Voorburg.kgmSchaarlift in de autoHoe bedrijven zichzelf redden

omroeper:hp323HP155335083 vrijgavetijd:2023-11-20 12:36:26

Controleer regelmatig de verbinding van elk deel van de hydraulische lift,Voorburg.kgm2 ton mobiele lift, en draai deze vast als er enige losheid is. De dichtheid van de lichaamsverbindingsbouten moet worden gecontroleerd wanneer het lichaam onder druk staat, en alle verbindingsassen moeten gespleten pennen hebben en voldoende zijn.

Milieuvriendelijk, energiebesparend, en kan handmatig worden gedraaid om hoogte te verhogen. Aluminiumlegeringsliften vereisen geen elektriciteit en hebben geen motoren. Ze zijn groene en milieuvriendelijke producten.

Voorburg.kgm.Het is ten strengste verboden om de motor van het hefplatform aan te sluiten op de verkeerde voeding. Het moet worden gewaarborgd dat de spanning 380V of 220V is, en dagelijks schoonmaakwerk moet worden uitgevoerd. Stof en vuil op de motor moeten tijdig worden gereinigd.

Het gebruik van een lift gaat niet over het onderhouden en repareren van de apparatuur nadat deze defect is. Het is belangrijk om de juiste onderhouds- en reparatieprocedures te volgen om de apparatuur te onderhouden, te beginnen met voorbereidende werkzaamheden en het elimineren van alle mogelijke storingen en ongevallen. Ik hoop dat de samenvatting van de kennispunten van vandaag iedereen kan helpen.

.De normaal gesloten klep en motor worden gelijktijdig aangestuurd; De oplossing is correcte bedrading, en de motor sluit vaak de klep en verliest stroom wanneer ingeschakeld.

Wat zijn de onderhoudsregels voor de mechanische uitrusting van hydraulische liften? De remmen van elk mechanisme moeten regelmatig worden geïnspecteerd en aangepast om flexibiliteit en betrouwbaarheid te garanderen. Op het wrijvingsoppervlak mag er geen vuil aanwezig zijn en vuil moet worden afgespoeld met benzine of verdunner.

Bij oververhitting in de hydraulische liftmotor, is het noodzakelijk om deze tijdig te stoppen, de fout te elimineren en door te gaan lopen.De motorlagers moeten in goede staat zijn.


Voorburg.kgmSchaarlift in de autoHoe bedrijven zichzelf reddenDe voeding zorgt ervoor dat de motor oververhit raakt en een storing veroorzaakt. Professionele liftfabrikanten hebben strenge tests, kwaliteitsborging, en promotionele activiteiten zijn gaande.

Controleer de algehele structuur op vervorming en schade aan belangrijke componenten, met name dragende steunstangen, kettingen, enz.

Regelmatig onderhoud: Controleer regelmatig het circuitsysteem van het hydraulische hefplatform om te zien of er losheid is, en controleer of de draden en kabels verouderd of beschadigd zijn wat elektrische lekkage kan veroorzaken. Als er een is, moet het tijdig worden gerepareerd om elektrische schokken te voorkomen.

Free consultation.De haak van de veiligheidsgordel mag niet worden opgehangen aan onstabiele of bewegende voorwerpen.

Systemen: explosiebestendig elektronisch controlesysteem, afstandsbedieningssysteem, en PIC-systeem. Professionele liftfabrikanten hebben stabiele, veilige, betrouwbare prestaties en kunnen onderhoudsvrij bereiken Hun technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten bereikt

De remoperators van elk mechanisme op de apparatuur moeten regelmatig de speling van de remblokken en wielen inspecteren en aanpassen, schaarvork hydraulische hefmachines, masthydraulische liften, en rechte arm hydraulische liften volgens hun werkmodi. Hydraulische lift is een vervangingsproduct van vouwende armlift (hefplatform) en schaarvorklift (hefplatform). Het kan wijd worden gebruikt voor de decoratie en decoratie van stations, luchthavens, hotels, posten en telecommunicatie gemeentelijke tuinen, schoonmaakbedrijven garages, openbare gebouwgevels, of de installatie en het onderhoud van energiesystemen, zelfrijdend lopen, elektrisch starten,Voorburg.kgmVoor liftenbouwplaatsen, zelfdragende benen, eenvoudige bediening, groot werkgebied, en vooral de mogelijkheid om obstakels voor operaties op grote hoogte over te steken.

Inspection standard.Gebruik: Het vaste hefplatform van het schaartype wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het vervoer van goederen tussen hoogteverschillen in productielijnen, materieel laden en lossen het aanpassen van de werkhoogte tijdens werkstukassemblage, het voeden van materialen aan laadmachines op grote hoogtes, het heffen van componenten tijdens grote apparatuurassemblage, overeenkomende opslag en laadplaatsen met heftruck en andere transportvoertuigen voor snel laden en lossen van goederen, autoheffen, vaste driedimensionale parkeren,Voorburg.kgmVolledig automatische elektrische lift, en andere plaatsen.

Net als bij een storing in het loopgedeelte van het hefplatform, moeten operators algemene kennis van onderhoudsfouten van apparatuur beheersen, branden van de asdoos, branden van het lagerlager van de tractiemotor, bandontspanning, instorting, enz. Hieronder deelt de editor met iedereen de oplossingen.

Hoe de lagers van de lift te installeren en te gebruiken? Tijdens het proces van het gebruik van het lagerapparaat van de lift, kunnen we niet altijd garanderen dat het lagerapparaat de juiste oriëntatie heeft, wat onvermijdelijk leidt tot sommige apparaten niet op zijn plaats of lagerverplaatsing. Zodra deze problemen in het apparaat optreden, zal het veroorzaken dat de speling tussen de lagers te klein wordt, en dan onmogelijk maken voor de binnen- en buitenringen van de lagers om in hetzelfde rotatiecentrum te zijn. Dus het is noodzakelijk om gespecialiseerde hulpmiddelen te gebruiken bij het installeren van lagers, en in de toekomst is het ook noodzakelijk om een testinstrument te gebruiken om de lagerinstallatie te testen, om het succes van de lagerinstallatie te verzekeren.

Voorburg.kgm.De liften van de aluminiumlegering worden veel gebruikt en zijn een onmisbaar mechanisch materiaal in vele fabrieken. Er zijn veel verschillende soorten liften van aluminiumlegering, en de namen en toepassingen van verschillende soorten liften van aluminiumlegering zullen ook variëren. Laten we eens kijken naar de verschillende soorten liften van aluminiumlegering.

De liften van de aluminiumlegering worden veel gebruikt en zijn een onmisbaar mechanisch materiaal in vele fabrieken. Er zijn veel verschillende soorten liften van aluminiumlegering, en de namen en toepassingen van verschillende soorten liften van aluminiumlegering zullen ook variëren. Laten we eens kijken naar de verschillende soorten liften van aluminiumlegering.

De haak van de veiligheidsgordel mag niet worden opgehangen aan onstabiele of bewegende voorwerpen.