Rimouski.Specificatie en grootte van gegalvaniseerde platte pijpBelemmeringen voor binnenlandse verkoop

omroeper:hp256HP158312377 vrijgavetijd:2022-03-20 16:12:28

De eerste is de invloed van de externe omstandigheden. Het hangt vooral af van de gemiddelde eigenschappen en temperatuur rond de vierkante pijp en of het medium rond de pijp corrosief is. Omdat de corrosieve werking van het medium nauw verband houdt met de micro-organismen in de bodem. En als het een langeafstandspijpleiding is, zijn de bodemmilieu-eigenschappen complexer. Bovendien zal de temperatuur van de omgeving waar de pijpleiding is gelegen ook de corrosie van de vierkante pijp be ïnvloeden. Als de temperatuur hoog is, zal de corrosiesnelheid ook worden versneld, terwijl als de temperatuur laag is, de corrosiesnelheid zal worden vertraagd.

Een van de stappen die vatbaar zijn voor defecten in de productie van vierkante buizen is warmtebehandeling en de andere is trekbehandeling. Vandaag moeten we weten dat laatste. Misschien zullen sommige mensen een heleboel vragen over waarom vierkante buizen zijn gevoelig voor afwijkingen in de trek. Laten we nu de specifieke oorzaken van defecten analyseren.

Rimouski..De tweede is het beitsen van de vierkante pijp. Zowel chemische als elektrolytische methoden worden gebruikt bij het beitsen van de vierkante pijp. Deze twee methoden kunnen de oxyde huid van de vierkante pijp verwijderen.

Wanneer de vierkante buis wordt verwerkt, moet het goed gepolijst worden om duurzaamheid, waaronder mechanische polijsten, chemische polijsten en elektrochemische polijsten.

.Zachte blaasbehandeling van gesmolten staal na de behandeling van calcium kan de resterende insluitingen in gesmolten staal verminderen en beter wikkelen MNS rond al20 CAS en andere kernen.

De binnen- en buitenwanden van de pijp moeten het oorspronkelijke oppervlak zonder enige verwerking behouden.

Het prestatievoordeel van de vierkante buis na de behandeling met calcium vereist niet alleen een hoge sterkte, maar ook een goede bewerkingseffect. Voor zwavelhoudende vierkante buis kan zwavel de machinabiliteit van staal verbeteren, zodat de opname van sulfide in vierkante buis is de sleutel om de kwaliteit van staal te bepalen. Sulfur bestaat voornamelijk in de vorm van MNs in het staal. De enige MNS inclusie is lichte zwarte strip. De opname met deze morfologie snijdt de continuïteit van de stalen matrix af en maakt grote verschillen in de anisotropische eigenschappen van het staal. Calciumbehandeling van gesmolten staal kan de vorming van MNS-inclusies remmen en MNS met al20 CAS combineren om composieten spindle inclusions te vormen. Dergelijke insluitingen kunnen de machinabiliteit van staal verbeteren en de nadelige gevolgen van MNS-insluitingen op de eigenschappen van staal voorkomen.


Rimouski.Specificatie en grootte van gegalvaniseerde platte pijpBelemmeringen voor binnenlandse verkoopHet vervalsen heeft vele voordelen bij het verbeteren van de plasticiteit van q355b vierkante buis en het verbeteren van de kwaliteit van staal, omdat de giettoestand van gesmeed metaal kan worden gebroken bij het smeden van q355b vierkante buis. Daarom zijn er smedeworkshops in sommige q355b vierkante buizen fabrieken.

De reden waarom het is verdeeld in twee soorten is dat chemische reiniging alleen het oppervlak zeer grondig kan reinigen, en het is moeilijk om de gewenste resultaten te bereiken in sommige fijne scheuren.

Q355b vierkante buis, de geselecteerde dobbelsteen, heeft een duidelijke verharding in het dieptrekproces, resulterend in vele harde metalen punten, resulterend in adhesie. Speciale producten zoals professionele vierkante buis, vierkante rechthoekige buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis en gegalvaniseerde buis zijn 20-jaar oude merken, met een gunstige prijs en gegarandeerde kwaliteit. Het maakt het oppervlak van het werk en sterven gemakkelijk te krabben en slijten, zodat gereedschap staal voor algemeen sterven kan niet worden gebruikt.

Excellent service.Analyse van de prestatieindex van de vierkante buis --hardheid is een indicator om de hardheid en zachtheid van metaalmaterialen te meten. Momenteel wordt de hardheidsmethode meestal gebruikt om de hardheid van de productie te meten. Het gebruikt de inspringer met vaste geometrie om de hardheid van het onder vaste belasting geteste metaaloppervlak te meten naar gelang van de hardheid.

De oppervlakteharding van q355b vierkante buis is meestal isothermische demping, dat wil zeggen warmtebehandeling technologie. Na de isothermische demping zal qq355b vierkante buis meer en betere eigenschappen verkrijgen, en zal qq355b vierkante buis worden toegepast in meer velden.

Hoe de hoeveelheid oxyde-schaal te verminderen is de sleutel tot de verhitting van naadloze vierkante buis. Vooral als het heet is. Uitgaande van de levensduur van gereedschappen en de oppervlaktekwaliteit van pijpen zijn de eisen strenger. Warme ovens worden bijvoorbeeld onderverdeeld in verwarmingsovens en verwarmingsovens overeenkomstig hun functies; De eerste wordt gebruikt om de blanco van normale temperatuur tot verwerkingstemperatuur te verwarmen; Deze wordt gebruikt om de blanco te verwarmen tot de noodzakelijke verwerkingstemperatuur tijdens de verwerking.


Rimouski.Specificatie en grootte van gegalvaniseerde platte pijpBelemmeringen voor binnenlandse verkoopHoe het rendementspunt van de vierkante buis te specificeren: indien de spanning afneemt, moeten de bovenste en onderste rendementspunten worden onderscheiden. De opbrengsteenheid is mm2 (MPa)

Job description.De oppervlaktecomprimerende stresskenmerken van de vierkante buis zullen worden verkregen na isothermische demping.

Indien er slechts één vlak lassen zijn moet de achterlassering worden uitgevoerd in secties van het midden, d.w.z. de boog van het lassen van het gedeelte worden gestopt op

Brinell hardheid, en q355b vierkante pijp, ook bekend als gelaste pijp, is een vierkante pijp, gelast door een stalen plaat of stripstaal na het inkrimpen. Q355b vierkante buis heeft de voordelen van eenvoudig productieproces, hoge productie-efficiëntie, veel rassen en specificaties en minder apparatuur. De gebruikelijke materialen zijn Q235A en Q235C.

De eerste is de invloed van de externe omstandigheden. Het hangt vooral af van de gemiddelde eigenschappen en temperatuur rond de vierkante pijp en of het medium rond de pijp corrosief is. Omdat de corrosieve werking van het medium nauw verband houdt met de micro-organismen in de bodem. En als het een langeafstandspijpleiding is, zijn de bodemmilieu-eigenschappen complexer. Bovendien zal de temperatuur van de omgeving waar de pijpleiding is gelegen ook de corrosie van de vierkante pijp be ïnvloeden. Als de temperatuur hoog is zal de corrosiesnelheid ook worden versneld, terwijl als de temperatuur laag is, de corrosiesnelheid zal worden vertraagd.

Het algemene schieten wordt gebruikt voor vierkante buis met regelmatige vorm. Verschillende polijstkoppen zijn op, neer, links en rechts, met een hoge efficiëntie en weinig vervuiling.