Bitom.Hydraulisch hefplatformWaar moet je op letten bij het gebruik?

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2024-02-27 18:01:58

Het dagelijkse onderhoud van laadliften van het type geleiderail moet ervoor zorgen dat de transmissiepositie waar de vetnippel zich bevindt, twee keer per maand gesmeerd moet worden. Voor gebieden waar geen vet kan worden toegevoegd, is het noodzakelijk om het oliecircuit te wissen of de vetnippel te vervangen totdat boter kan worden toegevoegd. Anders is het verboden om de apparatuur te gebruiken.

Alvorens het hooggelegen werkplatform te gebruiken, is het noodzakelijk om te bevestigen of de benen correct worden ondersteund en aangepast volgens de horizontale kralen op het materiaal alvorens met de operatie verder te gaan; Bevestig of de rol en de glijbaan van het hydraulische hefplatform droog zijn tussen elke rol en glijbaan.Als er een droge plaats is, voeg een passende hoeveelheid boter toe om een soepele werking te verzekeren en hard contact en slijtage tussen mechanische componenten te vermijden.

Bitom..Het belangrijke punt van het handhaven van de lift is om onmiddellijk te stoppen met werken ongeacht een abnormaal verschijnsel toegestaan.Het personeel van de liftclientservice moet de abnormale situatie van de lift uitleggen, samenwerken met de inspectie van de lift, en de abnormale situatie zo snel mogelijk oplossen alvorens de lift opnieuw te starten en het werk opnieuw te beginnen. Wanneer de abnormale situatie van de lift niet wordt opgelost is gedwongen bediening niet toegestaan, en de problemen die hierdoor worden veroorzaakt, kunnen niet worden onderschat.

Bij gebruik moeten de vier poten stevig worden ondersteund op een stevige grond (gebaseerd op het loopwiel dat de grond gaat verlaten), en slapers kunnen worden gebruikt indien nodig.

.Handmatige hydraulische platformtoepassing Handmatige hydraulische platformprestaties: De handmatige hydraulische platformauto is gemaakt van hoogwaardig staal, met een redelijke en compacte ontwerpstructuur, veilig stabiel en betrouwbaar.Het is uitgerust met een veiligheidsklep, een volledig verzegelde oliecilinder en een handmatig hydraulisch systeem voor het heffen en verlagen, waardoor het gemakkelijk te bedienen is. Uitgerust met geleidewielen, bespaart het de fysieke kracht van de machinist en kan het laadwiel en het palletlaadwiel beschermen. Uniek hydraulisch pompontwerp, ontworpen voor eenvoudige montage lijn laden en lossen operaties om een ideale hoogte te handhaven; Gecombineerd met een uniek ontwerpconcept, maakt het de bediening van de operator eenvoudig en handig.

Laat de hydraulische olie van de hydraulische hefladingslift afvoeren en gooi deze weg. Voor de openluchtgeleideraillift, draai de verbinding aan en verwijder het oliefilter. Na reiniging, reinig het met perslucht, en breng het vervolgens terug naar de olietank en sluit de pijpleiding aan.

Het hydraulische systeem van de hydraulische instapbrug heeft stabiele prestaties, laag onderhoudstarief,Bitom.Hydraulisch schaartype hefplatform, en is stevig en duurzaam.


Bitom.Hydraulisch hefplatformWaar moet je op letten bij het gebruik?Over het dagelijks onderhoud en gebruik van hydraulische hefplatformmotoren gesproken is overbelasting ten strengste verboden, omdat overbelasting de belasting op de motor kan verhogen en in ernstige gevallen de motor kan veroorzaken om uit te branden.

Bij het installeren, demonteren en aanpassen van de tentoonstellingsorganisatie, moet er aandacht aan worden besteed om ervoor te zorgen dat de middellijn van het reductiemechanisme van de tentoonstellingsorganisatie parallel is aan de middellijn van het tandwiel, en het maasoppervlak niet minder dan 70%, en het maasoppervlak moet gepast zijn.

De juiste bouwinspectie van de luchthaven is om eerst de fundering te inspecteren om te zien of er waterophoping is en om te zien of het aardingssysteem voldoet aan de eisen. We moeten ook zien hoe de structurele bouten van dit frame worden aangedraaid en of er scheuren in de lassen zijn. We moeten ze volgens de instructies instellen. In mechanische transmissie,Bitom.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatform, kan het in twee types worden verdeeld: open type en gesloten type. Natuurlijk zijn er ook veel veiligheidsvoorzieningen voor liften.

Service first.Laat alle hydraulische olie in de olietank afvoeren, open de olietank, haal het oliezuigfilter eruit, reinig het en breng het terug naar de olietank en installeer het in zijn oorspronkelijke positie. Vul de brandstoftank met nieuwe olie.

De inconsistente productieafmetingen van de hydraulische hefplatformsteunstangen zijn een kwaliteitsdefect van de hefplatformapparatuur zelf. Het wordt aanbevolen dat de fabrikant ze vervangt, omdat de kans dat deze situatie optreedt relatief laag is.

