Zelf gemaakte thermoszakHoe effectieve verkoopkanalen tot stand te brengen

omroeper:hp570HP155642700 vrijgavetijd:2022-01-19 12:47:28

Als de technische elementen echt willen voldoen aan de standaard van groene niet-geweven verpakking kleur bedrukking, is het niet perfect om alleen te vertrouwen op de bovenstaande vier punten, maar ook de groene niet-geweven verpakking kleur printtechnologie als aanvulling. De hier genoemde technische elementen omvatten de apparatuur voor het ontwerpen van niet-geweven verpakkingskleurendruk. Technologie. Energie en aangenomen technologie. Een speciale productfabrikant die R&D en service integreert. Lange termijn professionele niet-geweven zak, katoenzak, canvas zak, thermische isolatie zak, hand decoratie zak   De zogenaamde groene technologie verwijst naar de technologie die vervuiling kan verminderen, consumptie, vervuiling kan beperken of de ecologie kan verbeteren.

Antwoord: de platen die worden gebruikt voor het maken van blaren worden hard films genoemd, PVC (polyvinyl chloride) harde films, PS (polystyreen) harde films en ABS (Engineering-niet-weefsels). PS harde plaat heeft een lage dichtheid, een slechte taaiheid en gemakkelijk styreengas te produceren (schadelijk gas), dus wordt het meestal gebruikt om diverse industriële blisterverpakking pallets te produceren. PVC harde plaat heeft een matige taaiheid en is niet gemakkelijk om chloor te produceren, wat een zekere impact op het milieu zal hebben. PVC is gemakkelijk te verwarmen. Het kan worden verzegeld met afdichting machine en hoge-frequentie machine. Het is de belangrijkste grondstof voor de productie van Blister producten. Pet hard sheet heeft goede taaiheid, hoge hardheid en gemakkelijk te

.De milieubeschermende zak en de niet-geweven zak nemen vooral lasdraad aan. Ten eerste wordt de chip op het geschikte substraat of het bedradingskader bevestigd, en vervolgens wordt het circuit op de chip aangesloten op het substraat of het kabelframe met dunne metaaldraad.

Het bevorderen van niet-geweven verpakkingskleurdrukken heeft de functies van identificatie, verfraaiing en gemak. Niet-geweven verpakkingskleurdrukken is een uitbreiding van het product en een deel van het totale product.

.() exportdozen voor buitenlandse handel en 5-laags golfdozen worden meestal gebruikt voor het bedrukken van kleuren van externe niet-geweven verpakkingen, en B /C tegels worden voornamelijk gebruikt voor gegolfd. De rekenformule van de buitendoos is: (lengte + /100 x (breedte + + /100 x eenheidsprijs per vierkante meter).

In de consumentenelektronica daalde de BB-waarde van de Noord-Amerikaanse halfgeleiderinstallatiefabrikanten, als een belangrijke huidige industrieindicator, voor de achtste opeenvolgende maand in augustus. In termen van terminalproducten, met uitzondering van de output van digitale camera's en monitors, bleef de groei van de output van andere consumentenelektronica producten in augustus vertragen. Hieruit blijkt dat de totale vraag van de markt nog steeds in een fase van langzaam herstel verkeert.

Met de verbetering van de producttechnologie worden ook nieuwe eisen gesteld voor de kleurendrukvorm van niet-geweven verpakkingen. Laten we een voorbeeld geven van kleurendruk van niet-geweven verpakkingen en de verzamelzak presenteren. Om de vloeistof vers te houden, hebben de actieve cellen in de vloeistof behoefte aan ^ amp; amp; quota; Ademhalingsversterker; amp; quot;65272; Dit materiaal is gemakkelijk te verwerken en heeft een goede verbinding met de transmissie pijp. Het is niet zo kwetsbaar als een glazen fles, en heeft een goede netheid en handig onderhoud. Het is een ideale container () als we goed naar de lege zak kijken, zullen we zien dat er enkele bubbels in zitten, waardoor de vloeistof niet stollend kan worden,Een waszak., En de retentieoplossing van de voedingsstoffen die de rode bal in de oplossing nodig heeft, wat de retentieomgeving van de oplossing verbetert. Deze niet-geweven zak met niet-geweven verpakkingskleurdruk is sinds 1980 gebruikt. Het vervangt de vorige glazen fles en wordt op grote schaal gebruikt voor het vasthouden van vloeistof.


Zelf gemaakte thermoszakHoe effectieve verkoopkanalen tot stand te brengen



Composiet, en de bronzen smelttechnologie ontwikkelde zich in de Shang en Zhou dynastieën. In de lente- en herfstperiode en de Strijdende Staten heersten de mensen over de technologie van de gietijzer-staalproductie en schildering, en een groot aantal ijzeren containers en geverfde houten containers verschenen. In de oudheid begon het blazen van glazen containers in 3000 BC. Daarom is het duizenden jaren geweest om alle soorten van niet-geweven verpakking kleur bedrukking containers met keramiek, glas, hout en metaal. Veel van deze technologieën zijn voortdurend verbeterd en ontwikkeld tot nu toe.

