarborgen.

De vierkante buis vertegenwoordigt de grote capaciteit van het metaalmateriaal onder de werking van de spanning,Virginia BeachElektro gegalvaniseerde vierkante pijp, en de berekeningsformule is: waar: FB --de sterke kracht die door het monster wordt gedragen wanneer het wordt gebroken, n (Newton); Dus... originele dwarsdoorsnede van het monster, mm2. Uitgangspunt (=sigma; s) de belasting van metaalmateriaal met opbrengstfenomeen wanneer het specimen kan blijven rekken zonder de kracht tijdens het trekproces te vergroten (constant) wat het rendementspunt wordt genoemd.