Kaipingworld.kgm2-verdiepingen vrachtliftProductiestappen en inspectievereisten

omroeper:hp323HP155335083 vrijgavetijd:2023-12-06 23:22:01

Uittriggers: mechanische steunsteunen, hydraulische steunsteunen, gewone handgekrukte steunsteunen, waterdicht, hoge temperatuur bestendig, stevig en duurzaam, veilig en betrouwbaar

Ten tweede moet er geen vuil op het wrijvingsoppervlak zijn. Als er vuil is, moet het worden afgespoeld met benzine of verdunner; De reductieversnellingsbak, versnellingsbak, extern meshing gear, en andere delen van het materiaal evenals de hydraulische olie, moeten volgens de vereisten in de tabel worden getest; De juiste onderhoudsmethode voor hydraulische geleiderailliften is om de staaldraadkabels in verschillende delen regelmatig te controleren op breuk of losheid. Als dit verschijnsel wordt gevonden, moet het tijdig worden vervangen. Het onderhoud van de staaldraadkabels moet strikt worden uitgevoerd in overeenstemming met de specificaties; Controleer de verbindingsstatus van elk onderdeel volgens de remvoorschriften. Als er enige losheid is, moet het tijdig worden aangedraaid. De dichtheid van de verbindingsbouten van de apparatuur moet worden gecontroleerd wanneer het lichaam onder druk staat. Alle verbindingssassen moeten worden uitgerust met gespleten pennen; Controleer volgens de voorschriften de normale werking van elk mechanisme of er lawaai of storing is, en elimineer onmiddellijk alle fouten; Bij het installeren, demonteren en aanpassen van het roterende mechanisme van het materiaal, en de maaswijding geschikt is; Voer regelmatig een uitgebreide inspectie van de apparatuur uit om te controleren of er schade is aan de draden en kabels, en of er sprake is van oververhitting van de motor. Vervang en elimineer de fout tijdig voordat u doorgaat met gebruik; Zorg ervoor dat de lagers, dozen, distributiekasten en borstels van de motor schoon worden gehouden en dat de reisschakelpunten van elk veiligheidsapparaat veilig en betrouwbaar zijn.

Kaipingworld.kgm.Vandaag de dag heeft de plotselinge afkoeling in Shandong kantoormedewerkers en mensen overrompeld. Vrienden, zorg ervoor dat je meer kleren toevoegt als je uitgaat. Shandong, als thuisstad van liften in China. Er zijn talloze fabrikanten van alle maten. Dus,Kaipingworld.kgm14 meter lift van aluminiumlegering, met een lading van 225 kilogram. De testtijd bedraagt vijf minuten. Controleer na de test of de veiligheidsgordel gebroken of vervormd is en bewaar gegevens van het experiment. Alle ongekwalificeerde veiligheidsgordels moeten onmiddellijk worden gestopt met gebruik.

Op dit moment is de uitstekende rol van liften van de aluminiumlegering te breed. Chinese liften van de aluminiumlegering zijn al in het buitenland ingevoerd en geëxporteerd, die een bepaald aandeel wereldwijd vertegenwoordigen. Vanwege hun praktische toepassing, breed gebruik, en sterk verbeterde mankracht, tijd en kosten, zijn ze in lijn met het gebruik van moderne mensen.

Wanneer de vrachtlift defect is, moet professioneel personeel worden uitgenodigd voor reparatie en ongeoorloofde wijziging van de vrachtlift is niet toegestaan.


Kaipingworld.kgm2-verdiepingen vrachtliftProductiestappen en inspectievereistenVuile normaal gesloten klep; De oplossing is om de normaal gesloten klep te verwijderen en reinigingsmiddel of reinigingsmiddel te gebruiken.

Is de waterkoeling en luchtkoeling van het hydraulische station hetzelfde? Gespecialiseerd in product- en hernieuwbare hulpbronnen, inclusief liftfabrikanten

Het hydraulische hefplatform gebruikt hoofdzakelijk hydraulische oliedruktransmissie om de heffunctie te bereiken De mechanische structuur van de scheervork zorgt voor stabiliteit voor de lift Het brede werkplatform en de hoge draagcapaciteit maken het bereik van de verrichting op grote hoogte breed en geschikt voor meerdere mensen om tegelijkertijd te werken. Het maakt operaties op grote hoogte efficiënt en gegarandeerd.

