AnchoragePrijs van hydraulische platform heftruckVoor gebruik moet deze algemene kennis van machinebouw nog bekend zijn

omroeper:hp695HP135175170 vrijgavetijd:2024-02-27 18:13:09

Voorbereiding voor het vouwen en de installatie van de lift. Bereid zorgvuldig een speciaal bouwplan voor de installatie voor en geef veiligheidstechnische informatie aan het installatiepersoneel.

In de bouwlift heeft de schakelkast ook lekbeschermingsapparatuur, en zijn draden en kabels hebben een goede isolatie zonder lekkage Het metaal dat door de draden gaat is niet roest en de schade is dicht bij nul. Zijn staaldraadkabel zou aan de overeenkomstige configuratievereisten moeten voldoen,AnchorageHydraulisch mobiel hefplatform, zonder problemen van draadbreuk of krimp, en natuurlijk zou het aantal gebroken draden de overeenkomstige normen niet moeten overschrijden. Zijn katrolbeweging is erg flexibel.

Anchorage.Dus hoe precies is het correct om de hydraulische olie van de lift te vervangen, Dong

Het hydraulische systeem van de hydraulische instapbrug heeft stabiele prestaties, hoge kwaliteit, en is stevig en duurzaam.

.Het kan te wijten zijn aan beschadigde afdichtingen of scheuren in de oliepijp wat resulteert in een daling van de druk en het onvermogen om de grote hoogte te ondersteunen.

Bij gebruik moeten de vier poten stevig worden ondersteund op een stevige grond (gebaseerd op het loopwiel dat de grond gaat verlaten), sneeuw of andere weersomstandigheden, om het optreden van kortsluitingen te voorkomen, die lekkage en elektrische schokken kunnen veroorzaken; Niet-professioneel personeel is ten strengste verboden om elektrische apparaten te demonteren zonder toestemming, zoals hydraulische hefplatforms.Als een ongeval wordt gevonden, is het noodzakelijk om de oorzaak zonder zorgen te ontmantelen en te elimineren.De fabrikant moet onmiddellijk rapporteren voor reparatie, het ongeval fenomeen informeren, en de fabrikant begeleiden om het onderhoud te voltooien of de fabrikant personeel te laten sturen om het te repareren; Ontmantel elektrische apparaten niet zonder toestemming!

Controleer het startpotentieel wanneer de heftafel niet wordt verhoogd of de spanning te laag is wanneer de motorbelasting werkt. Voltage hydraulisch bereik toegestaan± 10% van de motor draait niet. Controleer de motor en het circuit. De motor kan worden omgedraaid om willekeurig de twee fasen in de driefaselijn te veranderen.

Elk type machine of materiaal zal een reeks inspecties en debugging ondergaan alvorens de fabriek te verlaten, totdat alle aspecten gekwalificeerd zijn. Gewoon

system.Regelmatig onderhoud: Controleer regelmatig het circuitsysteem van het hydraulische hefplatform om te zien of er losheid is,AnchorageHydraulisch heffen van platforms, en controleer of de draden en kabels verouderd of beschadigd zijn wat elektrische lekkage kan veroorzaken. Als er een is, moet het tijdig worden gerepareerd om elektrische schokken te voorkomen.

