Voorburg.kgmHydraulisch vast hefplatformTijdens het bouwproces moet op de volgende punten worden gelet:

omroeper:hp78HP121928405 vrijgavetijd:2023-11-20 12:36:26

Zodra de goederenlift defect is, zal de onderhoudseenheid binnen de gespecificeerde tijd op de plaats aankomen (de specifieke tijd wordt niet gespecificeerd in Beijing, maar binnen 30 minuten).

Zodra de goederenlift defect is, zal de onderhoudseenheid binnen de gespecificeerde tijd op de plaats aankomen (de specifieke tijd wordt niet gespecificeerd in Beijing, maar binnen 30 minuten).

Voorburg.kgm.Tijd spaart geen mensen, waarom is het geen hydraulisch hefplatform? Met de toenemende gebruikstijd van hydraulische hefplatforms, losse oliepijpverbindingen oliecilinderlekkage, en lawaai verschijnen in het hydraulische systeem. In feite is dit een teken dat het hydraulische systeem verouderd is. De veroudering van hydraulische hefplatforms beïnvloedt direct de effectiviteit van gebruik. Dus, hoe kunnen we het probleem verlichten; veroudering; Hoe zit het met dit onvermijdelijke probleem?

Bij het installeren, demonteren en aanpassen van het roterende mechanisme, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de middellijn van de reductor van het roterende mechanisme parallel is aan de middellijn van het tandwiel, en het maasoppervlak is niet minder dan 70%. De maasoplossing moet geschikt zijn.

.Tijdige wikkeling en vervanging van beschadigde onderdelen is een type hydraulische lift, ook bekend als hydraulische lift met geleiderail, geschikt voor het vervoeren van goederen boven gebouwen, restaurants en hotelverdiepingen. Hier is Lipusheng Machinery om het dagelijkse onderhoud van de lift te introduceren.

De netheid van het hydraulisch station is een belangrijk aspect van het hydraulisch station van de lift, dus het moet niet licht worden genomen. En vanuit een professioneel perspectief zijn er relevante regels en vereisten die moeten worden verwezen in de specificatiehandleiding om een correct begrip te hebben en te weten hoe een goede netheid te bereiken.

Schroef de schroeven op het stofdichte gat aan de buitenkant van de liftflans los, pas de PCS-systeemring aan om zijn zijgat met het stofdichte gat uit te lijnen, en draai de binnenste zeshoek aan. Verwijder daarna de sleutel van de motoras.


Voorburg.kgmHydraulisch vast hefplatformTijdens het bouwproces moet op de volgende punten worden gelet:Vertraag de gladheid en hydraulische olie van verschillende afdelingen zoals de versnellingsbak, versnellingsbak,Voorburg.kgmElektrisch klein hydraulisch hefplatform, en externe meshing tandwielen volgens de vereisten in de gladheidstabel.

Wanneer de motorverbinding van de lift onjuist is, spoelgroep of één fase wikkelgroep omgekeerd is aangesloten, kan dit ernstige driefase stroomonbalans veroorzaken en de wikkeling oververhitten.

Welke soorten liften zijn er? Er zijn vele soorten van dergelijke apparaten, zoals vaste hefapparaten en voertuig gemonteerde hefapparaten, die kunnen worden verdeeld volgens de vorm van beweging. Het zogenaamde vaste heffen wordt over het algemeen geïnstalleerd op één plaats en vast, en dan kunnen hefbewerkingen worden uitgevoerd. Dit type hefapparatuur wordt over het algemeen meer gebruikt op de assemblagelijn,Voorburg.kgmElektrisch hydraulisch hefplatform, en sommige grote productielijnen moeten de materialen naar een bepaalde positie tillen bij het laden van hen, moet de selectie van de lekschakelaar compatibel zijn met de frequentieomvormer.

Maak zorgvuldig een speciaal bouwplan voor installatie op en geef technische informatie aan het installatiepersoneel.

De functie van de lineaire geleiderailbeweging is om de bewegende componenten te ondersteunen en te begeleiden om een wederkerige lineaire beweging in de gegeven richting uit te voeren. De lineaire geleidingsrail zelf heeft geen aandrijvingsapparaat. De functie van de lineaire geleidingsrail is om de apparatuur heen en weer te bewegen binnen een vast lineair bereik, evenals om de apparatuur te dragen. De beweging van de glijder op de geleidingsrail vereist een extra aandrijvingsapparaat. Vaak wordt de geleidingsrail gebruikt in combinatie met een kogelschroefaccessoire,Voorburg.kgmHydraulische hefplatformlift, en natuurlijk kan het ook worden gebruikt in combinatie met andere aandrijvingsapparaten.


Voorburg.kgmHydraulisch vast hefplatformTijdens het bouwproces moet op de volgende punten worden gelet:De elektrische borstel van elke afdeling moet schoon worden gehouden, en de borsteldruk moet worden aangepast om ervoor te zorgen dat zijn gebied niet minder dan 50%is

technological innovation.Is de waterkoeling en luchtkoeling van het hydraulische station hetzelfde? Professionele liftfabrikanten zijn veilig, milieuvriendelijk en economisch! Onze producten worden geëxporteerd naar het buitenland en zeer vertrouwd

Laat de hydraulische olie van de hydraulische hefladingslift afvoeren en gooi deze weg. Voor de openluchtgeleideraillift, draai de verbinding aan en verwijder het oliefilter. Na reiniging, reinig het met perslucht, en breng het vervolgens terug naar de olietank en sluit de pijpleiding aan.

De oliecilinder van de asfabrikant lekt en de afdichting van de oliecilinder wordt vervangen. Het hefplatform daalt niet en de verlaagklep functioneert niet. Controleer wanneer u op de verlaagknop drukt of de verlaagklep geactiveerd is. Als er geen elektriciteit is, probeer het te elimineren; Als er elektriciteit is, lost u het verlagende ventiel zelf op of vervangt u het verlagende ventiel. Het verlagende ventiel moet schoon gehouden worden.

Voorburg.kgm.Meestal wordt de verbindingsstatus van elk onderdeel gecontroleerd en als er enige losheid is, moet het worden aangescherpt. De dichtheid van de body verbindingsbouten moet worden gecontroleerd wanneer het lichaam onder druk staat. Alle verbindingsassen moeten gespleten pennen hebben en moeten volledig worden ontvouwen.

Controleer regelmatig alle draden en kabels op beschadiging. Tijdig verband leggen en beschadigde onderdelen vervangen.

De contactopening en sluiting van de reisschakelaar van elk veiligheidsapparaat moet betrouwbaar zijn en de contactkrater moet tijdig worden gepolijst. Gespecialiseerd in product- en hernieuwbare hulpbronnen, waaronder: liftfabrikanten