Beginnende operators: Door hun gebrek aan begrip of gebrek aan begrip van de bedieningsmethoden van hooggelegen werkplatforms, zoals mobiele liften, is het gemakkelijk voor hen om fouten te maken en storingen van apparatuur te veroorzaken. Operators op dit gebied moeten geduldig leren en een training doorstaan voordat ze ze kunnen bedienen en gebruiken.


Bitom.Hydraulisch hefplatformWaar moet je op letten bij het gebruik?Vele malen, nadat de klant de parameters heeft bepaald, moet de ontwerper eerst verschillende factoren overwegen vóór het ontwerp, inclusief de grootte tijdens transport om te voorkomen dat het moeilijk is om naar de installatielocatie van de klant te vervoeren nadat het te breed is. Daarom, bij het ontwerpen en produceren, is het noodzakelijk om afzonderlijke assemblage of tafelsplitsing te overwegen om aan de vereisten te voldoen. Tegelijkertijd is het ook noodzakelijk om de draagcapaciteit van het gespleten lichaam te overwegen en te ontwerpen en te produceren op basis van het waarborgen van de ladingscapaciteit en stabiliteit om ervoor te zorgen dat het materiaal gemakkelijk kan worden vervoerd, opgetild en verplaatst.

where.De hefkracht van de verticutator is niet sterk of de hefkracht is zwak: de drukregeling van de overloopklep voldoet niet aan de noodzaak om de druk aan de vereiste waarde aan te passen; Raadpleeg het schoonmaakpunt 5 hierboven voor lekkage in de oliecilinder; De directionele klep zit vast of lekt intern; Het olieniveau is te laag en het olieinlaatfilter is geblokkeerd; De brandstoftoevoerpomp heeft nadelen; Controleer de slijtage van de eenrichtingsklepkern en klepzitting, en controleer of de eenrichtingsklepveer moe of vervormd is.

Als de lengte van het veiligheidstouw minder dan 3 meter is, moet een buffer worden toegevoegd.

Alvorens het hooggelegen werkplatform te gebruiken, is het noodzakelijk om te bevestigen of de benen correct worden ondersteund en aangepast volgens de horizontale kralen op het materiaal alvorens met de operatie verder te gaan; Bevestig of de rol en de glijbaan van het hydraulische hefplatform droog zijn tussen elke rol en glijbaan.Als er een droge plaats is, voeg een passende hoeveelheid boter toe om een soepele werking te verzekeren en hard contact en slijtage tussen mechanische componenten te vermijden.

Bitom..De belangrijkste structuur en het doel van de geleiderail type lift zijn gesloten tandwieloverbrenging, en de grote en kleine tandwielen zijn gemaakt van staal.Na het blussen en het temperen van behandeling, behoren ze tot het zachte tandoppervlak.Vanwege de gemeenschappelijke mislukkingsvorm van gesloten zachte tandwieloverbrenging is tandoppervlakteputting, het ontwerp wordt berekend op basis van de tandoppervlaktevermoeidheidssterkte en gecontroleerd op basis van de tandwortelbuigende vermoeidheidssterkte. De beugel wordt gebruikt om alle mechanische onderdelen en sommige elektrische componenten van het hefchassis te bevestigen en te ondersteunen.Het wordt hoofdzakelijk gelast uit delen zoals zijplaten, verbindingsbuizen en verbindingsstukken, en alle materialen worden geselecteerd De dikte van de twee zijplaten wordt geselecteerd en om het gewicht van de beugel te verminderen, worden veel procesgaten op de twee zijplaten ontworpen. Worm tandwiel en worm tandwiel hebben de voordelen van grote transmissieverhouding, compacte structuur, kleine effectlading, soepele transmissie, laag geluid, zodat een wormverzielingsmiddel wordt geselecteerd. De evolute worm wordt gebruikt, gemaakt van staal, en het spiraalvormige oppervlak wordt gedoofd om de transmissieefficiëntie te verbeteren en de slijtvastheid te verhogen.Het materiaal van de worm wordt gemaakt van polyformaldehyde. Plastic wormgehandelingen hebben de voordelen van een goede verwerkingseconomie, stabiele transmissie, trilling en geluidsreductie, licht gewicht, slijtvastheid, en zelfcontrole,Bitom.Vast hydraulisch hefplatform, waardoor het ontwerp van liften meer humaniseerd wordt.

Zoals we nu allemaal weten, zijn liften en hefplatforms de afgelopen jaren op grote schaal gebruikt om de problemen op te lossen die we in het dagelijks leven tegenkomen. Omdat hoogtewerk een risicovol beroep is dat het gebruik van hulpwerktuigen vereist om bepaalde taken uit te voeren, moeten deze onmiddellijk worden geëlimineerd. Lange tijd heeft de fabrikant van schaarlift nooit van handen veranderd om prijsverschil te vermijden, en de prijs is 20% hoger dan de marktwaarde! Meer dan een ton is duurder!