San Juan120654 gegalvaniseerde vierkante buisLay-outaanpassing en upgrade van de industriële structuur

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-26 09:15:59

Met de ontwikkeling van de economie, zijn er veel eisen voor de bouw van projecten, die leidt tot de voortdurende toename van vierkante pijp. De vierkante pijp is complexer. Grote inspanningen moeten worden geleverd bij de selectie van grondstoffen, gestructureerde behandeling en zo verder.

De berekeningsmethode theorie van de vierkante buis mechanica is haalbaar om statische structuren te berekenen, zoals opslagplaatsen,San JuanBeeld van gegalvaniseerde vierkante buis, huizen en bruggen maar het is niet geschikt voor het verplaatsen van componenten zoals wielen. Op dit moment, mensen vaak gebruik maken van de plastic theorie. Het onderzoek van de plastische theorie kan worden getraceerd terug naar 1914. In 1975 de Europese Design Association geformuleerd D plastic ontwerp code, die voornamelijk wordt gebruikt voor planbalken onder statische belasting en stress buiging Voor de framestructuur met stress zijn de vereisten als volgt:% 26sigma; B% 26sigma;% 26zeta;% 26delta;% 26ge; 15% voor gebouwen met hoge opkomst, is een meer gedetailleerde berekening vereist. In het geval van plastic ontwerp wordt de toegestane belasting meestal berekend volgens de veiligheidsfactor dat de toegestane belasting niet kleiner is dan de dynamische belasting en vermenigvuldigd met de toegestane belasting. In het geval van een as kan een formule worden gebruikt voor buiging. Gebruik van plasticiteit in plaats van berekende kracht kan de draagcapaciteit van de leden met 14%.

San Juan.Indien de resultaten van de inspectie ongekwalificeerd zijn (met inbegrip van de punten waarvan de resultaten van de eerste inspectie ongekwalificeerd zijn en de inspectie niet is toegestaan) kan de leverancier ze een voor een ter aanvaarding indienen; Of opnieuw warmtebehandeling uitvoeren (het aantal RE warmtebehandeling mag niet groter zijn dan de tijd), en voorstellen aanvaarding met een nieuwe partij.

De vierkante pijp is een vierkante stalen pijp die koud is getrokken uit naadloze stalen pijp, die geen rechte q355b vierkante pijp is, en q355b vierkante pijp, ook bekend als gelaste pijp, is een vierkante pijp, gelast door een stalen plaat of stripstaal na het inkrimpen. Q355b vierkante buis heeft de voordelen van eenvoudig productieproces, hoge productie-efficiëntie, veel rassen en specificaties en minder apparatuur. De gebruikelijke materialen zijn Q235A en Q235C.

.Met de vooruitgang van de tijd, vierkante buizen worden gebruikt in meer en meer velden, en hun toepassingsgebied van het gebruik is duidelijk in toenemende mate, waardoor we vele soorten vierkante buizen hebben. Op dit moment, moeten we vierkante buizen redelijk op te slaan. Klanten moeten ook leren om redelijk te regelen bij het opslaan van vierkante buizen. Laten we begrijpen hoe om vierkante buizen correct op te slaan.

Nadat de vierkante pijp is geproduceerd, wordt de oppervlaktebehandeling meestal uitgevoerd, d.w.z. de schaal,San Juan6 gegalvaniseerde vierkante buis, vuil en bevestigingen op het oppervlak van de vierkante pijp worden verwijderd. Degenen die niet met fysieke behandeling kunnen worden behandeld, dienen te worden behandeld met een chemische behandeling.

Het is haalbaar om de theorie te gebruiken om statische structuren te berekenen, zoals pakhuizen, huizen en bruggen,San JuanGalvaniseerde stalen vierkante buizen, maar het is niet geschikt voor bewegende onderdelen zoals wielen. Op dit moment, mensen vaak gebruik maken van de plastic theorie. Het onderzoek van de plastische theorie kan worden getraceerd terug naar 1914. In 1975, de Europese Design Association geformuleerd een plastic ontwerp code, die voornamelijk wordt gebruikt voor statische belasting planbalken en frames onderworpen aan stress buiging De oplossing is als volgt: voor hoge gebouwen zijn meer gedetailleerde berekeningen nodig.


San Juan120654 gegalvaniseerde vierkante buisLay-outaanpassing en upgrade van de industriële structuurAnalyse van de prestatieindex van de vierkante buis --hardheid is een indicator om de hardheid en zachtheid van metaalmaterialen te meten. Momenteel wordt de hardheidsmethode meestal gebruikt om de hardheid van de productie te meten. Het gebruikt de inspringer met vaste geometrie om de hardheid van het onder vaste belasting geteste metaaloppervlak te meten naar gelang van de hardheid.

