New Orleans.Koude opslagOorzaken van marktvolatiliteit

omroeper:hp632HP195506591 vrijgavetijd:2022-01-13 21:20:23

Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: onvoldoende koelmiddelcirculatie is de belangrijkste reden

Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, lay-out en windsnelheid veld beschrijving van koelapparatuur zijn geschikt voor de koeling behoeften van verschillende goederen. Uitgerust met perfecte opslagtemperatuur actieve detectie, registratie en actieve apparatuur.

Er zijn twee soorten koeling in de koelgroep: onmiddellijke koeling en eenvoudige koeling.

.Luchtdichte bouw van een diepvriesmagazijn: de gewijzigde atmosfeer van een nieuw opslaghuis wordt ontwikkeld op basis van de traditionele hogetemperatuuropslag, met de „Idquo”; Refrigeratie ^ rdquo; Functie, langdurige koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag bouw, verse fruitopslag, medische koude opslag, complete producten, uitstekende kwaliteit en gunstige prijs. Er zijn ook ^ Idquo; Air conditioning ^ rdquo; Functie; Het koelhuis is echter geen eenvoudige superpositie van gewone hoge temperatuur opslagplaatsen en air conditioning. Om de gassamenstelling in de opslagplaats snel aan te passen, is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat de vriesruimte een goede luchtdichtheid heeft. Dit is bevestigd door het theoretische onderzoek en een groot aantal praktische ervaring van het snelvriesmagazijn.

De temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.

De factoren die van invloed zijn op de installatiekosten van koude opslag zijn de volgende: de bouw van koude opslag: de selectie van de locatie moet voldoen aan wetten en voorschriften en aan de relevante eisen voor voedselhygiëne en -hygiëne. En let op de bescherming van het milieu en het ecologisch evenwicht. Bovendien moet het bevorderlijk zijn voor de productie, de bouw en de droogceremonie.


New Orleans.Koude opslagOorzaken van marktvolatiliteitHet gebruikelijke verschijnsel van een snelle bevriezing is dat de temperatuur van een koelhuis niet langzaam kan dalen of dalen. Nu wordt een eenvoudige analyse gemaakt van de redenen voor de langzame daling van de temperatuur: het verlies van koude capaciteit van een snel vrieshuis is groot door een slechte thermische isolatie of afdichting prestaties; de slechte thermische isolatie prestaties is te wijten aan onvoldoende dikte van de thermische isolatie laag van pijpleiding en thermische isolatie muur, wat resulteert in een slechte thermische isolatie en thermische isolatie effect, Het wordt voornamelijk veroorzaakt door een onjuiste selectie van de dikte van de isolatietlaag in het ontwerp of door een slechte kwaliteit van isolatiemateriaal in de bouw.

Luchtklep lekkage en lekkage van de ring zal niet alleen de stijging van de uitlaattemperatuur van het koelhuis beïnvloeden, maar ook de interstagedruk veranderen. Zolang de compressieverhouding hoger is dan de normale waarde, zal de uitlaattemperatuur stijgen.

De selectie van apparatuur voor de bouw van apparatuur voor koude opslag hangt nauw samen met de omvang, het type en de begroting van de koude opslag.

Inspection items.Nadelen van een enkele laag koude opslag: groot; De oppervlakte van de externe behuizing structuur van de koude opslag is groot, zodat de hoeveelheid thermische isolatiematerialen groot is, en het droge verbruik van koud voedsel ook groot is; Voor het lagetemperatuur magazijn de vloer anti vriesbehandeling vereist een grote hoeveelheid werk. Wanneer de koude opslag wordt gebouwd op het niveau van het water, is het onmogelijk om ermee om te gaan, wat gemakkelijk is om horizontale bevriezing en zwelling te veroorzaken.

Voor koude opslag is het zeer gebruikelijk in onze productie en leven. Koude opslag is zeer belangrijk voor het bevriezen en bewaren van voedsel, maar zijn energieverbruik is zeer groot bij het gebruik van koude opslag. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

De hoeveelheid is groot, en een speciale rekenkamer (gebied) wordt ingesteld naar gelang van de behoeften van productie en werking. De temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op de 0 ~ + 7 ͐;.


New Orleans.Koude opslagOorzaken van marktvolatiliteitAndere aspecten: bij het ontwerp van de koelopslag van voedsel moet ook rekening worden gehouden met de samenwerking tussen de koude opslag en de brandbestrijding, ventilatie, water en elektriciteit. Het moet voldoen aan de eisen van veiligheid, wetenschap en milieubescherming. Bij het ontwerpen en installeren van de koude opslag, moet rekening worden gehouden met het drainage probleem, en de volgende 8 punten moeten tijdens herontwerpen en installatie aandacht worden besteed.

quality index.De apparatuur wordt gebouwd overeenkomstig de eisen voor de toepassing van de lagetemperatuurverdeling. Het wordt weerspiegeld in de volgende 6-punten: een lage-temperatuur hal, een gesloten platform, een elektrische schuifdeur een elektrische koeldeur, een anti-botsing flexibele afdichting, en een platform hoogteklimaatregelingsapparatuur (hef-kanaal) zijn gebouwd om het ^ ldquo te voltooien; Van deur tot deur Het laden en lossen van het type is een symbool geworden van moderne koude opslag.

Als het magazijn relatief klein is en je een miniatuur fruitopslag wilt transformeren, moet je ervoor zorgen dat de hoogte in het magazijn ten minste acht meter is, omdat de bovenkant van de koude opslag en de bovenkant van het magazijn een hoogte van ten minste 30 cm moet reserveren.

Onmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid, kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, dus het wordt op grote schaal gebruikt.

New Orleans..Punten met meerdere verdiepingen van koude opslag: klein, is de oppervlakte van de buitenste behuizing kleiner dan die van de koudopslag in één laag zodat het koude verbruik kan worden verminderd, kan het droge verbruik van voedsel worden verminderd, zoals de koelkamer kan worden gebruikt als de koelruimte, de zolder op de bovenste verdieping kan worden gebouwd in de ruimte voor het maken van ijs, enz.

Een perfect computernetwerk opzetten, de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.

De producten die worden opgeslagen in het medisch koelopslagproject moeten worden beheerd door kleurencode, zodat het probleem van de aankoop fouten wordt vermeden. In het proces van behandeling, is het ook noodzakelijk om strikt de instructies te volgen.