ToulouseGarage dubbele dekselliftHet aantal revisies neemt toe

omroeper:hp323HP155335083 vrijgavetijd:2023-11-19 22:36:25

Hoe de veroudering van het hydraulische hefplatformsysteem te verlichten en dagelijkse onderhouds- en reparatiegegevens bij te houden, om effectief te voorkomen dat u vergeet, regelmatig hydraulische olie vervangt en nieuwe vitaliteit aan het hydraulische systeem toevoegt.Het is gemakkelijk te gebruiken tijdens het opnemen.

Test de vrachtlift elke dag om te zien of hij normaal kan werken.

Toulouse.Voorzorgsmaatregelen voor liftinstallatie: Houd de toegangsweg van externe bouwliften soepel en heb voldoende parkeergelegenheid voor apparatuur. Bij het gebruik van een kraan voor hulpinstallatie moet volledig worden nagedacht of de omgeving ter plaatse voldoet aan de bedrijfsomstandigheden van de kraan.

Losse of lekkende verbinding tussen de oliezuigpijp en de tandwielpomp; De oplossing is om de zuigpijp vast te draaien.

.Inleiding tot vaste instapbrug Laden en lossen Mobiele instapbrug is een zeer gebruikelijke structurele vorm in moderne logistieke sites. Het is het punt en eindpunt van de logistieke keten van de onderneming, en een laad- en losoperatieplatform voor ondernemingen om snel en omzet producten en goederen. De hoogte van het laad- en losverrichtingsplatform is vast, maar er is altijd een bepaald hoogteverschil of kloof tussen de transportvoertuigen en het laad- en losplatform vanwege de hoogte van het vervoer. Hierdoor kan de heftruck het transportvoertuig niet in- en uitstappen voor direct laden en lossen van goederen. Gebruik de instapbrug voor betrouwbare verbindingen. Stel vorkheftrucks in staat om transportvoertuigen snel in en uit te stappen voor het laden en lossen.

1: De roest op de spiraallift wordt veroorzaakt door de materialen van sommige fabrikanten die niet roestvrij staal zijn. Als roest niet ernstig is, kan schuurpapier worden gebruikt om de roest te polijsten en te verwijderen. Professionele verbetering van de kwaliteitsborging voor vliegtuigfabrikanten De promotionele activiteit is gaande en nieuwe en oude klanten zijn welkom voor overleg

Controleer regelmatig de verbinding van elk deel van de hydraulische lift en draai deze vast als er enige losheid is. De dichtheid van de lichaamsverbindingsbouten moet worden gecontroleerd wanneer het lichaam onder druk staat, en alle verbindingsassen moeten gespleten pennen hebben en voldoende zijn.


ToulouseGarage dubbele dekselliftHet aantal revisies neemt toeActie

Het concept van hydraulische instapbrug is het machtssysteem van de instapbrug. De grote oliecilinder tilt de gehele apparatuur hellende plaat. Wanneer deze wordt verhoogd tot een grote hoogte, begint de kleine oliecilinder te werken, waardoor de scharniertongplaat wordt verlengd. Alle uitrustingsplaten worden gemaakt van hoogwaardige hoge hoogte gemusteerde stalen platen en profielen, die effectief zijn gelast en een lange levensduur hebben.

Veel klanten geloven dat de werkende voeding van hydraulische hefplatforms onder de veilige spanning van 36V is en geen elektrische schok zal veroorzaken,ToulouseBouwlift, maar als onjuiste werking optreedt, kan het nog steeds zeer gevaarlijk zijn. Hoe kunnen we elektrische schokongevallen effectief voorkomen? Vandaag deelt de redacteur veiligheidskennis met iedereen.

Promotion.Het gewicht van de goederen op de tafel van het hydraulische hefplatform zou binnen de nominale lading moeten zijn. Overlading kan de hefsnelheid en de levensduur beïnvloeden. Zonder overbelasting, kunnen mensen de hoeveelheid goederen passend verhogen om werkefficiëntie te verzekeren, of; herhaaldelijk verlagen van de afgifte; Flexibel gebruik.

Wat zijn de onderhoudsregels voor de mechanische uitrusting van hydraulische liften? De remmen van elk mechanisme moeten regelmatig worden geïnspecteerd en aangepast om flexibiliteit en betrouwbaarheid te garanderen. Op het wrijvingsoppervlak mag er geen vuil aanwezig zijn en vuil moet worden afgespoeld met benzine of verdunner.

Kennispopularisatie en superieure prestaties van het vaste hefplatform van de schaarvork: uitgerust met veiligheidsvoorzieningen om overbelasting van het hefplatform te voorkomen; Uitgerust met een beschermende klep om breuk van de hydraulische oliepijp te voorkomen; Uitgerust met noodafdalingsapparaat voor plotselinge stroomuitval; De deuren van de bovenste en onderste verdiepingen zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen die in verbinding staan met het systeem.


ToulouseGarage dubbele dekselliftHet aantal revisies neemt toeVoor de veiligheidsprestaties van hooggelegen werkplatforms, is het noodzakelijk om productietechnologie, wetenschappelijke processen en strikt beheer te hebben om productie te verzekeren. Bij gebruik zijn mens, milieu en machines de drie belangrijkste schakels van operaties op grote hoogte. Veiligheid is de basisvoorwaarde om een vlotte voortgang van operaties op grote hoogte te garanderen. In de volgende tekst beschrijft Jiuyi kort de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van operatieplatforms op grote hoogte: exploitanten op grote hoogte moeten in het bezit zijn van een gezondheidscertificaat. Personen met een psychische aandoening, hypertensie of psychische aandoening mogen zich niet bezighouden met werkzaamheden op grote hoogte. Het personeel mag niet op grote hoogte werken terwijl het alcohol drinkt of zich mentaal uitgeput voelt.

production.Milieuvriendelijk, energiebesparend, en kan handmatig worden gedraaid om hoogte te verhogen. Aluminiumlegeringsliften vereisen geen elektriciteit en hebben geen motoren. Ze zijn groene en milieuvriendelijke producten.

Het juiste gebruik van hydraulische liften kan hun levensduur verlengen en ook een belangrijke rol spelen,ToulouseBouwliften voor bouwplaatsen, zijn de kosten veel lager. Daarom bij het kiezen van een hefplatform,ToulouseElektrische vrachtlift, is het noodzakelijk om factoren zoals het bereik van gebruik, de frequentie van werk, en de ladingscapaciteit van het hefplatform te overwegen om een geschikt hefplatform voor werkvereisten te kiezen.

Toulouse.De dozen en distributiekasten van hydraulische liften moeten regelmatig schoon worden gehouden en stof op elektrische apparatuur moet onmiddellijk worden schoongemaakt.

Het oliefilter is ernstig verstopt; De oplossing is om het oliefilter schoon te maken of de hydraulische olie te vervangen. Professionele liftfabrikanten garanderen kwaliteit, service en kwaliteit. Uw tevredenheid is ons streven! Welkom om telefonisch te informeren

Bij werkzaamheden op hoogtes boven 1,5 meter moeten veiligheidsnetten of veiligheidsgordels worden gebruikt.