Cartagoworld.kgm65 gegalvaniseerde vierkante buisHoe sterk is?

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-26 09:04:03

De analyse van de prestatieindex van de vierkante buis --de impacthardheid van de belasting die op het stuk met een grote snelheid wordt uitgeoefend, wordt impactbelasting genoemd, en de capaciteit van metaal bij impactbelasting wordt impacthardheid genoemd.

De binnen- en buitenwanden van de pijp moeten het oorspronkelijke oppervlak zonder enige verwerking behouden.

Cartagoworld.kgm.B. structureel staal met lage legeringen C. gewoon constructiestaal en hoogwaardig staal voor specifieke doeleinden (met inbegrip van hoogwaardig staal)

De gevormde vierkante buizen moeten worden getest om ervoor te zorgen dat elk stuk gekwalificeerd is. De gekwalificeerde vierkante buizen zullen worden opgeslagen. Er zullen verschillende problemen optreden in de lange termijn opslag. Als er problemen zijn, moeten we er op tijd mee omgaan. Wat zijn de redenen voor de roest en corrosie van vierkante buizen? Laten we ze vervolgens introduceren aan u.

.De test van de onderzoeker voor het gebruik van de stripuitdunning tekening bevestigde ook dat het gebruik van de stripuitdunning tekening de grote waarde van de raakuele restbelasting van de getrokken delen aanzienlijk kan verminderen en het ontstaan van longitudinaal kraken effectief kan voorkomen. Overeenkomstig de verschillende vervormingsgraad en de oorspronkelijke bladdikte wordt de juiste dunnende coëfficiënt &&&psi geselecteerd; N (in het algemeen 0.9e ~ 0.95t), indien] psi; Als n te klein is,Cartagoworld.kgmGalvaniseerde vierkante pijp rechthoekige pijp,Cartagoworld.kgmRechthoekige gegalvaniseerde vierkante pijp, zal de vervormspanning sterk toenemen, plasticiteit en hoek die later besproken worden zijn de machinefunctie-indicatoren van metaal onder statische belasting. In de praktijk worden veel mechanische machines herhaaldelijk belast en is de hele kans in deze omgeving uitgeput.

Koolstofstaal ingedeeld naar chemische samenstelling: vierkante buis A. koolstofarme staal (C ≤ 0.25%); b. Centraal koolstofstaal (C &ale le; 0.25 ~ 0.60%); c. Hoogkoolstofstaal (C ≤ 0.60%).

— 12290; Het bovenste rendementspunt (=sigma; Su): de grote spanning voordat de opbrengst van het monster optreedt en de stress voor het eerst afneemt; Lager rendementspunt (=sigma; SL): de kleine belasting in de opbrengstfase wanneer het eerste momentane effect niet wordt overwogen. De berekeningsformule van het rendementspunt is als volgt: waar: FS --opbrengstkracht (constante) in het trekproces van het monster, n (Newton) dus --oorspronkelijke dwarsdoorsnede van het monster, mm2. Bij de trektest wordt het percentage van de lengte verhoogd met de gaugelengte van het monster na breuk met de oorspronkelijke gaugelengte, Standard No.: gbt3092-2008. Het representatieve materiaal is hetzelfde als hierboven. Het wordt vooral gebruikt voor het transport van vloeistoffen met lage druk zoals water langwerpig genoemd.

install.Galvaniseerde q355b square pipe voor lage druk vloeistof transmissie, gas, lucht, olie en verwarming warm water of stoom. Het oppervlak van vierkante leidingen neemt warm galvaniseren of koude galvaniseren.

Hoe het rendementspunt van de vierkante buis te specificeren: indien de spanning afneemt, moeten de bovenste en onderste rendementspunten worden onderscheiden. De opbrengsteenheid is mm2 (MPa)

In de trend van de tijd, zullen we veranderen met de veranderingen van de tijd, zodat de vierkante buis kan worden gebruikt meer. In ons dagelijks leven, zullen we het gebruik van de vierkante buis, zodat we de vierkante buis meer kunnen gebruiken in de toekomstige productie. Vervolgens, laten we het verschil introduceren tussen koolstof staal en vierkante buis.