Installation conditions.Goederen moeten goed gestapeld worden op het platform en niet gekanteld.Wanneer de laadlift boven het perronbereik wordt opgeheven of verlaagd,Kaipingworld.kgm100kg kleine lift, mag niemand staan om te kijken.

De laad- en losbrug is een zeer gebruikelijke bouwvorm geworden in moderne logistieke sites. Het is het punt en eindpunt van de logistieke keten van de onderneming, en een laad- en losoperatieplatform voor ondernemingen om snel en omzet producten en goederen. De hoogte van het laad- en losverrichtingsplatform is vast, maar er is altijd een bepaald hoogteverschil of kloof tussen de transportvoertuigen en het laad- en losplatform vanwege de hoogte van het vervoer. Hierdoor kan de heftruck het transportvoertuig niet in- en uitstappen voor direct laden en lossen van goederen. Gebruik de instapbrug voor betrouwbare verbindingen. Stel vorkheftrucks in staat om transportvoertuigen snel in en uit te stappen voor het laden en lossen.

De configuratie van de machtseenheid is een belangrijke factor die de hefsnelheid beïnvloedt.Over het algemeen, hoe hoger de macht van de machtsverdelingseenheid, en omgekeerd; De elektromagnetische klep van het hydraulische hefplatform kan in grootte worden aangepast, het verhogen of verminderen van het hydraulische oliedebiet van de oliecilinder, en het aanpassen van de grootte van de elektromagnetische klep op de juiste manier kan ook de hefsnelheid beïnvloeden.


Kaipingworld.kgm2-verdiepingen vrachtliftProductiestappen en inspectievereistenFunctie: Handig lossen, sterke stabiliteit,Kaipingworld.kgmBouwwerflift, en lage onderhoudskosten. Geschikt voor diverse voertuigen op laad- en loslocaties en plaatsen met relatief druk verkeer. Laad- en losplatforms, hefplatforms en losplatforms: antislipapparaten: Dit apparaat is gelast van staalplaten en kan betrouwbare antislipfunctie bereiken.

where.Tijd spaart geen mensen, waarom is het geen hydraulisch hefplatform? Met de toenemende gebruikstijd van hydraulische hefplatforms, kunnen verschijnselen zoals zwak heffen, oliecilinderlekkage, losse oliepijpverbindingen, en lawaai verschijnen in het hydraulische systeem. In feite is dit een teken dat het hydraulische systeem verouderd is. De veroudering van hydraulische hefplatforms beïnvloedt direct de effectiviteit van gebruik. Dus, hoe kunnen we het probleem verlichten; veroudering; Hoe zit het met dit onvermijdelijke probleem?

Hydraulische lift lading, hoofdzakelijk ontworpen voor het vervoeren van goederen, meestal vergezeld door mensen. De vrachtliftauto heeft het kenmerk lang en smal te zijn. Een verticale lift aangedreven door een elektromotor, uitgerust met een doos vormige pod. Vaste hijsapparatuur voor aangewezen vloeren. Hij heeft een liftwagen die tussen ten minste twee verticale stijve geleidingsrails rijdt. Laten we eens kijken naar zijn dagelijkse onderhoudstips: Hydraulische lift dagelijkse onderhoudstips.Nieuw geïnstalleerde hydraulische lift moet een fabrieksgarantieperiode hebben (meestal 1-2 jaar).

In de bouwlift heeft de schakelkast ook lekbeschermingsapparatuur, en zijn draden en kabels hebben een goede isolatie zonder lekkage Het metaal dat door de draden gaat is niet roest en de schade is dicht bij nul. Zijn staaldraadkabel zou aan de overeenkomstige configuratievereisten moeten voldoen, zonder problemen van draadbreuk of krimp, en natuurlijk zou het aantal gebroken draden de overeenkomstige normen niet moeten overschrijden. Zijn katrolbeweging is erg flexibel.

Kaipingworld.kgm.Nadat de goederen zijn vervoerd, reinigt u het platform.

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van een geleideraillift: Overladen en transporteren van brandbare en explosieve producten zijn ten strengste verboden.

Wanneer de motorverbinding van de lift onjuist is, wanneer een spoel spoelgroep of één fase wikkelgroep omgekeerd is aangesloten, kan dit ernstige driefase stroomonbalans veroorzaken en de wikkeling oververhitten.