Aan de soldeer kunnen de versterkende deeltjes, korte vezels en snorharen worden toegevoegd om composieten te vormen.

De eerste is de invloed van de externe omstandigheden. Het hangt vooral af van de gemiddelde eigenschappen en temperatuur rond de vierkante pijp en of het medium rond de pijp corrosief is. Omdat de corrosieve werking van het medium nauw verband houdt met de micro-organismen in de bodem. En als het een langeafstandspijpleiding is, zijn de bodemmilieu-eigenschappen complexer. Bovendien zal de temperatuur van de omgeving waar de pijpleiding is gelegen ook de corrosie van de vierkante pijp be ïnvloeden. Als de temperatuur hoog is, zal de corrosiesnelheid ook worden versneld, terwijl als de temperatuur laag is, de corrosiesnelheid zal worden vertraagd.

Direct material.De q355b vierkante buis beschermende laag detector wordt gebruikt om de werkelijke dikte van de naadloze q355b vierkante buis beschermende laag ter plaatse te meten. Het is nodig dat de werkelijke dikte van de naadloze q355b vierkante buis beschermende laag van de naadloze q355b vierkante buis niet lager is dan de ontwerpwaarde. Wanneer niet aan de eisen wordt voldaan, kan de beschermende laag van naadloze q355b vierkante buis worden gebeiteld en gemeten.

Behalve de verdikking van de wanddikte, zijn de hoekgrootte en de vlakheid van de vierkante pijp gelijk.

In feite wordt de gietinrichting niet alleen in de trommel gepompt. Voor grote delen wordt de trommel zandreiniging eerst uitgevoerd, de stijger van het gietwerk wordt afgesneden en in de trommel gerold, en de vierkante buizen botsen met elkaar in de trommel om het grootste deel van het zand op het oppervlak te verwijderen voor het schieten of schieten.


San Juan120654 gegalvaniseerde vierkante buisLay-outaanpassing en upgrade van de industriële structuurBij de test plaatst u het monster tussen twee parallelle platen en drukt u het gelijkmatig op de vlakke afstand h, die in relevante technische omstandigheden is gespecificeerd met een pers- of test machine op een snelheid van ten hoogste 60mm.

The cheapest.Na chemische behandeling en oppervlaktebehandeling van de vierkante buis zijn het uiterlijk en de kwaliteit van de vierkante buis tot een andere hoogte verbeterd, waardoor de huidige vierkante buis in goede staat op de markt aanwezig is.

Volgens de metallografische classificatie, de aaneengesloten toestand van vierkante buis: A. hypoeutectoid staal (ferriet + peerlite); Europees staal (perelite); c. precipitatie van staal door een gemeenschappelijke vierkante buis (peerlite +-cement); d. Ledeburiet staal (peerlite + cement).

Galvaniseerde q355b square pipe voor lage druk vloeistof transmissie, Standard No.: gbt3092-2008. Het representatieve materiaal is hetzelfde als hierboven. Het wordt vooral gebruikt voor het transport van vloeistoffen met lage druk zoals water, gas, lucht, olie en verwarming warm water of stoom. Het oppervlak van vierkante leidingen neemt warm galvaniseren of koude galvaniseren.

San Juan.Hardheidstest is het gebruik van een harde indrukker om het monsteroppervlak langzaam aan te trekken overeenkomstig de gespecificeerde omstandigheden, snel en eenvoudig te implementeren bij materiaalmechanische eigenschappen. Hardheidstest is niet-lineair en er is een benaderende omzetverhouding tussen de hardheid van het materiaal en de trekkracht. De hardheid van het materiaal kan worden omgezet in trekkracht waarde, wat van grote praktische betekenis is.

In de standaard van q355b vierkante buis, specificeren de meeste van hen tegelijk de trektest en de hardheidstest. Voor materialen die niet geschikt zijn voor de hardheidstest, zoals q355b vierkante buis, wordt alleen de trektest gespecificeerd. Met name kan de nieuwe draagbare Rockwell hardheidstester en pijp Rockwell hardheidstest snel en nauwkeurig de hardheid van roestvrij staal plaat, roestvrij staal strip en q355b vierkante buis zo dun als 0.05mm, waardoor het gemakkelijk is om de problemen op te lossen die in China in het verleden moeilijk waren op te lossen.

Classificatie van het materiaal: vierkante buizen worden verdeeld in gewone vierkante buizen van koolstofstaal en vierkante buizen met een lage legering.