Zijsealed bags,Warme zak, waarvan de kant verzegeld zakken worden gezien in veel voedsel en snack verpakkingszakken. Het hele proces van de verwerking van dit soort verpakking moet ongeveer veertien stappen, compounding rijping, het snijden, het maken van zakken en andere processen. Meer complexe kant verzegeld en kant verzegeld zakken staan stabiel en kan worden geplaatst op de plank voor een lange tijd, De zijdeafdichting heeft een printoppervlak nodig. De zijzegelritszak is uitgerust met een herbruikbare rits zodat consumenten de rits kunnen openen en sluiten. De doos is ongeëvenaard, oppassen voor namaak, en gemakkelijk voor consumenten om te identificeren. De apparatuur is een speciale grondstof. De verpakkingsmaterialen moeten worden gebruikt om de mogelijkheid van microbiële infectie te blokkeren en de interne steriele omgeving binnen een bepaalde tijd te verzekeren. Het wordt uitgevoerd door middel van hoge temperatuur stoom, lichte bestraling en straling. Voor infusiesets die voor secundair gebruik worden gebruikt, zijn de originele materialen van steriele spuiten meestal papier plastic materialen. Deze papieren plastic zak wordt ontsmet EO epoxy B. Een product moet vele malen circuleren voordat het de handen van de consument kan bereiken van de producent. Gedurende deze periode moet het door vele links gaan, zoals laden en lossen, vervoer, hantering, display enzovoort. In deze processen zullen er veel kwalitatieve externe factoren zijn, zoals botsingen, schokken, lichtlijn, gas en andere factoren die de veiligheid van de waar zullen bedreigen, Daarom moet de verpakking ervoor zorgen dat de producten niet door externe factoren worden beschadigd,

Industry management.Natuurlijke niet-geweven verpakkingskleurdruk, geïnspireerd door de vorm van natuurlijke objecten, is niet-geweven verpakkingskleurdruk vaak levendig en interessant. Deze natuurlijke objecten hebben vele vormen, zoals peulen, sinaasappels honingkammen, dierlijke bont, plantentakken en bladeren, enz.

() exportdozen voor buitenlandse handel en 5-laags golfdozen worden meestal gebruikt voor het bedrukken van kleuren van externe niet-geweven verpakkingen, en B /C tegels worden voornamelijk gebruikt voor gegolfd. De rekenformule van de buitendoos is: (lengte + /100 x (breedte + + /100 x eenheidsprijs per vierkante meter).

Inwendige verpakking --niet-geweven verpakkingskleurdruk van direct en materiaal; container die een externe niet-geweven kleurdruk van de verpakking vereist. (samengestelde niet-geweven verpakkingskleurdruk)


Zelf gemaakte thermoszakHoe effectieve verkoopkanalen tot stand te brengen



Door de internationale invloed weerspiegelt de kleurendruk van niet-geweven verpakkingen in Hongkong en Taiwan de stijl van eenvoud in het Oosten en elegantie in het Westen. De eenvoud van het Oosten en de eenvoud van het Westen belichamen de combinatie van het bondige patroon van het Oosten en de moderne samenstelling van het Westen; Vrije tijd en delicatesse is een algemeen begrip van het leven in Hongkong en Taiwan.

production costs.Wat is dubbelbubble shell niet-geweven verpakking kleurendruk?

In de niet-geweven verpakkingskleurendrukindustrie zijn er weinig grote ondernemingen en staatsbedrijven, veel particuliere bedrijven, en de totale omvang van de industrie is relatief klein. Tegelijkertijd zijn veel buitenlandse merken de markt binnengedrongen, zoals Schott van Duitsland, die op grote schaal met zijn sterke technische en economische kracht op de markt is gekomen. Gedurende deze periode heeft de niet-geweven verpakkingskleurendrukindustrie behoefte aan integratie, ondernemingsverbond, fusie en andere middelen om enkele grote ondernemingen en gemeenschappelijke ondernemingen te vormen, omdat het moet worden verwarmd bij afdichting en stofzuigen, wat kan leiden tot de reactie van deze chemicaliën, wat resulteert in verpakkingsschade en voedselachteruitgang.

.Nadat het ijzer in de oven komt, wordt de volgende fase verhit. De belangrijkste functie is het verhogen van de ijzertank van kamertemperatuur tot de ingestelde temperatuur. Na het bereiken van de ingestelde temperatuur, komt het in de constante temperatuur fase, die is om de stabiliteit van de ingestelde temperatuur te waarborgen. De functie van de koelruimte is om de gedroogde ijzeren blikken volledig te koelen, maar de koeling is niet genoeg. Wanneer de ijzeren blikken worden gestapeld, de verffilms zijn zeer gemakkelijk te worden gekrabd door elkaar, en het plakken fenomeen is gemakkelijk te voorkomen na het stapelen. De baktijd heeft een grote relatie met de snelheid van de machine. Als de snelheid van de machine te snel is, de hele droogtijd zal worden verkort, de vereiste temperatuur tijd zal niet voldoende zijn,Niet geweven zak plastic, en de verf te bakken zal niet voldoende zijn, wat resulteert in zachte verf film veroorzaakt door slecht drogen. Het maakt het eten of de drank gemakkelijk te verslechteren.

Probeer hetzelfde materiaal te gebruiken voor kleurendruk van niet-geweven verpakkingen

Als de snelheid van de machine te traag is tijdens het bakken, zal het leiden tot bakken. In dit geval zullen veel coatings broos worden, en het is zeer gemakkelijk om verf of verf te verwijderen tijdens latere verwerking. Tegelijk zal bakken ook leiden tot de verkleuring van de coating. De belangrijkste maatregelen om slechte bakken te voorkomen zijn: de temperatuur van de oven regelmatig en de curve in het automatische instrument om de temperatuur en de standaardtijd onder de standaardtijd te garanderen.