Kennis met het gebruiksproces en zonder twijfel is dit het eerste wat je moet begrijpen. Er zijn twee manieren om het te begrijpen: lees eerst zorgvuldig de gebruikershandleiding van de fabrikant wanneer het hydraulische hefplatform de fabriek verlaat; De tweede is de apparatuur die moet worden geïnstalleerd. Een professionele installatietechnicus zal worden verzonden om het hydraulische hefplatform te installeren. Nadat de installatie is voltooid, zullen relevante gebruikers worden opgeleid op het werkproces en veiligheidsvoorzorgsmaatregelen van het hydraulische hefplatform, en sommige onderhoudskwesties in de toekomst zullen ook worden uitgelegd; Waar moet op worden gelet tijdens de aanloopperiode bij het gebruik van hydraulische hefplatforms? Controleer de slijtage van componenten. Voor nieuw verwerkte en geassembleerde componenten kunnen er subtiele afwijkingen in vorm en grootte zijn die een periode van aanlooptijd vereisen. Daarom is het tijdens de aanloopperiode noodzakelijk om op te letten of er sprake is van snelle slijtage. Werk tussen de pennen en lagers om ervoor te zorgen dat ze niet versleten zijn en voeg wat motorolie of vet op de juiste manier toe; Bevestig of er lawaai is tijdens de aanloopperiode. Als wordt geconstateerd dat het hydraulische hefplatform lawaaierig is tijdens het gebruik, hoeft u zich geen zorgen te maken in het vroege stadium. Als er geen grote problemen zijn, laat het meerdere keren meer. Na het aanlopen zal het geluid natuurlijk verdwijnen. Echter,AnchorageHydraulisch hefplatform met schaarvork, als er lawaai is voor een lange tijd en geen tekenen van vervaging, zorg ervoor dat u het onmiddellijk produceert en het probleem oplost; Controleer regelmatig of de onderdelen los zijn. Controleer voor gebruik of er tekenen van losheid zijn in schroeven, moeren, bevestigingsringen, oliepijpverbindingen, enz. Als die er zijn, versterk of vervang ze tijdig om ongevallen te voorkomen.

Het oppervlak van elk deel van de borstel moet schoon worden gehouden, en de borsteldruk moet worden aangepast om ervoor te zorgen dat zijn oppervlakte niet minder dan 50%. Gespecialiseerd in product- en hernieuwbare hulpbronnen, en hebben grote toepassingen in fabrieken, werkplaatsen, en andere plaatsen. Voor dit type zware machines, zijn het dagelijks onderhoud en onderhoud zeer belangrijk, omdat sommige kleine details een significante invloed kunnen hebben op de operationele veiligheid van de apparatuur als niet aandacht besteed aan. Daarom moet aandacht worden besteed aan het dagelijks onderhoud van lading liften.

Honesty is the foundation.Liften zijn nu erg populair onder mensen en kunnen gemakkelijk goederen vervoeren naar hoogbouw. Onder hen zijn hydraulische liften populairder onder mensen, en mensen kunnen degene kiezen die bij hen past volgens hun werkelijke situatie. Tijdens normaal werk is het echter belangrijk om aandacht te besteden aan de hijssnelheid van hydraulische liften en fouten te voorkomen. Dus welke factoren zullen de hefsnelheid van hydraulische liften beïnvloeden?

Wat voor soort functie kan worden bereikt door het installeren van de lift? Controleer vóór installatie of de motor en de lift intact zijn, en controleer strikt of de afmetingen van elk deel dat aan de motor en de lift is verbonden overeenkomen. Hier zijn de afmetingen en pastoleranties van de positioneringsbaas, ingangsas, en liftgroef van de motor.

Elevatoren hebben allemaal overbelast gebruik van liften. Hoewel liften een grote overbelastingscapaciteit in ontwerp hebben, zijn de verborgen gevaren die door dergelijk gebruik worden veroorzaakt zeer groot, wat gemakkelijk schade kan veroorzaken, zoals oliecilinderdak vallen en liftbeugel vervorming. Dus moet het als volgt worden samengevat: Onderhoud van liften moet worden uitgerust met fulltime lifters die training hebben ondergaan op het werk, en illegale bediening en gebruik zijn strikt verboden.

Anchorage.Gebruik een zware kraan om de kooi op te heffen en til deze boven het standaardgedeelte op

Als de hydraulische klep beschadigd is, moet de effectiviteit ervan worden gehandhaafd en kan deze tijdig worden vervangen. Lange termijn gericht op alle soorten hooggeprijsde schaarlift fabrikanten landelijk, met redelijke prijzen en uitgebreide diensten, hebben we erkenning van onze klanten verkregen

Zijn er beschadigingen aan de draden en kabels van de afdeling? We moeten snel verband leggen en de beschadigde afdeling vervangen.