Cartagoworld.kgm65 gegalvaniseerde vierkante buisHoe sterk is?De vierkante pijp is een belangrijk type vierkante pijp, die veel overeenkomsten heeft met naadloze stalen pijp, maar het is anders. De vierkante pijp is van groot nut in vierkante pijp, die in het algemeen wordt gebruikt op het gebied van bouwmaterialen en pijpen. Vandaag vertellen we u over het schilderen van vierkante pijp. In feite, de meeste fabrikanten moeten deze functie doen,Cartagoworld.kgmPrijslijst van 120 gegalvaniseerde vierkante pijp, niet alleen schilderen, maar ook galvaniseren. Het basismateriaal van de vierkante buis is aangetast. Als het schilderij niet voor u is, zal het u twee geld kosten. Als het schilderij, omdat u andere verf borstelt, zal het snel corroderen, en vervolgens doorgaan met het corroderen van uw zink coating zodat de bovenste laag op de zinkrijke primer te bereiken. In feite, moet u de zinkrijke primer borstelen voordat galvaniseren

Installation requirements.In feite wordt de gietinrichting niet alleen in de trommel gepompt. Voor grote delen wordt de trommel zandreiniging eerst uitgevoerd, dat wil zeggen, de stijger van het gietwerk wordt afgesneden en in de trommel gerold, en de vierkante buizen botsen met elkaar in de trommel om het grootste deel van het zand op het oppervlak te verwijderen voor het schieten of schieten.

Indien de lasdraad van hetzelfde materiaal wordt gebruikt voor het lassen ter plaatse, wanneer de dikte onvoldoende is, moet deze worden gelast tot de vaste dikte, de grond en de zandgrond, en moet het lassen worden toegepast wanneer er scheuren zijn, zelfs indien de stalen pijp met een andere grote opening tegelijk kan worden vervaardigd.

De vierkante buis heeft een goede machinabiliteit, een goede koudvervorming, plasticiteit en lasbaarheid; Bovendien neemt de taaiheid van staal niet veel af tijdens de warmtebehandeling, maar heeft het een vrij hoge sterkte en slijtvastheid, vooral wanneer het water dempt; Echter, dit staal heeft een grote weerstand tegen witte vlekken, temperament broosheid en oververhitting tijdens de warmtebehandeling.

Cartagoworld.kgm.Tegelijkertijd zal de verwarmingstemperatuur en de verwarmingstijd ook een grote impact hebben op de prestaties van vierkante buis. De verwarming van de vierkante buis blanco is het sleutelproces om ervoor te zorgen dat de vierkante buis blanco genoeg plasticiteit heeft en de gladde perforatie voltooien. Als de verwarmingstemperatuur te hoog is of de verwarmingstijd te lang is, zal de billet van de vierkante buis worden verbrand en decarburiseerd, en zelfs de chemische samenstelling van de vierkante buis zal ongekwalificeerd zijn (ongekwalificeerd koolstofgehalte), wat gemakkelijk is om batchkwaliteit problemen te veroorzaken en de kwalificatiesnelheid van het product ernstig be ïnvloeden.

Chemisch polijsten: minder investeringen in verwerkingsapparatuur, hoge snelheid, hoge efficiëntie en goede duurzaamheid. De defecten zijn slechte helderheid, vraag naar ventilatieapparatuur en moeilijke verwarming. Het is geschikt voor het verwerken van kleine partij van rommelige onderdelen en producten met een lage helderheid vraag naar kleine onderdelen.

roestvrij staal q355b vierkante pijp voor mechanische structuur, standaard nr.: gbt12770-1991. Representatieve materialen 0Cr 1cr1 00cr19ni 1Cr18Ni 0cr18ni11nb, enz. worden voornamelijk gebruikt voor mechanische onderdelen en onderdelen zoals machines, auto, fiets, hotel- en restaurantdecoratie.