FengzhenCity in GermanyVolledig zelfrijdende mobiele liftWetenschappelijke geletterdheid van de industrie cultiveren

omroeper:hp323HP155335083 vrijgavetijd:2023-12-06 18:29:16

De veiligheidsgordel moet om de zes maanden worden geïnspecteerd, met een lading van 225 kilogram. De testtijd bedraagt vijf minuten. Controleer na de test of de veiligheidsgordel gebroken of vervormd is en bewaar gegevens van het experiment. Alle ongekwalificeerde veiligheidsgordels moeten onmiddellijk worden gestopt met gebruik.

De configuratie van de machtseenheid is een belangrijke factor die de hefsnelheid beïnvloedt.Over het algemeen, hoe hoger de macht van de machtsverdelingseenheid, hoe sneller de hefsnelheid, en omgekeerd; De elektromagnetische klep van het hydraulische hefplatform kan in grootte worden aangepast, het verhogen of verminderen van het hydraulische oliedebiet van de oliecilinder, en het aanpassen van de grootte van de elektromagnetische klep op de juiste manier kan ook de hefsnelheid beïnvloeden.

FengzhenCity in Germany.Voorzorgsmaatregelen voor dagelijks onderhoud van hydraulische lift: Controleer alle hydraulische leidingen en verbindingen van de hydraulische lift. De leidingen mogen niet beschadigd zijn en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid.

Doel De hydraulische lift wordt wijd gebruikt in diverse industriële ondernemingen en productielijnen zoals auto, container,FengzhenCity in Germany10 meter automatische lift, vormproductie, houtverwerking, chemische vulling, enz., om te voldoen aan de hefvereisten van verschillende verrichtingshoogten, en kan worden uitgerust met verschillende tafelvormen (zoals bal, rol, draaitafel, sturen, kantelen, telescopen), en met verschillende manieren (gescheiden, koppeling, explosiebestendig), het heeft de kenmerken van stabiel en nauwkeurig heffen, frequent starten, en grote ladingscapaciteit, Los effectief verschillende opheffen en verlagende moeilijkheden in industriële ondernemingen op, waardoor productieverrichtingen gemakkelijk worden.

.Bij werkzaamheden op hoogtes boven 1,5 meter moeten veiligheidsnetten of veiligheidsgordels worden gebruikt.

Kennispopularisatie en superieure prestaties van het vaste hefplatform van de schaarvork: uitgerust met veiligheidsvoorzieningen om overbelasting van het hefplatform te voorkomen; Uitgerust met een beschermende klep om breuk van de hydraulische oliepijp te voorkomen; Uitgerust met noodafdalingsapparaat voor plotselinge stroomuitval; De deuren van de bovenste en onderste verdiepingen zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen die in verbinding staan met het systeem.

De reductieversnellingsbak, versnellingsbak extern meshing gear en andere delen, evenals de hydraulische olie,FengzhenCity in Germany35 meter lift, worden allemaal uitgevoerd volgens de vereisten in de tabel.


FengzhenCity in GermanyVolledig zelfrijdende mobiele liftWetenschappelijke geletterdheid van de industrie cultiverenDe reiniging van de liftfabrikant vereist dat alle delen van de lift vrij van olieslib, vuil en stof moeten worden gehouden, brandstof- en oliefilter van de motor moet worden gecontroleerd en gereinigd volgens de gespecificeerde tijd om te voorkomen dat onzuiverheden de cilinder en oliedoorgang binnendringen, om de slijtage van bewegende delen te versnellen. Liftfabrikanten stellen voor om enkele onderhoudssystemen te ontwikkelen. Het reguliere onderhoudssysteem is gebaseerd op de slijtage en levensduur van mechanische componenten, evenals de slijtage en scheurpatronen van olie en vloeistof. Het onderhoudssysteem bepaalt voornamelijk de onderhoudsbehoeften van de machines op basis van de bedrijfsuren van de machines, die ook het geplande verwachte onderhoudssysteem is geworden.

Overloopklep: in staat om de doorgang van oliepijpleidingen en omleidende stroom te belemmeren, algemeen gebruikt in gevallen waarin de oliepijp barst, en installeer de kooi bovenste leuning.

Lopen: geassisteerde zelfrijdende tweewieltractie, en auto aanpassing.

Hoe langer de oliepijp zelfrijdende, wat een langer pad aangeeft.De hydraulische oliestroom vergt tijd,FengzhenCity in GermanyLiften voor mensen met een handicap, en de hijstijd van het hydraulische hefplatform is ook langer. Daarom moet tijdens installatie de lengte van de oliepijp zoveel mogelijk binnen het toegestane bereik van het ontwerp worden geminimaliseerd; Op basis van het aanpassen van de machtseenheid, kan de grootte van de oliepijp ook worden aangepast, kan de lift van de aluminiumlegering direct worden verhoogd tot een vaste hoogte, en kan werken met 3-5 mensen die tegelijkertijd staan Het effect is sterk verbeterd, en het is klein en heeft geen invloed op de doorgang van voertuigen en voetgangers.

Quotation sheet.Kortsluiting in motorwikkeling. Wanneer er een kortsluitfout optreedt in de motorwikkeling, is de kortsluitstroom veel hoger dan de normale werkstroom, wat het koperverlies van de wikkeling verhoogt en leidt tot oververhitting of zelfs verbranding van de wikkeling.

Volgens de prestaties van het materiaal, zijn de hefplatforms van de aluminiumlegering over het algemeen verdeeld in de volgende categorieën: mobiele hefplatforms van de aluminiumlegering: het materiaal gebruikt hoogwaardige materialen van de aluminiumlegering, waardoor de afbuiging van het hefplatform aanzienlijk wordt verminderd. Klein formaat, in staat om verrichtingen op te heffen en te verlagen in een relatief kleine ruimte. Tegelijkertijd kan het lichtgewicht en flexibele model een vast hefplatform van de aluminiumlegering verplaatsen en bedienen: De platen van de hoge sterkte aluminiumlegering worden over het algemeen gebruikt in de markt, en het ontwerpproces is gebruiksvriendelijker en nauwkeuriger De apparatuur kan worden aangepast aan de werkelijke gebruikssituatie, en de grootte en belastingsverhoging van de tafel kan sterk voldoen aan de diverse behoeften van klanten.

Er zijn verschillende redenen voor oververhitting veroorzaakt door de motor zelf: open circuit in de motorwikkeling. Wanneer een fase van de motorwikkeling open is gesloten, of wanneer een tak in de parallelle tak open is gesloten, zal dit driefasige stroomonbalans veroorzaken en de motor oververhit veroorzaken.

FengzhenCity in Germany.De veiligheidsgordel moet om de zes maanden worden geïnspecteerd met een lading van 225 kilogram. De testtijd bedraagt vijf minuten. Controleer na de test of de veiligheidsgordel gebroken of vervormd is en bewaar gegevens van het experiment. Alle ongekwalificeerde veiligheidsgordels moeten onmiddellijk worden gestopt met gebruik.

Systemen: explosiebestendig elektronisch controlesysteem, afstandsbedieningssysteem, en PIC-systeem. Professionele liftfabrikanten hebben stabiele, veilige, betrouwbare prestaties en kunnen onderhoudsvrij bereiken Hun technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten bereikt

Regelmatig onderhoud: Controleer regelmatig het circuitsysteem van het hydraulische hefplatform om te zien of er losheid is, en controleer of de draden en kabels verouderd of beschadigd zijn, wat elektrische lekkage kan veroorzaken. Als er een is, moet het tijdig worden gerepareerd om elektrische schokken te voorkomen.